- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.601
Büyüklerimizden öğrendiğimiz bir söz var..."korktuğum başıma geldi" derler.. Aslında bu bir gerçek neyi beklersen, korkarsan olacak diye düşünürsen olur.... rüyanada girmiş zaten...olumlu düşün... eşine sen yaparsan bende yaparım mesajı ver...erkekleri en çok bu durdurur... sadık kadın rolü erkeklere yaramıyor...Hiç ona çaktırmadım zaten ama bütün gece saçma sapan şeyler gördüm rüyamda
İçim çok sıkkın bu konuda senelerdir ilk defa böyle bişeler hissettim
Olay bi kızla yemeğe çıkması değil canım ben de yeri geliyor iş arkadaşlarımla çıkıyorum ama kızın öyle atlaması eşimin de kızdan eli yüzü düzgün şeklinde bahsetmesi sıktı beni
Allah göstermesin yaBüyüklerimizden öğrendiğimiz bir söz var..."korktuğum başıma geldi" derler.. Aslında bu bir gerçek neyi beklersen, korkarsan olacak diye düşünürsen olur.... rüyanada girmiş zaten...olumlu düşün... eşine sen yaparsan bende yaparım mesajı ver...erkekleri en çok bu durdurur... sadık kadın rolü erkeklere yaramıyor...
Oooooo superrrr cnm masallahhhhhdevami gelsin insallahhhh
Izin konusunda senede 2 izin hakki var
Senin hamilelik izininin ustunden cok sular akti
tabiki mutlu ol tatlim ne guzel eksisin iste
Çok güzel sonuç canım tebriklerGecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
Çok güzel canım 72' yi görmeden 71' e atlamışsın... tebrikler.Gecen cuma 73.2
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
Lapa eksisi diyorsun yani...Dünkü menum
12:00-15:00-18:00
Lapa
Aman dikkat bir de kendi kendini gerçekleştiren kehanet diye birşey var.yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmeyelim aman .bu korku ve sezgilerinden eşine bahsetme aman kuzum .içinden kıskan içinden al tedbirini.kendine de güvenmek içğn bakımlı oşmak için havalı opmak için kilo vermeyi bekleyip zaman kaybetme .kilo da ver kendini de topla.ne güzel kadıblar aldatılıyor allah korusun ne şişman bakımlı kadınlar da var .@jasminium84Büyüklerimizden öğrendiğimiz bir söz var..."korktuğum başıma geldi" derler.. Aslında bu bir gerçek neyi beklersen, korkarsan olacak diye düşünürsen olur.... rüyanada girmiş zaten...olumlu düşün... eşine sen yaparsan bende yaparım mesajı ver...erkekleri en çok bu durdurur... sadık kadın rolü erkeklere yaramıyor...
afiyet olsun canım güzel olmuşDun ki menü
12.50
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
bol yeşillik
1 domates
18.10
karısı çoban salatası
1 minik kase yoğurt
1 kase domates çorbası
Su 2lt
Gece acıkır gibi oldum 1 kasik yoğurda pulbiber ve limon sıktım içtim iyi geldi
sagligin olsunda verirsin insAllah cnm uzulme sebeplerin varKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla
artida olmaman da guzel cnmKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
vaoow tebrikler cnm az kaldi ikili rakamlara gecmene
tebrikler cnmGünaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
tebrikler cnm cok iyiGecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
Tebrikler cnm süper olmuşGecen cuma 73.2
Yuzde 2.19
gayet güzel canımBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
yapacak birşey yok sağlıksal sonuçtaKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla
valla bende daha iyi eksi görürüm diyordum ama olmadı kısmet canım haftaya daha güzel veririzKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
çok güzel canım
resmen isinlandik ama gelirken cok sis vardı uzun sürdü yoltmm cnm nasil istersen
hay masallah birden işinlandinizmi
ayyy sagolasin baharim valla aksam gelince teli cantadan bile cikarmamisim
Gelmeyenleri listeden cikarabiliriz merveyle Cikocev
[QnceE="ebruebrulii, post: 59652674, member: 651906"]
Kizlar ben diyetisyene giderken başta hızlı kilo vermeni istediğim için kahveyi yasaklıyorum demişti. Kahvenin içindeki bir madde hızlı verdirmiyormuş. Fakat ben buna inanmıyordum o zaman uydum. Şimdi uymadım zaten emzirdiğim için kafeinden ne kadar uzak durursam o kadar iyi. Bakalım birde kafeinsiz deneyrceğim en azından 1 hafta öyle deniyimde arada fark varmı görcem
kafeinin fazlasi tabiki iyi degil cnm asidik oldugu icin ama gunde 1 2 tane hem saglikli hemde metoyu hizlandirir
Tabi neskafe degil turk kahvesi yada filtre olacak
Kilo vermen hizlansin istiyorsan dengeli menuler yapman lazim
gayet guzel yaseminim kilon az oldugu icin bu eksi kurtariyor
Ama son bikac gundur menulerin cok ideal degildi
keske bi kahve icip biraz bekleseydin cnm 300 400 farkederdi
Melis hep diyoruz cnm az yemek degil dogru yemek onemli olan
Guzel kilo verdigin donemdeki menulerin sporun yok ne yazikki
bende senin adına çok mutlu oldumGünaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
çok güzel ekşi çok güzel yüzdeGecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
canım eşine güven ama gözünü de kapatma :) anladın sen ayrıca bakım için 90-60-90 olmana gerek yok şuanda gayet bakımlı ve özgüvenli olabilirsin ayrıca işveli herşeyi unut son kelimeyi unutma " isve "Ya benim adamın işyerine yeni bi kız başlamış
Genç ve güzel bi hatunmuş
Dün benimki yemeğe giderken gelen var mı diye sormuş herkesin işi olduğu için kimse gitmemiş bu kız atlamış hemen ben geleyim diye
Eşim kızla ilgili konuşurken eli yüzü düzgün hoş bi kız diye bahsedince şalterlerim attı tabii eşime çaktırmadım amaeşim de hoş adamdır hani dikkat çeker kıskandım fazlasıyla
korkunun ecele faydası yok dokul bakalım babyBen bugün bildirim yapmaya korkuyorum, birileri bana cesaret versin.
güzel eksiGecen cuma 73.2
Yuzde 2.19
Kuzum Zuhal abla da , hilal de yazmış her sene yenilenir izin hakkı temmuzda ilk izin hakkın olacakNorth River canım ben hamilelik dolayısı ile izinli olmuştum ya şimdi
Temmuz da tekrar izin alınca başka işsizin hakkım kalmıyor değil mi
Ama mezun olursam sonra istediğim zaman girebiliyor muyum listeye tekrar nasıl olacak kafam karıştı
Abla senin sosyal medya kullanmadıgini düşünüyorum korkma o halde en fazla gidip +18 bölümune bildirim yaparsınSelam kızlar eşim leptabimi is yerine götürdü bilgi işlemci Windows 7 yuklesin diye arada ekran karariyordu ilk başta düzgün kurulum yapamamış eşim ,aksama hevesle geldiğinde kapıyı açtım ama rli boştu leptabim yok yarın öğleye gelir inşallah gelmesede kilo bildirimini telden uğraşır yaparım haber vereyim dedim .bildirimlere yarın bakarım bundan kaciriyorum karistiriyorum her seyi
bakkkk sennnn şu tirbeyesiz yosmayaaaYa benim adamın işyerine yeni bi kız başlamış
Genç ve güzel bi hatunmuş
Dün benimki yemeğe giderken gelen var mı diye sormuş herkesin işi olduğu için kimse gitmemiş bu kız atlamış hemen ben geleyim diye
Eşim kızla ilgili konuşurken eli yüzü düzgün hoş bi kız diye bahsedince şalterlerim attı tabii eşime çaktırmadım amaeşim de hoş adamdır hani dikkat çeker kıskandım fazlasıyla
o az gelir cnm sanaBu hafta bomba gibi geliyorum bak gör sen
Şu senin muz sütü yapsam mı diyorum ama sütüm azalır mı acaba
daha ne olsun tatlimFazla degil abla 500 gr farketti
Sagol ablam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?