- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.801
Valla sabah ufak bi kaçamak yapmayı planlıyorum canim. Normalde isyerindeki arkadaslarla haftada 2 3 gun kahvalti yapardik 3 haftadir biraktim. Yarin kahvalti yapicaz abartmam ama ufaktan bisiler yicem. Yarin cok yogun olacagim icin yakarim diye düşünüyorum. Aksamida hafif geciririm. Abartırsam toparlayamam çünküGüzel olmuş canım, erken de kapatmışsın Cuma’ya göre. Sevdim..
Oooh bee, şöyle ye biraz canım:) başkası olsa makarnayı önce yeseydin derdim ama sana bi noktada iyi olmuş. Afiyet olsun..
Afiyet olsun kelebeğim, güzel bence.
Cuma kekine merhaba sana da afiyet olsun diyorum bademcim
Heeeeyttt ben varım hüleynnn diye olaya giresim geldiyarışalım mı tatlı kısssss
Tavuklar nasıl pişti bebeyim
Güzel olmuş, erken de kapamışsın. Afiyet olsun..
Süpeeer. Biz böyle şeylere üşenmedikçe yağlar da erimeye üşenmeyecek mecbur..
O zaman gözüm uzerinde canim haberin olsunEvet canım süper başarılara imza atmış gibi kaçamak yapmışım
kız geçen de sordum bittere izin var mı beni cevapsız bırakma :)Sabah 11.00
1 yumurtalı menemen
1 parça peynir zeytşn
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim tbe ( bunlar kaçamak )
1 dilim elma yarım muz 3 dilim portakal
Ara 16.00 1 kahve 2 kare bitter
Akşam 18.00
Izgara tabağı
2 yk bulgur pilavı
Yarım bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
bence eminsen orijinal baldan yenebilirKızlar karatayda normalde bal yok ama gerçek tıp yazarı ( yitik şifayı bulanlar ) yazarı Aidin Salih balın yenmesi gerektiğini söylüyor bende çok olmadan 1 tatlı kaşığı yiyorum
yok kız saskalozlugum yüzünden :)Tamamen şans eseri olduk bence canim genel olarak düşüktü takimlar. 10. Takım bu hafta büyük oynadığı için bence haftaya alma şansımız var hirs yaparsak
20 dk filan oldu kuzum geleli
Bence pek haketmedik kuzum
Sagol kuzum
Ay beni onu gördüm sabah bilerek yazdin sandim2 rakibin olacak desene bu hafta bahar
Afiyet olsun canim
Sagol beybi
Yani kararinda yenen balın faydali oldugunu düşünüyorum. Ki bana göre bi diyete surekli bagli kalmak hem vücudu hem zihni yoruyor. Kafama göre takılıyorum ben. Suana kadarda bi sıkıntı yasamadim kuzu
Afiyet olsun canim
iyi yapmışsın canım kar kardirBugün otobüsten 2 durak önce indim sirf spor yapamiyorun diye en azından biraz yürüyüş yapmış oldum. Vakit kisitliysa bizde baska çözümler buluruz
bol kacamakli olmuş canım , spor hesapları ilk sayfada var canım ordan bakıp hesaplaSelam minnoklar,
11.44
1 yumurtadan omlet
Avuç içi kadar pizza
5 zeytin, küçücük peynir
5 mini kornişon
Yarım muz
2 çeri
1 çb taze sıkışmış portakal suyu
13.00
Bir fincan şekersiz Türk kahvesi
18.15
1 top dondurma
20.00
3 parmak balık(fırında)
Avcumun yarısı kadar sebze kroket(fırında)
5-6 fırında parmak pattis
1.5 yk humus
2 çeri, 2 hurma
10-12 leblebi
Yarım çb taze sıkılmış portakal suyu
Su:2 lt
Spor: 40 dk bisiklet ama puanı kaç oluyor bilmiyorum
yarisalim cici kız :)Güzel olmuş canım, erken de kapatmışsın Cuma’ya göre. Sevdim..
Oooh bee, şöyle ye biraz canım:) başkası olsa makarnayı önce yeseydin derdim ama sana bi noktada iyi olmuş. Afiyet olsun..
Afiyet olsun kelebeğim, güzel bence.
Cuma kekine merhaba sana da afiyet olsun diyorum bademcim
Heeeeyttt ben varım hüleynnn diye olaya giresim geldiyarışalım mı tatlı kısssss
Tavuklar nasıl pişti bebeyim
Güzel olmuş, erken de kapamışsın. Afiyet olsun..
Süpeeer. Biz böyle şeylere üşenmedikçe yağlar da erimeye üşenmeyecek mecbur..
En güzel gençlik yıllarım kilolu olarak geçiyor, giydiğim hiçbirsey yakışmıyor.....
Bu yıllar bir daha asla gelmeyecek, bir an evvel zayıflamalıyım
Kilo vererek herkesi şaşırtmalı ve düşmanlarımı çatlatmalıyım...
Neden sürekli sırtımda 3 patates çuvalı taşıyorum, artık bu yükleri indirip hafiflemeliyim.
pesto26 bu cümleleri ve senin eklemek istediklerini küçük renkli kağıtlara yaz ve buzdolabının üzerine, yemek masanın karşısına, yemek masanın örtüsü şeffaf ise örtünün altına yerleştir....
sürekli görüp okuduğunda motivasyonun kaybolmayacak inşaallah canım...
Orda bisiklet yok beyb, kondüsyon bisikleti ile aynıdır herhal.kız geçen de sordum bittere izin var mı beni cevapsız bırakma :)
bence eminsen orijinal baldan yenebilir
yok kız saskalozlugum yüzünden :)
iyi yapmışsın canım kar kardir
bol kacamakli olmuş canım , spor hesapları ilk sayfada var canım ordan bakıp hesapla
yarisalim cici kız :)
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:50)
2 yumurtadan sebzeli omlet
1kk peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 lokma ekmeğe D vitamini dokuyorum her sabah az zeytinyağı ile
Öğle(15:30)
1 hurma
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 ısırık karam bitter
Akşam(18:00)
4 orta köfte
3 YK bulgur pilavı
Salata vardı ama canım hiç istemedi
Su : 2 lt Spor: yok hava çok soğuktu çıkamadım yarında böyle olursa evde Leslie yapacağım
Aynen öyle kuzum her fırsatı degerlendirmek lazim. Simdi benim isyerinde zayıflama makineleri var firsat bulsam ordan destek alicam bidekız geçen de sordum bittere izin var mı beni cevapsız bırakma :)
bol kacamakli olmuş canım , spor hesapları ilk sayfada var canım ordan bakıp hesapla
Ay bayildim buna
Oglen kacamak olmus afiyet olsun beybiMenü
Sabah(10:50)
2 yumurtadan sebzeli omlet
1kk peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 lokma ekmeğe D vitamini dokuyorum her sabah az zeytinyağı ile
Öğle(15:30)
1 hurma
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 ısırık karam bitter
Akşam(18:00)
4 orta köfte
3 YK bulgur pilavı
Salata vardı ama canım hiç istemedi
Su : 2 lt Spor: yok hava çok soğuktu çıkamadım yarında böyle olursa evde Leslie yapacağım
Canim ayni olmak zorunda degil her takımın kurallarida farkli olabiliyor. Oy birligiyle takim içinde saglanir bunlarKızlar 10. takımın spor puanlarını inceledim, aynı sporun puan karşılığı aynı değil bizde.
Mesela; onlarda normal yürüyüş 3 puan, bizde 1 puan...
O 10. Takım canımcim herkeste farklı kurallar ve spor değerlendirmesi başta tartışıp koyduk puanlarıKızlar 10. takımın spor puanlarını inceledim, aynı sporun puan karşılığı aynı değil bizde.
Mesela; onlarda normal yürüyüş 3 puan, bizde 1 puan...
Her sabah 5 damla canım çok düşük çünkü d ve demirim ikisinide kullanıyorumAfiyet olsun canım
Neden D vitaminini her sabah kullanıyorsun..
Sağol canım ben bu haftakini kullandım demekNorth River ay ben atlamışım o zaman hiç hatılrlamıyorum
Kitaplarında hiç rastlamadım ben canım ne yasak diye ne de yiyebilirsiniz diye
Ama. Ben şu %80 kakao olanlar var ya onların sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü kakao yasak değil
Bilakis WC için iyi oluyor bendeyani haftada 2 kare sıkıntı olmaz
Aynen öyle afiyet olsun balımSağol canım ben bu haftakini kullandım demek
Sağol canım benimAynen öyle afiyet olsun balım
Her zaman yemiyorum kuzum balı haftada 1 kez Cuma günleri 1 tatlı kaşığıkız geçen de sordum bittere izin var mı beni cevapsız bırakma :)
Canım günde 5 damla ile yükseltemezsin d vitamini değerini.Her sabah 5 damla canım çok düşük çünkü d ve demirim ikisinide kullanıyorum
Canim ayni olmak zorunda degil her takımın kurallarida farkli olabiliyor. Oy birligiyle takim içinde saglanir bunlar
Öğrenmiş oldum, teşekkür ederim canlarO 10. Takım canımcim herkeste farklı kurallar ve spor değerlendirmesi başta tartışıp koyduk puanları
Rica ederiz kuzumÖğrenmiş oldum, teşekkür ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?