- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.681
patatesli toplarmııı
çok severim ama mor lahanalı olanın mor lahanasını az koy ekşi oluyo fazlası zaten azı bile renk vermeye yetiyo
patatesleri malzemeden daha fazla olsun
ha bide şey yapıyolar
patatesten sadece topları yapıp naneye , kırmızı bibere , kara biberede,havuca bulana biliyo :)
Kızlar sabahtır işten güçten kafamı kaldıramadım 1 saat once kadar bıttı işlerim.Ofisin ön tarafına kuafor acıldı oraya gıttım bı manıkur yaptırdım hem stresimi attım hem moralım yerıne geldı azcık...Şu patates topları baya lezetlı bısey bende deneyebılırım pazar gunu :)
Offfff bide boynumun sag tarafı tutulmus nası cnm yanıyo anlatamam
Yarın baskulun fotosunu eklemeyı unutmayın kızlar :)Cuma yarısması ıcın gereklı ...
nasıl eklicez ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
dürüm çig köfte kilo aldırırmı..bugün öglen yemek yerine çig köfte yedim..arada birşey yemem akşam bol limonlu marul salatası yerim heralde dngelerim diye düşünüyorum ne dersiniz..
dürüm çig köfte kilo aldırırmı..bugün öglen yemek yerine çig köfte yedim..arada birşey yemem akşam bol limonlu marul salatası yerim heralde dngelerim diye düşünüyorum ne dersiniz..
Cnm konuya cevap ver diyip kılonu bılırecegın zamn yukarıdakı sembollerde ataçlı bı kagıt var.Smileleri seçtiğim kutucugun yanında onu tıkladıgında bı pencere açılıyor.Sağ üstte dosya ekle dıo eklıycen resmı bılgısayarın masa ustune kaydetıp ordan secıyorsun upload files dedıgınde dosyayı eklentıler kısmına atıyor.Cuma gunu gene yardımcı olurum sana
off ne iyi etmişsin murçum...benimde o kadar ihtiyacım varki kaföre gitmeye..hem saçımı kestirmem lazım hemide boyatmalıyım acillKızlar sabahtır işten güçten kafamı kaldıramadım 1 saat once kadar bıttı işlerim.Ofisin ön tarafına kuafor acıldı oraya gıttım bı manıkur yaptırdım hem stresimi attım hem moralım yerıne geldı azcık...Şu patates topları baya lezetlı bısey bende deneyebılırım pazar gunu :)
Offfff bide boynumun sag tarafı tutulmus nası cnm yanıyo anlatamam
Yarın baskulun fotosunu eklemeyı unutmayın kızlar :)Cuma yarısması ıcın gereklı ...
Allah iyiliğini versin kız..bide nazar boncuğu koymuşş..affiyet olsun ...kas olsun , yağ olmasın inşallah..
aaa ne kadan kolaymış murccummm ben işten yazıyorum sabah foto çekerim ama akşam evden ekleyebilirim uyar mı işte sıkıntı olmasın şimdi :44:
off ne iyi etmişsin murçum...benimde o kadar ihtiyacım varki kaföre gitmeye..hem saçımı kestirmem lazım hemide boyatmalıyım acill
Ellerine sağlık cnmpek güzel görünüyorlar...
ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN seni uyarmıyorum zira sen kontrollüsünne kadar yiyeceğini bilirsin
Allah iyiliğini versin kız..bide nazar boncuğu koymuşş..affiyet olsun ...kas olsun , yağ olmasın inşallah..
Canım sende benimgibi Ciğ köfteyicok seviyorsun sanırım
Cig köfte olurda yenmezmiafiyet olsun
Bi tek senmi ? Bizim topık bı cıg kofte canavarıdır :)))
hahahaaaa....geç olsun güç olmasın bebişimm..kuaför bana uzak bi yerde değil ama ben ona uzağımAyyy sorma cnm yaa nasıl ıyı geldı anlatamam yarında fon ıcın gıdıcem cumartesı gunu ızmıre gıdıcez amcam amelıyat oldu onu zıyarete yarından fonumu cektıreyım dıorum:) Malum kısmetın nerde cıkacagı bellı olmaz :))) Ahhahahuuu
Bizim şirket azcık merkez dısında daha dogrusu yenı yenı gelısen bı yer her kuafor ıhtıyacınca carsıya cıkmak zor oluyodu sımdı burnumun dıbıne geldı oohh ıstedıgım zama kacar kacar gıderım:) Sende en kısa zamanda kac cnm ınsan bı acılıyo yaa :)
Bi tek senmi ? Bizim topık bı cıg kofte canavarıdır :)))
bende bende
birileri çiğköfte mi dedi????Eki Görüntüle 325302 .....baştan söyleyeyim eşim almışş
naynnnnnnn...sakın almaa.....biz ettik sen etme..zaten ben almadım eşim alıyo..onun yüzünden zayıflayamıyorum yaa..mübarek adamın midesi mide değil çöp tenekesi sanki..bulduğunu gördüğünü hoopp mideye..Canım cekti şimdi akşam alsammı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?