Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahveyi şekerli içmediğin sürece diyetini etkilemez ki

Selam kizlarrr bugün son vuruşları yapıyoruz hazirmiyizzz birincilik bizim olacak insallah
Valla ben hazirim beybi
70.0 çıkmıştım canım..
Fazlaymis canim ya
Olur oyle seyler arada bende unutuyorum yazacagimi
Bugün evdeyim ıste yapmıyorum istirahat günü ilan ettim kendime telefon televizyon koltuk
Ayyy bu keyiften bende istiyorummm
Kızlar fikir istiyorum mutfak şefi sipariş veriyorumda evinde olupta kullanıp memnun kaldığınız marka varmi ben bunu aldım sizce nasil
Hic o taraklarda bezim yok kuzum maalesef
AYyy yok vallahi çok sevmeye başladım ben gözlüğü en kısa zamanda dr gideceğim inşallah gözlük tak der diye dua ediyorum yani çok yüksek olmasın da şöyle dinlendirici gibi falan
Hatun gözlük diye delirdi sonunda
Ay canim cok gecmis olsun ya verilmis sadakaniz varmış
Evet baharcim isyerinde tartiliyorum. Hem isyerine gecene kadar 1 2 saat gecmis oluyor uyandiktan sonra. Sabah sisligi gitmis oluyor
Detox çayı içtim ve midem bulandı
Niye oyle olduki beybi
Kilo vermene bi etkisi olmaz kuzum. Aksine akşam saatleri icilen sade nescafe metabolizmani hizlandirir. Ama tabi birde isin selülit kısmı var

Sağol canım
Şu soğanlı yumurtayı ben de deneyeyim hem süt de olur

Mutlaka dene şahane oluyo hele zeytinyağıyla yapınca başka güzel oluyo

Şimdiden afiyet olsun

Afiyet olsun canım çok başarılı
Birkaç seferdir okuyorum burada, detoks suyunu ne ile yapıyorsun ve ne işe yarıyor canım

Canim detoks suyu ödem atmaya yardımcı ben sık sık kullanırım çokta faydasını gördüm
Tarifini vereyim mutlaka dene

Aksamdan hazırlayıp buzdolabında bekletiyoruz
sabah çıkarıp gün boyu içiyoruz

1 sürahiye
Biraz maydanoz
İnce dilimlenmiş yarım limon
İnce dilimlenmiş yarım salata
1 cubuk tarcin
Varsa 1 tatlı kaşığı taze zencefil
Üstüne 1-1.5 litre su doldurup dolaba kaldiriyoruz

Havuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de

Canim havuc ve yoğurttan yapılan meze gibi bisey

Gecmis olsun kuzuya canım bugün nasıl

Selam kizlarrr bugün son vuruşları yapıyoruz hazirmiyizzz birincilik bizim olacak insallah

İnsalllahhhhh bu hafta 1.yiz

Kızlar fikir istiyorum mutfak şefi sipariş veriyorumda evinde olupta kullanıp memnun kaldığınız marka varmi ben bunu aldım sizce nasil

Ben kullanmadım ama bence marka olarak güzel tercih yapmışın, çok beğeniyorum fakir markasını

Güle güle kullan tatlimm

Ayy amann Allah korumuş ki daha kötüsü olmamış kuzumm dikat edin böyle şeyler çok tehlikeli

Sağol tarif için canım peki nasıl içiyoruz bu suyu aç karnına mı yoksa gün içinde mi tüketiyoruz

Bugün evdeyim ıste yapmıyorum istirahat günü ilan ettim kendime telefon televizyon koltuk

Yaşasın
AYyy yok vallahi çok sevmeye başladım ben gözlüğü en kısa zamanda dr gideceğim inşallah gözlük tak der diye dua ediyorum yani çok yüksek olmasın da şöyle dinlendirici gibi falan

Eksik dilek dileme kıs :) boşver gözlüğü napacan, benim kafamda şu an saçlarımın gözümün önüne gelmesini engelliyor sağolsun

Ayyyy çok çok geçmiş olsun,

Detox çayı içtim ve midem bulandı

Niyeki

Afiyet olsunn canım

Bende emzirşyorum canım anlıyorum seni
Kahve metazbolizmayı hızlandırıyor canımm

Fatlady canım çok ama çok geçmiş olsun

siparişi verdim ama daha kargolanmadi bakalim inşallah güzel çıkar
Çok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…