- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.881
Değmedi diyorsun yaniKizlar artik midem küçülmüş onu anladim sabah kacamak yaptim ama tabagin yarisini yiyemedim biraktim
Geçmiş olsun canımmKızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
evet canım ya çok farklı yorumlar var bende sorudum bu yeterli mi diye bunun oranı yuksekmis o yüzden böyle verdiCanım günde 5 damla ile yükseltemezsin d vitamini değerini.
Artık haftada bir yada 10 günde bir 15 ml lik şişeyi tek seferde içmeyi öneriyor doktorlar.
güzel olmuş , sabah dolu dolu akşamda abartmmaissinBugün menüm
10.00 1 tbe
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 kuçük dilim kasar
3 top peynir
1 ince dilim küçük salam
1 çk bal/ tereyağ
18.00 1/2 lahmacun
Salata
Ayran
Su az oldu 2.5 yapmaya çalısçam spor 240 dk yürüyüş orta tempo 480 puanFit mutlu anne
iyi yolculuklar havalar daha ısınmadi dikkatli olunIyi geceler kizlar hafta sonu gelemeyebilirim sabah 5 te yola cikicaz inşallah hava cok soguk olmazda burnumuzdan gelmez
olmaz mıha ha ha
Rakip var mı bari
inşallah günaydın canımGüüünayyydıııınnn kızlar
Bugün çok güzel, az kalorili, bol eksili bi gün olsun insAllah
Oo bol muhabbetlerGünaydın kızlarablam geldi sürpriz. Yaptı çok mutlu oldum
guzelim fazla ekmegin ne sagliga ne de kilo verneye pozitif etkisi olmadigini bi cok dr soyluyor artikAbla persembe konusunda haklısın karbon olmasın deniyor ama oglende yemeğim yoktu en hızlı alternatif de tost gözüktü eksik menuydu evet ama cok ekstra bisey yemeidm sonuc olarak diyetisyen bana normalde 5 dilim ekmek veriyor su an ben 3 dilim yemis oldum ha bunu baska seylerle destekleyemedigim jcin malesef böyle oldu ben sporu birakmamin artisini yaşıyorum snrm birazda yoksa normalde yediğimden cok daha az yiyorum nerdeyse 2-3 gündür ama sağlık olsun diorum insAllah bu hafta toparlarım bu hafta bel ağrısından hic spor yapamadm yarından itibaren toparlarim insAllah
gözün aydin cnmGünaydın kızlarablam geldi sürpriz. Yaptı çok mutlu oldum
kötü denk gelmis tatlimGözünaydın canım...
İyi eğlenceler ablanla.
Benimde kızkardeşim Karadeniz'in bir şehrinden Adana'ya annemlere geldi bu hafta sonu, benim veli toplantım var diye gidemedim kızkardeşimi görmeye... nasıl üzüldüm bilemezsin, zaten yılda 1-2 defa görebiliyorum..
bakim günü ilan edilmis heraldeGünaydınlaaaar
Psikolog randevuma yetişmeye çalışıyorum
Alıntıları yaptım, saçlarım boyanırken cevaplicam inşallah
cok gecmis olsun cnm nasil haber aldinizKızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
hayırdır canım dip boyası mi yoksa yine değişiklik miGünaydınlaaaar
Psikolog randevuma yetişmeye çalışıyorum
Alıntıları yaptım, saçlarım boyanırken cevaplicam inşallah
dozunu kacirmamissindir dimiEger her zaman yaptığı biseyse normal kuzu
Gunaydin beybi
Gunaydin baharcim insss ama bugun sabah kacamak yaptim
Gunaydin kuzu kolay gelsin
aklına kötüyü getirme giren gitmiştir olmazsa polis yada jandarma ile gitsin eşinKızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
Çok geçmis olsun canımKızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
Karar verdim sonu 5 ve 0 ile biten kilolara ulaştığımda kaçamak yapacağım, nereden baksan ayda bir kereye tekabül ediyor...Gunaydinnnnn mutlu haftasonlari
Az kalorili bol hareketli bi gun olsun insallahhhh
Kacamak yapmayi aklinizdan bile gecirmeyin
Listesinde 2 arti, 2 sabit, 2 tane 200 luk bi takim heralde utanip daha cok dikkat edecektir :))
Pazar günü sadece toplantım. Dün gidip bugün dönmem gerekiyordu, zaten adet oldum sancılanıyorum, 2 gün üst üste yol kaldıramam diye düşündüm, artık başka baharakötü denk gelmis tatlim
Veli toplantisi 2 gün mü
Yok ona canım sıkılmıyor balım her zaman gider arkadaşlarıyla bu ara ben kıskancımCanım her zaman yaptığı şeyse boşa evham yapma.
Her zaman çıkar canım sadece kabusun etkisiyle kötü oldumEger her zaman yaptığı biseyse normal kuzu
Gunaydin beybi
Gunaydin baharcim insss ama bugun sabah kacamak yaptim
Gunaydin kuzu kolay gelsin
İnşALLAH kaptanım ilk defa cuma tartisinda artı çıktım bi daha olmasını istemiyorum bendeguzelim fazla ekmegin ne sagliga ne de kilo verneye pozitif etkisi olmadigini bi cok dr soyluyor artik
Az yedim demişin, sana az ye demiyoruzki dogru ye diyoruz
Bide spor yapilmiyorsa karbona daha cok dikkat edilmesi gerekir
Neyse olan olmus artik umarim bu hafta dikkat eder guzel bi eksiyle gelirsin
Ama isi haftabasindan sıkı tutman gerekiyor
gözün aydin cnm
Ablanda diyettemiydi
kötü denk gelmis tatlim
Veli toplantisi 2 gün mü
bakim günü ilan edilmis heralde
cok gecmis olsun cnm nasil haber aldiniz
Kim girdiyse coktan alacagini alip gitmistir
Bi arkadasiyla gitseydi bari
Allah korusun canım bişe olmaz merak etme çok geçmiş olsun size deKızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
Geçmiş olsun canımm
cok gecmis olsun cnm nasil haber aldiniz
Kim girdiyse coktan alacagini alip gitmistir
Bi arkadasiyla gitseydi bari
aklına kötüyü getirme giren gitmiştir olmazsa polis yada jandarma ile gitsin eşin
Sağolun kızlarÇok geçmis olsun canım
buzdolabina zayif bi resmini asabilirsin cnmHarika olmuş canım.
Ben de bi ara şunu asmıştım. Bir süre idare etti
yasemin kendine gel kuzum kendini doldurup kötüyü cagirmaBiliyorum canım çok takmışım gece farkettim
Kabus gördüm çığlık çığlığa uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?