Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet guzel yaseminim kilon az oldugu icin bu eksi kurtariyor
Ama son bikac gundur menulerin cok ideal degildi
Sağol ablacım
Çok haklısın, bu hafta kendimi çok yorgun hissediyordum evde ne varsa ya da sağdan soldan ne geldiyse onlardan yedim içtim olabildiğince dikkat etmeye çalıştım tabii ama pek uygun olmayan şeyler oldu
Şimdi multivitamin başladım inşallah enerjimi toplarsam ki toplayacağım bu hafta daha güzel menüler çıkaracağım
Çünkü hırs yaptım bi an önce zayıflamak istiyorum yoksa benim adam elden gidiyeahhhh

Gecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
aman yarabbi harikaaaaaa coook tebrikler cnm masallahin var
Muz sut ne kadar etki etmis
ne oldu kizzz hayirdirrr

Ah rakibem hic olmadi böyle. Sıkı rakip istiyorum ona göre bubhafta iyi hazirlan
Ooo süpersin maşallah
Vuhuuuuuuuuu
Rakibem süpersin tebrik ederim
Sagolun kizlarrr

aman yarabbi harikaaaaaa coook tebrikler cnm masallahin var
Muz sut ne kadar etki etmis
ne oldu kizzz hayirdirrr
Ya benim adamın işyerine yeni bi kız başlamış
Genç ve güzel bi hatunmuş
Dün benimki yemeğe giderken gelen var mı diye sormuş herkesin işi olduğu için kimse gitmemiş bu kız atlamış hemen ben geleyim diye
Eşim kızla ilgili konuşurken eli yüzü düzgün hoş bi kız diye bahsedince şalterlerim attı tabii eşime çaktırmadım ama eşim de hoş adamdır hani dikkat çeker kıskandım fazlasıyla

O kız senin rakibin değil canım, sakın eşine öyle birşey hissettirme...

Sanırım sende çalışıyorsun, yarın "X bey ile yemeğe çıkmamda bir mahsur var mı" diye eşine bir sor sadece...

Bakalım onun şalterleri atıyor mu?

Hiç ona çaktırmadım zaten ama bütün gece saçma sapan şeyler gördüm rüyamda
İçim çok sıkkın bu konuda senelerdir ilk defa böyle bişeler hissettim
Olay bi kızla yemeğe çıkması değil canım ben de yeri geliyor iş arkadaşlarımla çıkıyorum ama kızın öyle atlaması eşimin de kızdan eli yüzü düzgün şeklinde bahsetmesi sıktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…