- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.561
Sağol canımTebrik ederim cnm
Aminnn canımmGünaydınn kızlar
Bugün ne güzel bi gün hem kandil hem cuma Rabbim herkesin duasını kabul etsin insAllah
Amin canımmGünaydınlar
Hayırlı Cumalar
Hayırlı Kandiller
Bugün yapacağımız tüm duaların kabul olması dileğiyle ❤❤❤
Sağol canımGüzel olmuş canım
Tebrikler canım ❤
Sağol canımIns canimm
Bir senede 2 kere izin hakkin var canim. Eger onceki kullandigin izin baska bi yildayda kullanabilirsin. Mezun olursanda 6 ay gectikten sonra istedigin zaman listeye girebiliyorsun. Ornek ben
Ay abla ben hep telefondan giriyorum. Tabi sayfayı hic kapatmiyorum. Boylece karismiyor
Aynen canim yoksa ipin ucu kactimmi gidiyor
Canim kafein belli miktarda alininca metayi hizlandirir. Buda daha hizli kilo vermene sebep olur. Ben genelde gunde bi tane sade nescafe 2 gunde birde türk kahvesi icerim.
Afiyet olsun beybi
Gunaydin kizlarrr
Sizinde kandiliniz mübarek olsun :)
Tebrikler kuzum
Günaydın kizlar
Sizinde kandiliniz mübarek olsun
Cok begendim bu yazıyı yaa sagol canim paylastigin icin
Afiyet olsun canım güzel olmuşDun ki menü
12.50
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
bol yeşillik
1 domates
18.10
karısı çoban salatası
1 minik kase yoğurt
1 kase domates çorbası
Su 2lt
Gece acıkır gibi oldum 1 kasik yoğurda pulbiber ve limon sıktım içtim iyi geldi
Sıkma canını en azından artı değilsinKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
Güzel olmuş canımDun ki menü
12.50
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
bol yeşillik
1 domates
18.10
karısı çoban salatası
1 minik kase yoğurt
1 kase domates çorbası
Su 2lt
İnşallah izinde olmak sana iyi gelir canım. Şu alerji için yapabileceğin başka bişey yok mu ya çok kötüKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla
Evet canım. Ama kahvaltı yaptım tartılsam artı çıkarımSıkma canını en azından artı değilsin
Bi iki saat sonra tekrar tartıl bakalım ne çıkacak
ANladım canım o zaman önüne bak, bugün geldi geçti artık regl olursan beslenmene de dikkat etmeye devam edersen haftaya güzel bi eksi gelir benceGüzel olmuş canım
İnşallah izinde olmak sana iyi gelir canım. Şu alerji için yapabileceğin başka bişey yok mu ya çok kötü
Evet canım. Ama kahvaltı yaptım tartılsam artı çıkarım
AmiinnnGunaydinnnnn guzellerrrr
Hayirli kandiller guzel eksiler ins.
tmm cnm nasil istersenMefkurem Abla ben yarin saglik nedeni ile izne ayrilmak istiyorum. Tam tekrar eksiye dondum derken bahar alerjisi bitirdi beni tartida artiyi gordukce de sinir oluyorum. Bir de su kursa basladigimdan beri de dogru duzgun gelemiyorum, size yeteri kadar zaman ayiramiyor olmak da vicdanimj rahatsiz ediyor acikcasi, biraz hem alerjiyi hem kendimi toparlayip geleyim diyorum iznin olursa
@nanekekik
@askrhpozitif
hay masallah birden işinlandinizmiHuhuuu iyi geceler herkese ben yarına bilet bulamayınca son dakika 19 da bilet bulup Bolu ya geldim :) herşeyi bir saate ayarladım normalde yayılmış oturuyordum eşim geldi iki ayağım bir pabuca girdi ve sonuç olarak Boludayim
ayyy sagolasin baharim valla aksam gelince teli cantadan bile cikarmamisim** * 9.Takim 618. Etap * * *
askrhpozitif(73,2/
Fatlayd(96,2/
gewezebidik (65,7/) sağlık sorunları nedeni ile izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
buse8 (94/
AhSen_2504 (79,9/
bi prenses annesi (87/
elfkkk(72,8/
pesto26 (70/
Gulbeseker(101,4/
ebruebrulii (87/
CurukElma (63,2/
Niran Nevra( 79,6/
Jasminium84 (65,6/
nanekekik(71,8
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki uyeler
Cemresila ( 60.8/) mezun uye. H:57
mer_4260 (70.0/)kendi istegiyle ayrilan uye, Bt:08.04.2019 Bk:70.9 H:
Cikocev (90,5/)yeni uye, Bt:08.04.2019 Bk: H:65
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (86/)
badem(68.7)
Sweetyy83 (65/65,1/+0,1)
İzine ayrılan uyeler
*
*mefkurem( 91,8)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(71.5/)
lmbz (71)
@mefkurem ekleyecegin birşey var mı niye etiket olmuyorMefkurem Mefkurem
gayet guzel yaseminim kilon az oldugu icin bu eksi kurtariyorBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
keske bi kahve icip biraz bekleseydin cnm 300 400 farkederdiKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
Vay canınaaaa, süpersin canım tebrik ederim
Gunayfin beybi seninde kandilin mübarek olsunGünaydın hayırlı sabahlar olsun kızlar hadi guzel guzel eksileri bekliyorum guzel bi gün olsun insallahkahvemi içiyorum daha tartılmadım dün gece yine uğrayamadım çocuklar manti istedi onla uğraşıp durduk kızlarla kendim e yulaf kepekli yaptım telaşlanmayın
Afiyet olsun canimDun ki menü
12.50
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
bol yeşillik
1 domates
18.10
karısı çoban salatası
1 minik kase yoğurt
1 kase domates çorbası
Su 2lt
Seninde kandilin mübarek olsun canimHayırlı kandiller dilerim
Ins canim zaten su havalari atlatinca sende normale dönersinKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla
Biraz bekleseydin keske canimKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Tebrikler canim
Tebrikler tatlimGünaydınlar
Geçen h. 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400
Çok mutluyum yine de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?