- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.041
Sen ne örtmeniydin canım? Yaramazları tembelleri şikayet etcen miGünaydınlar canlar, ben pazar mesaisindeyim, veli toplantım var
Alismak kabullenmek bende yok canimBeybim bu benim sade halim, nideeeen alışmıyorsun bana nideeeeeen
Gunaydin kuzu masallah bomba gibisin bugunGünaydın minnok kelebekleeeeeer❣
Izmirdesin kuzu galiba cokkk uzak banaAtla gel kuzum hemen
Menü
Sabah(10:00)
3 dilim sucukla yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
1/2 simit
Ara(15:00)
1/2 muz
3 çilek
Akşam(17:45)
1 lahmacun
1 bardak ayran
1 kase salata
Su : 2 lt Spor: 90 dk tempolu yürüyüşFit mutlu anne 180 puan
Misafirlerum gelicek birazdan alintilarimi yaotm gece gelirim kizlar menümu verip kaçayım
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Çay
Akşam 18.30
Yeşil fasulye bi tabak
1 dilim tbe
Su 2 litreyi bulur
Spor yok bütün gun temizlik yaptım en azından bugün hareket vardı yatmadım
Kızlar bu ara spor konusunda cok pasifim nasil asicam bunu bilemiorum yarin sabah insAllah en azından squat ve leslie yaparim die kendimi sartliorum
Bugün menüm
10.00 2 yumurta tavada (yağsız)
1.5 kk peynir
5 zeytin
1/2 tbe
14.00 1 kase köz salata
1 sarma
1 ufacık poğaça
1 çatalın ucuyla sütlü bi tatlı vardı ondan aldım
18.00 1 kase sulu et yemeği
Salata
Yoğurt
Su 2 .5 olur yatana kadar
Spor 50 dk yuruyus 150 pFit mutlu anne
Sabah 10.30
2 yağda yumurta 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Domates
2 dilim portakal
Yarım çay b ceviz
Akşam 18.30
Saç kavurma
1 kase yoğurt
1 fincan sütlü kahve
1.5 hurma
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Menü
10.00
2 has yumrta
Bol dom saltlk
Az peynir
6 7 zeytin
Bi lokma hamur
Yarım muz
15.00
Bir büyük köfte
Piyaz
20.00
Yarım muzun devamı
22.00
Bi kupa sütlü kahve
Bi avuc fındık ve tuzsuz fıstık karısmı(acıkmstm )
Su
2.5 lt
Spor
Yok malasef
Selam kızlar,
Bugün gelemedim, saçma-yavaş bir gündü..
Az önce yarın misafirim geleceğini öğrendim, şimdi toz alma ve yemek hazırlığı moduna gircem. Kendime güveniyorum, yarını zararsız atlatacağım inşaallah. Menüme geçeyim:
13.00
1 haşlanmış yumurta
1 muz
1 parça peynir
5 badem
Avcumun yarısı kadar peynirli tbe tostu
Yarım çb ts portakal suyu
1 sb tarçınlı yy süt
18.30
3 parmak balık ürünü (fishfinger diye bişey)(fırında)
Avuç içimin yarısı kadar sebze burger diye bişey(fırında)
1.5 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
Bir küçük parça beyaz peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık turşusu
Su: 2 lt
cok güzel degisiklik iyi olur cnm afiyet oksun şimdidenHerkese mutlu pazarlar
Dün psikologtan sonra kuaförde saçımı başımı yaptırıp eve geldim. Annemler gezmedeydi açtım son ses akustik müzikler dinledim dinlendim. Uzun zamandır kendimi eve kapattığım için dışarı çıkmam, eğlenmem önerilmişti ve rock festivali varmış. Şebnem Ferah dün sahne alacakmış, gitmeye niyetlendim ama çok kalabalık olunca vazgeçtim. Bir arkadaşla özal bulvarını turlayıp bir yere canlı müziğe gittik. İyi geldi özlemişim insanları birazcık sanki
Bugün de güneşli havanın tadını çıkaröayı planlıyorum, göl kenarında yürüyüş yapar kahvemi yudumlarım
Az önce hafif bir kahvaltı yaptım, akşama doğru da kıymadan köfte ve bol salata önerimi ev halkına kabul ettirdiğime göre gayet güzel beslenmiş olurum.
Birkaç gündür özel bir liste hazırlıyorum kendime. Bugün bitirebilirsem 5 günlük detoks tarzı birşey yapacam.
Benden haberler bunlar
aynen vala cnm ya havalr kotu bnmde bel sirt agrim bi turlu gecemedi ondan büyüyor gözümde snrmSagol kuzum doyunca direk biraktim. Halbuki neler yerd8m ben
Yaaa cuma kacamaklari vardiya onun icin demistim canim
Cok kalabalik bi menü degilmi canim yaaa afiyet olsun
Aynen canim bak bende birkac gundur eliptik yapmiyorum gözümde büyüyor suan. Bu ara cok yogundum onun etkiside var
Gunaydin kizlarrrr
Yok kuzum tabiki genisletmicem
Ayyy ne guzel yapmissin benide goturrrr banada lazim
günaydın kankimGünaydın minnok kelebekleeeeeer❣
aynen oyle cnm sporu yaparak vermistim simdidmye kadar simdidenn sonra da sporsuz vermem mümkün degilSimide dayanmak zor ama onun dışında güzel canim
Gayetgüzel olmuş canim ama spor yapman şart çünkü bundan sonraki iş spora düşüyor o olmadan olmaz: 1-2 gün yapsan sonrasında devamı gelir yapma istegin olur
Pogacayi yemeseydin keşke ama onun dışında güzel
Çokk güzel olmuş Gulbecim
Canim ara geç saatte yapman yanlış olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet doyurucu güzel olmuş
Afiyet olsun canim kacamaksiz güzel menü olmuşDünkü menüm
Kahvalti 11:30
1 yumurtadan sebzelil omlet
2 ceviz
Yeşillik
Ara
1 ç.b. süt
1 kuru incir
1 kuru kayısı
Akşam 18:00
Balık
Salata
1 çay b. Leblebi
2.5 litre su
Spor: 45 dk Leslie*135 p.Fit mutlu anne
Biraz dinleneyim kaldircam totoyu kuzu sende kaldir yoksa iyice soguyacagizcok güzel degisiklik iyi olur cnm afiyet oksun şimdiden
aynen vala cnm ya havalr kotu bnmde bel sirt agrim bi turlu gecemedi ondan büyüyor gözümde snrm
günaydın kankim
aynen oyle cnm sporu yaparak vermistim simdidmye kadar simdidenn sonra da sporsuz vermem mümkün degil
afiyet olsun canımDünkü menüm
2 ceviz
Yeşillik
Ara
1 ç.b. süt
1 kuru incir
1 kuru kayısı
Balık
Salata
1 çay b. Leblebi
2.5 litre su
Aynen oyle valaBiraz dinleneyim kaldircam totoyu kuzu sende kaldir yoksa iyice soguyacagiz
oo yenilenmissin canım ne güzel valla , ama 5 uzun değil mi arınma tarzı birşey miHerkese mutlu pazarlar
Dün psikologtan sonra kuaförde saçımı başımı yaptırıp eve geldim. Annemler gezmedeydi açtım son ses akustik müzikler dinledim dinlendim. Uzun zamandır kendimi eve kapattığım için dışarı çıkmam, eğlenmem önerilmişti ve rock festivali varmış. Şebnem Ferah dün sahne alacakmış, gitmeye niyetlendim ama çok kalabalık olunca vazgeçtim. Bir arkadaşla özal bulvarını turlayıp bir yere canlı müziğe gittik. İyi geldi özlemişim insanları birazcık sanki
Bugün de güneşli havanın tadını çıkaröayı planlıyorum, göl kenarında yürüyüş yapar kahvemi yudumlarım
Az önce hafif bir kahvaltı yaptım, akşama doğru da kıymadan köfte ve bol salata önerimi ev halkına kabul ettirdiğime göre gayet güzel beslenmiş olurum.
Birkaç gündür özel bir liste hazırlıyorum kendime. Bugün bitirebilirsem 5 günlük detoks tarzı birşey yapacam.
Benden haberler bunlar
günaydın rakibem nasılsın tartı ne durumdaGünaydın minnok kelebekleeeeeer❣
güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydımDünkü menüm
2 ceviz
Yeşillik
Ara
1 ç.b. süt
1 kuru incir
1 kuru kayısı
Balık
Salata
1 çay b. Leblebi
2.5 litre su
Günaydın baharcimm hala kalkabilmis degilim ben yaa yattikca yatasim geliyorGünaydın herkese mutlu pazarlar bol eksiler
Pogaca minicik bişeydi tek lokmalıkSimide dayanmak zor ama onun dışında güzel canim
Gayetgüzel olmuş canim ama spor yapman şart çünkü bundan sonraki iş spora düşüyor o olmadan olmaz: 1-2 gün yapsan sonrasında devamı gelir yapma istegin olur
Pogacayi yemeseydin keşke ama onun dışında güzel
Çokk güzel olmuş Gulbecim
Canim ara geç saatte yapman yanlış olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet doyurucu güzel olmuş
Canım senden evlilik hayatıyla alakalı değişik taktikler öğreniyorum. Başka marjinal yöntemler de paylaşsana bizle
Geçmiş olsun Nirancım, neyi hedefleyip giriyorlar muamma. Benim abimin de ankaradaki el kadar arazideki konteynırına 5 ayda bir hırsız bi şekilde girip ortalığı savaş alanına çeviriyor. Kaşıkçı elmasını aramak için çok yanlış yerdelee
Afiyet olsun canım.Selam kızlar,
Bugün gelemedim, saçma-yavaş bir gündü..
Az önce yarın misafirim geleceğini öğrendim, şimdi toz alma ve yemek hazırlığı moduna gircem. Kendime güveniyorum, yarını zararsız atlatacağım inşaallah. Menüme geçeyim:
13.00
1 haşlanmış yumurta
1 muz
1 parça peynir
5 badem
Avcumun yarısı kadar peynirli tbe tostu
Yarım çb ts portakal suyu
1 sb tarçınlı yy süt
18.30
3 parmak balık ürünü (fishfinger diye bişey)(fırında)
Avuç içimin yarısı kadar sebze burger diye bişey(fırında)
1.5 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
Bir küçük parça beyaz peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık turşusu
Su: 2 lt
Rakip olduğuma pişman edecek halde canım, karnım falan bi şiş tövbe estağfırullah. 70i gördüm benim ayarlar bozulduoo yenilenmissin canım ne güzel valla , ama 5 uzun değil mi arınma tarzı birşey mi
günaydın rakibem nasılsın tartı ne durumda
güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydım
Akşam oldu kız, kalk artıkGünaydın baharcimm hala kalkabilmis degilim ben yaa yattikca yatasim geliyor
Çok inanmıyorum bu tür şeylere ama dün kuaförde de biri söyledi , hatta oku bence birkaç kitap dedi. Cidden var mı acaba böyle birşey
Teşekkürler ederim canım, hedefe ulaşmak için her yola başvuruyoruz...Güzel bir motivasyon
Ben hergün aç karnına 8 damla damlatıyordum
Ama devit-3 tarzı damlaların d vitaminine çok etkisi yok
Sağol canım, ucuz atlattık ama günümüz berbat olduCanım çok geçmiş olsun
Lisedeyim canım ya...yaramazlar korkudan köşe bucak saklandılar canımSen ne örtmeniydin canım? Yaramazları tembelleri şikayet etcen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?