- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.681
O kilolarin hepsi birden gelmedi beybi oyle kolay gitmezler sık disini birazArtık kiyafet alisverisine zevkle gitmek istiyorum ya ne biliyim başlayinca hemen gitsin istiyorum kilolar
Aynen öyle canim hic yapmaz dedigin adam bile yaparAynen canım tedbiri elden bırakmamam gerek erkek milleti belli olmaz
Sagol kuzumgayet iyi canim tebrikler
sağlık olsun canim herzamn veremiyoruz yeterki motivasyonunu kaybetme gerisi basit
vavvv maşallah super canim
guzel tebrikler canim
bı super daha geliyorrr maşallah tatlim
cok saol zuhalcim öyle bi makine şarttı evdekinin motorunu yakicam yoksa :)
maşallah çok iyi canim lapa bukadar etkilimiki valla super izne ayriliyosun diye buraları unutma kendinide salma sakin
Çok cok iyi canim masllah
süpersin canim tebrikler
Saol tatlim
Niye oyle olduki abla. Ama bozma moralini haftaya bomba gibi gelirsinLeptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta
Ay yedigim yemek burnumdan çıkacaktı@mefkurem abla dediğin gibi suyu tarttım kafasına göre doğru yanlış tartımlar yaptı:) 2 ltlik suya 3.1 dediği anlar oldu.. bugün paskalya diye tatil benim adam da evde, eşini sürekli cıbıl cıbıl elinde şişelerle koştururken ve tartıyla konuşurken görüyor. İlginç bir sabah oluyordu..
Hosgeldin beybi. Normal kuzum hem hamilesib arada odem olabilir. E zaten gec yatmışsınGunaydin kizlarrhayirli cumalar ve hayirli kandiller insallah bol eksilerde gelmisdir :)
Dun Ablamin cocukluk arkadasinin kinasi vardi eve gelene 1 oldu yatana uyuyana gec simdi uyandimbirazdan bende tartilcam ama gozlrrim bile şiş şiş odem oldum sanirim uyumaktan
Bu kacamakcilari zopaynan kovalicammm eger dikkat etseydin cok daha fazlasi olurdu kuzuGeçen cuma:70.0
Bugün: 69.8
Yüzde:0.28
Üzgünüm, yoka yakın oldu ama dün kesin artı gelcek diye streslenirken bu rakam beni çok üzmedi. Keşke daha iyi olabilseydi..
Ohoooo oyle cok sevinme beybi sırada 5 ler varTabi bi yandan da çooook mutluyum. 6 gördümBayram gibin bir şey ..
Kuzu bencede birazi ödemdir. Biz hafife aliyoruz ama uykusuzluk acayip ödem yapıyorKilo bildirimim:
Gecen hafta: 72.1
Bugun: 73.6
Fark +1.5 kg
Bu hafta biraz fazla oldu ama birazi odem bence
Hadi inşallah canımKızlar bu arada gecen sefer mezun oldugum kilonun altına düştüm ins daha fazlasida gelecek
Süper canım istediğin kiloya kadar devamKızlar bu arada gecen sefer mezun oldugum kilonun altına düştüm ins daha fazlasida gelecek
Instagramdan falanda bi kaç grupta vardım zor yetişiyordu çıktım hepsinden sadece siz varsinızçok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gel
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğim
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasin
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusunda
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim
herkeste gereksiz artılar oluştu bu hafta
günaydın canım
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrar
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsun
Eksi candırKilo bildirimi
Gecen cuma: 79.9
Bu cuma: 79.3
Fark -600
Kizlar işlerim halledip birazdan buradayım
Instagramdan falanda bi kaç grupta vardım zor yetişiyordu çıktım hepsinden sadece siz varsinız
Pinarcim iyiyim kuzumm cok sukur idare ediyoruz buyuyen bebisimle midemde hafifledi sukur yogurt sut tuketebiliyorum ama sebzelerden yiyemiyorum vitamine devam ediyorum haftaya 2.asimi olacam bu arada 2 kilo aldim son 1 bucuk ayda.esim inze gelince olmayan duzenim iyice alt ust oldu gece yemeleri aldirdi o arada almisim oyle iste canim sen nasilsin senin nasil gidiyor hareketleri hissediyorsun demi benim ki hic durmuyo desem yeridir ozellikle oturunca cok hissediyorum ben
Geçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Tebrikler canımKilo bildirimi
Fark -600
Kızlar durum ortada özellikle modu düşenler lütfen daha da dikkat bir mod düşmesi 1 kg getirir hadi canlanalim bu hafta dolunaymis pek inanmam ama bu sebepsiz sismeleri ona veriyorum** * 9.Takim 618. Etap * * *
askrhpozitif(73,2/71.6/1.6/%2.19) izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Fatlayd(96,2/96,2/0/%0) sabit
gewezebidik (65,7/66,5/+0,8/%-1,22) sağlık sorunları nedeni ile izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
buse8 (94/93,1/0,9/%0,96)
AhSen_2504 (79,9/79,3/0,6/%0,75)
bi prenses annesi (87/87,9/+0,9/%-1,03)
elfkkk(72,8/72,1/0,7/%0,96)
pesto26 (70/69,8/0,2/%0,29)
Gulbeseker(101,4/100,3/1,1/%1,08)
ebruebrulii (87/86,8/0,2/%0,23)
CurukElma (63,2/61,9/1,3/%2,06)
Niran Nevra( 79,6/79,7/0/%0) sabit
Jasminium84 (65,6/65,1/0,5/%0,76)
nanekekik(71,8/70.8/1/%1.39)
9.takim ortalamasi : %0,601
Deneme suresindeki uyeler
Cemresila ( 60/57,9/2,1/3.05) mezun uye. H:57
mer_4260 (70.0/)kendi istegiyle ayrilan uye, Bt:08.04.2019 Bk:70.9 H:
Cikocev (90,5/)yeni uye, Bt:08.04.2019 Bk: H:65
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (86/)
badem(68.7/68.1/0.6/%)
Sweetyy83 (65/65,1/+0,1)
İzine ayrılan uyeler
*
*mefkurem( 91,8)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(72,1/73,6/+1.5/)
lmbz (71)
Ay ne ise yariyormuski hic bilmiyorum benHadi inşallah canım
Ben de haşlanmış limon suyu içmeye başladım bugünden itibaren hiç doğru düzgün yapan birine de denk gelmedim sonucu ne olacak hiç fikrim yok bakalım göreceğiz
Tebrikler canimKilo bildirimi
Fark -600
Aynen oyle baharım bu sefer hedef büyükSüper canım istediğin kiloya kadar devam
Maalesef öyle oldu kuzumAlintilarimi aldim dışarıdaki işlerimi halledip gelicem inşallah cok parlak bir hafta olmamış bu hafta
Bi rehavet çöktü gruba modu yükseltmek lazım bisiler yapmak lazim baharrKızlar durum ortada özellikle modu düşenler lütfen daha da dikkat bir mod düşmesi 1 kg getirir hadi canlanalim bu hafta dolunaymis pek inanmam ama bu sebepsiz sismeleri ona veriyorumpesto26 canım sende biran önce yeni tartı edinip farkı hesapla eski tartinda tartil ve yenide farkı bildir bana ki ekleyelim tartı farkını
Yeni haftada daha çok katılım ve daha iyi yüzdeler geleceğini soyluyor içimdeki ses ki bu haftaki sonuç hiç bize göre değil
Kesinlikle mod düşüşü vardı bu hafta herkeste haftaya 1. Lik bizde kaptırmayalım kimseyeKızlar durum ortada özellikle modu düşenler lütfen daha da dikkat bir mod düşmesi 1 kg getirir hadi canlanalim bu hafta dolunaymis pek inanmam ama bu sebepsiz sismeleri ona veriyorumpesto26 canım sende biran önce yeni tartı edinip farkı hesapla eski tartinda tartil ve yenide farkı bildir bana ki ekleyelim tartı farkını
Yeni haftada daha çok katılım ve daha iyi yüzdeler geleceğini soyluyor içimdeki ses ki bu haftaki sonuç hiç bize göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?