Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başladım canım zaten kendimle ilgilenmeye
Evdeyim diye makyaj saç yapmıyordum eşim de sever aslında saçı makyajı bu hafta yapmaya başladım kalkıp makyaj yapıyorum yatana kadar iyi görüneyim diye
Bi de kilo verebilsem bi an önce kiloyu sevmez hiç eşim

Oooooo superrrr cnm masallahhhhh devami gelsin insallahhhh

Izin konusunda senede 2 izin hakki var
Senin hamilelik izininin ustunden cok sular akti
tabiki mutlu ol tatlim ne guzel eksisin iste
Ay ablam inşallah devamı gelsin haftaya 2 li rakamlar gelsin
ben izin alır en kısa zamanda dönerim o zamanda Temmuz’da liste kadar güzel birşey yok hiç cıs cos bakamıyorsun

İşin o kısmı eksik ben de işte, işve hiç beceremem

Evet abla çok az olmaması gerek allah korusun sütüm azalır falan
Dediğin gibi kabak yapabilirim

Süslenmeye başladım artık bi de saçımı boyatmak istiyorum ama onu bi dahaki aya ancak yaparım

Geçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5

Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar

Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

Salı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum

Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Tebrikler canım.

Aşırı koşturmaca ödem yapıyor maaalesef...haftaya bonusu olur bu haftaki ödemlerin üzülme.

Tebrikler canım çok çok iyi

Tebrikler canım, bir an yanlış gördüm sandım, gözünü kapayip açıp terkar baktım doğruymuş, çok güzel bir başarı, tekrar tebrikler...

Canım herşeyi önce kendin için yapacaksın, kilo vermeyide, saç boyatmayı da...

Kendi özgüvenini artırmaya çalışıy önce...

Herşey özgüvenden geçiyor...

Eşine de mesela "hafif göbeğin mı çıkmış" de, burnu çok havaya kalkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…