- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.441
Kahveyi şekerli içmediğin sürece diyetini etkilemez kiArtık kahve içmeme kararı aldım bakalım kaç gün uygulayabilcem kilo verme surecimi hızlandirmam lazım bu hafta anca salı günu olam artıyı sıfırlamakla uğraştım yani planımın 1 hafta gerisindeyim. Emzirdigim için hızlı diyetlerede yonelemiyorum ya da detokslara
Tmm cnm
Valla ben hazirim beybiSelam kizlarrrbugün son vuruşları yapıyoruz hazirmiyizzz birincilik bizim olacak insallah
Fazlaymis canim ya70.0 çıkmıştım canım..
Olur oyle seyler arada bende unutuyorum yazacagimiGözğn aydın kuzum çok şükür
Okurken birşey yazmayı düşünüyordum ama unuttum
Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin
Geçmiş olsun tekrar
Sopa da var mu pekü
Düşünürüz
Ayyy ne güzel hep böyle olsa keşke değil mi
Bu durumda bizi mi tercih oldun sigara yerine
Çok geçmiş olsun canımmm
Ayyy bu keyiften bende istiyorummmBugün evdeyim ıste yapmıyorum istirahat günü ilan ettim kendime telefon televizyon koltuk
Hic o taraklarda bezim yok kuzum maalesefKızlar fikir istiyorum mutfak şefi sipariş veriyorumda evinde olupta kullanıp memnun kaldığınız marka varmi ben bunu aldım sizce nasil
Hatun gözlük diye delirdi sonundaAYyy yok vallahi çok sevmeye başladım ben gözlüğü en kısa zamanda dr gideceğim inşallah gözlük tak der diye dua ediyorumyani çok yüksek olmasın da şöyle dinlendirici gibi falan
Ay canim cok gecmis olsun ya verilmis sadakaniz varmışSelam kızlar
Dün gece çay içiyorduk eşim çay doldururken çaydanlık elinde bilmiyorum nasıl olduysa çalkalandı yarısı oğlumun bacaklarına döküldü. Hemen üstünü çıkartıp uzun süre suyun altında tuttum. Sonra da kaç kez yanık merhemi sürdüm . Çok şükür sadece kızarıklık kaldı. Ama çok korktuk. Dünden beri şükrediyorum böyle ucuz atlattığımız için. Yüzüne kadar sıçradı kuzumun. Sabaha kadar bacaklarım titriyordu. Bu yüzden gelemedim de . Şimdi geçmiş yaptım cevaplıycam
Evet baharcim isyerinde tartiliyorum. Hem isyerine gecene kadar 1 2 saat gecmis oluyor uyandiktan sonra. Sabah sisligi gitmis oluyorinşallah inşallah
olumsuz düşünme canım
iş yerinde mi tartiliyorsun
elmalı birşey vardı Zuhal abla yazmış onun dışında olmaz canım
kabak kardeşliği
evet kanat konusunda haklısın iki lokma et kalıyor :) karpuz manavda kuzey gördü istedi ama lezzetliydi
hadi inşallah canım
geçmiş olsun canım
canım ya bu pili cidden sabitle yada değiştir , kız Türk işi üstüne kağıt köy bantla kapağını tak oynamaz
daha iyi teşekkürler
me too :)
oo ne güzel abla arada şaşırtıyor demek ki
güzel olmuş
tuhh çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyor
aldın mı almadın mi bana eşim yabancı bir marka almıştı ben geri gönderdim tezgahim küçük ona yer yoktu ama şimdi ismi aklıma gelmedi dur bir sorayım almadiysan
Niye oyle olduki beybiDetox çayı içtim ve midem bulandı
Kilo vermene bi etkisi olmaz kuzum. Aksine akşam saatleri icilen sade nescafe metabolizmani hizlandirir. Ama tabi birde isin selülit kısmı varArtık kahve içmeme kararı aldım bakalım kaç gün uygulayabilcem kilo verme surecimi hızlandirmam lazım bu hafta anca salı günu olam artıyı sıfırlamakla uğraştım yani planımın 1 hafta gerisindeyim. Emzirdigim için hızlı diyetlerede yonelemiyorum ya da detokslara
Doğru diyorsun da durduramıyorum kendimi :) tamam yarın tartı günü ve ben tam teşekküllü başlayacağım bu işe.Aşk olsun Hayyal ya gel ki yemeyesin hepinizi aynı oluyoruz uzaklaşınca
Sağol canım
Şu soğanlı yumurtayı ben de deneyeyim hem süt de olur
Afiyet olsun canım çok başarılı
Birkaç seferdir okuyorum burada, detoks suyunu ne ile yapıyorsun ve ne işe yarıyor canım
Havuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de
Günaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
Selam kizlarrrbugün son vuruşları yapıyoruz hazirmiyizzz birincilik bizim olacak insallah
Kızlar fikir istiyorum mutfak şefi sipariş veriyorumda evinde olupta kullanıp memnun kaldığınız marka varmi ben bunu aldım sizce nasil
Selam kızlar
Dün gece çay içiyorduk eşim çay doldururken çaydanlık elinde bilmiyorum nasıl olduysa çalkalandı yarısı oğlumun bacaklarına döküldü. Hemen üstünü çıkartıp uzun süre suyun altında tuttum. Sonra da kaç kez yanık merhemi sürdüm . Çok şükür sadece kızarıklık kaldı. Ama çok korktuk. Dünden beri şükrediyorum böyle ucuz atlattığımız için. Yüzüne kadar sıçradı kuzumun. Sabaha kadar bacaklarım titriyordu. Bu yüzden gelemedim de . Şimdi geçmiş yaptım cevaplıycam
Sağol tarif için canım peki nasıl içiyoruz bu suyu aç karnına mı yoksa gün içinde mi tüketiyoruzMutlaka dene şahane oluyo hele zeytinyağıyla yapınca başka güzel oluyo
Şimdiden afiyet olsun
Canim detoks suyu ödem atmaya yardımcı ben sık sık kullanırım çokta faydasını gördüm
Tarifini vereyim mutlaka dene
Aksamdan hazırlayıp buzdolabında bekletiyoruz
sabah çıkarıp gün boyu içiyoruz
1 sürahiye
Biraz maydanoz
İnce dilimlenmiş yarım limon
İnce dilimlenmiş yarım salata
1 cubuk tarcin
Varsa 1 tatlı kaşığı taze zencefil
Üstüne 1-1.5 litre su doldurup dolaba kaldiriyoruz
Canim havuc ve yoğurttan yapılan meze gibi bisey
Gecmis olsun kuzuya canım bugün nasıl
İnsalllahhhhh bu hafta 1.yiz
Ben kullanmadım ama bence marka olarak güzel tercih yapmışın, çok beğeniyorum fakir markasını
Güle güle kullan tatlimm
Ayy amann Allah korumuş ki daha kötüsü olmamış kuzumm dikat edin böyle şeyler çok tehlikeli
Sağol tarif için canım peki nasıl içiyoruz bu suyu aç karnına mı yoksa gün içinde mi tüketiyoruz
Bugün evdeyim ıste yapmıyorum istirahat günü ilan ettim kendime telefon televizyon koltuk
AYyy yok vallahi çok sevmeye başladım ben gözlüğü en kısa zamanda dr gideceğim inşallah gözlük tak der diye dua ediyorumyani çok yüksek olmasın da şöyle dinlendirici gibi falan
Selam kızlar
inşallah inşallah
olumsuz düşünme canım
kabak kardeşliği
evet kanat konusunda haklısın iki lokma et kalıyor :) karpuz manavda kuzey gördü istedi ama lezzetliydi
hadi inşallah canım
geçmiş olsun canım
canım ya bu pili cidden sabitle yada değiştir , kız Türk işi üstüne kağıt köy bantla kapağını tak oynamaz
daha iyi teşekkürler
güzel olmuş
aldın mı almadın mi bana eşim yabancı bir marka almıştı ben geri gönderdim tezgahim küçük ona yer yoktu ama şimdi ismi aklıma gelmedi dur bir sorayım almadiysan
Detox çayı içtim ve midem bulandı
Mutlaka dene şahane oluyo hele zeytinyağıyla yapınca başka güzel oluyo
Şimdiden afiyet olsun
Canim detoks suyu ödem atmaya yardımcı ben sık sık kullanırım çokta faydasını gördüm
1 sürahiye
Biraz maydanoz
1 cubuk tarcin
Ben kullanmadım ama bence marka olarak güzel tercih yapmışın, çok beğeniyorum fakir markasını
Güle güle kullan tatlimm
Ayy amann Allah korumuş ki daha kötüsü olmamış kuzumm dikat edin böyle şeyler çok tehlikeli
Tamamdır canım sağolNe demek canım
Gün icine yayarakiç canım aç tok fark etmez
Ama bak çok fonksiyonlu işte hem görmeni sağlıyor hem toka niyetineEksik dilek dileme kıs :) boşver gözlüğü napacan, benim kafamda şu an saçlarımın gözümün önüne gelmesini engelliyor sağolsun
Bende emzirşyorum canım anlıyorum seniArtık kahve içmeme kararı aldım bakalım kaç gün uygulayabilcem kilo verme surecimi hızlandirmam lazım bu hafta anca salı günu olam artıyı sıfırlamakla uğraştım yani planımın 1 hafta gerisindeyim. Emzirdigim için hızlı diyetlerede yonelemiyorum ya da detokslara
siparişi verdim ama daha kargolanmadi bakalim inşallah güzel çıkarinşallah inşallah
olumsuz düşünme canım
kabak kardeşliği
hadi inşallah canım
geçmiş olsun canım
daha iyi teşekkürler
güzel olmuş
Çok saol canımMutlaka dene şahane oluyo hele zeytinyağıyla yapınca başka güzel oluyo
Şimdiden afiyet olsun
1 sürahiye
Biraz maydanoz
1 cubuk tarcin
Güle güle kullan tatlimm
Nescafe mi Türk kahvesi mi hızlandırır metabolizmayıBende emzirşyorum canım anlıyorum seni
Kahve metazbolizmayı hızlandırıyor canımm
Fatlady canım çok ama çok geçmiş olsun
Türk kahvesi canımmNescafe mi Türk kahvesi mi hızlandırır metabolizmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?