Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

pardon ama neden böyle yzdın anlamadım. yanlış birşey mi söyledim sana.

Tamam canım almayacagım zaten bu gidişle yarın tartıda cok cıkacagım

Menümü yazmayı unuttum hatırlamışken yazayım...
Sabah: 2 dilim kepek ekmek
peynir 1 çatal
3 zeytin
1 fincan yeşilçay

Ara : 2 bardak elmalı tarçınlı karışım

öğleden sonra: Renk sarayı 3 tanecik :125::125:
1 fincan yeşilçay

ara yok

Akşam: 3 kaşık bezelye
1 bardak çorba hazır

bugün kaslarım rahat spora devam sabah zaten 20 dakika zumba yaptım 70 dakikada egzersiz yürüyüş...

Sorma hicran yaa yengem 8 aylık hamıle 2 gundur onla yarısıyorum karnım nasıl sıs anlatamam ...Soda ıctım yesılcay ıctım ama bı turlu sıslıgını ındıremedım anlamıs deılım yanı vucudum saçmalamaya başladı artık

aynı durum bnde var şişkinlik birde sert karnım o spordan galiba da :44: gece süt içicem ıyyy geçiriyor en azından geçmiş olsun sanada

pardon ama neden böyle yzdın anlamadım. yanlış birşey mi söyledim sana.
işyerinde yazacak vakti zor bluyorum demişsin ya..bende ona istinaden yazdım..

kız çok çıksan ne olur bee..sanki ben gibi 90 a dayanmışsın..

Ahahhahuu süpermiş bu

Hopiş bu kadınlar bole bende aklıma bısey koyım almadan ıcım rahat etmez
bende öyleyim ama buda hepten soytarılık murçum..

Eki Görüntüle 325374

Tartı günlerimizin simgesi bu olsun :111::82:
edda kuşumun bu yöntemden haberi olmasa gerek

kızlar baskül ve eşofman fotolar hazırnormalde ben sabah wc ye gittikten sonra aç karnına basküle çıkıyordum..o yüzden tartıda 1 kilo fazla gözüküyorum..ama yarın erkenden dişçiye gidicem..o yüzden şimdiden çekinip bilgisayara attım hepsini ...veeee işte kilom

fotonun üzerindeki tarihe takılmayın..fotoya tıklayın solda çekildiği tarih ve saat yazıyo..

ben geldiiiiim
ya bugun sirketin bilgisayar sistemlerinde bir sorun oldu ogle aramizda bilgisayarlari kapattirdilar tamir ettiler. kk'siz bir ogle arasi! ben de disari ciktim 1 saat yuruyus yaptim o arada
menumu yazayim hemen:
SABAH: 2 dilim kepek ekmegi, biraz peynir, 1 domates
ARA: 1 mandalina
OGLE: 1 kase mercimek corbasi
AKSAM: 1 haslanmis patates, 45 gr yagsiz peynir, 6 kucuk yesil zeytin, yagsiz yesil salata, 1 kucuk yuvarlak esmer ekmek, 1 bardak light kola

bu kadar arkadaslar. persembe oldu herkes siskinim demeye basladi tabi bunlardan biri de benim regl tarihim geliyor aslinda bugun olmaliydim ama gecen ay geciktigi icin bu ay da kaydi heralde, henuz baslamadi. dun 1 saat guzel spor yaptim gece, sabah tartiya ciktim degisiklik yok. bu hafta cok dikkat ettim ama son 3-4 gundur yerimde sayiyorum haydi hayirlisi. siskinliktir siskinlik

NERDE bu millet!!!!

Ben bile uyandım bakın sizi bekliyorummmmmmmmmmm

aksam oldu ben geldim artik nobeti devraliyorum topigin gece bekcisiyiz ya

büşracım ve fulyacım sizleri spor azminizden dolayı kutluyorum canlarım

tesekkur ederim canimmm evet spor yapa yapa aliskanlik oluyor zor gelmiyor bir yerden sonra gece yapmayi da seviyorum sonra yatinca bebek gibi uyuyorum

hadi şimdi herkes bana yazsınn..

herkes senin kadar aciksozlu olsa keske yavrucum, bak bunu okudum hemen sana yazasim geldi amacina ulastin yani hadi iyisin

Bi tek senmi ? Bizim topık bı cıg kofte canavarıdır :)))

ben haric :131::125: ben cikolata canavariyim

hay agzini opeyim ben de esime bunu diyorum anlamiyor ama kartini ver diyorum veriyor o da iyi bisey tabi :118:

Canım cekti şimdi akşam alsammı:44::44::44:

ahh ah herkes birbirini etkiledi ya topikcek cigkofte mi yediniz bugun yani ben yokken yemek resmi falan paylasmayin bir daha ortada

Eki Görüntüle 325374

Tartı günlerimizin simgesi bu olsun :111::82:

sabah denicem biraz cirpinmayi bakalim eksik cikcak miyim

Canım sende benimgibi Ciğ köfteyi cok seviyorsun sanırım
Cig köfte olurda yenmezmi afiyet olsun

evet çok seviyorum eşim gece 1de iş cıkışı almış normalde olsa yerdim ama ben bu çig köfteyi yiyemem dedim eşimde şaşırdı bende bari ögle ögün olarak yiyim dedim hiç dayanamam hiçççç

teşekkür edrim cnm yapmaya çalışacam.

Fulya ya kas ağrısı olalı karnım zaten şişkin bide iyce sert sıkılaşmamı oldu ne böyle bildiğin taş koymuşsun :44::44::44:

selam kızlarr
naber napıyonuz bakimm
ben akşam yemeği olarak bugün imam bayıldı yapmıştım ondan yedim
yemekten sonra 1 bardak süt

biraz öncede 1 elma yedim
:))

kaçamagım olmadı malum yarın cuma :))

kocam istiyo bilgisyarı öpüyom hepinizi sabah görüşürz

:))) ay dedinde aynen mesela biri geliyo hamile diyon kaç aylık diyo 4 yada 5 yada 6 abartmıyorum bakıyorum benim karnımla aynı :):):)
işte o anki hüznümü anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…