- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.641
tebrikler cnmGüünaydınnnn
Geçen cuma:72.80
Bu cuma:72.10
Fark:-700 gr
tebrikler cnm yine guzelSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
tebrikler cnmBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
alıntılarımı aldım birazdan cevapliycam
tebrikler cnmGeçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Çok az farkindayim ama bu hafta artıları eksiye düsurmeye caliştım
Cok iyi cnm tebrik ederkmGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Tebrikler güzel olmuşBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
Ödemler fena yapıyor insani ya oğrenince bizede soyle formulunuKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla
Ac kalmak maalesef çare olmuyor haftaya ikimizin bomba gibi geri dönüş yapmamız lazım en az 1 kiloylaKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
Tebrikler guzel sonuç
Çunku güzel sonuc tebriklerGünaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
Harika tebriklerGecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
Harika bir sonuç olmuş resmen 72 yok arada tebriklerrGecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
Tebrikler güzel sonucGüünaydınnnn
Gayet guzel sonuc tebriklerSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Çok iyi tebrik ederimBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
Harikasın ne yedin ne içtin bakcam simdi tek tek hatirlamıyorum bende uyguliycamGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Haftaya geri donüs lazim 3 olduk haftaya hızlı başlamasi gerekenKızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
ne oldu kizz niye memnun olmadinteşekkürler abla
vavvvv superrr tatlimGecen cuma 73.2
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
gayet guzel elifcimGüünaydınnnn
gerisi haftaya bonus olsun cnm buda cok guzelSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
cok guzel sevgicim ama ne yalan soyliyim bu hafta daha fazla bekliyordum sendenBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
arti olmamana sevindim cnmGeçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
haftaya 9 lar partisi yapiyoruzAy ablam inşallah devamı gelsin haftaya 2 li rakamlar gelsin
ben izin alır en kısa zamanda dönerim o zamanda Temmuz’da liste kadar güzel birşey yok hiç cıs cos bakamıyorsun
yani sizinle işim bittimi diyosun cemrecimGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
nirancim lutfen artik dengeli menuler ve spor olsun artikKızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
Ya bu adet olayı çok etkiliyor bende daha doğumdan sonra olmadım acaba ondan mı boyle yavas veriyorum??Geçen hafta: 87
Bu hafta: 87.9
Fark: +900
Yüzde: %1.04
Ben bu hafta kendimi hic anlamadm gerckten su icemedim duzenli beslenemedim spor hic yokk biliyorum cok kötü ama hatalarımı biliorum kızlar özür dilerim ama hala toparlayamadım cidden bugün biraz daha iyiyim ama bel ağrım adet olana kadar gecmicek snrm
Bunu hic beklemiyodum cok uzuldumGeçen hafta: 87
Ben bu hafta kendimi hic anlamadm gerckten su icemedim duzenli beslenemedim spor hic yokk biliyorum cok kötü ama hatalarımı biliorum kızlar özür dilerim ama hala toparlayamadım cidden bugün biraz daha iyiyim ama bel ağrım adet olana kadar gecmicek snrm
Vala bende beklemiyordum abla ne guzel pazartesi bildiriminden sonra düştüm diordum yine aynı çıktım napicam nasil bi yol izlesem bilemeidm ama su cok etkiledi snrmBunu hic beklemiyodum cok uzuldum
Ne desem bilemedim hayal kirikligi sadece
Canım çok güzel yazmışsın ve gerçekten etkili oldu biliyor musun.. dediğin gibi en güzel zamanlarım koltukta kucağıma yastık almaya çalışarak veya bohemim, vintageım ayağına bol bol şeyler giyerek geçti. Gelin olurken bile 76kg idim.. bunları düşününce başlamışken bitirmeliyim diyorum. Harika yorumun için teşekkür ederim.En güzel gençlik yıllarım kilolu olarak geçiyor, giydiğim hiçbirsey yakışmıyor.....
Bu yıllar bir daha asla gelmeyecek, bir an evvel zayıflamalıyım
Kilo vererek herkesi şaşırtmalı ve düşmanlarımı çatlatmalıyım...
Neden sürekli sırtımda 3 patates çuvalı taşıyorum, artık bu yükleri indirip hafiflemeliyim.
pesto26 bu cümleleri ve senin eklemek istediklerini küçük renkli kağıtlara yaz ve buzdolabının üzerine, yemek masanın karşısına, yemek masanın örtüsü şeffaf ise örtünün altına yerleştir....
sürekli görüp okuduğunda motivasyonun kaybolmayacak inşaallah canım...
Canımm şimdi şöyle su spor kesinlikle etkiliyor ama bu Cuma günler yapılan fazla Kaçamak da etkiliyor bence ona dikkat etmek lazım ben öyle düşünüyorumVala bende beklemiyordum abla ne guzel pazartesi bildiriminden sonra düştüm diordum yine aynı çıktım napicam nasil bi yol izlesem bilemeidm ama su cok etkiledi snrm
Haklısın kendime güvenimi yükseltmem gerekiyor aslında canımCanım herşeyi önce kendin için yapacaksın, kilo vermeyide, saç boyatmayı da...
Kendi özgüvenini artırmaya çalışıy önce...
Herşey özgüvenden geçiyor...
Eşine de mesela "hafif göbeğin mı çıkmış" de, burnu çok havaya kalkmasın...
Gülboşuuuum! Ne yaptın ya bildiğin döktürmüşsün, söylediklerinin biri bile motivasyon sebebiyken resmen kombo yapmışsın. Evet şimdi salarsam o kadar pişman olurum ki, yarıladığım yoldan geri dönmüş olurum. Buraya başlarken bile çok umudum yoktu, 70 kilo hayal gibiydi, bu haftaki şikayetim 70kg da kalmak oldu. Yemeği ve ziyafet sofralarını mutlulukla ilişkilendiren biri olarak arada zorluk yaşıyorum ama bu diyet sürecinde bedenimle beraber ruhum da dinlendi. Yorumunu ekran görüntüsü olarak alıp arada okuyacağım:)pesto26 canım bu senin için
Motivasyon için ;
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Artı değilsin ya buna da şükür canımKızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
Canım sıkma canını bu haftayı kötü geçirdin yaptığın hatalarını bilmende önemli haftaya inşallah toparlarsınGeçen hafta: 87
Canım ben hala hamile kıyafetleri giyiyorum onlar fazlalığı hiç belli etmiyor hamile elbiselerinden alabilirsin hamile elbisesi olduğu anlaşılmıyor bazılarınınKizlar haftaya mevlid yapcam az sonra kiyafet bakmaya gitcem ama hiç gidesim gelmiyor denedikce oram buram pörtlicek yakısmıyacak istediğim şekilde olmayacak keşke hamilelikte dikkat etseydim tek avuntum 5 kilo vermeden önce dahada kötü durcaktı moralim çok bozuldu
aynen bence en büyük etkrn spor ve su maelsef gecen hafta cuma ne yemistim hatrlamiorim ama dikkat etcem insAllahCanımm şimdi şöyle su spor kesinlikle etkiliyor ama bu Cuma günler yapılan fazla Kaçamak da etkiliyor bence ona dikkat etmek lazım ben öyle düşünüyorum
Aynen cnm insAllahCanım sıkma canını bu haftayı kötü geçirdin yaptığın hatalarını bilmende önemli haftaya inşallah toparlarsın
Tam yazacaktim bildirimini gordum canimBen bugün bildirim yapmaya korkuyorum, birileri bana cesaret versin.
Kuzu caktirmaman en iyisi. Ama sen tedbirini elden birakma takipte olHiç ona çaktırmadım zaten ama bütün gece saçma sapan şeyler gördüm rüyamda
İçim çok sıkkın bu konuda senelerdir ilk defa böyle bişeler hissettim
Olay bi kızla yemeğe çıkması değil canım ben de yeri geliyor iş arkadaşlarımla çıkıyorum ama kızın öyle atlaması eşimin de kızdan eli yüzü düzgün şeklinde bahsetmesi sıktı beni
Gunaydin mervecimGünaydın kızlar guzel bir cuma olsun
Kuzum ben pek izin taraftari degilim cok salıyoruz kendimizi ama kararin kesinse bisi diyemicemGecen cuma 73.2
Yuzde 2.19
En azindan eksiye gecirmis seni kuzumDünkü menum
12:00-15:00-18:00
Lapa
Sagol tatlimafiyet olsun canım güzel olmuş
sagligin olsunda verirsin insAllah cnm uzulme sebeplerin var
artida olmaman da guzel cnm
vaoow tebrikler cnm az kaldi ikili rakamlara gecmene
tebrikler cnm
tebrikler cnm cok iyi
Tebrikler cnm süper olmuş
Tebrikler canimGüünaydınnnn
Sagol baharcimgayet güzel canım
yapacak birşey yok sağlıksal sonuçta
valla bende daha iyi eksi görürüm diyordum ama olmadı kısmet canım haftaya daha güzel veririz
çok güzel canım
resmen isinlandik ama gelirken cok sis vardı uzun sürdü yol
bende senin adına çok mutlu oldum
çok güzel ekşi çok güzel yüzde
canım eşine güven ama gözünü de kapatma :) anladın sen ayrıca bakım için 90-60-90 olmana gerek yok şuanda gayet bakımlı ve özgüvenli olabilirsin ayrıca işveli herşeyi unut son kelimeyi unutma " isve "
korkunun ecele faydası yok dokul bakalım baby
güzel eksi
İzin konusunda fikrimi biliyorsun ama bu defa cidden kararlisin anlaşılan hayırlısı
Tebrikler bebegimSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Seninde kandilin mübarek olsun baharimmHayırlı kandiller ve hayırlı cumalar bol eksiler
Bi tik fazla olsa yok demezdkm ablabakkkk sennnn şu tirbeyesiz yosmayaaa
Bisey olacagindan degilde
tabiki tedbiri elden birakmamak lazim :))
Evde falan cocuklar var deyip salma kendini sacini basini yap giyin suslen daha gencsiniz
o az gelir cnm sana
Once saglikli menuler yap karbonu az olan prolu sebzeli
Persembe 1 gun istersen kabak yapabilirsin
O okadar az degil
daha ne olsun tatlim
Senin kilon icin cok iyi
Tebrikler tatlimBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
Kuzu dikkat etmeyince artilari toplamaya calisiyoruz boyleGeçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Helal olsun canim hayirli olsun eksinde cok güzelGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Kuzum cok ac kaliyosun ondan kaynakli bence biraz daha dikkat etmen lazimKızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
Gunaydin beybii kandilin mübarek olsun:)Güzellerim günaydııııın,
Tartıya biraz geç çıkacağım, korktum:)
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller:)
Haftaya bomba bi eksi bekliyoruz senden bebegimGeçen hafta: 87
Sagol canimTebrikler güzel olmuş
Ödemler fena yapıyor insani ya oğrenince bizede soyle formulunu
Ac kalmak maalesef çare olmuyor haftaya ikimizin bomba gibi geri dönüş yapmamız lazım en az 1 kiloyla
Tebrikler guzel sonuç
Çunku güzel sonuc tebrikler
Harika tebrikler
Harika bir sonuç olmuş resmen 72 yok arada tebriklerr
Tebrikler güzel sonuc
Gayet guzel sonuc tebrikler
Çok iyi tebrik ederim
Harikasın ne yedin ne içtin bakcam simdi tek tek hatirlamıyorum bende uyguliycam
Haftaya geri donüs lazim 3 olduk haftaya hızlı başlamasi gereken
Oyle dusunmr kuzum bu karari verdin en azından yoksa 5 kilo gitmeyecekti gelecekte verecegin kilolari düşün:)Kizlar haftaya mevlid yapcam az sonra kiyafet bakmaya gitcem ama hiç gidesim gelmiyor denedikce oram buram pörtlicek yakısmıyacak istediğim şekilde olmayacak keşke hamilelikte dikkat etseydim tek avuntum 5 kilo vermeden önce dahada kötü durcaktı moralim çok bozuldu
Tebrikler güzel olmuş
Ödemler fena yapıyor insani ya oğrenince bizede soyle formulunu
Ac kalmak maalesef çare olmuyor haftaya ikimizin bomba gibi geri dönüş yapmamız lazım en az 1 kiloyla
Tebrikler guzel sonuç
Çunku güzel sonuc tebrikler
Harika tebrikler
Harika bir sonuç olmuş resmen 72 yok arada tebriklerr
Tebrikler güzel sonuc
Gayet guzel sonuc tebrikler
Çok iyi tebrik ederim
Harikasın ne yedin ne içtin bakcam simdi tek tek hatirlamıyorum bende uyguliycam
Haftaya geri donüs lazim 3 olduk haftaya hızlı başlamasi gereken
Yok abla öyle demiyorum da zaten giremiyorum doğru dürüst seni sinirlendirmektense buralarda olmasam daha iyi gibi geldi muhabbetinize gelirim yinene oldu kizz niye memnun olmadin
vavvvv superrr tatlim
Izin konusunda sen bilirsin artik bisey demiyorum
gayet guzel elifcim
Demekki menulerin daha iyi olsa daha fazla verebilecek meton var
gerisi haftaya bonus olsun cnm buda cok guzel
cok guzel sevgicim ama ne yalan soyliyim bu hafta daha fazla bekliyordum senden
arti olmamana sevindim cnm
haftaya 9 lar partisi yapiyoruz
yani sizinle işim bittimi diyosun cemrecim
nirancim lutfen artik dengeli menuler ve spor olsun artik
Tavsiye edebileceğin bi mağaza var mi internetten almak istemiyorum cünku denemem lazımCanım ben hala hamile kıyafetleri giyiyorum onlar fazlalığı hiç belli etmiyor hamile elbiselerinden alabilirsin hamile elbisesi olduğu anlaşılmıyor bazılarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?