Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simide dayanmak zor ama onun dışında güzel canim

Gayetgüzel olmuş canim ama spor yapman şart çünkü bundan sonraki iş spora düşüyor o olmadan olmaz: 1-2 gün yapsan sonrasında devamı gelir yapma istegin olur

Pogacayi yemeseydin keşke ama onun dışında güzel

Sabah 10.30
2 yağda yumurta 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Domates
2 dilim portakal
Yarım çay b ceviz

Akşam 18.30
Saç kavurma
1 kase yoğurt
1 fincan sütlü kahve
1.5 hurma

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie

Çokk güzel olmuş Gulbecim

Canim ara geç saatte yapman yanlış olmuş

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet doyurucu güzel olmuş

cok güzel degisiklik iyi olur cnm afiyet oksun şimdiden
aynen vala cnm ya havalr kotu bnmde bel sirt agrim bi turlu gecemedi ondan büyüyor gözümde snrm
Günaydın minnok kelebekleeeeeer
günaydın kankim
aynen oyle cnm sporu yaparak vermistim simdidmye kadar simdidenn sonra da sporsuz vermem mümkün degil

Biraz dinleneyim kaldircam totoyu kuzu sende kaldir yoksa iyice soguyacagiz

oo yenilenmissin canım ne güzel valla , ama 5 uzun değil mi arınma tarzı birşey mi
Günaydın minnok kelebekleeeeeer
günaydın rakibem nasılsın tartı ne durumda
güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydım

Pogaca minicik bişeydi tek lokmalık

Canım senden evlilik hayatıyla alakalı değişik taktikler öğreniyorum. Başka marjinal yöntemler de paylaşsana bizle

"Evlilik; 3. kişilere karşı taktik savaşları sanatlarını doğru oynayabilme sanatıdır" aslında..

Hayatta öyle şeylerle karşılaşılıyor ki çözüm ararken ilginç yöntemlerde çıkıyor ortaya....

Benim marjinal yöntemler "kv ye rağmen evliliği devam ettirmeyi başarmaya çalışmakla ortaya çıktı...

"Ne kadar yaşanmışlık o kadar mucit fikirler" diyorum

Aynen canım ya... azıcık akılları olsa başka bir uğraş bulurlar kendilerine zaten..

Afiyet olsun canım.

oo yenilenmissin canım ne güzel valla , ama 5 uzun değil mi arınma tarzı birşey mi
günaydın rakibem nasılsın tartı ne durumda
güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydım
Rakip olduğuma pişman edecek halde canım, karnım falan bi şiş tövbe estağfırullah. 70i gördüm benim ayarlar bozuldu

Çok inanmıyorum bu tür şeylere ama dün kuaförde de biri söyledi , hatta oku bence birkaç kitap dedi. Cidden var mı acaba böyle birşey

Ay hareketlerinin herşeye etkisi olduğu söyleniyor canım. Ay burcu diye birşey de var ya zaten...karakterlerimizi en fazla ay burcunuz yansıtırmış mesela...

Denizlerdeki suyun yükselip alçalmasında bile ay ile ilgisi var, hatta bazı filmlerde bunu geçtiğini hatırlıyorum.

Güzel bir motivasyon
Teşekkürler ederim canım, hedefe ulaşmak için her yola başvuruyoruz...

Ben hergün aç karnına 8 damla damlatıyordum
Ama devit-3 tarzı damlaların d vitaminine çok etkisi yok

Ampullerin kullanımı kısıtlandı, mecburen devit-3 cinsi olan kullanılıyor, ama tek seferde içmesi gerekiyor yetişkinlerin

Canım çok geçmiş olsun
Sağol canım, ucuz atlattık ama günümüz berbat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…