- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.121
Valla bu haftayi atlatirsan helal olsun sana kuzu cidden zor suan isin.hayırdır regl mi yakın ciddi bir artış var canım dikkat et menülerine , bende bugün sinyal verdi karnım sis ama cumaya kadar iner kesin
güzel olmuş canım
rakibe karşı taktik canım o
bütün evler mayin tarlası gibi birde ben misagirlikteyim ki sorma ptesi akşam arkadaşa gideceğiz salı pikniğe Çarşamba başka arkadaşa perşembe ablamlara gelecekler cuma sabah kahvaltıya öğleden sonra güne cumartesi bebek görmeye full gezme tehlike dolu
yine dolu dolu bir gün
güzel ama akşam az olmuş canım emziriyorsun birde
afiyet olsun
spor goreceğim yarın kesin ve kesin yoksa bozusacagiz
ne kadar biraz
bı turlu sevemedim canım ben onu ama tabi ki çok etkili
içli köftenin erken olmasi iyi olmuş afiyet olsun
güzel olmuş herşeyiyle
Yok kız toplu yapacağım sana zor oluyor diyeAfiyet olsun canım
Benimle ilgili bu sıkıntın mi var canım bi yerde yanlış mi yaptım yani farkındayım sürekli spor bildirimi yapmıyorsun beni etiketlemiosun yani
Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
hayırdır regl mi yakın ciddi bir artış var canım dikkat et menülerine , bende bugün sinyal verdi karnım sis ama cumaya kadar iner kesin
güzel olmuş canım
bütün evler mayin tarlası gibi birde ben misagirlikteyim ki sorma ptesi akşam arkadaşa gideceğiz salı pikniğe Çarşamba başka arkadaşa perşembe ablamlara gelecekler cuma sabah kahvaltıya öğleden sonra güne cumartesi bebek görmeye full gezme tehlike dolu
yine dolu dolu bir gün
afiyet olsun
ne kadar biraz
güzel olmuş herşeyiyle
Tmm cnmFit mutlu anne kuzu 20+20 dk eliptik 160 puan
afiyet olsun canım güzel olmuşMenü
Sabah(12:00)
1 yumurta
1kk peynir
3 tane patates kızartması
Domates salatalık
Akşam(17:00)
2 hurma
5 fıstık
100 ml sütlü kahve
Doymayinca sapitmamak için yemek yedim
1 bardak ayran
4yk patlıcan musakka
Su : 2 lt Spor : ablamın kapilarni sildim tabi sayilmaz
haa tamam kiz dedim acaba bu şey mi ettim ben bu kıza tamam gülüm o zmn sıkıntı yokYok kız toplu yapacağım sana zor oluyor diye
Kuzum bak regli olabilir ama kendine negatif elektrik verme o zaman vücut savunmaya geçer seninle orti olalım mı takip edelim birbirimizi dürtelim gün içinde spor yaptın mı günün menü planı ne falanKızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Bence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...Kızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Atlatmak zorundayım canım ya valla kahvaltılar risk değil ama Çarşamba büyük risk onun için evde yeyip gideceğim ablama da dedim kuzeye uediririm tabağındanda kimse fark etmez sanmıyorum kalabalıkta beni mi gozleyecekler :)Valla bu haftayi atlatirsan helal olsun sana kuzu cidden zor suan isin.
Valla denicem bahar tekrar bisiler yapmam lazım
Yok öyle bir dünya canım acil toparlaniyorsun , bak çocuk istiyorsun bu kilolar herşeye engel , regli test yaptırdın çıkmadı soğan suyu icebilirsin, ödem çayları yap , o şişliği düşünme sen menülerine ve sporuna özen göster o eksi gelirKızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Güzel olmuş canım afiyet olsunSabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
kız vallahi kendimi sabah acayip enerjik başlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bu şişkinlik bel sırt ağrısı nefes aldırmıyorKuzum bak regli olabilir ama kendine negatif elektrik verme o zaman vücut savunmaya geçer seninle orti olalım mı takip edelim birbirimizi dürtelim gün içinde spor yaptın mı günün menü planı ne falan
jillian diorsan canım benim kiloma önerilmiyor sanırım oBence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...
CurukElma 'ya yapacağı sporda eşlik etmelisin bence.
Adını bile söyleyemem bu sporun, bence doktorumda bilmez...Hergün canim ama cok agir doktoruna bi sorsan bence. Sonucta yuruyus bile yasakti sana
Sabah güzel yediğim için akşama kadar çok acıkmıyorum yetiyor yediğimhayırdır regl mi yakın ciddi bir artış var canım dikkat et menülerine , bende bugün sinyal verdi karnım sis ama cumaya kadar iner kesin
güzel olmuş canım
yine dolu dolu bir gün
afiyet olsun
ne kadar biraz
güzel olmuş herşeyiyle
Ben şu an tuhaf bu şekilde sürekli artı çıkıyorum bahar vala nasıl düşecek bilemedim hepiniz kiziyorsunuzYok öyle bir dünya canım acil toparlaniyorsun , bak çocuk istiyorsun bu kilolar herşeye engel , regli test yaptırdın çıkmadı soğan suyu icebilirsin, ödem çayları yap , o şişliği düşünme sen menülerine ve sporuna özen göster o eksi gelir
Afiyet olsun canım güzel olmuş ama sana bişe söyleyim bi arkadaşımdan duydum hurma tek sayı olarak yenirse vücutta proteine çift sayı olarak yenirse karbonhidrata dönermiş doğruluk payı var mı bilmem ama ben hep tek sayı yerinMenü
Sabah(12:00)
1 yumurta
1kk peynir
3 tane patates kızartması
Domates salatalık
Akşam(17:00)
2 hurma
5 fıstık
100 ml sütlü kahve
Doymayinca sapitmamak için yemek yedim
1 bardak ayran
4yk patlıcan musakka
Su : 2 lt Spor : ablamın kapilarni sildim tabi sayilmaz
Dediğim gibi regl olunca sokulur gider soğanı dene izin konusunda ben bu direnci kır yoksa kilo alırsın derim ama Zuhal abla son merciBen şu an tuhaf bu şekilde sürekli artı çıkıyorum bahar vala nasıl düşecek bilemedim hepiniz kiziyorsunuzMefkurem abla da ama gayet kilo vermek de istiyorum baştan beri sporu sıkı tutuyorum ama bu ara yapamıyorum insAllah toparlarim
Evet canım bunu bende duydum 1 3 5 7 hatta hurma yoğurt detoxunda da 7*3 21 taneAfiyet olsun canım güzel olmuş ama sana bişe söyleyim bi arkadaşımdan duydum hurma tek sayı olarak yenirse vücutta proteine çift sayı olarak yenirse karbonhidrata dönermiş doğruluk payı var mı bilmem ama ben hep tek sayı yerin
Hay allah ya bi hastaneye mi gitsen allah korusun bi rahatsızlığın olmasın canım yaKızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
InsAllah canım vala sökülsün bende rahatlayim gayet güzel gidiyordu bi anda durdu vermemDediğim gibi regl olunca sokulur gider soğanı dene izin konusunda ben bu direnci kır yoksa kilo alırsın derim ama Zuhal abla son merci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?