Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar
eddacım iş yerlerinin denetimini yapıyorum desem açıklayıcı olur mu :44: acayip sezon indirimi var şimdi benim bıdık 2 yaşındaya teyzeleri mont almam lazım seneye hazır indirimdeyken 4 yaş alayım diyorum ne dersiniz dicem ama çocuğu olan azınlıkta nerden bilceksiniz dimi
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
zeytin
peynir
y.çay

ara yok

öğlen

yarım kase çorba
az ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

ara
hurma yerim

akşamda yemek yemeden 1 dilim ıslak kek ve yapacağım salatadan yesem diyorum

süpersin , bende ekli değilsin.63:

ne iş yapıyosun??bak ben burdayım..

valla evli mutlu çocuklu bir bayan olarak tavsiyem hemmen al...bende aynısını yapıyorum..şimdi lcw de indirim var..tavsiye ederim

Renk sarayın yazan lezzet toplarından yapmaya başlıyorum kızlar bakalım nasıl olcak annem mutfağı rezil etmemden sonra evlatlıktan reddederse beni unutmayın :104::104::104::104:

valla evli mutlu çocuklu bir bayan olarak tavsiyem hemmen al...bende aynısını yapıyorum..şimdi lcw de indirim var..tavsiye ederim

benim mesajla seninki arasında bir saat var dikkatini çekem
memurum ben her gün işteyim işte... fırsat buldukça da burada...

aa benide ekleyin canlarım ben eksikmi kalayım büşrada ve fadime ablada ekliyim ona göre çok yoğunum kaçtım proje bakmam lazım

Selam kızlarrr
napıyosunuzzz
ah kızlarrr geç uyandım 11 de
kahvalto yaptım evi sildim temziledim toz aldım
ama böyle ayrıntılı iş yapmam lazım üşeniyorumm
neden böyle oldu yaa
ustalar evi batırdı gittiler kendimde bişeyler yaptım ama hala temiz gelmiyo ev banaa
çok iş var çok

bu arada kahvaltıda
2 uzun sosis kızarttım
1 dilim kepek ekmek
biraz beyazp peynir
2 fincan çay

sonrasında yarım litre su

kaptancım bence kesinlikle burada albüm oluşturmak dagha mantıklı
sadece arkadaşların görsün dersin senin arkadaş listende olan görür.. listende fazlalık adamlar varsa silersin bi çırpıda :):):):))))

hoppiş harikasın :))),evet rakibimsin sana uymicamm
zaten o halleyleri dün ilk ve son görüşümdü yemicem düştüğüm tuzagıda unutmicam

nagişş al bencede kaçırma indirimden uygun alırsın sonuçta bebekler hemen büyüyo ilerde giydirirsin
indirim dedinmi akan sular durur
ben gecen kış sonu samimi arkadaşım bebegi oldu..mevsimdolayısıyla ona adidastan 4-5 yaş mont aldım 64 liraya normalde fiyatı 2 katıydı indirimde harika montu uyguna almış oldum
ki arkadaşım büyük almama çok memnun kaldı

aa benide ekleyin canlarım ben eksikmi kalayım büşrada ve fadime ablada ekliyim ona göre çok yoğunum kaçtım proje bakmam lazım

benide eklesene nagiş sana ismimi gönderiyorum eklersin

kızlar acill yardımmm
salon masam beyaz lake
yerleri silerken yerdeki çatal kaşık çekmeceli kutusunu masanın üstüne koydum tekrar kaldırırken sürttüm 15 cm kadar kenarı çizdi boyası kalkdı çizgi halinde (
napacam

Renk sarayın yazan lezzet toplarından yapmaya başlıyorum kızlar bakalım nasıl olcak annem mutfağı rezil etmemden sonra evlatlıktan reddederse beni unutmayın :104::104::104::104:

patatesli toplarmııı
çok severim ama mor lahanalı olanın mor lahanasını az koy ekşi oluyo fazlası zaten azı bile renk vermeye yetiyo
patatesleri malzemeden daha fazla olsun

ha bide şey yapıyolar
patatesten sadece topları yapıp naneye , kırmızı bibere , kara biberede,havuca bulana biliyo :)

ayy kıyamam şimdi hani şu yapı marketlerde fayans araları için kalem şelinde dogu yapan şeyler varya onlardan denesen :44:

ayy kıyamam şimdi hani şu yapı marketlerde fayans araları için kalem şelinde dogu yapan şeyler varya onlardan denesen :44:

çok moralim bozuldu anlatamammm
beyaz lake olunca direk göze batıyo hata bende sürterek kaldırdım
bilmiyorumkio kalemler biliyorum ama fayans araları için bu lake beyaz mobilya acaba mobilyacıyamı götürsem
durduk yerde iş çıkardım başıma

neden ekli değiliz hoppiş yaaa
ekleşelim güzelleşelim bebeemm

hadi yap bakalım..fotoda eklemeyi unutma..

benim mesajla seninki arasında bir saat var dikkatini çekem
memurum ben her gün işteyim işte... fırsat buldukça da burada...
bizde evde bütün gün yatıyoruz zaten.o kadar çok boş vaktim var ki can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum....

senlede ekleşelim o zaman..

al bir akşama kadar yatan dahakız 11 e kadar yatılırmı be kuşumm..geç mi yattın??(ay bana bak yaa, ne zaman yatar yatar sanane

sen hiçbişey yapma, direk mobilyacıya havale et derim..ya da marangoza sor...onlar en iyisini bilir..

Kızlar sabahtır işten güçten kafamı kaldıramadım 1 saat once kadar bıttı işlerim.Ofisin ön tarafına kuafor acıldı oraya gıttım bı manıkur yaptırdım hem stresimi attım hem moralım yerıne geldı azcık...Şu patates topları baya lezetlı bısey bende deneyebılırım pazar gunu :)

Offfff bide boynumun sag tarafı tutulmus nası cnm yanıyo anlatamam

Yarın baskulun fotosunu eklemeyı unutmayın kızlar :)Cuma yarısması ıcın gereklı ...

evet indirimi kacırma derim bende öyle yapıyorum gecen sene indirimde wakikiden 20 tl. mont almıştım.....bu arada menün çok güzel akşam ıslak keki inş bir dilim yersin,ben bir dilim diye başlarım sonu gelmez çünkü.

mobilya için olanlarıda var,dore diye bir marka var duymuşundur belki hanımlar evde katolokla satıyorlar beyez,kahveve siyah rengi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…