Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla sabah ufak bi kaçamak yapmayı planlıyorum canim. Normalde isyerindeki arkadaslarla haftada 2 3 gun kahvalti yapardik 3 haftadir biraktim. Yarin kahvalti yapicaz abartmam ama ufaktan bisiler yicem. Yarin cok yogun olacagim icin yakarim diye düşünüyorum. Aksamida hafif geciririm. Abartırsam toparlayamam çünkü
Evet canım süper başarılara imza atmış gibi kaçamak yapmışım
O zaman gözüm uzerinde canim haberin olsun

kız geçen de sordum bittere izin var mı beni cevapsız bırakma :)
Kızlar karatayda normalde bal yok ama gerçek tıp yazarı ( yitik şifayı bulanlar ) yazarı Aidin Salih balın yenmesi gerektiğini söylüyor bende çok olmadan 1 tatlı kaşığı yiyorum
bence eminsen orijinal baldan yenebilir
yok kız saskalozlugum yüzünden :)
Bugün otobüsten 2 durak önce indim sirf spor yapamiyorun diye en azından biraz yürüyüş yapmış oldum. Vakit kisitliysa bizde baska çözümler buluruz
iyi yapmışsın canım kar kardir
bol kacamakli olmuş canım , spor hesapları ilk sayfada var canım ordan bakıp hesapla
yarisalim cici kız :)

Mefkurem e bakınırken gördüm bu mesajı.
Bende yapmaya çalışıcam sağolasın

Mefguşa selam eder gözlerinden öpüveririm muah diye.

Orda bisiklet yok beyb, kondüsyon bisikleti ile aynıdır herhal. Fit mutlu anne 40 dk bisiklet 80 puan canım

Menü
Sabah(10:50)
2 yumurtadan sebzeli omlet
1kk peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 lokma ekmeğe D vitamini dokuyorum her sabah az zeytinyağı ile

Öğle(15:30)
1 hurma
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 ısırık karam bitter

Akşam(18:00)
4 orta köfte
3 YK bulgur pilavı
Salata vardı ama canım hiç istemedi

Su : 2 lt Spor: yok hava çok soğuktu çıkamadım yarında böyle olursa evde Leslie yapacağım

Afiyet olsun canım

Neden D vitaminini her sabah kullanıyorsun..

Aynen öyle kuzum her fırsatı degerlendirmek lazim. Simdi benim isyerinde zayıflama makineleri var firsat bulsam ordan destek alicam bide
Buzdolabı üstü motivasyon telkinlerim

Eki Görüntüle 2260405
Ay bayildim buna
Oglen kacamak olmus afiyet olsun beybi
Kızlar 10. takımın spor puanlarını inceledim, aynı sporun puan karşılığı aynı değil bizde.
Mesela; onlarda normal yürüyüş 3 puan, bizde 1 puan...
Canim ayni olmak zorunda degil her takımın kurallarida farkli olabiliyor. Oy birligiyle takim içinde saglanir bunlar

Kızlar 10. takımın spor puanlarını inceledim, aynı sporun puan karşılığı aynı değil bizde.
Mesela; onlarda normal yürüyüş 3 puan, bizde 1 puan...
O 10. Takım canımcim herkeste farklı kurallar ve spor değerlendirmesi başta tartışıp koyduk puanları

North River ay ben atlamışım o zaman hiç hatılrlamıyorum
Kitaplarında hiç rastlamadım ben canım ne yasak diye ne de yiyebilirsiniz diye
Ama. Ben şu %80 kakao olanlar var ya onların sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü kakao yasak değil
Bilakis WC için iyi oluyor bende yani haftada 2 kare sıkıntı olmaz

Sağol canım ben bu haftakini kullandım demek

Her zaman yemiyorum kuzum balı haftada 1 kez Cuma günleri 1 tatlı kaşığı

Her sabah 5 damla canım çok düşük çünkü d ve demirim ikisinide kullanıyorum
Canım günde 5 damla ile yükseltemezsin d vitamini değerini.

Artık haftada bir yada 10 günde bir 15 ml lik şişeyi tek seferde içmeyi öneriyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…