- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.421
Ohhhhh missss ne güzel dinlendir kendiniBugün evdeyim ıste yapmıyorum istirahat günü ilan ettim kendime telefon televizyon koltuk
Teşekkürler canımhay maşallah abla bir dunya şey yapmissin
cok erken kapatmışsin
Afiyet olsun suyu zorla canım
himmm teşekkürler
ben direk kisa sac kullanıyorum
her ikiside var canim
Afiyet olsun canım
ben bir an hissettiklerimi yaziverdim canim arkadaş konusujuda biraz sıkıntıliyim
merak etmiştim
bas ağrıması normal canım
Teşekkürler canımAfiyetolsun
Aksam güzel olmuş ama kahvaltı az olmus canım
Gecmis olsun canim
Menun güzel olmuş ama şu çok az bari yatana kadar biraz daha iç
Gayet güzel olmuş canim
Canim hiç bişey yememisinki hem yememek te baş ağrısını tetikler
Gayet güzel canımSelamlar canlar,
11.45
2 yumurtadan yeşillikli omlet
6-7 kaju-fındık karışımı
Küçük bir parça peynir
5 zeytin, 1 domates, 2-3dl salatalık, 1 avuç aysberg
Yarım greyfurt
1 yk humus,1 hurma
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
3 tavuk baget
1 kase cacık, 1 tk humus
5-6 mantar, az salata
Su:2 lt
Güzel canım çorbanın yanında salata olsaydı benceMenümü yazayım
06.30 1 incir 7 zeytin
09.30 tbe ile yapılmış sucuklu tost
2 yumurta
1 havuç
12.00 3 ceviz 1 hurma
15.00 1 haşlanmış içli köfte
16.30 bir büyük kase mercimek çorbası
Su: 3,5 lt
Gayet güzel ilerliyorsun canımSabah 10.15
Soğanlı yumurta (1 yumurtalı)
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım çb ceviz
1 kivi
Akşam 17.45
1 tabak patlıcan yemeği
Yatım bardak ayran
Yarım domates
Yarım salatalık
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Güzel canım ama o saatte leblebi yemeseymişsin benceMenüm
Sabah 2 kaşık zeytinyağlı keş 2 çeri 1 d tbe 2 çk tahinpekmez 2 çatal sahanda yumurta
Ara 1 kivi 1 portakal 2 kaşık yoğurt
Öğle 15.00 1 dilim ekmek 1 tabak bakla yemeği 1 kase cacık
Akşam 18.00 3 parmak kadar tavukgöğsü (zaten pek acıkmamıştım)
Ara 22 .15 10 tane sarı leblebi
Spor yok su 2 lt
Teşekkürler canımtatlım tefalde şöyle bir sıkıntı var son rakamı hafızaya alıyor once cıkmadan ben elime birsey alıp sonra onu bırakıp ckıyorum
aslında benim birkaç tartı bozuldu sonra tefal aldım evde sınbo vardı zaten ablam inatla benimkinin fazla tartıgını soyluyordu annemlerde bende bir tartı daha aldım ama gramı gramına aynı tartıyor suan ikisidetefali sürekli kullanıyorum garantisi bitene kadar bozulacaksa once o bozulsun diye
ay hiç özlemiyorumm ben yesili ve denizi özlüyorum 30 yıldır Ankarada yasadıgım için hadi okulu çık yine 26 yıl Ankara
insallah canım
ne güzel begenmiş memnun kalmışlar abla
yogurdu insaalh yemişssindir bana az geldi kuzum dönerde 100g 3 yk ancak ediyor işte
canım yanında surekli dolu su bardagın bulunsun otururken vs iç , menu bence iyi semizotu tok tutmuyor beni de hiç
uzun kullanmak istiyorsan tam zamanı az geliyor kurutma ve sinuzit cok sorun olmaz artık hem yazın gunestende ıyıce yıpranınca marjinal bir kesimle sonbahaara giriş yaparsın
güzel olmuş canıjm
canım ya tuzlu birseyler yemeye calıssaydın hiç birsey yememişsin
güzel olmuş
aksam salata filan eklesen daha iyi olurdu sutte olurdu canım
geceniz güzel geçsin
hayır olsun canım ya dinlen bence yarına güzel uyan
güzel menü canımcım
Afiyet olsun canımmenü
( kuru bir gün oldu ama sabah hastaneden çıkıp gelince aceleyle yedim , aksamda kahvaltı tarzı geçiştirdik herkes uykusuzdu maaile gündüz yatıp uyuyunca yemek yapan olmadı)
sabah(11:45)
2 dilim sucuk
2 parmak kadar tam bugday ekmegi
1 kk peynir
1 minik piramit şeklinde karpuz dilimi
aksam(18:00)
2 yk corba kuzeyden kalan
1 yumurta
1 kk peynir
su:2 lt spor: 35 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus @ bi prenses annesi 165 puan
TeşekkürlerAfiyet olsun
Suyu arttır saat kur olmadı öyle iç
Afiyet olsun
Hiç bisey yememişsin ki canım yoğurt veya leblebi ye bari
Afiyet olsun kaju sabah nasil yiyorsun yağlı gelmiyor mu:)
Afiyet olsun
Afiyet olsun soğanlı yumurta güzel oluyor mu
Afiyet olsun
Az olmuş sanki afiyet olsun
Çiğ köfte azmış sorun olmaz bence. Ama salam bence de yememelisinBugün menüm
11.00 2 dilim macar salam (normalde sevmem eşim almış bunu begendim :) )
3 tane top peynir
1kk süzme peynir
1 tbe
6 zeytin
1 haslanmis yumurta
14.00 2 kare bitter
18.00 2 çiğ köfte
Salata
Ayran
Su 3l spor 40 dk yuruyus 120 puan @bi prenses annesi
Güzel canımMenum
12:00
Domatesli biber sote
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
17:00
1tabak taze fasulye
Semizotu salatasi
1 kase yogurt
19:00
2 minik salatalik
1 kk peynir
Su:3lt
Teşekkürler canımGüZel olmuş canım
Gayet güzel canımBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 has yumurta
2 y.k. lor peyniri
Yesillik
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
Balık (fırında)
Salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
60 dk leslie*180 puan @bi prenses annesi
Teşekkürler canımOldukça oryantal ve güzel bir menü minnokum
Teşekkürler kaptanımguzel olmus cnm
Çok geçmiş olsun canım amin aminnnGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
Bence güzel canımDünkü menüm
09.30
2 has yumrta
Bol yesllk domts saltlk
Bi dilim peynir
5 zeytin
Yarım muz
14.30
2 minik sarma
Bi kase mercmk corba
17.00
1 elma
19.30
Bi büyük kase tın balklı salata
Su
2.5 lt
Spor
30 dk yürüyüş
inşallah inşallahGunaydin kizlarrrr. Bugün hepimiz dikkat edelim yarin eksileri gorelim inss
olumsuz düşünme canımGünaydın canım
Geçen haftaki gibi güzel bi sonucum olmayacak galiba benim bu hafta
iş yerinde mi tartiliyorsunBende emin degilim kuzum bi detoks yapicam bugün. Isyerine geceyim tartilicam kilom hakkinda suan hicfikrim yok
elmalı birşey vardı Zuhal abla yazmış onun dışında olmaz canımDetoks içecekleri bana şu an yaramaz di mi
kabak kardeşliğiGünaydiiiindün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
evet kanat konusunda haklısın iki lokma et kalıyor :) karpuz manavda kuzey gördü istedi ama lezzetliydiHavuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de
Derisi ve kemiği çıkınca kanatta birşey kalmıyor üstüne bir de ellerin kirleniyor
Göz için mi tomografi istedi. O kısmı anlayamadım? Gözlüklenmişsin bu arada hayırlı olsun
Yalnızlık da zor kalabalık da zor ya. Bu aralar ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum ama kalabalıktan da sıkılıyorum evime koşmak istiyorum. Kendi iç sesim bile bazen çok gürültülü geliyor
Masa da gözün doyacak önce sonrasında karnın zaten daha iyi doyuyor hem de sağlıklı beslenerek :)
Aana sonuna kadar katılıyorum
Kendimi de dahil ediyorum bu duruma
Burda kış modu valla
Benim annem de tam bir tv manyağı, beyin yakıyor
Hasta olmayayım rapor almayayım diye yalvarıyorum resmen. Zahide yetiş esra erol izlemekten psikolojim bozuluyor yoksa
Sıcaklar gelmesin ama hava güneşli olsun içimiz ısınsın, enerjimiz olsun
Kış geç geldi geç gidecek demekki
Kullanmıyoruz
Üzüm üzüme baka baka
Yedeklemenin önemi
Sadece pc başında takmam gerekşyor gözlüğü 4 ay oldu verileli, göz tansiyonundan dolayı. Ama gel görki ben hiç alışamıyorum
Ayy ne cool u kız fazlalık fazlalık
Enerjik muhteşem hatun, seviliyorsun
O ne kız herkes bir havadan mı, bırak aç kalsınlar
Dönerin üzerinde yağ var mıydı ekstra :)
Aç bırak onları aç
Bence saçlarını omuzlarında kestir, kurutma makinesi ile mutlaka kurut, kırılmaması için durulanmayan bakım kremleri ya da yağları var uçlarına hafif sürersen ve ıslakken saçını taramazsan birşey olmaz. Islak saç ciddi sinüzit ağrısı yapar
Çok geçmiş olsun
Ve ben bayılırımmmm ❤
Aç kalmak da baş ağrısını artırır kuzum ya
Nasıl oldun canım
Geçmiş olsun
Karpuzun vakti geldi mi kız
Ahh ahh eskiden spor listelerinde üst sıralarda yer alırdım
Herkese mutlu günaydınlaaarrr
❤
❤
hadi inşallah canımKizlar yarin ucundan 61 görmek istiyorum bugün detoks yapicam ins bekledigim rakami görürüm
geçmiş olsun canımGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
canım ya bu pili cidden sabitle yada değiştir , kız Türk işi üstüne kağıt köy bantla kapağını tak oynamazGünaydın güzeller,
Hevesle tartıya koştum. Baktım pili gene oynamış, tartmıyor. Bastırıp düzelttim. Sonra da 70.6 kg çıktım. Delirtcek beni.. alıp kırasım geldi. Bir haftadır 6 göreyim diye uyanıyorum abuk subuk sayılar oluyor. Bir de uyandığımdan beri hapşuruyorum, göz kapaklarım birbirine yapışmış, saçma bi hale geldim. Gördüğüm sayıdan sonra Cuma heyecanım söndü resmen.. pek enerji saçan bir mesaj olmadı üzgünüm ama bende durumlar böyle
daha iyi teşekkürlerCok gecmiş olsun,simdi nasıl oldu?
Hayırlı bereketli olsun ablacım:)inş tez zamnda alısırsın:)
Güzel menü cnm
Gayet güzel mantarın kalorisi baya düşük zaten cok da severim ben de:)
Canım inş bugün dinlenmiş durumdasındır iyi dayanmıssın,menün de güzel cnm bnce
me too :)
oo ne güzel abla arada şaşırtıyor demek kiDun işe gitmeden yemek hazirladim kahvaltiyi zor yaptim mutfagi toplamaya yetisemedim
Bi geldimki oglusum mutfagi toplamış bulasik makinesini acmis pek mutlu oldum
Yolda gelirkende icimden gecmisti
Sanki toplasalar ne olur diye
güzel olmuşDünkü menüm
09.30
2 has yumrta
Bol yesllk domts saltlk
Bi dilim peynir
5 zeytin
Yarım muz
14.30
2 minik sarma
Bi kase mercmk corba
17.00
1 elma
19.30
Su
2.5 lt
Spor
30 dk yürüyüş
tuhh çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyorevet malesef planlarım hep bozuluyor bundan sonra plan yapmiycam bam bam bam uyguluycamsipariş alıyorum evet herkeste çok begeniyor:)
cok saol canim dün gece domates gibi oldu çocuk korktuk acile götürdük bi iğne yaptılar çok şükür şimdi iyi ilaçları aldıktan sonra uyuyor bide salgın varmış sanırım
aldın mı almadın mi bana eşim yabancı bir marka almıştı ben geri gönderdim tezgahim küçük ona yer yoktu ama şimdi ismi aklıma gelmedi dur bir sorayım almadiysanKızlar fikir istiyorum mutfak şefi sipariş veriyorumda evinde olupta kullanıp memnun kaldığınız marka varmi ben bunu aldım sizce nasil
Oyy çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış aklında olsun sudan sonra yumurta beyazı da o bölgeye çok iyi geliyor neyse ki ucuz atlatmissinizSelam kızlar
Dün gece çay içiyorduk eşim çay doldururken çaydanlık elinde bilmiyorum nasıl olduysa çalkalandı yarısı oğlumun bacaklarına döküldü. Hemen üstünü çıkartıp uzun süre suyun altında tuttum. Sonra da kaç kez yanık merhemi sürdüm . Çok şükür sadece kızarıklık kaldı. Ama çok korktuk. Dünden beri şükrediyorum böyle ucuz atlattığımız için. Yüzüne kadar sıçradı kuzumun. Sabaha kadar bacaklarım titriyordu. Bu yüzden gelemedim de . Şimdi geçmiş yaptım cevaplıycam
Bugunluk bana ayrilan sürenin sonuna gelmis bulunmaktayim
Hepinizi mucukkjj yaptim
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunSelam kızlar
Dün gece çay içiyorduk eşim çay doldururken çaydanlık elinde bilmiyorum nasıl olduysa çalkalandı yarısı oğlumun bacaklarına döküldü. Hemen üstünü çıkartıp uzun süre suyun altında tuttum. Sonra da kaç kez yanık merhemi sürdüm . Çok şükür sadece kızarıklık kaldı. Ama çok korktuk. Dünden beri şükrediyorum böyle ucuz atlattığımız için. Yüzüne kadar sıçradı kuzumun. Sabaha kadar bacaklarım titriyordu. Bu yüzden gelemedim de . Şimdi geçmiş yaptım cevaplıycam
Kilo veremedim üstüne yedim de yedim ondan buralarda değildim mefkuremcim. Yarın güya tartı günü
Geçmiş olsun canımevet malesef planlarım hep bozuluyor bundan sonra plan yapmiycam bam bam bam uyguluycamsipariş alıyorum evet herkeste çok begeniyor:)
cok saol canim dün gece domates gibi oldu çocuk korktuk acile götürdük bi iğne yaptılar çok şükür şimdi iyi ilaçları aldıktan sonra uyuyor bide salgın varmış sanırım
Afiyet olsun canımDünkü menüm
09.30
2 has yumrta
Bol yesllk domts saltlk
Bi dilim peynir
5 zeytin
Yarım muz
14.30
2 minik sarma
Bi kase mercmk corba
17.00
1 elma
19.30
Su
2.5 lt
Spor
30 dk yürüyüş
Salatalık malzemem yoktu canım şade çorba oldu o yüzdenTeşekkürler canım
Teşekkürler canım
Gayet güzel canım
Güzel canım çorbanın yanında salata olsaydı bence
Gayet güzel ilerliyorsun canım
Güzel canım ama o saatte leblebi yemeseymişsin bence
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler
Çiğ köfte azmış sorun olmaz bence. Ama salam bence de yememelisin
Güzel canım
Teşekkürler canım
Gayet güzel canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler kaptanım
Çok geçmiş olsun canım amin aminnn
Bence güzel canım
Aşk olsun Hayyal ya gel ki yemeyesin hepinizi aynı oluyoruz uzaklaşıncaKilo veremedim üstüne yedim de yedim ondan buralarda değildim mefkuremcim. Yarın güya tartı günü
Evet canım yazmış Zuhal abla onu yapabiliriminşallah inşallah
olumsuz düşünme canım
iş yerinde mi tartiliyorsun
elmalı birşey vardı Zuhal abla yazmış onun dışında olmaz canım
kabak kardeşliği
evet kanat konusunda haklısın iki lokma et kalıyor :) karpuz manavda kuzey gördü istedi ama lezzetliydi
hadi inşallah canım
geçmiş olsun canım
canım ya bu pili cidden sabitle yada değiştir , kız Türk işi üstüne kağıt köy bantla kapağını tak oynamaz
daha iyi teşekkürler
me too :)
oo ne güzel abla arada şaşırtıyor demek ki
güzel olmuş
tuhh çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyor
aldın mı almadın mi bana eşim yabancı bir marka almıştı ben geri gönderdim tezgahim küçük ona yer yoktu ama şimdi ismi aklıma gelmedi dur bir sorayım almadiysan
İlk defa mı içtin kiDetox çayı içtim ve midem bulandı
Yok canım ama bugun biraz fazla karıştırdım galibaİlk defa mı içtin ki
Ahhhh yavrum benim kıyamam içim cız ettiSelam kızlar
Hay allah ben yapsan ki acabaYok canım ama bugun biraz fazla karıştırdım galiba
Sağ ol canım aynen çok şükür. Ben küçükken çok yandığım için çok korkuyorum. Yumurta beyazını bilmiyorum ama uzun süre su tutmanın çok faydası varOyy çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış aklında olsun sudan sonra yumurta beyazı da o bölgeye çok iyi geliyor neyse ki ucuz atlatmissiniz
Amin sağ ol canımÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin canım çok sağ olAhhhh yavrum benim kıyamam içim cız etti
Neyse ki şükürler olsun ucuz atlatmışsınız bununla gelmiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?