- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.981
Afiyet olsun canım.Cuma Menüm
Sabah
Simit peynir zeytin cay
Öğle
Köfte ekmk
Aksam
Bi kase yayla corba
Aksam
Helva(Kandil için kavurmuştum)
Gündüz aralrda tatlı ve az az da olsa bikac hamurişi daha var.(okul beni zorldı biraz yeme anlmnda)
Su.1.5 lt civarı
Spor yok malsef
çocuğu evde bırakıp gidemiyor tabi ki insan , geçmiş olsun canım evde ilacını eksik etmeSelam Kızlar
Dün geceden migrenim tuttu yine sabaha kadar öldüm ağrıdan.Eşim acile gidelim dedi oğlum uyumuştu uyandırmaya da kıyamadım. İlacım da bitmişti sağ olsun eşim gece yarısı gitti aldı. Bir yandan ilaç,bir yandan nane yağıyla masaj , bir yandan soğuk kompres derken sabaha doğru uyumuşum . Hala tam geçmedi. Biraz daha dinleneyim inşallah geçsin.
güzel olmuş canımMenüm
Sabah 08.30
1 küçük muz
10 badem
10.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Biber, domates
1 dlm ekmek
14.00
1 ceviz
2 fıstık
Akşam 17.30
2 parça tavuk
1 kase mercimek çorbası
5 minik süs biber
Su:2,5 lt
Spor:50 dk yürüyüş = 150 puanFit mutlu anne
güzel olmuş erken kapatmissin canımgünümü kapattım
sabah 09.30 bir hurma
11.00 sucuklu yumurta
bir çay bardağı fıstık,badem,ceviz
16.30 4 yk tavuk döner
4 yk brokoli
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 1 mil leslie 45 puanFit mutlu anne
silah aramış olabilirler canım genelde yayla evlerinde olur ya akıl sır ermez kiKızlar eşim geldi şükürler olsun, hırsızlar birşey götürmemişler ama ortalığı savaş alanına çevirmişler, eşim video çekmiş hayretle izledim, çekmeceler yerinden çıkarılmış, çocukların oyuncakları bile darmadağın edilmiş... sanırım yükte hafif pahada ağır birşeyler aradılar...yada para altın felan... akıl da kalmamış bu hırsızlarda, dağ başında yayla evinde kim değerli birşeyler bırakır ki?
güzel olmuş08:00=== 2 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
16:00=== 1 kase patlıcan yemeği
2 yk karnabahar yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 adet yeşil sarımsak
2 lt su
üst üste kacamakli olmuş yarın çok dikkat ptesi artı görmek yokİyi akşamlar kızlar misafirlerim var gelemedim kusura bakmayın
Dun ki ve bugunki menüyü yazayım gelse bi uzanayım
Cuma menüsü
12.00
2 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 domates
1 dilim yulaf kepekli ekmek
1 kasik kekik
17.40
1 porsiyon balık
Salata
1 kase m.corba
ince 1 dilim helva
Su.2lt
Bugunki menü
11.10
2 dl yulaf k.ekmek
1 yumurta
1dl peynir
2 minik domates
1kasik biber salçası
16.30
2 kasik kısır
1 kasik patates salata
2 yaprak sarma
Azcik kaçamak gibi ama yarın ful dikkat insallah
hiç mi hiç olmamış malesefCuma Menüm
Sabah
Simit peynir zeytin cay
Öğle
Köfte ekmk
Aksam
Bi kase yayla corba
Aksam
Gündüz aralrda tatlı ve az az da olsa bikac hamurişi daha var.(okul beni zorldı biraz yeme anlmnda)
Su.1.5 lt civarı
Spor yok malsef
Batırmış menüyü ondan miktar yokAfiyet olsun canım.
Miktar belirtmemişsin bi çoğunda... köftenin yaninda ki ekmeğin miktarını merak ettim?
Bu hiç aklıma gelmedi ama bu olaydan sonra bı silah bulundurmamız gerektiğini düşündüm niyeyse...silah aramış olabilirler canım genelde yayla evlerinde olur ya akıl sır ermez ki
Afiyet olsun canım.Menü
Sabah(10:00)
3 dilim sucukla yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
1/2 simit
Ara(15:00)
1/2 muz
3 çilek
Akşam(17:45)
1 lahmacun
1 bardak ayran
1 kase salata
Su : 2 lt Spor: 90 dk tempolu yürüyüşFit mutlu anne 180 puan
Mesela yazin jandarma bizi uyardı yaylada silah ve erzak bırakmayın hatta yakacak odunlari bile başka yerde muhafaza edin diye Karadeniz'de daha az olmasına rağmen torerist yada kaçaklar sığınmak için yayla evlerine giriyormuşBu hiç aklıma gelmedi ama bu olaydan sonra bı silah bulundurmamız gerektiğini düşündüm niyeyse...
Canım spor yaptıkça yapasi geliyor insanın yoksa biraktikca soğuyor çok iyi gidiyorsun bunu bozma bıe iki gün sık dişini zorla devamı gelecekMisafirlerum gelicek birazdan alintilarimi yaotm gece gelirim kizlar menümu verip kaçayım
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Çay
Akşam 18.30
Yeşil fasulye bi tabak
1 dilim tbe
Su 2 litreyi bulur
Spor yok bütün gun temizlik yaptım en azından bugün hareket vardı yatmadım
Kızlar bu ara spor konusunda cok pasifim nasil asicam bunu bilemiorum yarin sabah insAllah en azından squat ve leslie yaparim die kendimi sartliorum
Afiyet olsun canım, spor konusunda kendini bir an evvel motive etmelisin, bak ben bile bugün 35 adet ip atladim...( Ben bile derken dizler sakat diye dedim)Misafirlerum gelicek birazdan alintilarimi yaotm gece gelirim kizlar menümu verip kaçayım
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Çay
Akşam 18.30
Yeşil fasulye bi tabak
1 dilim tbe
Su 2 litreyi bulur
Kızlar bu ara spor konusunda cok pasifim nasil asicam bunu bilemiorum yarin sabah insAllah en azından squat ve leslie yaparim die kendimi sartliorum
Mesela yazin jandarma bizi uyardı yaylada silah ve erzak bırakmayın hatta yakacak odunlari bile başka yerde muhafaza edin diye Karadeniz'de daha az olmasına rağmen torerist yada kaçaklar sığınmak için yayla evlerine giriyormuş
Hic mi hic olmamis canim. Yanlis anlama ama bu menuyle kilo vermeyi birak kilo almazsan iyi. Toparlamani bekliyoruz hepimizCuma Menüm
Sabah
Simit peynir zeytin cay
Öğle
Köfte ekmk
Aksam
Bi kase yayla corba
Aksam
Su.1.5 lt civarı
Spor yok malsef
Baharim 5 kilo kaçamağı ama gercektrn doydugumu anladigim anda biraktim. Bi süre daha gormezsiniz benim menulerde böyle biseyoy abla çalışıp hafta sonu da dolu olunca hiç çekilmiyor
güzel olmuş
:) :)
geçmiş olsun canım
Allah azmimizi kirmasin bugün çok zorlandım
yavaş yavaş artırmak en mantıklı
çok aci ama tartı söz konusuysa
yorumsuz
Yazman iyi oldu en azından ne yedigini ve ne beklememiz gerektigini biliyoruz. hadi bi kacamagi anlarim. Ama devami geldikce gelmisBu menüyü yazmak istemememin sebebini okuyunca anlayacaksınızdır,ama evet kural kuraldır.yazdım...bugünkü menümü daha birazdan paylsacgım.
Aha bi kacamakta burda ama guzel yürüyüş yapmissin canim afiyet olsunMenü
Sabah(10:00)
3 dilim sucukla yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
1/2 simit
Ara(15:00)
1/2 muz
3 çilek
Akşam(17:45)
1 lahmacun
1 bardak ayran
1 kase salata
Su : 2 lt Spor: 90 dk tempolu yürüyüşFit mutlu anne 180 puan
Kuzu hem spor listesini yapip hem kendin yapmamak olmuyorMisafirlerum gelicek birazdan alintilarimi yaotm gece gelirim kizlar menümu verip kaçayım
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Çay
Akşam 18.30
Yeşil fasulye bi tabak
1 dilim tbe
Su 2 litreyi bulur
Benmi yanlis hatirliyorum yoksa dunki menunde kacamak yokmuydu ?Bugün menüm
10.00 2 yumurta tavada (yağsız)
1.5 kk peynir
5 zeytin
1/2 tbe
14.00 1 kase köz salata
1 sarma
1 ufacık poğaça
1 çatalın ucuyla sütlü bi tatlı vardı ondan aldım
18.00 1 kase sulu et yemeği
Salata
Yoğurt
Su 2 .5 olur yatana kadar
Spor 50 dk yuruyus 150 pFit mutlu anne
Yoktu dün bugün günüm var diyeBenmi yanlis hatirliyorum yoksa dunki menunde kacamak yokmuydu ?
Evet baktim simdi mesajlardan bi an pestoyla karistirdim valla sert çıkacaktım yoksaYoktu dün bugün günüm var diye
Yok bu hafta en az 1 kilo gitcekEvet baktim simdi mesajlardan bi an pestoyla karistirdim valla sert çıkacaktım yoksakalan gunler de dikkat et bari canim arti olarak dönmesin
evet canım çok acıktım 5e kadar bekleyemedimçocuğu evde bırakıp gidemiyor tabi ki insan , geçmiş olsun canım evde ilacını eksik etme
güzel olmuş canım
güzel olmuş erken kapatmissin canım
silah aramış olabilirler canım genelde yayla evlerinde olur ya akıl sır ermez ki
güzel olmuş
üst üste kacamakli olmuş yarın çok dikkat ptesi artı görmek yok
hiç mi hiç olmamış malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?