- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.721
Uzaktan takip edersin ama çok da kafana takma bence beybim. Aklına daha farklı bir şey gelse sana böyle rahat rahat diyemezdi zaten.. burcu ne eşinin?Yok canım ilk defa değil bu kadar ayrıntı vermesi
Eşimin içi dışı birdir
İyi kötü herşeyi ağzından atıverir
Canımı sıkan onun kız hakkında bunları söylemesi değil kızın eşimin ortaya attığı yemek teklifine atlaması ve bunun üzerine kızın güzel olduğunu öğrenmek oldupesto26
Yerinde olsam yinede özlüyorum bahanesine eve çağırırdımÇok yakın sayılmaz bi de düzensiz öğle araları çoğunlukla müşteride olduklarından ofis dışında oluyorlar ve ne zaman uygun olurlarsa ve neresi yakınsa orada yiyorlar Nadire’n ofiste olduklarında ise işte kim ne zaman müsaitse çıkıyor yemeğe bi iki kere dedim evde yemek oluyor dışarıda yeme diye ama gelemedi
Başak burcu eşimUzaktan takip edersin ama çok da kafana takma bence beybim. Aklına daha farklı bir şey gelse sana böyle rahat rahat diyemezdi zaten.. burcu ne eşinin?
Evet ya ben yine arayıp arayıp çağırayım çok doğru diyorsunYerinde olsam yinede özlüyorum bahanesine eve çağırırdım
Valla havalarin soguk olmasi bebekleri daha az etkiliyor bence canim biz fazla pimpirikleniyoruz. Sen gitmeye calis genede“HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ
Malzemeler;
- 2-3 cm lik zencefil parçası
- 5 adet limon
- 4-5 diş sarımsak
- 2 litre su
Hazırlanışı;
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Haşlanmış limon suyunu her sabah aç karnına için.”
Canım bebekle gidemem ki havalar soğuk olduğu için markete bile zor gidiyorum
O zaman haftaya guzel sonuc gelir canimAynen cnm zaten parmaklarimdanda farkediyorm odem var insallah haftaya daha iyi bi sonuc olur :)
Valla ben de içimden dediğimi dışımdan diyip kurtulayım; vay aşüfte vaaaayBaşak burcu eşim
Evet şu an için aklında olsa tabii anlatmazdı ama kızın pervasızlığı canımı sıktı, böyle böyle adamın aklını çeler falan
Ins kuzum toplicaz haftayaKizlar guzel eksiler vardi tebrik ederim herkezi arti 1-2 kisidi onlarda haftaya iyi olur insallah. Guzel sonuclar aliriz insallah takimcak.
Ay ne dedin senValla ben de içimden dediğimi dışımdan diyip kurtulayım; vay aşüfte vaaaay
Dİ mi ya arada giyine süslenip gideyimValla havalarin soguk olmasi bebekleri daha az etkiliyor bence canim biz fazla pimpirikleniyoruz. Sen gitmeye calis genede
O zaman haftaya guzel sonuc gelir canim
Benim içimden daha fenaları geçiyorValla ben de içimden dediğimi dışımdan diyip kurtulayım; vay aşüfte vaaaay
Canım sen bı silkelen kendine gel...Başak burcu eşim
Evet şu an için aklında olsa tabii anlatmazdı ama kızın pervasızlığı canımı sıktı, böyle böyle adamın aklını çeler falan
Tabikide yaaaDİ mi ya arada giyine süslenip gideyim
Eşimin 40 dk öğle arası var, ev ile işi arası 7 km hemde şehiriçi trafiği, çağırıyorum ben...Evet ya ben yine arayıp arayıp çağırayım çok doğru diyorsun
Evet 35 yaşındayım canım ve ikinci kızımdan sonra iyice yaşlı hisseder oldum kendimiCanım sen bı silkelen kendine gel...
sanırım yaşın 35...
Elin kızına genç ve güzel demişsin...
Kendini niye küçümsüyorsun ki?
_ Eşin seni beğendi ve evlenmek için seni seçti
_ Yaşlı değilsin, erkekler için 35 ' indeki kadın bulunmaz kaftan.
Dikkat etmen gereken 2 şey var;
***Kilolu olman problem değil, bakımlı olmak daha önemli (saçların anne topuzu olmasın, pijama ile gezme mesela)
***Anne olduktan sonra kadın olduğunu unutmaman.
Bunlara dikkat et, gerisini problem etme.
Katiliyorum abla
Bunlar bu haftaki takimin yuzdesine gelsin
Ve bu yuzdeyi kötü etkileyenlere
Kizlar yarismada oldugumuz unutulmasin lutfen
Gercekten utandim ben
Onu bunu bahane etmeyip, emek veren arkadaslarinda emeklerini bosa cikarmayalim
Ne yapilmasi gerektigi zaten ortada
Listedeyse biri bunlari uygulamak zorunda
Kimisi spor yapıyor ama menusu duzgun degil
Kimi si az dengesiz yiyor spor yok
Marifet az degil dogru seyler yemekte
Kiminde kacamaklar var
Sonrada neden veremiyoruz
Bahane uydurmayi birakip, gercekte ne yapilmasi gerektigine odaklanilsin
Eşimin en büyük hatası herkesle çok samimi olması ve bu zaman zaman yanlış anlaşılabilir ben kendimi bi göstereyimTabikide yaaa
Ne diye gitmicen. Al bebeginide suslen bi görün bakim sahipsiz sanmasinlar adami
Ben de çağıracağım artıkEşimin 40 dk öğle arası var, ev ile işi arası 7 km hemde şehiriçi trafiği, çağırıyorum ben...
Haklısın abla diyecek bişe yok
Bunlar bu haftaki takimin yuzdesine gelsin
Ve bu yuzdeyi kötü etkileyenlere
Kizlar yarismada oldugumuz unutulmasin lutfen
Gercekten utandim ben
Onu bunu bahane etmeyip, emek veren arkadaslarinda emeklerini bosa cikarmayalim
Ne yapilmasi gerektigi zaten ortada
Listedeyse biri bunlari uygulamak zorunda
Kimisi spor yapıyor ama menusu duzgun degil
Kimi si az dengesiz yiyor spor yok
Marifet az degil dogru seyler yemekte
Kiminde kacamaklar var
Sonrada neden veremiyoruz
Bahane uydurmayi birakip, gercekte ne yapilmasi gerektigine odaklanilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?