- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.141
Vala bilmiyorum canım kabızlık da var geçmezse gidicem bi doktora daHay allah ya bi hastaneye mi gitsen allah korusun bi rahatsızlığın olmasın canım ya
Şu anki kilonda geçmiş yıllarda uzun süre kaldın mı canım, mesela 2 yıl boyunca 87 idim diyorsan, bu kilo senin direnç noktan....ve bu direnci kırmak için extra zorlanman lazım ve biraz uzun sürede kırılabilir.InsAllah canım vala sökülsün bende rahatlayim gayet güzel gidiyordu bi anda durdu vermem
Teşekkürler canımiçli köftenin erken olmasi iyi olmuş afiyet olsun
Evet çok zorValla ilk zamanlar yerde sürünüyordum resmen ama sonrasi daha kolay oluyor. Ben birazda zorlanmayi seviyorum
Güzel olmuş canım akşam yemen de iyi olmuşMenü
Sabah(12:00)
1 yumurta
1kk peynir
3 tane patates kızartması
Domates salatalık
Akşam(17:00)
2 hurma
5 fıstık
100 ml sütlü kahve
Doymayinca sapitmamak için yemek yedim
1 bardak ayran
4yk patlıcan musakka
Su : 2 lt Spor : ablamın kapilarni sildim tabi sayilmaz
Kızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Aha minik kacamak var musakkada patlican kizartmamiydi kuzu afiyet olsunMenü
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
2 hurma
5 fıstık
100 ml sütlü kahve
1 bardak ayran
4yk patlıcan musakka
Az once niran bahsetmis canim duraklamada olabilirsin bendede 72 kiloda olmustu bi bucuk ay sürdü yaklaşık kırılması. Ama spora en basindan beri ağırlık verdigin icin suan yapmamanda etkiliyor olabilir.Kızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Sagol kuzuTmm cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
haa tamam kiz dedim acaba bu şey mi ettim ben bu kıza tamam gülüm o zmn sıkıntı yok
Fazla kilolarda pek tavsiye etmiyorlar canimBence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...
CurukElma 'ya yapacağı sporda eşlik etmelisin bence.
Ins oyle olur baharcim :)Atlatmak zorundayım canım ya valla kahvaltılar risk değil ama Çarşamba büyük risk onun için evde yeyip gideceğim ablama da dedim kuzeye uediririm tabağındanda kimse fark etmez sanmıyorum kalabalıkta beni mi gozleyecekler :)
Yok kuzu zorlar bilekleri her hareket var nerdeyseAdını bile söyleyemem bu sporun, bence doktorumda bilmez...
Birçok hareketi yerde yatarak yapılıyor ama dizleri ve bilekleri zorlar mı sence? Tecrübelisin bilirsin.
olabilir cnm bi kac senedir bu kilonun altina hic dusemedim henuz insAllah oyleyse de cok uzun surmez direncŞu anki kilonda geçmiş yıllarda uzun süre kaldın mı canım, mesela 2 yıl boyunca 87 idim diyorsan, bu kilo senin direnç noktan....ve bu direnci kırmak için extra zorlanman lazım ve biraz uzun sürede kırılabilir.
Denemeye çalışıcam cnm insAllah başarırım ya mesela ne yiyim ya vala sıkıldım ne yapacağımı karbonsuz degil menulerim tabiTeşekkürler canım
Evet çok zor
Güzel olmuş canım akşam yemen de iyi olmuş
Seni anlıyorum canım . Benim de 10 gün olacak reglim gelmedi. Dediğin gibi hem şiş hissediyorum hem artıdayım. Bu sabah artı 1 gördüm mesela. Ama biliyorum geçici bir dönem ve ben menülerime dikkat ettikçe sapıtmadıkça gidecekler. En azından içim rahat. Sen de mesela birgün saf protein beslen birgün saf sebze ye . Ama hiç katbon olmadın menülerinde . O şişliğin inecektir
Olabilir cnm insAllah hamile değilsem regl de hemen olurum ve gider bu şişlikAha minik kacamak var musakkada patlican kizartmamiydi kuzu afiyet olsun
Az once niran bahsetmis canim duraklamada olabilirsin bendede 72 kiloda olmustu bi bucuk ay sürdü yaklaşık kırılması. Ama spora en basindan beri ağırlık verdigin icin suan yapmamanda etkiliyor olabilir.
Sagol kuzu
Fazla kilolarda pek tavsiye etmiyorlar canim
Ins oyle olur baharcim :)
Yok kuzu zorlar bilekleri her hareket var nerdeyse
Nasıl ennerjikk bi mesaj,tekrar hoşgelmişsinHerkese mutlu pazarlar
Dün psikologtan sonra kuaförde saçımı başımı yaptırıp eve geldim. Annemler gezmedeydi açtım son ses akustik müzikler dinledim dinlendim. Uzun zamandır kendimi eve kapattığım için dışarı çıkmam, eğlenmem önerilmişti ve rock festivali varmış. Şebnem Ferah dün sahne alacakmış, gitmeye niyetlendim ama çok kalabalık olunca vazgeçtim. Bir arkadaşla özal bulvarını turlayıp bir yere canlı müziğe gittik. İyi geldi özlemişim insanları birazcık sanki
Bugün de güneşli havanın tadını çıkaröayı planlıyorum, göl kenarında yürüyüş yapar kahvemi yudumlarım
Az önce hafif bir kahvaltı yaptım, akşama doğru da kıymadan köfte ve bol salata önerimi ev halkına kabul ettirdiğime göre gayet güzel beslenmiş olurum.
Birkaç gündür özel bir liste hazırlıyorum kendime. Bugün bitirebilirsem 5 günlük detoks tarzı birşey yapacam.
Benden haberler bunlar
Haklısın ablacımmm;(bu da benim zaafım işte ama cok daha iyi durumdaym aslnda bu konuda bu takıma geldgmden berioyle yaparsan iyi olur cnm
benimde ayni ablam hep 50 lili kilolarda
normalde kacamak yapan biri olmadigin icin boregi bugunluk gormuyorum :))
cok gecmis olsun cnm senin migren niye boyle sık tutuyorki
aksama salata eklesen daha guzel olurdu cnm
niye etkisi olmasinki oturmaktan iyidir tatlim
Yapabildigin kadar yapmaya calis
sabaha yesillikde ekle cnm
Baya erken kapatmisin dayanabildinmi
Allah beterinden saklasin gelmis gecmis olsun cnm
sabah biraz kuru geliyor ama guzel menu cnm
pek sevgi menüsü olmamis
menu yazmak o yuzden kural zaten
Bisey yerken takim arkadaslarina sorumlulugunu hatirlamak ve yazmaya utanacagimiz seyleri yememek icin
Elifcim takima geldiginden beri bi cumayi ve haftasonunu guzel gecirdigini gormedim
Herhafta son diyorsun ama yine ayni
Konu sadece eksi yada arti olmakda degil
Birileri sabredip kendini arkadaslari icin tutarken digerlerinin aşırı kacamak yapmasi takimin enerjisini ve motivasyonunu düşürüyor
spor guzel cnm ama sabah simit varsa aksam baska bisey olabilirdi bence
lutfen artik cnm spor istemiyor, sogudum demeyi birak cnm boyle diye diye beynini negatif sartlandiriyosun
Kalk ve yap
hatuna yürüyüş yaptiramiyoz en yapmamasi gereken seyi yapmis
gunde dogru durust salata yapmamislar heralde :))
Sabah aksam guzel cnm
gayet guzel gulbem
herkes demis zaten o kadar gec saatte kuruyemis olmaz cnm
yorgan yuzlerini sık degistir cnn
Degistirrken yatagida süpür
Alerji aniden cikiyor zaten benim 20 yasindan sonra cikti
tatlim bu fichfinger sebze burger saglikli bisey degilki cumada vardi menunde
Sabahta biraz fazla olmus sanki
Normalde muz sut kuruyemis bir ogun olur zaten
bu bendim sen nerden ciktin
bendee seniiiiiii bitanecimmmm
valla cok iyi yapmisin cnm
sorma cnm yaaa
Ins. Haftaya boş olur :)) guya cuma tatildi
Yarin icin simdilik bisey yok bakalim
Yarinda tatil
ohhh ne guzel yapmisin
Nasil daha iyimisin
Nasil bi plan yaptin
gayet guzel tatlim bugun dolu olmus :)) ama bu kadar erken nasil dayaniyon hayret ediyorum ve cok özeniyorum
olabilir cnm bi kac senedir bu kilonun altina hic dusemedim henuz insAllah oyleyse de cok uzun surmez direnc
Denemeye çalışıcam cnm insAllah başarırım ya mesela ne yiyim ya vala sıkıldım ne yapacağımı karbonsuz degil menulerim tabi
Olabilir cnm insAllah hamile değilsem regl de hemen olurum ve gider bu şişlik
tamam cnm yarın boyle yapayım menüyü gun içinde de burda danisirim farkli durum olursaMesela sabah 2 yumurta- peynir ye belki yanında 2 ceviz olabilir
Akşam da tavuk- et- balık olabilir. Tabi ölçülü ye ve aralarda acıkırsan süt yada yoğurt
2.gün Menemen yap . Akşam da herhangi bir sebze yemeği ye. Yine karbon olmasın. Suyuna dikkat et . En az 15 dk spor yap. Çok değil . Zorlarsan karar verirsen yaparsın
Canim kan verdim ama baya erken verdim benim normalde regl gecikti ama bu ay gec yumurtlama olduğu icin aslında hala regle 3 gun var o yuzden söktürücü birsey de içemiyorum yani moddan ziyade artık cidden varolan bi sislik var ve geçmiyor bahane gibi gelebilir ama bel ve sırtımdan ne kaliteli uyuyabiliyorum ne de oturup kalkabiliyorumBence sen hamile olabilirim diye hamile moduna girmişsin test yaptın mı
Afiyet olsun iki karbon birarada olmus ama aksam sankiKızlar selamlar naslsnz..bugğn neredeyse tüm gün ev ile ilgilendim,biiraz değşklikyaptk ve cok yorucuydu...çok da gec bitti hatta tam bitmedi ama buna şükür tabi
Menü
12.00
2 yumurta
2 3 catal peynir
1 2 catal kaşar
Zeytin
Bol dom saltlk
Yeşillk
Bi dilm ekmk
15.00
1 elma
1avuç fındık
19.00
2 orta lahmacn
3 4 küçük çiğköfte(kıvırcıkla)
Su
2 lt üstü
Yazip kaciyorlarListedeki kızlar menü yazıp çıkmayın sohbete de gelin( gelmeyenler)
Tamam kuzu ama aklina takildiyss bi test daha yapOlabilir cnm insAllah hamile değilsem regl de hemen olurum ve gider bu şişlik
Hem lahmacun hem cig kofte olmamis canim ve lahmacun bence 1 olmaliydi cigkoftede olmamaliydi. AfiyetolsunKızlar selamlar naslsnz..bugğn neredeyse tüm gün ev ile ilgilendim,biiraz değşklikyaptk ve cok yorucuydu...çok da gec bitti hatta tam bitmedi ama buna şükür tabi
Menü
12.00
2 yumurta
2 3 catal peynir
1 2 catal kaşar
Zeytin
Bol dom saltlk
Yeşillk
Bi dilm ekmk
15.00
1 elma
1avuç fındık
19.00
2 orta lahmacn
Su
2 lt üstü
Bendeydi kuzu evde varmis arada yedimBu arada menüleri okurken birinn menüsnde 90 kalorilk bi bar vardı ki onu okuynca aklma geldi benim de bi günümde vardı bu bardan ama yazmatı unutmusum,gününü de hatrlamıyrm:_(
Bi kac güne yaparım cnm hala negatifse zaten söktürücü seyler denerimYazip kaciyorlar
Tamam kuzu ama aklina takildiyss bi test daha yap
Hem lahmacun hem cig kofte olmamis canim ve lahmacun bence 1 olmaliydi cigkoftede olmamaliydi. Afiyetolsun
Bendeydi kuzu evde varmis arada yedim
Herkese mutlu pazarlar
Dün psikologtan sonra kuaförde saçımı başımı yaptırıp eve geldim. Annemler gezmedeydi açtım son ses akustik müzikler dinledim dinlendim. Uzun zamandır kendimi eve kapattığım için dışarı çıkmam, eğlenmem önerilmişti ve rock festivali varmış. Şebnem Ferah dün sahne alacakmış, gitmeye niyetlendim ama çok kalabalık olunca vazgeçtim. Bir arkadaşla özal bulvarını turlayıp bir yere canlı müziğe gittik. İyi geldi özlemişim insanları birazcık sanki
Bugün de güneşli havanın tadını çıkaröayı planlıyorum, göl kenarında yürüyüş yapar kahvemi yudumlarım
Az önce hafif bir kahvaltı yaptım, akşama doğru da kıymadan köfte ve bol salata önerimi ev halkına kabul ettirdiğime göre gayet güzel beslenmiş olurum.
Birkaç gündür özel bir liste hazırlıyorum kendime. Bugün bitirebilirsem 5 günlük detoks tarzı birşey yapacam.
Benden haberler bunlar
Afiyet olsun canim kacamaksiz güzel menü olmuş
güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydım
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
4 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Akşam 15:30
2 dilim karpuz iki tane avuc icinin ortası kadar
1 kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 2 lt
Spor henüz yok
Üzme kendini, bende şu an adet dönemindeyim, ama bir iki güne atarım ödemimi, yarına değil ama Cumaya eksi bekliyorum.. geçen Cuma sabittim ben bu arada.
Menüm
Sabah 09.00
3 kaşık menemen
2 dlm peynir
Domates
1 dlm tbe
13.00
3 tane haşlama içli köfte
Salata
15.00
5 badem
1 ceviz
19.00
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt
Su: 2 lt
Spor:10 dk yürüyüş çok yağmur yağıyordu yürüyemedim
Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
ne kadar biraz
Menü
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
2 hurma
5 fıstık
100 ml sütlü kahve
1 bardak ayran
4yk patlıcan musakka
Kızlar regl olamadığım için mi bilemiyorum ama gerçekten ben kötüyüm ya bahane değil cidden karnım taş gibi nefes almakta zorlanıyorum izin hakkım yok sanırım yeni olduğum için ama sanırım böyle devam ederse hiç faydam olmayacak takıma
Kızlar selamlar naslsnz..bugğn neredeyse tüm gün ev ile ilgilendim,biiraz değşklikyaptk ve cok yorucuydu...çok da gec bitti hatta tam bitmedi ama buna şükür tabi
Menü
12.00
2 yumurta
2 3 catal peynir
1 2 catal kaşar
Zeytin
Bol dom saltlk
Yeşillk
Bi dilm ekmk
15.00
1 elma
1avuç fındık
19.00
2 orta lahmacn
Su
2 lt üstü
İnsAllah sadece spor kaynaklıdır cnm ya yarin mutlaka hareket etmeye spor yapmaya calisicamÇok güzel ve dolu dolu bir gün geçirmişsin tatlım
Teşekkür ederim canım
Balık Salata kesmedi beni bende leblebiyi yedimm
Menun çok güzel olmuş ama yine spor yok be kuzum lütfen kır bu direnci bak ilk haftalarda harika sporlar yapıyordun vee inanıyorum sen yine yaparsın
Bende olsam rahatliycam yaa
Gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel olmuş Gulbecim
+300 canım ama ödem atici detoks suyu içmeyi ihmal etmiyorum
Patatesı görmedim onun dışında gayet güzel olmuş ve kapı silmekle baya kol kasi çalışmıştır
Canımm ödem atici caylar vs iç ve spor yapmak seni rahatlaticaktir eminim
Canim Afiyet olsun ama keşke sabah ekmek yemeseydin akşam lahmacun köfte de var çok fazla karbonhidrat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?