- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.701
ekleşelim güzelleşelim bebeemm
hadi yap bakalım..fotoda eklemeyi unutma..
bizde evde bütün gün yatıyoruz zaten.o kadar çok boş vaktim var ki can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum... .
senlede ekleşelim o zaman..
naynnnnnnn...sakın almaa.....biz ettik sen etme..zaten ben almadım eşim alıyo..onun yüzünden zayıflayamıyorum yaa..mübarek adamın midesi mide değil çöp tenekesi sanki..bulduğunu gördüğünü hoopp mideye..
naynnnnnnn...sakın almaa.....biz ettik sen etme..zaten ben almadım eşim alıyo..onun yüzünden zayıflayamıyorum yaa..mübarek adamın midesi mide değil çöp tenekesi sanki..bulduğunu gördüğünü hoopp mideye..
Tamam canımalmayacagım zaten bu gidişle yarın tartıda cok cıkacagım
Sorma hicran yaa yengem 8 aylık hamıle 2 gundur onla yarısıyorum karnım nasıl sıs anlatamam ...Soda ıctım yesılcay ıctım ama bı turlu sıslıgını ındıremedım anlamıs deılım yanı vucudum saçmalamaya başladı artık
işyerinde yazacak vakti zor bluyorum demişsin ya..bende ona istinaden yazdım..pardon ama neden böyle yzdın anlamadım. yanlış birşey mi söyledim sana.
kız çok çıksan ne olur bee..sanki ben gibi 90 a dayanmışsın..Tamam canımalmayacagım zaten bu gidişle yarın tartıda cok cıkacagım
bende öyleyim ama buda hepten soytarılık murçum..Ahahhahuu süpermiş bu
Hopiş bu kadınlar bole bende aklıma bısey koyım almadan ıcım rahat etmez
edda kuşumun bu yöntemden haberi olmasa gerek
NERDE bu millet!!!!
Ben bile uyandım bakın sizi bekliyorummmmmmmmmmm
büşracım ve fulyacım sizleri spor azminizden dolayı kutluyorum canlarım
hadi şimdi herkes bana yazsınn..
Bi tek senmi ? Bizim topık bı cıg kofte canavarıdır :)))
hahahaaaa....geç olsun güç olmasın bebişimm..kuaför bana uzak bi yerde değil ama ben ona uzağımbi kuaförde açılırım zaten birde alışverişde bugün kocama dedim indirimler geliyo benim maaşı hazırla diye hiiç sesi çıkmadı..pek hoşnut olmadı sanırsam..ama bilir o benim huyumu..korkunun ecele faydası yooohhhh alışveriş hakkımız söke söke alırız
Canım cekti şimdi akşam alsammı:44::44::44:
Canım sende benimgibi Ciğ köfteyicok seviyorsun sanırım
Cig köfte olurda yenmezmiafiyet olsun
Cnm konuya cevap ver diyip kılonu bılırecegın zamn yukarıdakı sembollerde ataçlı bı kagıt var.Smileleri seçtiğim kutucugun yanında onu tıkladıgında bı pencere açılıyor.Sağ üstte dosya ekle dıo eklıycen resmı bılgısayarın masa ustune kaydetıp ordan secıyorsun upload files dedıgınde dosyayı eklentıler kısmına atıyor.Cuma gunu gene yardımcı olurum sana
arkadşlar kilo cizelgesini yaptım ama buraya nasıl aktarıyoruz bunuda söglerseniz sevinirim.
Sorma hicran yaa yengem 8 aylık hamıle 2 gundur onla yarısıyorum karnım nasıl sıs anlatamam ...Soda ıctım yesılcay ıctım ama bı turlu sıslıgını ındıremedım anlamıs deılım yanı vucudum saçmalamaya başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?