- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.921
keske onlar gelebilseydi bari
bence kacamaga degil kendine ne odul verecegine odaklan :))) her 5 kiloda bi beden kuculuyor insan
Hayırdır canım neden keyfin yokKeyfim yok, toplantıda var zaten, kimseyi kaldıramam bu durumda..
Bak bu da güzel fikir....
Ama ilk hedefim dolabımdaki 42 beden kıyafetlerin içine girebilmek....
Bende diyorum ki Hilal nasıl böyle hızlı kilo veriyor, buldum, çok yavaş yiyorsun yemeklerini...(yarım tabak 40 dk sürüyorsa)Yani cokta abartmamis oldum. Cok yavas yedim zaten 40 dk sürdü oyle soyleyim bitirmem
Mensturasyon dönemindeyim ,fena sancım var, havada soğuk, pencereden dışarıyı görünce sancım daha da artıyor canım..Hayırdır canım neden keyfin yok
Cok iyi taktik
Muhakkak uygulayın canım.... O kadar çok olumlu etkisi oluyor ki bana anlatamam..Ahahaha çok güzel fikirmiş ben de yapayım aynından
Cok gecmis olsun canim ya
Aslına bakarsan mercimek çorba müthiş bağırsak çalıştırıyor ama bakalımPersembe icin mercimek fazla kacabilit canım bence bigun geriye sarkit menuleri. Kebabi sali mercimegi carsamba yap persembeye daha hafif bi menu hazirla
Geçmiş olsun canımMensturasyon dönemindeyim ,fena sancım var, havada soğuk, pencereden dışarıyı görünce sancım daha da artıyor canım..
Canım ben bide yazın yaylaya çıkıyorum.Geçmiş olsun canım
Ben de sevmem kapalı ve soğuk havayı modumu düşürür neyse ki önümüz yaz
Sen nerde yaşıyorsun canımCanım ben bide yazın yaylaya çıkıyorum.
Geçen yaz yaylada güneş görmedik, eşime dedim ki "kıştan kara kışa geldik"...o derece kapalı idi hava, hep sisli...
Ama bizim burada da sıcaklar çekilmiyor...
Temmuz ağustosta insanın kendini duvardan duvara çarpası geliyor sıcaklardan.
Hatay'dayım canım, burada soğuklar candır.Sen nerde yaşıyorsun canım
Kuzum zaten hızlı yememeye calisiyorum mesela iki lokma yedim sabah üstüne bi sigara ictim. Aslinda orda cok hafif tokluk hissi olustu. Ama orda biraksaydim 1 saat sonra acikirdim. Birde yerken 2 fincan cay ictim yediklerim icerde sisti yani. Yemegin yaninda bisiler icerim genelde ozellikle su mideyi doldursun.Bende diyorum ki Hilal nasıl böyle hızlı kilo veriyor, buldum, çok yavaş yiyorsun yemeklerini...(yarım tabak 40 dk sürüyorsa)
Ama sislik yapma ihtimalide varSağol canım.
Aslına bakarsan mercimek çorba müthiş bağırsak çalıştırıyor ama bakalımMefkurem ne diyecek
Kuzum ben cok yogun calisiyorum sabahtan aksama kadar ayaktayim buda bi etken. Mümkün oldukca yavas yiyorum. Ne cok erken nede gec kapatiyorum. Ve duraktan isyerine yürüme mesafem var yaklasik 1 km kadar gunde 2 kere o yolu yürüyorum. Arada evden bi iki durak once iniyorum hava iyiyse. O kadar yogun olmama rağmen eve gidincr spor yapmaya çalışıyorum.CurukElma canım senden kilo verme tüyoları istiyorum, menülerini biliyoruz ama sende başka bir sır var bence....
Nedir bu sır? Bizimle paylaşır mısın?
Yok kimin evindeysek o hazırlıyor zaten yakın arkadaşlar oldugumuz icin cok bisey yapmiyoruz 3-4 çesit yapılıyor
diger ogunler dengelersen hafta sonu yarim simit olabilir
Tabi kilo verenler icin
bence kacamaga degil kendine ne odul verecegine odaklan :))) her 5 kiloda bi beden kuculuyor insan
bisey yapip goturulmuyormu sizde
Herkes dikkat ediyorsa salata cesidi olmasi lazim
keske onlar gelebilseydi bari
butun negatif seyleri cikar aklindan
Giyin süslen firsat olursa disari cikin
Olmazsada spor yap
Kuzum ben cok yogun calisiyorum sabahtan aksama kadar ayaktayim buda bi etken. Mümkün oldukca yavas yiyorum. Ne cok erken nede gec kapatiyorum. Ve duraktan isyerine yürüme mesafem var yaklasik 1 km kadar gunde 2 kere o yolu yürüyorum. Arada evden bi iki durak once iniyorum hava iyiyse. O kadar yogun olmama rağmen eve gidincr spor yapmaya çalışıyorum
Tamda bu oklavaydı bahsettiğimCok gecmis olsun canim ya
Yani cokta abartmamis oldum. Cok yavas yedim zaten 40 dk sürdü oyle soyleyim bitirmem
Gunayfin ablacimm ben biraz yaptim ama suyunu çıkarmadım
Yok baharcim kaçırmadım
Günaydın kuzum
Oy masallah baharcim erkenden ne güzel spor yapmışsın
Valla nerdeyse 5 kilo olacak diye bende ufaktam abartmadan yedim canim daha yemem
Kizzz kacamak yok valla hazir bekliyorum ona göreeglenmek serbest kacamak yasak
O zaman bosyere kendini paralama kuzum
Acaba bunu niye alinlitamisim
Kolay gelsin abla cok yogunsun gene ya
Yanliz bu tuyoya bayıldım
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin abla
Kuzu hafta sonu dengesiz besleniyosun bu sefer cumaya kadar toplamaya calisiyosun. Oldugun yerde saymana sebep olur bu durum
Persembe icin mercimek fazla kacabilit canım bence bigun geriye sarkit menuleri. Kebabi sali mercimegi carsamba yap persembeye daha hafif bi menu hazirla
Bizde hazir canim menuyu bekliyor olacagiz
Kuzum zaten hızlı yememeye calisiyorum mesela iki lokma yedim sabah üstüne bi sigara ictim. Aslinda orda cok hafif tokluk hissi olustu. Ama orda biraksaydim 1 saat sonra acikirdim. Birde yerken 2 fincan cay ictim yediklerim icerde sisti yani. Yemegin yaninda bisiler icerim genelde ozellikle su mideyi doldursun.
Ama sislik yapma ihtimalide var
Kuzum ben cok yogun calisiyorum sabahtan aksama kadar ayaktayim buda bi etken. Mümkün oldukca yavas yiyorum. Ne cok erken nede gec kapatiyorum. Ve duraktan isyerine yürüme mesafem var yaklasik 1 km kadar gunde 2 kere o yolu yürüyorum. Arada evden bi iki durak once iniyorum hava iyiyse. O kadar yogun olmama rağmen eve gidincr spor yapmaya çalışıyorum.
Hareketsizlik bende de çok var bu araFazla hareketliyliymişsin canım, bende hareket neredeyse sıfır, çalıştığım günler ve evde yoğun temizlik yaptığım bir gün hariç....
Bu hafta doktora gideceğim dizlerimin MR sini çektirip spora başlayıp başlayamacağımı bı soracağım. Normalde diyet yapmadan sadece yürüyüşle kilo veren biriyim ama dizlerim kötü şimdi.
Ara verilince spora, hareket etmek zorlaşıyor.Hareketsizlik bende de çok var bu ara
Eskiden evden işe yürürdüm yaklaşık 1,5 saat sürerdi bana mısın demezdiama şimdi 15 dk Leslie yapıyorum ağrıdan mahvoluyorum niye öyle oldu anlamıyorum
Aynen canım ben de öyleyim şu andaAra verilince spora, hareket etmek zorlaşıyor.
Hamilelikten önce ve hamile iken günde 10 km yürüyordum (dizlerim o zaman gitti), şimdi yürüyerek 500 mt ilerdeki markete gidecek gücüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?