- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.661
Artık kiyafet alisverisine zevkle gitmek istiyorum ya ne biliyim başlayinca hemen gitsin istiyorum kilolarTam yazacaktim bildirimini gordum canim
Kuzu caktirmaman en iyisi. Ama sen tedbirini elden birakma takipte ol
Gunaydin mervecim
Kuzum ben pek izin taraftari degilim cok salıyoruz kendimizi ama kararin kesinse bisi diyemicem
En azindan eksiye gecirmis seni kuzum
Sagol tatlim
Tebrikler canim
Sagol baharcim
Tebrikler bebegim
Seninde kandilin mübarek olsun baharimm
Bi tik fazla olsa yok demezdkm abla
Tebrikler tatlim
Kuzu dikkat etmeyince artilari toplamaya calisiyoruz boyleama mecburiydi senin
Helal olsun canim hayirli olsun eksinde cok güzel
Kuzum cok ac kaliyosun ondan kaynakli bence biraz daha dikkat etmen lazim
Gunaydin beybii kandilin mübarek olsun:)
Haftaya bomba bi eksi bekliyoruz senden bebegim
Sagol canim
Oyle dusunmr kuzum bu karari verdin en azından yoksa 5 kilo gitmeyecekti gelecekte verecegin kilolari düşün:)
Sen emzirmiyormuydun canim yanlismi hatirliyorum etkilemedimi sütü3den sonra birşey yemedim canım akşamlarımı aç geçirdim neredeyse o yüzden bu hafta menü yazmadım gergin iki saat yürüyüş en az 500ip atladım
Yok abla öyle demiyorum da zaten giremiyorum doğru dürüst seni sinirlendirmektense buralarda olmasam daha iyi gibi geldi muhabbetinize gelirim yine
Alakası yok canım ya, ben oldum ama bende zorlanıyorumYa bu adet olayı çok etkiliyor bende daha doğumdan sonra olmadım acaba ondan mı boyle yavas veriyorum??
Aynen canım tedbiri elden bırakmamam gerek erkek milleti belli olmazTam yazacaktim bildirimini gordum canim
Kuzu caktirmaman en iyisi. Ama sen tedbirini elden birakma takipte ol
Gunaydin mervecim
Kuzum ben pek izin taraftari degilim cok salıyoruz kendimizi ama kararin kesinse bisi diyemicem
En azindan eksiye gecirmis seni kuzum
Sagol tatlim
Tebrikler canim
Sagol baharcim
Tebrikler bebegim
Seninde kandilin mübarek olsun baharimm
Bi tik fazla olsa yok demezdkm abla
Tebrikler tatlim
Kuzu dikkat etmeyince artilari toplamaya calisiyoruz boyleama mecburiydi senin
Helal olsun canim hayirli olsun eksinde cok güzel
Kuzum cok ac kaliyosun ondan kaynakli bence biraz daha dikkat etmen lazim
Gunaydin beybii kandilin mübarek olsun:)
Haftaya bomba bi eksi bekliyoruz senden bebegim
Sagol canim
Oyle dusunmr kuzum bu karari verdin en azından yoksa 5 kilo gitmeyecekti gelecekte verecegin kilolari düşün:)
gayet iyi canim tebriklerBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
sağlık olsun canim herzamn veremiyoruz yeterki motivasyonunu kaybetme gerisi basitKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
vavvv maşallah super canim
guzel tebrikler canimGünaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
bı super daha geliyorrr maşallah tatlimGecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
cok saol zuhalcim öyle bi makine şarttı evdekinin motorunu yakicam yoksa :)buse8 seninki gibi profi bi pastaciya o makinede pek yakisir :))) hayirli olsun gule gule kullan cnm
maşallah çok iyi canim lapa bukadar etkilimiki valla super izne ayriliyosun diye buraları unutma kendinide salma sakinGecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
Çok cok iyi canim masllahSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
süpersin canim tebriklerGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Canım tebrikler
1 haftada 15 kilo vermek istiyorumAlakası yok canım ya, ben oldum ama bende zorlanıyorum
bende kendimden bekliyodum ama hayaller paris olaylar somaliiicok guzel sevgicim ama ne yalan soyliyim bu hafta daha fazla bekliyordum senden
Selam hatunlar
Menüm
Sabah 09.00
1 dlm tbe
1 dlm peynir
Akşam 17.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt
19.00
2 çilek
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puanFit mutlu anne
Aha persembe olmasaydi bari kuzum keske yarina bıraksaydın
Yok canim az olmasi etkilemiyor beni.
Kuzu olmamis ama hastasin idare edicez cok gecmis olsun bebegim
Afiyet olsun canim
Sagol kuzum
Yok yesil muz aldim canim. Ama aclikla sorunum yok canim benim oyle aşırı acikma nadir olur bende
Afiyet olsun canim
Iyim kuzum işten çıktım eve gidiyorum ben. Sen nasılsın
Sabah cok az canim ya afiyet olsun
Ay ins kuzum 61 leri görmek istiyorum
Canim ben zaten en az 2 lt su icerim genelde 3 lt ye yaklasir ama bu donemde su da yetmiyor sadece
Deneyecegim canim cok saol
Onu da kullandim ama alerji ilaclari sadece rahatlatma yapiyor anlik ama tedavi etmiyor o yuzden dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum ilacsiz olarak. Diger onerilerini deneyecegim cok tesekkurler
NeyyyHuhuuu iyi geceler herkese ben yarına bilet bulamayınca son dakika 19 da bilet bulup Bolu ya geldim :) herşeyi bir saate ayarladım normalde yayılmış oturuyordum eşim geldi iki ayağım bir pabuca girdi ve sonuç olarak Boludayim
Menü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Akşam(16:00)
1 kase yoğurt
1 YK chia
10 tane badem
Su : 3 lt spor: Off
Kabak yapacaktım ama işler değişince ben acele ile yoğurt yeyip hazırlandım
Kızlar ya,
Böyle diyet konusunda motivasyonunuz azalınca nasıl geri canlanıyorsunuz? Bu hafta çok zorlandım, her sabah moralim bozuldu, azmim azaldı.. nasıl toparlarım ?
Günaydın kızlar, herkese güzel eksiler diliyorum....
Günaydın canım
Kızlar günaydın❤ ❤❤
dualarınızın kabul olması dileğiyle, hayırlı kandiller
Gunaydinnnnn guzellerrrr
Hayirli kandiller guzel eksiler ins.
** * 9.Takim 618. Etap * * *
askrhpozitif(73,2/71.6/1.6/%2.19) izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Fatlayd(96,2/96,2/0/%0) sabit
gewezebidik (65,7/66,5/+0,8/%-1,22) sağlık sorunları nedeni ile izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
buse8 (94/93,1/0,9/%0,96)
AhSen_2504 (79,9/
bi prenses annesi (87/
elfkkk(72,8/72,1/0,7/%0,96)
pesto26 (70/
Gulbeseker(101,4/100,3/1,1/%1,08)
ebruebrulii (87/86,8/0,2/%0,23)
CurukElma (63,2/61,9/1,3/%2,06)
Niran Nevra( 79,6/
Jasminium84 (65,6/65,1/0,5/%0,76)
nanekekik(71,8/70.8/1/%1.39)
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki uyeler
Cemresila ( 60.8/) mezun uye. H:57
mer_4260 (70.0/)kendi istegiyle ayrilan uye, Bt:08.04.2019 Bk:70.9 H:
Cikocev (90,5/)yeni uye, Bt:08.04.2019 Bk: H:65
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (86/)
badem(68.7/68.1/0.6/%)
Sweetyy83 (65/65,1/+0,1)
İzine ayrılan uyeler
*
*mefkurem( 91,8)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(71.5/)
lmbz (71)
Leptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta
Aklımda pasta ve börek kalmışaynen bence en büyük etkrn spor ve su maelsef gecen hafta cuma ne yemistim hatrlamiorim ama dikkat etcem insAllah
Aynen cnm insAllah
LCW’nin hamile giyimini çok beğeniyorum benTavsiye edebileceğin bi mağaza var mi internetten almak istemiyorum cünku denemem lazım
Sağol canımgayet iyi canim tebrikler
sağlık olsun canim herzamn veremiyoruz yeterki motivasyonunu kaybetme gerisi basit
vavvv maşallah super canim
guzel tebrikler canim
bı super daha geliyorrr maşallah tatlim
cok saol zuhalcim öyle bi makine şarttı evdekinin motorunu yakicam yoksa :)
maşallah çok iyi canim lapa bukadar etkilimiki valla super izne ayriliyosun diye buraları unutma kendinide salma sakin
Çok cok iyi canim masllah
süpersin canim tebrikler
Saol tatlim
Eksi eksidir tebriklerGeçen cuma:70.0
Bugün: 69.8
Yüzde:0.28
Üzgünüm, yoka yakın oldu ama dün kesin artı gelcek diye streslenirken bu rakam beni çok üzmedi. Keşke daha iyi olabilseydi..
evet bak doğruAklımda pasta ve börek kalmış
arti olmaktan iyidir kankimGeçen cuma:70.0
Üzgünüm, yoka yakın oldu ama dün kesin artı gelcek diye streslenirken bu rakam beni çok üzmedi. Keşke daha iyi olabilseydi..
çok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gelGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğimTebrikler canım.
Aşırı koşturmaca ödem yapıyor maaalesef...haftaya bonusu olur bu haftaki ödemlerin üzülme.
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasinKızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusundaGeçen hafta: 87
Bu hafta: 87.9
Fark: +900
Yüzde: %1.04
Ben bu hafta kendimi hic anlamadm gerckten su icemedim duzenli beslenemedim spor hic yokk biliyorum cok kötü ama hatalarımı biliorum kızlar özür dilerim ama hala toparlayamadım cidden bugün biraz daha iyiyim ama bel ağrım adet olana kadar gecmicek snrm
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)Kizlar haftaya mevlid yapcam az sonra kiyafet bakmaya gitcem ama hiç gidesim gelmiyor denedikce oram buram pörtlicek yakısmıyacak istediğim şekilde olmayacak keşke hamilelikte dikkat etseydim tek avuntum 5 kilo vermeden önce dahada kötü durcaktı moralim çok bozuldu
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim1 haftada 15 kilo vermek istiyorum
herkeste gereksiz artılar oluştu bu haftaLeptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta
günaydın canımGunaydin kizlarrhayirli cumalar ve hayirli kandiller insallah bol eksilerde gelmisdir :)
Dun Ablamin cocukluk arkadasinin kinasi vardi eve gelene 1 oldu yatana uyuyana gec simdi uyandimbirazdan bende tartilcam ama gozlrrim bile şiş şiş odem oldum sanirim uyumaktan
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrarSabah birşey yememişsin kuzum ya
Ben de iyiyim kuzum, akşam duş sonrası kitap okumaya geçince cevaplamamışım
Ürtikerin olabilir mi? Yıllarca deli gibi kaşınıp kabarıp kızardım. Yediğim kortizonların şuur kayıplarının sayısını hatırlamıyorum. 3-4 yıllık tedavi sonrası çok şükür kontrol altına alındı. Stres çok büyük etken
Çok geçmiş olsun
Neyyy
Bu ne hız
Boluda mutluluklar
Yemek göremedim
Kaldığın yerden devam edeceksin kuzum
Amaaan zaten bozdum deyip balığı yan göndermeyeceksin
Ne için başladığını hatırla
Günaydınlarrr
Hayırlı kandiller
Canımmmmmmm
Ben atıldım mııı
Dikkat etmek sana yaramıyor demekki
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsunGeçen cuma:70.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?