- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.741
Hiçbir zaman şu dakikada olduğun kadar genç olmayacaksın..Evet 35 yaşındayım canım ve ikinci kızımdan sonra iyice yaşlı hisseder oldum kendimi
Kız da 20 yaşında
Evet şu kendimi salma halinden vazgeçmem gerek
Kendime çeki düzen versem iyi olacak
Makyaj yapmaya başladım ama şöyle güzel ev kıyaetleri alsam kendime mesela di mi
Aynen karsidaki kişi eger tanimiyorsa farkli seylere yorabilir bu durumu. O zaman da isler sarpa sarar kuzuEşimin en büyük hatası herkesle çok samimi olması ve bu zaman zaman yanlış anlaşılabilir ben kendimi bi göstereyim
De miiiiiHiçbir zaman şu dakikada olduğun kadar genç olmayacaksın..o yüzden tadını çıkaralım.
Tabi karşıdaki kötü niyetliyse dedim bunuAy ne dedin sen
Ben ipin ucunu şimdiden sıkı tutayım da sonra dövünmeyeyimAynen karsidaki kişi eger tanimiyorsa farkli seylere yorabilir bu durumu. O zaman da isler sarpa sarar kuzu
Aman balım, hatun burda olmasa bile ban yiyebilirsin, sakin olBenim içimden daha fenaları geçiyor
Ağzına sağlık
Tabi karşıdaki kötü niyetliyse dedim bunu
Salon kadını çizgimden çıkardı beni..
Aman elin kızı yüzünden başımı yakmayalımAman balım, hatun burda olmasa bile ban yiyebilirsin, sakin ol
Bak ne anlatacağım sanaEvet 35 yaşındayım canım ve ikinci kızımdan sonra iyice yaşlı hisseder oldum kendimi
Kız da 20 yaşında
Evet şu kendimi salma halinden vazgeçmem gerek
Kendime çeki düzen versem iyi olacak
Makyaj yapmaya başladım ama şöyle güzel ev kıyaetleri alsam kendime mesela di mi
Haklısın canım önce kendine güvenmek önemli zaten sonra dışarı o yansıyorBak ne anlatacağım sana
Geçen yıl sezaryen oldum, 2 gün sonra hastaneden çıktım, eşimin kolunda zor yürüyorum, asansöre bindik, asansörün aynasında bı kendime baktım, eşime döndüm "hala genç ve güzelim" dedim ve güldüm, tabi eşimde güldü, "seni ben gençleştiriyorum" dedi....
Yani diyeceğim o ki sen kendini nasıl görür eşine nasıl yansıtırsan oda seni öyle görecek...
Bu durumda bile güldürdü beniTabi karşıdaki kötü niyetliyse dedim bunu
Salon kadını çizgimden çıkardı beni..
Heh iste boyle yaaaBen ipin ucunu şimdiden sıkı tutayım da sonra dövünmeyeyim
ekleriz canım o sıkıntı değilKızlar @istikrar1986 izne ayrılmıştı, listede izne ayrılanlar bölümünde adı yok
boşu boşuna kafanda kurup kurup canını sıkma sen uygula taktikleriYok canım ilk defa değil bu kadar ayrıntı vermesi
Eşimin içi dışı birdir
İyi kötü herşeyi ağzından atıverir
Canımı sıkan onun kız hakkında bunları söylemesi değil kızın eşimin ortaya attığı yemek teklifine atlaması ve bunun üzerine kızın güzel olduğunu öğrenmek oldupesto26
yediklerine göre çok değil bileTek tek alıntılayamıyorum ama çok güzel sonuçlar gördüm burada :)
Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim.
Ben kendime gelirsek:
Geçen cuma: 60.1
Bugün: 60.4
Fark: +300
Yüzde: -%0.49
aman dikkat et canım ya@ekim2009 nerelerdesin?
Enfiyeyi pipet ile burnuma çektim, genzime kaçtı, ölüyordum az kalsın.. ancak 5 kere hapşurttu bu arada.
Sen nasıl yaptın tarif eder misin
Sonuna kadar haklısın abla
Bunlar bu haftaki takimin yuzdesine gelsin
Ve bu yuzdeyi kötü etkileyenlere
Kizlar yarismada oldugumuz unutulmasin lutfen
Gercekten utandim ben
Onu bunu bahane etmeyip, emek veren arkadaslarinda emeklerini bosa cikarmayalim
Ne yapilmasi gerektigi zaten ortada
Listedeyse biri bunlari uygulamak zorunda
Kimisi spor yapıyor ama menusu duzgun degil
Kimi si az dengesiz yiyor spor yok
Marifet az degil dogru seyler yemekte
Kiminde kacamaklar var
Sonrada neden veremiyoruz
Bahane uydurmayi birakip, gercekte ne yapilmasi gerektigine odaklanilsin
Evet ya ben kurdukça adama saldırıyorumekleriz canım o sıkıntı değil
boşu boşuna kafanda kurup kurup canını sıkma sen uygula taktikleri
yediklerine göre çok değil bile
aman dikkat et canım ya
Sonuna kadar haklısın abla
çok güzel vermişsin canım ama bizi de unutma gel
inşallah canım bu hafta hep gezme ayarlqmislar ben geldim diye ama ben çok dikkat edeceğim
sabah korkmuştum artı geleceksin diye öyle deyince ama bence düzenli bir liste uygula bünye durma noktasında kalmasin
ben şok ben iptal ben şaşkın ben madur kuzu hiç beklemiyordum ya güzel eksiler gelir diyordum neyse bu hafta daha dikkatli ol su vs konusunda
canım moralini bozmadan kiloları saklayacak birşey seç ve bu besin üstüne 5 Ler koyacağını düşünüp motive ol artık gaza baz buraya daha çok uğra araya bunu da sıkıştırıyim gelinim sen anla :)
mümkünse ben de hedefimin altına bile inerim
herkeste gereksiz artılar oluştu bu hafta
günaydın canım
canım bildirim yapmayınca listede tutmuyoruz ya bildirim yap yazalım tekrar
Niye böyle oldu canım hatalarını bulup düzeltmelisin bence 6 karda gelmiş sana motive olsun
Kızlar bu arada gecen sefer mezun oldugum kilonun altına düştüm ins daha fazlasida gelecek
Olay yokken olay yaratacaksin hiç gerek yokEvet ya ben kurdukça adama saldırıyorum
Sabah kahvaltı ters ters davrandım elimde olmadan
Ben bi salayım düşüncelerimi en iyisi
Haklısın canım kötüyü çağırmamalıyım bi de kötü düşündükçe sanki ortada bişe varmış gibi adama bileniyorumJasminium84 canım ya evli değilim pek anlayamam duygularını ama bence aklına kötü şeyleri getirip kötüyü çağırma
Önlemini de al tabiki, bakımlı ol ona küçük sürprizler yap, giyin , kuşan ama kötü düşünme
Aynen öyle kurup kurup adama sarmadan düşüncelerimi susturayımOlay yokken olay yaratacaksin hiç gerek yok
Ins bebegimmHe unutmuşum bildirimi bir de ben yoktum ya haklısın
Artık eve gidince
Süpersin . İnşallah hedef kilonu görene kadar böyle devam edersin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?