- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.941
Ben yerim arada eşim alır fırından neden ki canımKızlar aranızda "çavdar ekmeği" tüketen var mı?
Hazmı ve yemesi nasıl merak ettim, severek yenir mi beyaz ekmek gibi mesela? Faydalı olduğu için çocukları alıştırmak istiyorum aslında, bende arada bir yerim.Ben yerim arada eşim alır fırından neden ki canım
Ben seviyorum canım bence çok lezzetli ve beyaz ekmek gibi şişkinlik yapmıyor ben deHazmı ve yemesi nasıl merak ettim, severek yenir mi beyaz ekmek gibi mesela? Faydalı olduğu için çocukları alıştırmak istiyorum aslında, bende arada bir yerim.
Bende deneyeyim o zamanBen seviyorum canım bence çok lezzetli ve beyaz ekmek gibi şişkinlik yapmıyor ben de
Evet kuzum hareket cok fark ediyor. Hicmi spor yapamiyosun yani hafiften baslasan yavas yavas arttirsanFazla hareketliyliymişsin canım, bende hareket neredeyse sıfır, çalıştığım günler ve evde yoğun temizlik yaptığım bir gün hariç....
Bu hafta doktora gideceğim dizlerimin MR sini çektirip spora başlayıp başlayamacağımı bı soracağım. Normalde diyet yapmadan sadece yürüyüşle kilo veren biriyim ama dizlerim kötü şimdi, onun için spora başlayamadım bir türlü.
Aferin iste buTamda bu oklavaydı bahsettiğimsalatalara gömulcem
Kuzu zamanla hareketsiz kalinca vücut hamlasiyor. Iki gun bile evde olunca ertesi gün zorlanabiliyosunHareketsizlik bende de çok var bu ara
Eskiden evden işe yürürdüm yaklaşık 1,5 saat sürerdi bana mısın demezdiama şimdi 15 dk Leslie yapıyorum ağrıdan mahvoluyorum niye öyle oldu anlamıyorum
Tam bugday yiyorum canim benKızlar aranızda "çavdar ekmeği" tüketen var mı?
Evettt haftalik kacamak hakkimiz dolmus canim seni sıkı yönetime davet ediyorum afiyet olsunMerhaba kızlar çokk az internetim kalmış yazamiyorum eşime söyledim TL yüklesin diye' birazdan yükler herhalde ek GB paket yapicam sonra anca gelebilirim)
gelmişken dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 11:00
2 kk peynir
4-5 zeytin
Yarım simit
1 çay b. Süt
Akşam
2 servis kaşığı etli kuru fasulye
3 y.k. bulgur pilavı
Yogurt
3 litre su
Dün biraz fazla kaçırdım
Ufak ufak başladım canım spora yavaş yavaş artıracağımEvet kuzum hareket cok fark ediyor. Hicmi spor yapamiyosun yani hafiften baslasan yavas yavas arttirsan
Aferin iste bu
Kuzu zamanla hareketsiz kalinca vücut hamlasiyor. Iki gun bile evde olunca ertesi gün zorlanabiliyosun
Tam bugday yiyorum canim ben
Aynen öyle canim yavas yavas artsın hem vücuduna ağır gelmesinUfak ufak başladım canım spora yavaş yavaş artıracağım
Iste buna azim denirBir yere gezmeye bitmek sporu ve diyeti bırakıp herşeyi tatil etmek sonra pişman olmak demek değildirEki Görüntüle 2260586 Eki Görüntüle 2260586
saatlerini hatirlamasanda menunu yazman gerekiyorGüüünaydınnn kızlar Dün geldim alıntılarmı aldm ama uyumusum gece de tekrr hastalndı biraz oğlum simdi iyi gözüküyor cok sükür..menüme gelince dün için ne zamn ne yedgmi tam hatrlayamıyrm prova vardı degşk bi gün oldu birazcık..malasef karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz ,yıllardır bu cuma gününü biraz izin günüm gbi görme psikolojimden uzaklasamıyrm.sanki bunu yapmazsam diyeti tamamen bırakırım gbi hissediyrm .önceki diyetlermdr cuma cmt ve pazarı esnrk gecrıyıdum simdi anlıyrm ne kdar yanls yaptgmı.bu grupta bıraktım onu cok sükür rahatlıkla ama cuma gününü de böyle görmm yanls biliyrm ama ondan da yavas yavas uzaklasıyorm inş.pazartsı artı getrmyrck bi cmt pazar gecrcm umuyorum
kagit kebabini evdemi yapiyorsun hazirmi cnmKolay gelsin sana
Haftalık menü yapıyorumMefkurem
Çarşambaya kağıt kebabı
Perşembeye mercimek çorba yazacağım, olur mu?
iş isten gectikten sonra sopa olsa ne fayda
nirancim hic bi dr yuruyusu yasak etmezFazla hareketliyliymişsin canım, bende hareket neredeyse sıfır, çalıştığım günler ve evde yoğun temizlik yaptığım bir gün hariç....
Bu hafta doktora gideceğim dizlerimin MR sini çektirip spora başlayıp başlayamacağımı bı soracağım. Normalde diyet yapmadan sadece yürüyüşle kilo veren biriyim ama dizlerim kötü şimdi, onun için spora başlayamadım bir türlü.
hamlamisin cnm yaptikca açılırsınHareketsizlik bende de çok var bu ara
Eskiden evden işe yürürdüm yaklaşık 1,5 saat sürerdi bana mısın demezdiama şimdi 15 dk Leslie yapıyorum ağrıdan mahvoluyorum niye öyle oldu anlamıyorum
ben arada aliyorum cnmKızlar aranızda "çavdar ekmeği" tüketen var mı?
birisi alip pestoya gonderseKızlar tartısı olmayanlar yada bozulacak gibi olanlar 26 Nisan da BİM 'e Tefal tartı geliyormuş.
Eki Görüntüle 2260580
evet abla, o yüzden az az başladım yapmayasaatlerini hatirlamasanda menunu yazman gerekiyor
kagit kebabini evdemi yapiyorsun hazirmi cnm
Persembeye en guzel tuzsuz sotelenmis kabak yogurt olur
Yada ananas yogurt
Tavuklu veya yumurtali salata
Mercimek sislik yapabiliyor
iş isten gectikten sonra sopa olsa ne fayda
nirancim hic bi dr yuruyusu yasak etmez
Kemik sagligin icinde gerekli tabiki kendini yipratmadan ve dogru ayakkabiyla
Eskiden belki sporsuz verebiliyodun ama her seferinde zaten meto yavasliyor bide yas da etkili oluyor
hamlamisin cnm yaptikca açılırsın
ben arada aliyorum cnm
Aslinda cavdar bugdaydan daha iyi
Cunku turk milletinin cogunda bugday hassasiyeti daha fazla sislik yapabiliyor
Ekmek alirken paketin ustunu okumayi unutmayin
Paketli degilse saticiya oranlarini sorun
birisi alip pestoya gonderse
Ay ablam diyette değil o zaten hiç kilolu olmadı ki ve öyle aman aman dikkat etmezguzelim fazla ekmegin ne sagliga ne de kilo verneye pozitif etkisi olmadigini bi cok dr soyluyor artik
Az yedim demişin, sana az ye demiyoruzki dogru ye diyoruz
Bide spor yapilmiyorsa karbona daha cok dikkat edilmesi gerekir
Neyse olan olmus artik umarim bu hafta dikkat eder guzel bi eksiyle gelirsin
Ama isi haftabasindan sıkı tutman gerekiyor
gözün aydin cnm
Ablanda diyettemiydi
kötü denk gelmis tatlim
Veli toplantisi 2 gün mü
bakim günü ilan edilmis heralde
cok gecmis olsun cnm nasil haber aldiniz
Kim girdiyse coktan alacagini alip gitmistir
Bi arkadasiyla gitseydi bari
afiyet olsun canımKizlar sabah suyunu cikardigim icin günü kapattim
09:00
Yarım porsiyon kıymalı börek ( normalde bir soyledim ama yiyemedim biraktim)
13.30
Bir kepce yogurt corbasi
2 köfte
15.00
3 y.k. yogurtlu havuc kavurmasi gibi bisey
17.00
5 y.k. yogurt icine biraz kuruyemis attim
Su 2 yi bulur
kagit kebabini evdemi yapiyorsun hazirmi cnm
Menisküs yırtığı oluştu geçen yıl, BKİ 'ye 30 un altına inmeden spora başlama dedi doktorum, gezine gezine yürüyebilirim ama onunda zayıflamaya etkisi yok.nirancim hic bi dr yuruyusu yasak etmez
Kemik sagligin icinde gerekli tabiki kendini yipratmadan ve dogru ayakkabiyla
Eskiden belki sporsuz verebiliyodun ama her seferinde zaten meto yavasliyor bide yas da etkili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?