Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mor lahanam kalmamış bunları yaptım

nasıl eklicez ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

dürüm çig köfte kilo aldırırmı..bugün öglen yemek yerine çig köfte yedim..arada birşey yemem akşam bol limonlu marul salatası yerim heralde dngelerim diye düşünüyorum ne dersiniz..

nasıl eklicez ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Cnm konuya cevap ver diyip kılonu bılırecegın zamn yukarıdakı sembollerde ataçlı bı kagıt var.Smileleri seçtiğim kutucugun yanında onu tıkladıgında bı pencere açılıyor.Sağ üstte dosya ekle dıo eklıycen resmı bılgısayarın masa ustune kaydetıp ordan secıyorsun upload files dedıgınde dosyayı eklentıler kısmına atıyor.Cuma gunu gene yardımcı olurum sana

dürüm çig köfte kilo aldırırmı..bugün öglen yemek yerine çig köfte yedim..arada birşey yemem akşam bol limonlu marul salatası yerim heralde dngelerim diye düşünüyorum ne dersiniz..

Dengelersin cnm lavastan tehlıke olabılır ama aksam salata yaparsan dengelemıs olursun....

Eki Görüntüle 325256

ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN seni uyarmıyorum zira sen kontrollüsün ne kadar yiyeceğini bilirsin

ayy aldırmaz galiba çünkü çiğ köfte dürüm ekmekleri hem mayasız hemde kağıt gibi ama ne kadar yediğine bağlı
murccumm geçmiş olsun inş çabucak geçer
bu arada sizinde onayınızla indirimlerden oğluşuma 4 yaş güzel bir mont alayım waikikiden almak istemiyorum ya sonra hep pişti oluyoz herkeste aynısından oluyo :26:

aaa ne kadan kolaymış murccummm ben işten yazıyorum sabah foto çekerim ama akşam evden ekleyebilirim uyar mı işte sıkıntı olmasın şimdi :44:

Son düzenleme:
off ne iyi etmişsin murçum...benimde o kadar ihtiyacım varki kaföre gitmeye..hem saçımı kestirmem lazım hemide boyatmalıyım acill

Eki Görüntüle 325256
Allah iyiliğini versin kız..bide nazar boncuğu koymuşş..affiyet olsun ...kas olsun , yağ olmasın inşallah..

Canım sende benimgibi Ciğ köfteyi cok seviyorsun sanırım
Cig köfte olurda yenmezmi afiyet olsun

aaa ne kadan kolaymış murccummm ben işten yazıyorum sabah foto çekerim ama akşam evden ekleyebilirim uyar mı işte sıkıntı olmasın şimdi :44:

Olur tabıkısı cnm neden olmasın nasıl kolay olacaksa senın ıcın oyle yap

off ne iyi etmişsin murçum...benimde o kadar ihtiyacım varki kaföre gitmeye..hem saçımı kestirmem lazım hemide boyatmalıyım acill

Ayyy sorma cnm yaa nasıl ıyı geldı anlatamam yarında fon ıcın gıdıcem cumartesı gunu ızmıre gıdıcez amcam amelıyat oldu onu zıyarete yarından fonumu cektıreyım dıorum:) Malum kısmetın nerde cıkacagı bellı olmaz :))) Ahhahahuuu

Bizim şirket azcık merkez dısında daha dogrusu yenı yenı gelısen bı yer her kuafor ıhtıyacınca carsıya cıkmak zor oluyodu sımdı burnumun dıbıne geldı oohh ıstedıgım zama kacar kacar gıderım:) Sende en kısa zamanda kac cnm ınsan bı acılıyo yaa :)

Ellerine sağlık cnm pek güzel görünüyorlar...

Teşekkür ederim

ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN seni uyarmıyorum zira sen kontrollüsün ne kadar yiyeceğini bilirsin

Ayyy çok saol teşekkür ederim

Allah iyiliğini versin kız..bide nazar boncuğu koymuşş..affiyet olsun ...kas olsun , yağ olmasın inşallah..

ben mutfağa çok nadir girerim bulaşık yada su içmektir okdr yani oyüzden ilk becerim gibi bişey bu mazur görün ben küçüğüm daha yaaa

hahahaaaa....geç olsun güç olmasın bebişimm..kuaför bana uzak bi yerde değil ama ben ona uzağımbi kuaförde açılırım zaten birde alışverişdebugün kocama dedim indirimler geliyo benim maaşı hazırla diye hiiç sesi çıkmadı..pek hoşnut olmadı sanırsam..ama bilir o benim huyumu..korkunun ecele faydası yooohhhhalışveriş hakkımız söke söke alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…