- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.661
hadi şimdi herkes bana yazsınn..
süpersin , bende ekli değilsin.63:Ben Fatih üni Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bitirdim 1 yıl kadar ajans tecrübem oldu hatta şu sağlığın direk içinden gelmeyim Sağlık bilişim zirvesini yönettimHastanede staj yaptım facede ekli olanlar görür isim vermiyim... Şuanda istemeye istemeye işletme bitiriyorum 3.sınıftayım aöf.. ama yüksek lisansı kafama taktım birde çok iyi bi grafikerim... okdr onun dışında evdeyim İstanbulda oturuyorum...21 yaşım daha bugün 38 beden pantolonumla apartmanda hava atma planlarım var
ne iş yapıyosun??bak ben burdayım..hemen yazam. canım ben devamlı topikteyim gündüz. saat başı kontrol ediyom en geç ama kimse olmuyo ki. bak gene tek ben varım :)
lakin bugün yoğuınum pek giremeyebilirim. yoksa her sn aranızdayım. iş olmasın yeter
valla evli mutlu çocuklu bir bayan olarak tavsiyem hemmen al...bende aynısını yapıyorum..şimdi lcw de indirim var..tavsiye ederimslm kızlar
eddacım iş yerlerinin denetimini yapıyorum desem açıklayıcı olur mu :44: acayip sezon indirimi var şimdi benim bıdık 2 yaşındaya teyzeleri mont almam lazım seneye hazır indirimdeyken 4 yaş alayım diyorum ne dersiniz dicem ama çocuğu olan azınlıkta nerden bilceksiniz dimi
:
süpersin , bende ekli değilsin.63:
ne iş yapıyosun??bak ben burdayım..
valla evli mutlu çocuklu bir bayan olarak tavsiyem hemmen al...bende aynısını yapıyorum..şimdi lcw de indirim var..tavsiye ederim
süpersin , bende ekli değilsin.63:
ne iş yapıyosun??bak ben burdayım..
valla evli mutlu çocuklu bir bayan olarak tavsiyem hemmen al...bende aynısını yapıyorum..şimdi lcw de indirim var..tavsiye ederim
Evt kılzar slmlar herkese :)
Anca işleri bitirip gecmısı okuyabıldım...Offf nasıl bı sabahtı o oyle yaa...Neyse dunku menum cok rezalet butun gun tutum kendımı aksam annem sarma sarmıs tabı hayır dıyemedım belkı 20 den fazla yemıstım ekmek yemedım hıc onu hafıfletıcı sebep sayıyorum artık :)
Neyse kızlar foto ısıne sıcak bakan var bakmayan var...İsteyen taytla ısteyen esefmonla cekılsın onumuzdekı cumaya kadar yuklemesını yapsın...Ama albumu nerde olusturacagımıza karar verelım eger burda yayınlansın ıstemıyorsanız KK da album olusturalım dıyorum ben.Fikirleriniz önmeli herkesten bi fikir bekliyorum
.kızlar bugün hepinize toplu yazıcam..rütbe sırasına göre gidiyorum...murç bebişim işlerin yoğun heralde..altta ismin var ama topikte cismin yok...seni daha fazla aramızda görmek isteriz canım..edda kuşum canın sıkkın biliyorum ama lütfen canın sıkıldıkça buzdolabına uzanma...yoksa benim gibi 95 i görürsün canım..evdeysen topikte kalmaya çalış..inan yemeyi önleyici , iştah kesici bir etkisi var..hoppişede fazla uyma, unutma o senin rakibin ...fadimee artık aramıza dön bacım...kocanı artık iyileştir ve mümkünse evden postala..yoksa seni topikte göremiycez zannımca..fulyaa aslında sen yoksun ve sana bişeyler yazmam sencede bir çelişki olmazmı??? sen benim analizimi yapa dur, sporuda bırakma..süpper gidiyosun ama ayağını kaydırmak için hain planlarım var... siyamum sende harikasın bacım...öğrencisin ama nerde öğrencisin, bölümün ne, nerde yaşarsın inan bir bilgim yok..bi ara bana hatırlat oldumu..nagiş sende harikasın...o kadar iş arasında bize zaman ayırıyosun ya ..helal sana.. ..hicran sana diyecek sözüm yok bacım..zaten fıstık gibisin .. ..black cat bak seni siyahla yazıyorum ..adın üzerinde olduğun için ..ama senide fazla tanımıyorum..siyah bir kediciksin işte..daha çok online ol, burada olduğunu unutturma bize..ok...evetttttt...başka unuttuğum varmıki???varsa beni dövsün.. .
slm kızlar
eddacım iş yerlerinin denetimini yapıyorum desem açıklayıcı olur mu :44: acayip sezon indirimi var şimdi benim bıdık 2 yaşındaya teyzeleri mont almam lazım seneye hazır indirimdeyken 4 yaş alayım diyorum ne dersiniz dicem ama çocuğu olan azınlıkta nerden bilceksiniz dimi
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
zeytin
peynir
y.çay
ara yok
öğlen
yarım kase çorba
az ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
ara
hurma yerim
akşamda yemek yemeden 1 dilim ıslak kek ve yapacağım salatadan yesem diyorum
aa benide ekleyin canlarım ben eksikmi kalayım büşrada ve fadime ablada ekliyim ona göre çok yoğunum kaçtım proje bakmam lazım
Renk sarayın yazan lezzet toplarından yapmaya başlıyorum kızlar bakalım nasıl olcakannem mutfağı rezil etmemden sonra evlatlıktan reddederse beni unutmayın :104::104::104::104:
kızlar acill yardımmm
salon masam beyaz lake
yerleri silerken yerdeki çatal kaşık çekmeceli kutusunu masanın üstüne koydum tekrar kaldırırken sürttüm 15 cm kadar kenarı çizdi boyası kalkdı çizgi halinde(
napacam
ayy kıyamam şimdi hani şu yapı marketlerde fayans araları için kalem şelinde dogu yapan şeyler varya onlardan denesen :44:
ekleşelim güzelleşelim bebeemmneden ekli değiliz hoppiş yaaa
hadi yap bakalım..fotoda eklemeyi unutma..Renk sarayın yazan lezzet toplarından yapmaya başlıyorum kızlar bakalım nasıl olcakannem mutfağı rezil etmemden sonra evlatlıktan reddederse beni unutmayın :104::104::104::104:
bizde evde bütün gün yatıyoruz zatenbenim mesajla seninki arasında bir saat var dikkatini çekem
memurum ben her gün işteyim işte... fırsat buldukça da burada...
senlede ekleşelim o zaman..aa benide ekleyin canlarım ben eksikmi kalayım büşrada ve fadime ablada ekliyim ona göre çok yoğunum kaçtım proje bakmam lazım
kızlar şu kedi bile bizden güzel spor yapıyo baksanızaaa
ayy kıyamam şimdi hani şu yapı marketlerde fayans araları için kalem şelinde dogu yapan şeyler varya onlardan denesen :44:
al bir akşama kadar yatan dahaSelam kızlarrr
napıyosunuzzz
ah kızlarrr geç uyandım 11 de
kahvalto yaptım evi sildim temziledim toz aldım
ama böyle ayrıntılı iş yapmam lazım üşeniyorumm
neden böyle oldu yaa
ustalar evi batırdı gittiler kendimde bişeyler yaptım ama hala temiz gelmiyo ev banaa
çok iş var çok
sen hiçbişey yapma, direk mobilyacıya havale et derim..ya da marangoza sor...onlar en iyisini bilir..kızlar acill yardımmm
salon masam beyaz lake
yerleri silerken yerdeki çatal kaşık çekmeceli kutusunu masanın üstüne koydum tekrar kaldırırken sürttüm 15 cm kadar kenarı çizdi boyası kalkdı çizgi halinde(
napacam
slm kızlar
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
zeytin
peynir
y.çay
ara yok
öğlen
yarım kase çorba
az ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
ara
hurma yerim
akşamda yemek yemeden 1 dilim ıslak kek ve yapacağım salatadan yesem diyorum
çok moralim bozuldu anlatamammm
beyaz lake olunca direk göze batıyo hata bende sürterek kaldırdım
bilmiyorumkio kalemler biliyorum ama fayans araları için bu lake beyaz mobilya acaba mobilyacıyamı götürsem
durduk yerde iş çıkardım başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?