- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.701
Ay ne ise yariyormuski hic bilmiyorum ben
Tebrikler canim
Aynen oyle baharım bu sefer hedef büyük
Maalesef öyle oldu kuzum
Bi rehavet çöktü gruba modu yükseltmek lazım bisiler yapmak lazim baharr
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
Günaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
Gecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
Gecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
Güünaydınnnn
Geçen cuma:72.80
Bu cuma:72.10
Fark:-700 gr
Salı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Bildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
alıntılarımı aldım birazdan cevapliycam
Geçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Çok az farkindayim ama bu hafta artıları eksiye düsurmeye caliştım
Geçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Geçen cuma:70.0
Bugün: 69.8
Yüzde:0.28
Üzgünüm, yoka yakın oldu ama dün kesin artı gelcek diye streslenirken bu rakam beni çok üzmedi. Keşke daha iyi olabilseydi..
Kilo bildirimi
Gecen cuma: 79.9
Bu cuma: 79.3
Fark -600
Kizlar işlerim halledip birazdan buradayım
yol canım ya gelen gelirken su içiyor ödem tutuyor vs ben ablamda tartiliyoruz aynı çıkıyor ablamı da artık gelir gelmez çıkma diyorum ertesi gün aynı çıkıyor sonunda kabul ettiler bana boşuna tartı aldırıp
az oldu canım ama dün düzensiz bir gündü
evet ben de salata yapmaya çok üşeniyorum
sende günü benim gibi kahvaltı ile gecistirmissin
acaba Türkiye de kavrulmuş mu denedin çiğ kaju tuzsuz canım burda da dahaTebrik ederim beybimBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,1
Fark: 500
Yüzde: 0,76
Yaaaa ama senin varlığın ve katılımın bana çok iyi hissettiriyorduKizlar gunaydin
Gecen cuma 65.7
Bugun 66.5
Umarim izindeyken bir sekilde su odemleri atmayi ogrenirim de tekrar en kisa zaman da aranjxa donerim. Ama zaten izne ciksamda buralarda olucam merak etmeyin. Bu haftanin sonucu icin de uzgunumodem daha da coktu en azindan bir kismi gitti dukan birayla çok uzaklaşma lütfen..
Canını sıkma bir iki güne regl ödemini atarsın canım.. menülerin iyiydi aslındaKızlar çok acıkmışım dayanamayıp tartıldım
Bildirimim: Sabit 96.2
Malesef kızlar üzgünüm ama dün gördüğüm eksi yok olmuş. Hem regl olmadım hala hem de 3 saat erken tartıldım umarım bu sebepledir . Çok canım sıkıldı. Kaç gündür açım resmen. Hele dünden +500 gördüm . Menümü gördünüz. Dün gece o kadar açtım ki -1 kilo görürüm diyordum.
Tebrik ederim, 9 lar el sallıyor, çok mutlu etti beni bildirimin :)
Güzel olmuş canım, mutlu ol tabiiiGünaydınlar
Geçen h. 68.7
Bu hafta 68.1
Fark -600
Çok mutluyum yine de :))))
Wuhuuu etkilendim. Tebrik ederiiimGecen cuma : 63.2
Bugün: 61.9
Fark : 1.3
Yuzde : 2.05
Sağol ablacım
Çok haklısın, bu hafta kendimi çok yorgun hissediyordum evde ne varsa ya da sağdan soldan ne geldiyse onlardan yedim içtim olabildiğince dikkat etmeye çalıştım tabii ama pek uygun olmayan şeyler oldu
Şimdi multivitamin başladım inşallah enerjimi toplarsam ki toplayacağım bu hafta daha güzel menüler çıkaracağım
Çünkü hırs yaptım bi an önce zayıflamak istiyorum yoksa benim adam elden gidiyeahhhh Tövbeler tövbesi, o kadar ayrıntı vermeyeymiş iyiymiş. Gerçi normal iletişiminize bağlı, ara ara böyle şakalar yapar mı, ilk defa mı böyle bişey ortaya döktü..Ya benim adamın işyerine yeni bi kız başlamış
Genç ve güzel bi hatunmuş
Dün benimki yemeğe giderken gelen var mı diye sormuş herkesin işi olduğu için kimse gitmemiş bu kız atlamış hemen ben geleyim diye
Eşim kızla ilgili konuşurken eli yüzü düzgün hoş bi kız diye bahsedince şalterlerim attı tabii eşime çaktırmadım amaeşim de hoş adamdır hani dikkat çeker kıskandım fazlasıyla
Belki boşluğuna gelmiştir, çaktırmaman iyi olmuş. Sen kendin için kendi enerjini yükseltirsen direkt eşine de yansır zaten. Kötü düşünme guzu
Coşturmuşsun canım, tebriklerGecen cuma 73.2
Bugun :71,6
Fark:1,6
Yuzde 2.19
Bu hafta izine ayrilmak istiyorum kizlar yatılı misafirim var sehir disina gezi planımiz var listede olup kimsenin hakkını gaspetmek istemiyorum
İyi olmuş kuzu, senin hafta da benimki gibi hafif kaçamaklıydı ama gayet iyi gitmişGüünaydınnnn
Geçen cuma:72.80
Bu cuma:72.10
Fark:-700 gr
Daha ne olsun balım, gayet iyiSalı günü bugünden daha eksiydim ama son ucgun hastane yolculuk plan dışı olunca buna şükür diyorum
Cuma: 71.8
Güncel:70.8
Yüzde:1,39
Hihihi abla çok güzel demişsin de yosma güzel kadın demekti sanki, olmadı o kısımbakkkk sennnn şu tirbeyesiz yosmayaaa
Bisey olacagindan degilde
tabiki tedbiri elden birakmamak lazim :))
Evde falan cocuklar var deyip salma kendini sacini basini yap giyin suslen daha gencsiniz
o az gelir cnm sana
Once saglikli menuler yap karbonu az olan prolu sebzeli
Persembe 1 gun istersen kabak yapabilirsin
O okadar az degil
daha ne olsun tatlim
Senin kilon icin cok iyi
Tebrikler canım, az bi zaman sonra 8 ler gelecekBildirimimi yapayım kızlar
Geçen hafta. 94
bu hafta 93.1
fark -900
yüzde 0.97
alıntılarımı aldım birazdan cevapliycam
Kader ortağı olmuşuz beybi. Gene de eksi eksidir diyelim ..Geçen cuma 87
Bu cuma 86.8
Fark 200
Çok az farkindayim ama bu hafta artıları eksiye düsurmeye caliştım
Ooo epey vermişsin canım. Tebrik ederim, menüleri çok hatırlamasam da spor temponla hakettin bu rakamıGeçen hafta 60
Bu hafta 57.9
Fark -2.1
Yüzde 3.5
Hayırlı kandiller cumalarınız mübarek olsun hanımlar
Ben hedefim olan 57 kiloyu ucundanda olsa gördüm kızlar üzerimde emeğiniz çok fazla tek başıma üstesinden gelemezdim sizi tanıdığıma çok memnun oldum ben çok fazla giremiyorum buralara çocuk filan derken çalışmak hayatı da beni bekliyor artık o yüzden ben müsaadenizi istiyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Beybim, çokkk çok az yiyip metabolizmanı kıtlık moduna sokuyorsun. Bence bunu sen de biliyorsun..Kızlar ben sabitim geçen hafta da 79.6 idim şimdide aynı.
Aslında bu kadar olmazdı da dünkü tostun ödemi duruyor canım. Bildiğin su çekmiş, oturmuş. Pazartesi’ye atarsın..Geçen hafta: 87
Bu hafta: 87.9
Fark: +900
Yüzde: %1.04
Ben bu hafta kendimi hic anlamadm gerckten su icemedim duzenli beslenemedim spor hic yokk biliyorum cok kötü ama hatalarımı biliorum kızlar özür dilerim ama hala toparlayamadım cidden bugün biraz daha iyiyim ama bel ağrım adet olana kadar gecmicek snrm
Kendine böyle zulmetme kelebeğim. Senin kilonda başkalarının hedefi veya 55 kg olup vücudundan, giydiklerinden memnun olmayanlar da var. Her şey süper ölçüler değil, doğru renk ve modelle, en önemlisi neşeyle eminim harika görünürsün.Kizlar haftaya mevlid yapcam az sonra kiyafet bakmaya gitcem ama hiç gidesim gelmiyor denedikce oram buram pörtlicek yakısmıyacak istediğim şekilde olmayacak keşke hamilelikte dikkat etseydim tek avuntum 5 kilo vermeden önce dahada kötü durcaktı moralim çok bozuldu
Bazen öyle oluyor ablam, bu haftada dikkat edince haftaya çifte vermiş olursun belkiLeptabim gelmedi akşama inşallah
Kilo bildirimim yine sabit cok saskinim ciddi eksi bekliyordum cok dikkat ettim bu hafta
Hatalarımı biliyorum canım, bir kısmı benim elimde olan sebeplerle bir kısmı elde olmayan sebeplerle gerçekleşti.. aşırı kalori alımım olmadı ama işlenmiş gıda veya hamur işi tarzı tüketince metam şaşırdı, tam da doyamadım falan. Bi de burda belirtmediğim her gün yaptığım 100 bacak hareketim vardı onu da yapamadım. Sporu da 2 güne bir 1 saat yaparken azalttım. Her gün aç uyumama rağmen bu saydığım sebeplerle hedeflediğim şekilde veremedim. Gene de bu 6 beni motive etti, inşaallah önce Pazartesi’ye sonra Cuma’ya eksiyle geleceğim.çok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gel
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğim
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasin
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusunda
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim
herkeste gereksiz artılar oluştu bu hafta
günaydın canım
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrar
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsun
Kilo bildirimi
Fark -600
Güzel olmuş ahsencim, tebrik ederim
Bence eşin de ortaya yemek teklifi atmamalı.Yok canım ilk defa değil bu kadar ayrıntı vermesi
Eşimin içi dışı birdir
İyi kötü herşeyi ağzından atıverir
Canımı sıkan onun kız hakkında bunları söylemesi değil kızın eşimin ortaya attığı yemek teklifine atlaması ve bunun üzerine kızın güzel olduğunu öğrenmek oldupesto26
Limonu haslayip suyunumu iciyoruz kuzu“
Yağ yakımını hızlandırır.
- Sindirim sistemini güçlendirir.
- Vücutta oluşan zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlar.
- Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi vererek, hücrelerin yenilenmesini sağlar.”
Canım haşlanmış limon diyetinin faydaları
Sagol beybiKızlar hepinize tebrikler
Kuzu arada bi git görün benceYok canım ilk defa değil bu kadar ayrıntı vermesi
Eşimin içi dışı birdir
İyi kötü herşeyi ağzından atıverir
Canımı sıkan onun kız hakkında bunları söylemesi değil kızın eşimin ortaya attığı yemek teklifine atlaması ve bunun üzerine kızın güzel olduğunu öğrenmek oldupesto26
canim benim icin oek sürpriz olmadi en azndan sabit olurum diordum ama olmadiçok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gel
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğim
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasin
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusunda
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim
herkeste gereksiz artılar oluştu bu hafta
günaydın canım
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrar
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsun
hrlsi kilo degildir bence dr cnmKilo bildirimim:
Gecen hafta: 72.1
Bugun: 73.6
Fark +1.5 kg
Bu hafta biraz fazla oldu ama birazi odem bence
insAllah cnm cok gyzel haberKızlar bu arada gecen sefer mezun oldugum kilonun altına düştüm ins daha fazlasida gelecek
tebrik ederim cnmKilo bildirimi
Fark -600
Aynen oykr cnm insAllah haftaya artimi telefi edicemKızlar durum ortada özellikle modu düşenler lütfen daha da dikkat bir mod düşmesi 1 kg getirir hadi canlanalim bu hafta dolunaymis pek inanmam ama bu sebepsiz sismeleri ona veriyorumpesto26 canım sende biran önce yeni tartı edinip farkı hesapla eski tartinda tartil ve yenide farkı bildir bana ki ekleyelim tartı farkını
Yeni haftada daha çok katılım ve daha iyi yüzdeler geleceğini soyluyor içimdeki ses ki bu haftaki sonuç hiç bize göre değil
+300 unu adet öncesi olmana bağlıyorum cnm eksiye gecersin insAllahTek tek alıntılayamıyorum ama çok güzel sonuçlar gördüm burada :)
Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim.
Ben kendime gelirsek:
Geçen cuma: 60.1
Bugün: 60.4
Fark: +300
Yüzde: -%0.49
O kadar tatlı yedim ki artı olmam çok normal :) Az bile şu halimle.+300 unu adet öncesi olmana bağlıyorum cnm eksiye gecersin insAllah
Kuzuu bi kere birakirsan devami gelir 300 olduguna bakmaTek tek alıntılayamıyorum ama çok güzel sonuçlar gördüm burada :)
Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim.
Ben kendime gelirsek:
Geçen cuma: 60.1
Bugün: 60.4
Fark: +300
Yüzde: -%0.49
Sagol bebegimcanim benim icin oek sürpriz olmadi en azndan sabit olurum diordum ama olmadiduzenimi oturtmam şart malesef
hrlsi kilo degildir bence dr cnm
insAllah cnm cok gyzel haber
tebrik ederim cnm
Aynen oykr cnm insAllah haftaya artimi telefi edicem
Allah hayırlı güzel günler nasip etsin pınarcım. Çok güzel devam ediyorsun maşallah.Masallah canim 2 kilo bisey degil ya benim toplamda 8 kilo oldu ve daha 28 haftadaym bu hafta cok aldim ya bakalm nasil olcak 12 den fazla almak istemiyorm aslinda :)
Hareketlerini baya hissediyorm gun icinde nezaman uyanik uyuyor anliyorm aksamlari genelde daha aktif :) hatta gecen gece tepiklerken uykumdan uyandirdi cok guzel duygular ama ya bazen diyorum hic dogurmasam :)
Biliyorum canımcım, devam ediyorum bugün gayet normal şekilde.Kuzuu bi kere birakirsan devami gelir 300 olduguna bakma
Yok canım hem işyerlerimiz yakın değil hem öğle tatillerimiz uyuşmuyor hem de ben hala doğum iznindeyimBence eşin de ortaya yemek teklifi atmamalı.
İşyerleriniz yakınsa arada bir öğlen yemeğinde buluşun.
Tamamdir kuzum o zamanAllah hayırlı güzel günler nasip etsin pınarcım. Çok güzel devam ediyorsun maşallah.
Biliyorum canımcım, devam ediyorum bugün gayet normal şekilde.
Limonu haslayip suyunumu iciyoruz kuzu
Sagol beybi
Kuzu arada bi git görün bence
Ev yakın değil mi? Öğle arası eve gelseYok canım hem işyerlerimiz yakın değil hem öğle tatillerimiz uyuşmuyor hem de ben hala doğum iznindeyim
Çok yakın sayılmaz bi de düzensiz öğle araları çoğunlukla müşteride olduklarından ofis dışında oluyorlar ve ne zaman uygun olurlarsa ve neresi yakınsa orada yiyorlar Nadire’n ofiste olduklarında ise işte kim ne zaman müsaitse çıkıyor yemeğe bi iki kere dedim evde yemek oluyor dışarıda yeme diye ama gelemediEv yakın değil mi? Öğle arası eve gelse
O kilolarin hepsi birden gelmedi beybi oyle kolay gitmezler sık disini biraz
Aynen öyle canim hic yapmaz dedigin adam bile yapar
Sagol kuzum
Niye oyle olduki abla. Ama bozma moralini haftaya bomba gibi gelirsin
Ay yedigim yemek burnumdan çıkacaktı
Hosgeldin beybi. Normal kuzum hem hamilesib arada odem olabilir. E zaten gec yatmışsın
Bu kacamakcilari zopaynan kovalicammm eger dikkat etseydin cok daha fazlasi olurdu kuzu
Ohoooo oyle cok sevinme beybi sırada 5 ler var
Kuzu bencede birazi ödemdir. Biz hafife aliyoruz ama uykusuzluk acayip ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?