Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artık kiyafet alisverisine zevkle gitmek istiyorum ya ne biliyim başlayinca hemen gitsin istiyorum kilolar

Sen emzirmiyormuydun canim yanlismi hatirliyorum etkilemedimi sütü

Aynen canım tedbiri elden bırakmamam gerek erkek milleti belli olmaz

Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
gayet iyi canim tebrikler
sağlık olsun canim herzamn veremiyoruz yeterki motivasyonunu kaybetme gerisi basit
Geçen hafta 101.4
Bu hafta 100.3
Fark -1.1
Yüzde %1.08
Eki Görüntüle 2260163
vavvv maşallah super canim
Günaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
guzel tebrikler canim
Gecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
bı super daha geliyorrr maşallah tatlim
buse8 seninki gibi profi bi pastaciya o makinede pek yakisir :))) hayirli olsun gule gule kullan cnm
cok saol zuhalcim öyle bi makine şarttı evdekinin motorunu yakicam yoksa :)
Gecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19

Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
maşallah çok iyi canim lapa bukadar etkilimiki valla super izne ayriliyosun diye buraları unutma kendinide salma sakin
Salı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum

Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Çok cok iyi canim masllah
süpersin canim tebrikler
Canım tebrikler

Saol tatlim

Mefkurem abla dediğin gibi suyu tarttım kafasına göre doğru yanlış tartımlar yaptı:) 2 ltlik suya 3.1 dediği anlar oldu.. bugün paskalya diye tatil benim adam da evde, eşini sürekli cıbıl cıbıl elinde şişelerle koştururken ve tartıyla konuşurken görüyor. İlginç bir sabah oluyordu..

Gunaydin kizlarr hayirli cumalar ve hayirli kandiller insallah bol eksilerde gelmisdir :)

Dun Ablamin cocukluk arkadasinin kinasi vardi eve gelene 1 oldu yatana uyuyana gec simdi uyandim birazdan bende tartilcam ama gozlrrim bile şiş şiş odem oldum sanirim uyumaktan

Selam hatunlar
Menüm
Sabah 09.00
1 dlm tbe
1 dlm peynir

Akşam 17.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt

19.00
2 çilek

Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan Fit mutlu anne

Sabah birşey yememişsin kuzum ya

Ben de iyiyim kuzum, akşam duş sonrası kitap okumaya geçince cevaplamamışım

Ürtikerin olabilir mi? Yıllarca deli gibi kaşınıp kabarıp kızardım. Yediğim kortizonların şuur kayıplarının sayısını hatırlamıyorum. 3-4 yıllık tedavi sonrası çok şükür kontrol altına alındı. Stres çok büyük etken
Çok geçmiş olsun
Neyyy
Bu ne hız
Boluda mutluluklar
Menü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık

Akşam(16:00)
1 kase yoğurt
1 YK chia
10 tane badem

Su : 3 lt spor: Off

Kabak yapacaktım ama işler değişince ben acele ile yoğurt yeyip hazırlandım

Yemek göremedim
Kızlar ya,
Böyle diyet konusunda motivasyonunuz azalınca nasıl geri canlanıyorsunuz? Bu hafta çok zorlandım, her sabah moralim bozuldu, azmim azaldı.. nasıl toparlarım ?

Kaldığın yerden devam edeceksin kuzum
Amaaan zaten bozdum deyip balığı yan göndermeyeceksin
Ne için başladığını hatırla

Günaydın kızlar, herkese güzel eksiler diliyorum....
Günaydın canım
Kızlar günaydın ❤❤
dualarınızın kabul olması dileğiyle, hayırlı kandiller

Günaydınlarrr
Hayırlı kandiller
Gunaydinnnnn guzellerrrr

Hayirli kandiller guzel eksiler ins.

Canımmmmmmm

Ben atıldım mııı
Leptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta

Dikkat etmek sana yaramıyor demekki

Sağol canım

çok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gel
Tebrikler canım.

Aşırı koşturmaca ödem yapıyor maaalesef...haftaya bonusu olur bu haftaki ödemlerin üzülme.
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğim
Kızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasin
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusunda
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)
1 haftada 15 kilo vermek istiyorum
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim
Leptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta
herkeste gereksiz artılar oluştu bu hafta
günaydın canım
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrar
Geçen cuma:70.0
Bugün: 69.8
Yüzde:0.28

Üzgünüm, yoka yakın oldu ama dün kesin artı gelcek diye streslenirken bu rakam beni çok üzmedi. Keşke daha iyi olabilseydi..
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…