Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bu haftayi atlatirsan helal olsun sana kuzu cidden zor suan isin.
Valla denicem bahar tekrar bisiler yapmam lazım

Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Kızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma

Fit mutlu anne kuzu 20+20 dk eliptik 160 puan
Tmm cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
Yok kız toplu yapacağım sana zor oluyor diye
haa tamam kiz dedim acaba bu şey mi ettim ben bu kıza tamam gülüm o zmn sıkıntı yok

Kuzum bak regli olabilir ama kendine negatif elektrik verme o zaman vücut savunmaya geçer seninle orti olalım mı takip edelim birbirimizi dürtelim gün içinde spor yaptın mı günün menü planı ne falan

Bence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...

CurukElma 'ya yapacağı sporda eşlik etmelisin bence.

Valla bu haftayi atlatirsan helal olsun sana kuzu cidden zor suan isin.
Valla denicem bahar tekrar bisiler yapmam lazım
Atlatmak zorundayım canım ya valla kahvaltılar risk değil ama Çarşamba büyük risk onun için evde yeyip gideceğim ablama da dedim kuzeye uediririm tabağındanda kimse fark etmez sanmıyorum kalabalıkta beni mi gozleyecekler :)

Yok öyle bir dünya canım acil toparlaniyorsun , bak çocuk istiyorsun bu kilolar herşeye engel , regli test yaptırdın çıkmadı soğan suyu icebilirsin, ödem çayları yap , o şişliği düşünme sen menülerine ve sporuna özen göster o eksi gelir

Kuzum bak regli olabilir ama kendine negatif elektrik verme o zaman vücut savunmaya geçer seninle orti olalım mı takip edelim birbirimizi dürtelim gün içinde spor yaptın mı günün menü planı ne falan
kız vallahi kendimi sabah acayip enerjik başlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bu şişkinlik bel sırt ağrısı nefes aldırmıyor
Bence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...

CurukElma 'ya yapacağı sporda eşlik etmelisin bence.
jillian diorsan canım benim kiloma önerilmiyor sanırım o

Hergün canim ama cok agir doktoruna bi sorsan bence. Sonucta yuruyus bile yasakti sana
Adını bile söyleyemem bu sporun, bence doktorumda bilmez...

Birçok hareketi yerde yatarak yapılıyor ama dizleri ve bilekleri zorlar mı sence? Tecrübelisin bilirsin.

Sabah güzel yediğim için akşama kadar çok acıkmıyorum yetiyor yediğim

Ben şu an tuhaf bu şekilde sürekli artı çıkıyorum bahar vala nasıl düşecek bilemedim hepiniz kiziyorsunuz Mefkurem abla da ama gayet kilo vermek de istiyorum baştan beri sporu sıkı tutuyorum ama bu ara yapamıyorum insAllah toparlarim

Afiyet olsun canım güzel olmuş ama sana bişe söyleyim bi arkadaşımdan duydum hurma tek sayı olarak yenirse vücutta proteine çift sayı olarak yenirse karbonhidrata dönermiş doğruluk payı var mı bilmem ama ben hep tek sayı yerin

Dediğim gibi regl olunca sokulur gider soğanı dene izin konusunda ben bu direnci kır yoksa kilo alırsın derim ama Zuhal abla son merci

Evet canım bunu bende duydum 1 3 5 7 hatta hurma yoğurt detoxunda da 7*3 21 tane

Hay allah ya bi hastaneye mi gitsen allah korusun bi rahatsızlığın olmasın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…