- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.621
Bu hafta özel durumun vardı canım haftaya daha iyi olur benceGeçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Çok az farkindayim ama bu hafta artıları eksiye düsurmeye caliştım
güzel eksi canımGüünaydınnnn
Geçen cuma:72.80
Bu cuma:72.10
Fark:-700 gr
gayet iyi canımBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
alıntılarımı aldım birazdan cevapliycam
Başladım canım zaten kendimle ilgilenmeyeAman dikkat bir de kendi kendini gerçekleştiren kehanet diye birşey var.yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmeyelim aman .bu korku ve sezgilerinden eşine bahsetme aman kuzum .içinden kıskan içinden al tedbirini.kendine de güvenmek içğn bakımlı oşmak için havalı opmak için kilo vermeyi bekleyip zaman kaybetme .kilo da ver kendini de topla.ne güzel kadıblar aldatılıyor allah korusun ne şişman bakımlı kadınlar da var .@jasminium84
Tebrikler canımGüünaydınnnn
Ay ablam inşallah devamı gelsin haftaya 2 li rakamlar gelsinOooooo superrrr cnm masallahhhhhdevami gelsin insallahhhh
Izin konusunda senede 2 izin hakki var
Senin hamilelik izininin ustunden cok sular akti
tabiki mutlu ol tatlim ne guzel eksisin iste
İşin o kısmı eksik ben de işte, işve hiç becerememgayet güzel canım
yapacak birşey yok sağlıksal sonuçta
valla bende daha iyi eksi görürüm diyordum ama olmadı kısmet canım haftaya daha güzel veririz
çok güzel canım
resmen isinlandik ama gelirken cok sis vardı uzun sürdü yol
bende senin adına çok mutlu oldum
çok güzel ekşi çok güzel yüzde
canım eşine güven ama gözünü de kapatma :) anladın sen ayrıca bakım için 90-60-90 olmana gerek yok şuanda gayet bakımlı ve özgüvenli olabilirsin ayrıca işveli herşeyi unut son kelimeyi unutma " isve "
korkunun ecele faydası yok dokul bakalım baby
güzel eksi
İzin konusunda fikrimi biliyorsun ama bu defa cidden kararlisin anlaşılan hayırlısı
1 kilo gitmiş canım daha ne olsun tebriklerSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Ay inşallah canımÇok iyisin, haftaya 3 haneli rakamlardan kurtuluyorsun canım
Tebrikler canım..Güünaydınnnn
Evet abla çok az olmaması gerek allah korusun sütüm azalır falanbakkkk sennnn şu tirbeyesiz yosmayaaa
Bisey olacagindan degilde
tabiki tedbiri elden birakmamak lazim :))
Evde falan cocuklar var deyip salma kendini sacini basini yap giyin suslen daha gencsiniz
o az gelir cnm sana
Once saglikli menuler yap karbonu az olan prolu sebzeli
Persembe 1 gun istersen kabak yapabilirsin
O okadar az degil
daha ne olsun tatlim
Senin kilon icin cok iyi
Canım tebriklerBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
alıntılarımı aldım birazdan cevapliycam
Tebrikler canım.Salı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Evet canım öğrendim iyi olduKuzum Zuhal abla da , hilal de yazmış her sene yenilenir izin hakkı temmuzda ilk izin hakkın olacak
Hiç yoktan iyidir canım üzme kendiniGeçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Tebrikler canım çok çok iyiGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Köye gidip karbonhidratla beslenmiştin, bu sonuç yinede iyi canım, tebrikler.Geçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Tebrikler canım, bir an yanlış gördüm sandım, gözünü kapayip açıp terkar baktım doğruymuş, çok güzel bir başarı, tekrar tebrikler...Geçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Canım herşeyi önce kendin için yapacaksın, kilo vermeyide, saç boyatmayı da...Başladım canım zaten kendimle ilgilenmeye
Evdeyim diye makyaj saç yapmıyordum eşim de sever aslında saçı makyajı bu hafta yapmaya başladım kalkıp makyaj yapıyorum yatana kadar iyi görüneyim diye
Bi de kilo verebilsem bi an önce kiloyu sevmez hiç eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?