Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel eksiler getirsin canım

Hafif güzel olmus afiyet olsun canim

Sabah 10.30
1 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 bardak süt

Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu dereotlu kabak 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş

Çok güzel olmuş canım

Afiyet olsun cabim mercimekte sisirir yarın tartıyı etkiler diye düşünüyorum

Selam hatunlar
Menüm
Sabah 09.00
1 dlm tbe
1 dlm peynir

Akşam 17.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt

19.00
2 çilek

Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan Fit mutlu anne

Gayet güzel olmuş canim

Merhaba güzeller,
Bugün kendimi spontane bir piknikte buldum.
Genelde hazır ürünler vardı kendimi tutmaya çalıştım. Menüm geliyor:
10.00
1 yumurtadan yeşillikli omlet
1 domates, 2 zeytin
1 parça peynir
2 çilek, 5 fındık
1 adet baget
Yarım sb tarçınlı yy süt

15.30
1 adet peynirli kraker, 1 küçük bisküvi

19.30
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak kavurması
130g somon

O aradakini yemesem daha uygundu ama çok koşturdum ve acıktım.
Su:2 lt
Spor yapasım var ama ödem yapar diye korkuyorum.
Sabahki miktarın moral bozukluğu devam ediyor

gewezebidik su içmeyi artır canım. Kilon ile 0.033 çarp kaç çıkıyorsa o kadar iç, fazlasını içme
Canim ben zaten en az 2 lt su icerim genelde 3 lt ye yaklasir ama bu donemde su da yetmiyor sadece
2 gün üst üste akşamları sebze yap mesela bu gün patlıcan yoğurt yarın kabak yoğurt yap meyve yeme canım o zaman ödem gider inş
Deneyecegim canim cok saol
Onu da kullandim ama alerji ilaclari sadece rahatlatma yapiyor anlik ama tedavi etmiyor o yuzden dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum ilacsiz olarak. Diger onerilerini deneyecegim cok tesekkurler

Gunaydinnn

Pufuduks cnm napiyorsn nasil gidiyor hamilelik
Pinarcim iyiyim kuzumm cok sukur idare ediyoruz buyuyen bebisimle midemde hafifledi sukur yogurt sut tuketebiliyorum ama sebzelerden yiyemiyorum vitamine devam ediyorum haftaya 2.asimi olacam bu arada 2 kilo aldim son 1 bucuk ayda.esim inze gelince olmayan duzenim iyice alt ust oldu gece yemeleri aldirdi o arada almisim oyle iste canim sen nasilsin senin nasil gidiyor hareketleri hissediyorsun demi benim ki hic durmuyo desem yeridir ozellikle oturunca cok hissediyorum ben

Sanirim ben yarin izine ayrilmak isteyecegim. Dedigin gibi bahar sadece vucudun su tutmasi gibi de degil. Gozlerim sis sis dolasiyorum etrafta kasina kasina bu aralar zaten cok gelemiyorum da kursa gittigimden, kendimi de kotu hissediyorum o yuzden buraya yeteri kadsr zaman da ayiramjyorum diye. Suan boyle her sey ustuste geldi o da beni cok yordu galiba. Kursu oturtmaya calisiyorum, bir yandan is basvurusu yapmaya calisiyorum, kac gundur eve yemek bile yapamiyorum. Ay bir dokun bin ah isit oldu. Kusura bakmayin kizlar sizin de basinizi agritiyorum boyle

Başka alternatifim yoktu balım ya makarna şinştzel ve mercimek çorbası vardı en zararsızı şinitzel geldi gözüme

Mefkurem Abla ben yarin saglik nedeni ile izne ayrilmak istiyorum. Tam tekrar eksiye dondum derken bahar alerjisi bitirdi beni tartida artiyi gordukce de sinir oluyorum. Bir de su kursa basladigimdan beri de dogru duzgun gelemiyorum, size yeteri kadar zaman ayiramiyor olmak da vicdanimj rahatsiz ediyor acikcasi, biraz hem alerjiyi hem kendimi toparlayip geleyim diyorum iznin olursa

North River
askrhpozitif

Bisküvi ve kraker olmasaymış iyiymiş canım afiyet olsun

Güzel eksiler getirsin canım

Hafif güzel olmus afiyet olsun canim

Çok güzel olmuş canım

Afiyet olsun cabim mercimekte sisirir yarın tartıyı etkiler diye düşünüyorum

Gayet güzel olmuş canim
Sagol kuzum ins
Bugünkü menum

Kahvalti 11:00
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Bol Yesilik
1 bardak süt

Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
Salata

2.5 litre su
2 Kupayeşil çay

Spor 45 dk leslie
Afiyet olsun canim
O aradaki olmamis kuzum hele persembeye kacamak hic yakışmamış
Alerjiden kaynakli kendini toplayana kadar mantikli kuzum ama bu dönemde kendini salmaman gerekir. Gene firsat buldukca burda ol
Başka alternatifim yoktu balım ya makarna şinştzel ve mercimek çorbası vardı en zararsızı şinitzel geldi gözüme
Olan olmus kuzum ya keske bi salata filan yapsaydib iyi olurdu
Ay hangi ara bahar esinde aksiyonu seviyor sanirim son dk sehirlerarasi zor oluyor
Menü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık

Akşam(16:00)
1 kase yoğurt
1 YK chia
10 tane badem

Su : 3 lt spor: Off

Kabak yapacaktım ama işler değişince ben acele ile yoğurt yeyip hazırlandım
Afiyet olsun kuzu
Kızlar ya,
Böyle diyet konusunda motivasyonunuz azalınca nasıl geri canlanıyorsunuz? Bu hafta çok zorlandım, her sabah moralim bozuldu, azmim azaldı.. nasıl toparlarım ?
Git bi aynaya bak bakim canım. Suanki halinden memnunmusun ? Ki memnun olsan bizimle olmazdib suan. Sana hirs yaptirsin biraz ben bundan daha iyi bi motive goremiyorum. Hergün o aynanin karsisina gecip küçülen göbeği gordukce daha cok azimle devam ediyorum. Isyerinde uniforma giyiyorum ve o uniformanin bollasmasi bile motive ediyor. Daha cok zayiflayim daralttirayim diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…