- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.501
Ins canim yaa sabaha hepimiz bol bol eksi gorelimSağ olun kızlar
Hem bilerek az yemek istedim hem iştahım da yoktu umarım tartı öncesi işime yarar
Kizlar günü kapattim ben muz süt günü yaptım
Sabah 10:00
Orta boy bi tane muz
Bir bardak yağsız süt
12:00
Orta boy bi tane muz
Bir bardak yağsız süt
17:00
Orta boy bi tane muz
Bir bardak yağsız süt
Su 2 ye yaklaşır
06:30=== 3 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase bakla
2 kase sarımsaklı yoğurt
2 lt su
Sabah 10.30
1 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 bardak süt
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu dereotlu kabak 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Menü
10.00
3 yumurta
Peynir
6 zeytin
Bol domtes saltlk yesllk
Avuc içi kdar ekmk
14.30
Bi kase mercmk corba (dibini bi minik lokma ekmkle sıyırdım)
17.00
1 elma
18 30
Bi kase ansnaslı probiyotk yogurt
Su
2.5 lt
Spor
30 dk yüryş
Selam hatunlar
Menüm
Sabah 09.00
1 dlm tbe
1 dlm peynir
Akşam 17.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt
19.00
2 çilek
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puanFit mutlu anne
Canim ben zaten en az 2 lt su icerim genelde 3 lt ye yaklasir ama bu donemde su da yetmiyor sadecegewezebidik su içmeyi artır canım. Kilon ile 0.033 çarp kaç çıkıyorsa o kadar iç, fazlasını içme
Deneyecegim canim cok saol2 gün üst üste akşamları sebze yap mesela bu gün patlıcan yoğurt yarın kabak yoğurt yap meyve yeme canım o zaman ödem gider inş
Onu da kullandim ama alerji ilaclari sadece rahatlatma yapiyor anlik ama tedavi etmiyor o yuzden dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum ilacsiz olarak. Diger onerilerini deneyecegim cok tesekkurlerben ödem için değil alerji için yazıcam :)alerji için airius(galiba yazılışı böyleydi) kullandın mı en az uyutanı hatta pek uyutmayanı o , yok ilaç kullanmam illa dersen karabaş otunu netten bir araştır iyi gelebilir alerjine , sabah ve akşam burun deliklerinin önüne minnacık vicks ya da vazelin sür böylece polen v.s. ona yapışır daha az solursun gülüm
Pinarcim iyiyim kuzumm cok sukur idare ediyoruz buyuyen bebisimle midemde hafifledi sukur yogurt sut tuketebiliyorum ama sebzelerden yiyemiyorum vitamine devam ediyorum haftaya 2.asimi olacam bu arada 2 kilo aldim son 1 bucuk ayda.esim inze gelince olmayan duzenim iyice alt ust oldu gece yemeleri aldirdi o arada almisim oyle iste canim sen nasilsin senin nasil gidiyor hareketleri hissediyorsun demi benim ki hic durmuyo desem yeridir ozellikle oturunca cok hissediyorum ben
Sanirim ben yarin izine ayrilmak isteyecegim. Dedigin gibi bahar sadece vucudun su tutmasi gibi de degil. Gozlerim sis sis dolasiyorum etrafta kasina kasinasağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyi
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersin
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)
eksiler enerji getirmiş gelirken
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedim
Altına imzami atarım ulen
Sağol canımBol eksi getirsin canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Düzensiz olmuş canım inşallah eksi görürsün
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Teşekkürler
Sağ ol canım daha iyi çok şükür
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Kahvalti 11:00
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Bol Yesilik
1 bardak süt
Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
Salata
2.5 litre su
2 Kupayeşil çay
Spor 45 dk leslie
Başka alternatifim yoktu balım ya makarna şinştzel ve mercimek çorbası vardı en zararsızı şinitzel geldi gözümeAha persembe olmasaydi bari kuzum keske yarina bıraksaydın
Yok canim az olmasi etkilemiyor beni.
Kuzu olmamis ama hastasin idare edicez cok gecmis olsun bebegim
Afiyet olsun canim
Sagol kuzum
Yok yesil muz aldim canim. Ama aclikla sorunum yok canim benim oyle aşırı acikma nadir olur bende
Afiyet olsun canim
Iyim kuzum işten çıktım eve gidiyorum ben. Sen nasılsın
Sabah cok az canim ya afiyet olsun
Ay ins kuzum 61 leri görmek istiyorum
İnşallah canımSağ olun kızlar
Hem bilerek az yemek istedim hem iştahım da yoktu umarım tartı öncesi işime yarar
Afiyet olsun canım gayet güzelBugünkü menum
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Bol Yesilik
1 bardak süt
Yoğurtlu kabak
Salata
2.5 litre su
2 Kupayeşil çay
Spor 45 dk leslie
Bisküvi ve kraker olmasaymış iyiymiş canım afiyet olsunMerhaba güzeller,
Bugün kendimi spontane bir piknikte buldum.
Genelde hazır ürünler vardı kendimi tutmaya çalıştım. Menüm geliyor:
10.00
1 yumurtadan yeşillikli omlet
1 domates, 2 zeytin
1 parça peynir
2 çilek, 5 fındık
1 adet baget
Yarım sb tarçınlı yy süt
15.30
1 adet peynirli kraker, 1 küçük bisküvi
19.30
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak kavurması
130g somon
O aradakini yemesem daha uygundu ama çok koşturdum ve acıktım.
Spor yapasım var ama ödem yapar diye korkuyorum.
Sabahki miktarın moral bozukluğu devam ediyor
Haklısın canım. Valla başarılı bir diyet için benim pek aktivite yapmamam lazım. Tüm düzen gidiyor. Miktarlar azdı 100cal anca eder belki ama modum düşüyor hata yapınca.Bisküvi ve kraker olmasaymış iyiymiş canım afiyet olsun
Sagol kuzum insGüzel eksiler getirsin canım
Hafif güzel olmus afiyet olsun canim
Çok güzel olmuş canım
Afiyet olsun cabim mercimekte sisirir yarın tartıyı etkiler diye düşünüyorum
Gayet güzel olmuş canim
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Bol Yesilik
1 bardak süt
Yoğurtlu kabak
Salata
2.5 litre su
2 Kupayeşil çay
Spor 45 dk leslie
O aradaki olmamis kuzum hele persembeye kacamak hic yakışmamışMerhaba güzeller,
Bugün kendimi spontane bir piknikte buldum.
Genelde hazır ürünler vardı kendimi tutmaya çalıştım. Menüm geliyor:
10.00
1 yumurtadan yeşillikli omlet
1 domates, 2 zeytin
1 parça peynir
2 çilek, 5 fındık
1 adet baget
Yarım sb tarçınlı yy süt
15.30
1 adet peynirli kraker, 1 küçük bisküvi
19.30
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak kavurması
130g somon
O aradakini yemesem daha uygundu ama çok koşturdum ve acıktım.
Spor yapasım var ama ödem yapar diye korkuyorum.
Sabahki miktarın moral bozukluğu devam ediyor
Alerjiden kaynakli kendini toplayana kadar mantikli kuzum ama bu dönemde kendini salmaman gerekir. Gene firsat buldukca burda olSanirim ben yarin izine ayrilmak isteyecegim. Dedigin gibi bahar sadece vucudun su tutmasi gibi de degil. Gozlerim sis sis dolasiyorum etrafta kasina kasinabu aralar zaten cok gelemiyorum da kursa gittigimden, kendimi de kotu hissediyorum o yuzden buraya yeteri kadsr zaman da ayiramjyorum diye. Suan boyle her sey ustuste geldi o da beni cok yordu galiba. Kursu oturtmaya calisiyorum, bir yandan is basvurusu yapmaya calisiyorum, kac gundur eve yemek bile yapamiyorum. Ay bir dokun bin ah isit oldu. Kusura bakmayin kizlar sizin de basinizi agritiyorum boyle
Olan olmus kuzum ya keske bi salata filan yapsaydib iyi olurduBaşka alternatifim yoktu balım ya makarna şinştzel ve mercimek çorbası vardı en zararsızı şinitzel geldi gözüme
Ay hangi ara baharHuhuuu iyi geceler herkese ben yarına bilet bulamayınca son dakika 19 da bilet bulup Bolu ya geldim :) herşeyi bir saate ayarladım normalde yayılmış oturuyordum eşim geldi iki ayağım bir pabuca girdi ve sonuç olarak Boludayim
Afiyet olsun kuzuMenü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Akşam(16:00)
1 kase yoğurt
1 YK chia
10 tane badem
Su : 3 lt spor: Off
Kabak yapacaktım ama işler değişince ben acele ile yoğurt yeyip hazırlandım
Git bi aynaya bak bakim canım. Suanki halinden memnunmusun ? Ki memnun olsan bizimle olmazdib suan. Sana hirs yaptirsin biraz ben bundan daha iyi bi motive goremiyorum. Hergün o aynanin karsisina gecip küçülen göbeği gordukce daha cok azimle devam ediyorum. Isyerinde uniforma giyiyorum ve o uniformanin bollasmasi bile motive ediyor. Daha cok zayiflayim daralttirayim diye bekliyorumKızlar ya,
Böyle diyet konusunda motivasyonunuz azalınca nasıl geri canlanıyorsunuz? Bu hafta çok zorlandım, her sabah moralim bozuldu, azmim azaldı.. nasıl toparlarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?