Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım
Ben de sevmem kapalı ve soğuk havayı modumu düşürür neyse ki önümüz yaz
Canım ben bide yazın yaylaya çıkıyorum.

Geçen yaz yaylada güneş görmedik, eşime dedim ki "kıştan kara kışa geldik"...o derece kapalı idi hava, hep sisli...

Ama bizim burada da sıcaklar çekilmiyor...

Temmuz ağustosta insanın kendini duvardan duvara çarpası geliyor sıcaklardan.

Sen nerde yaşıyorsun canım

Bende diyorum ki Hilal nasıl böyle hızlı kilo veriyor, buldum, çok yavaş yiyorsun yemeklerini...(yarım tabak 40 dk sürüyorsa)
Kuzum zaten hızlı yememeye calisiyorum mesela iki lokma yedim sabah üstüne bi sigara ictim. Aslinda orda cok hafif tokluk hissi olustu. Ama orda biraksaydim 1 saat sonra acikirdim. Birde yerken 2 fincan cay ictim yediklerim icerde sisti yani. Yemegin yaninda bisiler icerim genelde ozellikle su mideyi doldursun.
Sağol canım.

Aslına bakarsan mercimek çorba müthiş bağırsak çalıştırıyor ama bakalım Mefkurem ne diyecek
Ama sislik yapma ihtimalide var
CurukElma canım senden kilo verme tüyoları istiyorum, menülerini biliyoruz ama sende başka bir sır var bence....

Nedir bu sır? Bizimle paylaşır mısın?
Kuzum ben cok yogun calisiyorum sabahtan aksama kadar ayaktayim buda bi etken. Mümkün oldukca yavas yiyorum. Ne cok erken nede gec kapatiyorum. Ve duraktan isyerine yürüme mesafem var yaklasik 1 km kadar gunde 2 kere o yolu yürüyorum. Arada evden bi iki durak once iniyorum hava iyiyse. O kadar yogun olmama rağmen eve gidincr spor yapmaya çalışıyorum.

Yok kimin evindeysek o hazırlıyor zaten yakın arkadaşlar oldugumuz icin cok bisey yapmiyoruz 3-4 çesit yapılıyor

Fazla hareketliyliymişsin canım, bende hareket neredeyse sıfır, çalıştığım günler ve evde yoğun temizlik yaptığım bir gün hariç....

Bu hafta doktora gideceğim dizlerimin MR sini çektirip spora başlayıp başlayamacağımı bı soracağım. Normalde diyet yapmadan sadece yürüyüşle kilo veren biriyim ama dizlerim kötü şimdi, onun için spora başlayamadım bir türlü.

Tamda bu oklavaydı bahsettiğim salatalara gömulcem

Hareketsizlik bende de çok var bu ara
Eskiden evden işe yürürdüm yaklaşık 1,5 saat sürerdi bana mısın demezdiama şimdi 15 dk Leslie yapıyorum ağrıdan mahvoluyorum niye öyle oldu anlamıyorum

Hareketsizlik bende de çok var bu ara
Eskiden evden işe yürürdüm yaklaşık 1,5 saat sürerdi bana mısın demezdiama şimdi 15 dk Leslie yapıyorum ağrıdan mahvoluyorum niye öyle oldu anlamıyorum
Ara verilince spora, hareket etmek zorlaşıyor.

Hamilelikten önce ve hamile iken günde 10 km yürüyordum (dizlerim o zaman gitti), şimdi yürüyerek 500 mt ilerdeki markete gidecek gücüm yok.

Ara verilince spora, hareket etmek zorlaşıyor.

Hamilelikten önce ve hamile iken günde 10 km yürüyordum (dizlerim o zaman gitti), şimdi yürüyerek 500 mt ilerdeki markete gidecek gücüm yok.
Aynen canım ben de öyleyim şu anda
Hamilelikten önce deli gibi yürürdüm olabilen her yere yürürdüm yorgunluk bi yana kendimi daha dinç hissederdim ama hamileyken zor geçtiği için hareketsizliğim başladı şimdi zorlanıyorum o yüzden
Bi an önce toparlanmam gerek herhalde yaptıkça açılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…