Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah günahını alıyorumdur ablacım
Yok bugün kafamı dağıtmaya kararlıyım geceyi çok kötü geçirdim çünkü

Kizlar artik midem küçülmüş onu anladim sabah kacamak yaptim ama tabagin yarisini yiyemedim biraktim

Kızlar ben kahvaltıda 1/2 simit yedim ve bunun için sbaah kalkıp 3 km yürüdüm şimdide kahvemi icip 15 dk sonra Leslie yapacağım aslında hava açsa yururdum ama değişik bir hava var
diger ogunler dengelersen hafta sonu yarim simit olabilir
Tabi kilo verenler icin
Karar verdim sonu 5 ve 0 ile biten kilolara ulaştığımda kaçamak yapacağım, nereden baksan ayda bir kereye tekabül ediyor...
bence kacamaga degil kendine ne odul verecegine odaklan :))) her 5 kiloda bi beden kuculuyor insan
Günaydııınn bugün yine günüm var Allahtan hepimiz diyetteyiz ona göre şeyler hazırlanır muhtemelen hazırlanmazsada burdaki oklavalar çarpcak kafama kafama yiyemicem bişey
bisey yapip goturulmuyormu sizde
Herkes dikkat ediyorsa salata cesidi olmasi lazim

Pazar günü sadece toplantım. Dün gidip bugün dönmem gerekiyordu, zaten adet oldum sancılanıyorum, 2 gün üst üste yol kaldıramam diye düşündüm, artık başka bahara
keske onlar gelebilseydi bari
İnşallah günahını alıyorumdur ablacım
Yok bugün kafamı dağıtmaya kararlıyım geceyi çok kötü geçirdim çünkü
butun negatif seyleri cikar aklindan
Giyin süslen firsat olursa disari cikin
Olmazsada spor yap

Dun burda tatildi
Kahvaltiya cocuklar geldi ikindin eltim bahceye cagitmisti oraya gittik
Bugunde bi sürü işim var
Temizlikmi yapayim utumu yapayim, alisverisemi gideyim
Aksam 5.30 gibi de cocuklara bakmaya gidecem
Yakina Beyaz geliyormus oglanla gelin o na gidecekker

Gorumcemin kizi berlinden geldi
Yarinda onu kahvaltiya cagirmayi dusunuyorum
Aksamada benim cocuklar kv kp yi yemege cagirdi oraya gidecez

Haftasonunun dolu olmasindan nefret ediyorum

Büyüğü derse götürdü şimdi o gelene kadar evi toplayıp bakım yapacağım kendime ayırdım bugünü ❤
Çok güzel....

Eşinin çocuklarla ilgili sorumluluklarını artır...

kızların babayı eve bağlama etkisi çok büyük...ben kullanıyorum açıkçası kızları bu konuda "kızlar babanızı karşılayın" , "kızlar babanızı yolculayın" , "babacığım diye hitap edin" vs vs.... diye diye kızlar babacı oldu, eşimde kızlara çok düşkün, dolayısıyla da eve....

Bekleyeni ve seveni olduğunu bilince erkekler koşa koşa eve geliyor...

Şimdi de bebeğimi babaya alıştırıyorum, baba arkasında emekleyen bir bebek oldu, eşimde hayretlerde, "Bu da bana çok düşkün" diyor...

Bilmiyor ki çocukları alttan alttan işliyorum

Cok iyi taktik

Güüünaydınnn kızlar Dün geldim alıntılarmı aldm ama uyumusum gece de tekrr hastalndı biraz oğlum simdi iyi gözüküyor cok sükür..menüme gelince dün için ne zamn ne yedgmi tam hatrlayamıyrm prova vardı degşk bi gün oldu birazcık..malasef karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz ,yıllardır bu cuma gününü biraz izin günüm gbi görme psikolojimden uzaklasamıyrm.sanki bunu yapmazsam diyeti tamamen bırakırım gbi hissediyrm .önceki diyetlermdr cuma cmt ve pazarı esnrk gecrıyıdum simdi anlıyrm ne kdar yanls yaptgmı.bu grupta bıraktım onu cok sükür rahatlıkla ama cuma gününü de böyle görmm yanls biliyrm ama ondan da yavas yavas uzaklasıyorm inş.pazartsı artı getrmyrck bi cmt pazar gecrcm umuyorum

Ben cikiyorum kizlar
Bugun eczaneler erken kapaniyor gidip alerji hapimi almam lazim
Sonra bikac sey alip gelir işlere girişim

Not :artik gününde yazilmayan menüleri yorumlamicam :))))
Kolay gelsin sana

Haftalık menü yapıyorum Mefkurem

Çarşambaya kağıt kebabı
Perşembeye mercimek çorba yazacağım, olur mu?

HAva soğuk ya çıkamayız ama spor yapacağım

Allah kolaylık versin ablacım

Ahahaha çok güzel fikirmiş ben de yapayım aynından

Geçmiş olsun canım

Kızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.
Cok gecmis olsun canim ya
Değmedi diyorsun yani
Yani cokta abartmamis oldum. Cok yavas yedim zaten 40 dk sürdü oyle soyleyim bitirmem
Gunaydinnnnn mutlu haftasonlari

Az kalorili bol hareketli bi gun olsun insallahhhh

Kacamak yapmayi aklinizdan bile gecirmeyin
Listesinde 2 arti, 2 sabit, 2 tane 200 luk bi takim heralde utanip daha cok dikkat edecektir :))
Gunayfin ablacimm ben biraz yaptim ama suyunu çıkarmadım
hayırdır canım dip boyası mi yoksa yine değişiklik mi
dozunu kacirmamissindir dimi
aklına kötüyü getirme giren gitmiştir olmazsa polis yada jandarma ile gitsin eşin
Yok baharcim kaçırmadım
Günaydın kuzum
Kızlar ben kahvaltıda 1/2 simit yedim ve bunun için sbaah kalkıp 3 km yürüdüm şimdide kahvemi icip 15 dk sonra Leslie yapacağım aslında hava açsa yururdum ama değişik bir hava var
Oy masallah baharcim erkenden ne güzel spor yapmışsın
Karar verdim sonu 5 ve 0 ile biten kilolara ulaştığımda kaçamak yapacağım, nereden baksan ayda bir kereye tekabül ediyor...
Valla nerdeyse 5 kilo olacak diye bende ufaktam abartmadan yedim canim daha yemem
Günaydııınn bugün yine günüm var Allahtan hepimiz diyetteyiz ona göre şeyler hazırlanır muhtemelen hazırlanmazsada burdaki oklavalar çarpcak kafama kafama yiyemicem bişey
Kizzz kacamak yok valla hazir bekliyorum ona göre eglenmek serbest kacamak yasak
Her zaman çıkar canım sadece kabusun etkisiyle kötü oldum
O zaman bosyere kendini paralama kuzum
Acaba bunu niye alinlitamisim
Kolay gelsin abla cok yogunsun gene ya
Yanliz bu tuyoya bayıldım
Cuma menüm
Kahvaltı yok
Öğle 13:30
3silme yrmek kaşığı kısır
Bi büyük kase salata
Çay

Akşam 18:30
6 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
Bi büyük kase salata
1 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim
Ben cikiyorum kizlar
Bugun eczaneler erken kapaniyor gidip alerji hapimi almam lazim
Sonra bikac sey alip gelir işlere girişim

Not :artik gününde yazilmayan menüleri yorumlamicam :))))
Kolay gelsin abla
Kuzu hafta sonu dengesiz besleniyosun bu sefer cumaya kadar toplamaya calisiyosun. Oldugun yerde saymana sebep olur bu durum
Kolay gelsin sana

Haftalık menü yapıyorum Mefkurem

Çarşambaya kağıt kebabı
Perşembeye mercimek çorba yazacağım, olur mu?
Persembe icin mercimek fazla kacabilit canım bence bigun geriye sarkit menuleri. Kebabi sali mercimegi carsamba yap persembeye daha hafif bi menu hazirla
Bunn dısında başta Mefkurem ablam olmak üzere herkesin sopalarına hazırım
Bizde hazir canim menuyu bekliyor olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…