Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım

Ortalamamız 1. olan takımın yarısı kadar...yani tüm takımların ortalaması düşük bu hafta...

Biri demişti ama dolunay etkisi diye olabilir mi acaba?

Çok inanmıyorum bu tür şeylere ama dün kuaförde de biri söyledi , hatta oku bence birkaç kitap dedi. Cidden var mı acaba böyle birşey

Haklısın kaptanım bahardan mı canım pek bişey istemiyor hele kahvaltıyı zorla yapıyorum gece de zor tutuyorum kendimi yememek için

Gayet güzel canım tebrikler

Çok acıkmıştım canım dayanamadım. Fark görmek için 3 saat falan beklemem lazımdı

Süpersin canım tebrikler

Sağ ol ablacım aynen valla

Haklısın canım ama eşine belli etmemen iyi olmuş. Ama gözün üstünde olsun çok boş bırakma

Süpersin canım tebrikler

Evet canım

Güzel canım tebrikler

İnşallah canım

Gayet güzel canım tebrikler

Güzel canım tebrikler

Eksidesin ya tebrikler

Olsun canım haftaya veririz bizde

Yapacak bişey yok canım bu hafta biraz daha dikkatli olursun

İnşallah canımcım

Evet canım haklısın

Yemedim ama artıya geçtim

Olsun canım. Hem 6 ları görmüşsün devamı gelsin

Bence de canım

Süper bir haber bu tebrikler canım

Tebrikler canım
[/QUOTE]
Stres, takıntı, yememek artı sebebi

Herkes kendine rakip seçsin bana rakip var mı diye takıma değil gidip paylaşıma yazmışım

Kaç rakip çıktı oralardan sana :)
Buzdolabı üstü motivasyon telkinlerim

Eki Görüntüle 2260405

Güzel bir motivasyon

Canım günde 5 damla ile yükseltemezsin d vitamini değerini.

Artık haftada bir yada 10 günde bir 15 ml lik şişeyi tek seferde içmeyi öneriyor doktorlar.

Ben hergün aç karnına 8 damla damlatıyordum
Ama devit-3 tarzı damlaların d vitaminine çok etkisi yok
Iyi geceler kizlar hafta sonu gelemeyebilirim sabah 5 te yola cikicaz inşallah hava cok soguk olmazda burnumuzdan gelmez

Kuzum dikkatli olun, çocuklar inşallah hasta olmaz

Seni seviyorummmmm @mefkurem
Günaydın kızlar ablam geldi sürpriz. Yaptı çok mutlu oldum

Oo süper yaaa, bol bol hasret giderin kuzum abla kardel
Biliyorum canım çok takmışım gece farkettim
Kabus gördüm çığlık çığlığa uyandım

Canım artık zihninden atar mısın lütfen

Gunaydin kizlarrrr bol eksili kacamaksiz bi gün olsun ins

Benden de mutlu pazarlar
Günaydınlar :))

Pazar gününden günaydınlar
Günaydınnnnn herkese iyi hafta sonları ve güzel geçsin ptesi herkesten eksi görelim lütfen

İyi pazarlar tatlım
Kizlar artik midem küçülmüş onu anladim sabah kacamak yaptim ama tabagin yarisini yiyemedim biraktim

O zaman kaçamak yapmayıp mideni büyütmeyeceksin
Kızlar yayladaki evimize hırsız girmiş, eşim birazdan bakmaya gidecek ama hiç istemiyorum gitmesini, sanırım korkuyorum bir şey olur diye.

Canım çok geçmiş olsun

Gunaydinnnnn mutlu haftasonlari

Az kalorili bol hareketli bi gun olsun insallahhhh

Kacamak yapmayi aklinizdan bile gecirmeyin
Listesinde 2 arti, 2 sabit, 2 tane 200 luk bi takim heralde utanip daha cok dikkat edecektir :))

Senin sopalarına kurban

Kendimi dağıtmam lazımdı, dün gece yarısına kadar kendimle ilgilendim
hayırdır canım dip boyası mi yoksa yine değişiklik mi
dozunu kacirmamissindir dimi
aklına kötüyü getirme giren gitmiştir olmazsa polis yada jandarma ile gitsin eşin

Dip boyası ve sarılarımı biraz külleştirdim numleksle

Pazar gününden günaydın canım

Kızlar ben kahvaltıda 1/2 simit yedim ve bunun için sbaah kalkıp 3 km yürüdüm şimdide kahvemi icip 15 dk sonra Leslie yapacağım aslında hava açsa yururdum ama değişik bir hava var

İşte hem yiyip hem bedelini ödeme
Günaydııınn bugün yine günüm var Allahtan hepimiz diyetteyiz ona göre şeyler hazırlanır muhtemelen hazırlanmazsada burdaki oklavalar çarpcak kafama kafama yiyemicem bişey

Günde neler olduğunu ve ne yediğini merak ediyorum
Yok ona canım sıkılmıyor balım her zaman gider arkadaşlarıyla bu ara ben kıskancım

Sen kendine biraz zaman ayırsan mı acaba

Senin hafta sonları da hep dolu abla ya

Bu cümleler çok tanıdık geldi
Kavurucu sıcaklar yükleniyoreee
Kızlar aranızda "çavdar ekmeği" tüketen var mı?

Ben ekşi mayalı çavdar ekmeği tüketiyorum. Burda yapan özel birkaç fırın var, tamamen doğal malzemelerle yapılıyor. Tok tutma süresi daha uzun ve gluten vb hassasiyeti kesinlikle yapmıyor. Fırına gitmeye geç kalırsam çavdar bitmiş oluyor nadiren ekşi mayalı tb ekmeği alıyorum o da fena değil. Ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim olarak tüketiyorum.
Bir yere gezmeye bitmek sporu ve diyeti bırakıp herşeyi tatil etmek sonra pişman olmak demek değildir Eki Görüntüle 2260586 Eki Görüntüle 2260586

Off orda olup saatlerce koşmayı çok isterdim

Çok geçmiş olsun kuzum
Ne illet birşey o migren çok iyi bilirim

Kuzum çok çok geçmiş olsun

Herkese mutlu pazarlar

Dün psikologtan sonra kuaförde saçımı başımı yaptırıp eve geldim. Annemler gezmedeydi açtım son ses akustik müzikler dinledim dinlendim. Uzun zamandır kendimi eve kapattığım için dışarı çıkmam, eğlenmem önerilmişti ve rock festivali varmış. Şebnem Ferah dün sahne alacakmış, gitmeye niyetlendim ama çok kalabalık olunca vazgeçtim. Bir arkadaşla özal bulvarını turlayıp bir yere canlı müziğe gittik. İyi geldi özlemişim insanları birazcık sanki
Bugün de güneşli havanın tadını çıkaröayı planlıyorum, göl kenarında yürüyüş yapar kahvemi yudumlarım
Az önce hafif bir kahvaltı yaptım, akşama doğru da kıymadan köfte ve bol salata önerimi ev halkına kabul ettirdiğime göre gayet güzel beslenmiş olurum.
Birkaç gündür özel bir liste hazırlıyorum kendime. Bugün bitirebilirsem 5 günlük detoks tarzı birşey yapacam.

Benden haberler bunlar

Sagol kuzum doyunca direk biraktim. Halbuki neler yerd8m ben
Yaaa cuma kacamaklari vardiya onun icin demistim canim
Cok kalabalik bi menü degilmi canim yaaa afiyet olsun
Aynen canim bak bende birkac gundur eliptik yapmiyorum gözümde büyüyor suan. Bu ara cok yogundum onun etkiside var
Günaydınn kızlar musmutlu pazarlar
Günaydın güzel insanlar
Günaydınn hariiikkaaaa bir pazar olur insallah herkese
Günaydınlar ❤
Günaydın kızlar, hepinize mutlu Pazarlar...
Günaydınn musmutlu pazarlarınız olsun
Gunaydin kizlarrrr
Yok kuzum tabiki genisletmicem
Ayyy ne guzel yapmissin benide goturrrr banada lazim

Beybim bu benim sade halim, nideeeen alışmıyorsun bana nideeeeeen

Atla gel kuzum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…