Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım.

Miktar belirtmemişsin bi çoğunda... köftenin yaninda ki ekmeğin miktarını merak ettim?

çocuğu evde bırakıp gidemiyor tabi ki insan , geçmiş olsun canım evde ilacını eksik etme
güzel olmuş canım
günümü kapattım

sabah 09.30 bir hurma

11.00 sucuklu yumurta
bir çay bardağı fıstık,badem,ceviz

16.30 4 yk tavuk döner
4 yk brokoli
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
spor: 1 mil leslie 45 puan Fit mutlu anne
güzel olmuş erken kapatmissin canım
silah aramış olabilirler canım genelde yayla evlerinde olur ya akıl sır ermez ki
güzel olmuş
üst üste kacamakli olmuş yarın çok dikkat ptesi artı görmek yok
hiç mi hiç olmamış malesef

Misafirlerum gelicek birazdan alintilarimi yaotm gece gelirim kizlar menümu verip kaçayım
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Çay

Akşam 18.30
Yeşil fasulye bi tabak
1 dilim tbe

Su 2 litreyi bulur
Spor yok bütün gun temizlik yaptım en azından bugün hareket vardı yatmadım

Kızlar bu ara spor konusunda cok pasifim nasil asicam bunu bilemiorum yarin sabah insAllah en azından squat ve leslie yaparim die kendimi sartliorum

Bu hiç aklıma gelmedi ama bu olaydan sonra bı silah bulundurmamız gerektiğini düşündüm niyeyse...
Mesela yazin jandarma bizi uyardı yaylada silah ve erzak bırakmayın hatta yakacak odunlari bile başka yerde muhafaza edin diye Karadeniz'de daha az olmasına rağmen torerist yada kaçaklar sığınmak için yayla evlerine giriyormuş

Canım spor yaptıkça yapasi geliyor insanın yoksa biraktikca soğuyor çok iyi gidiyorsun bunu bozma bıe iki gün sık dişini zorla devamı gelecek

Afiyet olsun canım, spor konusunda kendini bir an evvel motive etmelisin, bak ben bile bugün 35 adet ip atladim...( Ben bile derken dizler sakat diye dedim)

Böyle düşününce daha bı korkuyor insan, bizimki de Amanos dağlarının tepesi, tam güzergahları...

Hic mi hic olmamis canim. Yanlis anlama ama bu menuyle kilo vermeyi birak kilo almazsan iyi. Toparlamani bekliyoruz hepimiz
Baharim 5 kilo kaçamağı ama gercektrn doydugumu anladigim anda biraktim. Bi süre daha gormezsiniz benim menulerde böyle bisey
Bu menüyü yazmak istemememin sebebini okuyunca anlayacaksınızdır,ama evet kural kuraldır.yazdım...bugünkü menümü daha birazdan paylsacgım.
Yazman iyi oldu en azından ne yedigini ve ne beklememiz gerektigini biliyoruz. hadi bi kacamagi anlarim. Ama devami geldikce gelmis
Aha bi kacamakta burda ama guzel yürüyüş yapmissin canim afiyet olsun
Kuzu hem spor listesini yapip hem kendin yapmamak olmuyor bian önce topla kendini menü güzel Afiyet olsun

Bugün menüm
10.00 2 yumurta tavada (yağsız)
1.5 kk peynir
5 zeytin
1/2 tbe

14.00 1 kase köz salata
1 sarma
1 ufacık poğaça
1 çatalın ucuyla sütlü bi tatlı vardı ondan aldım

18.00 1 kase sulu et yemeği
Salata
Yoğurt

Su 2 .5 olur yatana kadar
Spor 50 dk yuruyus 150 p Fit mutlu anne

Benmi yanlis hatirliyorum yoksa dunki menunde kacamak yokmuydu ?

evet canım çok acıktım 5e kadar bekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…