Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

InsAllah canım vala sökülsün bende rahatlayim gayet güzel gidiyordu bi anda durdu vermem
Şu anki kilonda geçmiş yıllarda uzun süre kaldın mı canım, mesela 2 yıl boyunca 87 idim diyorsan, bu kilo senin direnç noktan....ve bu direnci kırmak için extra zorlanman lazım ve biraz uzun sürede kırılabilir.

içli köftenin erken olmasi iyi olmuş afiyet olsun
Teşekkürler canım
Valla ilk zamanlar yerde sürünüyordum resmen ama sonrasi daha kolay oluyor. Ben birazda zorlanmayi seviyorum
Evet çok zor
Güzel olmuş canım akşam yemen de iyi olmuş

Seni anlıyorum canım . Benim de 10 gün olacak reglim gelmedi. Dediğin gibi hem şiş hissediyorum hem artıdayım. Bu sabah artı 1 gördüm mesela. Ama biliyorum geçici bir dönem ve ben menülerime dikkat ettikçe sapıtmadıkça gidecekler. En azından içim rahat. Sen de mesela birgün saf protein beslen birgün saf sebze ye . Ama hiç katbon olmadın menülerinde . O şişliğin inecektir

Aha minik kacamak var musakkada patlican kizartmamiydi kuzu afiyet olsun
Az once niran bahsetmis canim duraklamada olabilirsin bendede 72 kiloda olmustu bi bucuk ay sürdü yaklaşık kırılması. Ama spora en basindan beri ağırlık verdigin icin suan yapmamanda etkiliyor olabilir.
Tmm cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
haa tamam kiz dedim acaba bu şey mi ettim ben bu kıza tamam gülüm o zmn sıkıntı yok
Sagol kuzu
Bence sen duraklama dönemindesin, sporla bu direnci kırman lazım...

CurukElma 'ya yapacağı sporda eşlik etmelisin bence.
Fazla kilolarda pek tavsiye etmiyorlar canim
Ins oyle olur baharcim :)
Adını bile söyleyemem bu sporun, bence doktorumda bilmez...

Birçok hareketi yerde yatarak yapılıyor ama dizleri ve bilekleri zorlar mı sence? Tecrübelisin bilirsin.
Yok kuzu zorlar bilekleri her hareket var nerdeyse

olabilir cnm bi kac senedir bu kilonun altina hic dusemedim henuz insAllah oyleyse de cok uzun surmez direnc
Denemeye çalışıcam cnm insAllah başarırım ya mesela ne yiyim ya vala sıkıldım ne yapacağımı karbonsuz degil menulerim tabi

Olabilir cnm insAllah hamile değilsem regl de hemen olurum ve gider bu şişlik

Nasıl ennerjikk bi mesaj,tekrar hoşgelmişsin
Haklısın ablacımmm;(bu da benim zaafım işte ama cok daha iyi durumdaym aslnda bu konuda bu takıma geldgmden beribiliyorum ama yeterli değil

Mesela sabah 2 yumurta- peynir ye belki yanında 2 ceviz olabilir
Akşam da tavuk- et- balık olabilir. Tabi ölçülü ye ve aralarda acıkırsan süt yada yoğurt

2.gün Menemen yap . Akşam da herhangi bir sebze yemeği ye. Yine karbon olmasın. Suyuna dikkat et . En az 15 dk spor yap. Çok değil . Zorlarsan karar verirsen yaparsın

Kızlar selamlar naslsnz..bugğn neredeyse tüm gün ev ile ilgilendim,biiraz değşklikyaptk ve cok yorucuydu...çok da gec bitti hatta tam bitmedi ama buna şükür tabi
Menü
12.00
2 yumurta
2 3 catal peynir
1 2 catal kaşar
Zeytin
Bol dom saltlk
Yeşillk
Bi dilm ekmk
15.00
1 elma
1avuç fındık

19.00
2 orta lahmacn
3 4 küçük çiğköfte(kıvırcıkla)
Su
2 lt üstü

tamam cnm yarın boyle yapayım menüyü gun içinde de burda danisirim farkli durum olursa
Bence sen hamile olabilirim diye hamile moduna girmişsin test yaptın mı
Canim kan verdim ama baya erken verdim benim normalde regl gecikti ama bu ay gec yumurtlama olduğu icin aslında hala regle 3 gun var o yuzden söktürücü birsey de içemiyorum yani moddan ziyade artık cidden varolan bi sislik var ve geçmiyor bahane gibi gelebilir ama bel ve sırtımdan ne kaliteli uyuyabiliyorum ne de oturup kalkabiliyorum

Afiyet olsun iki karbon birarada olmus ama aksam sanki

Listedeki kızlar menü yazıp çıkmayın sohbete de gelin( gelmeyenler)
Yazip kaciyorlar
Olabilir cnm insAllah hamile değilsem regl de hemen olurum ve gider bu şişlik
Tamam kuzu ama aklina takildiyss bi test daha yap
Hem lahmacun hem cig kofte olmamis canim ve lahmacun bence 1 olmaliydi cigkoftede olmamaliydi. Afiyetolsun
Bu arada menüleri okurken birinn menüsnde 90 kalorilk bi bar vardı ki onu okuynca aklma geldi benim de bi günümde vardı bu bardan ama yazmatı unutmusum,gününü de hatrlamıyrm:_(
Bendeydi kuzu evde varmis arada yedim

Yazip kaciyorlar

Tamam kuzu ama aklina takildiyss bi test daha yap

Hem lahmacun hem cig kofte olmamis canim ve lahmacun bence 1 olmaliydi cigkoftede olmamaliydi. Afiyetolsun

Bendeydi kuzu evde varmis arada yedim
Bi kac güne yaparım cnm hala negatifse zaten söktürücü seyler denerim

Çok güzel ve dolu dolu bir gün geçirmişsin tatlım

Afiyet olsun canim kacamaksiz güzel menü olmuş

Teşekkür ederim canım

güzel olmuş canım leblebiyi de ekmekten saydım

Balık Salata kesmedi beni bende leblebiyi yedimm

Menun çok güzel olmuş ama yine spor yok be kuzum lütfen kır bu direnci bak ilk haftalarda harika sporlar yapıyordun vee inanıyorum sen yine yaparsın

Üzme kendini, bende şu an adet dönemindeyim, ama bir iki güne atarım ödemimi, yarına değil ama Cumaya eksi bekliyorum.. geçen Cuma sabittim ben bu arada.

Bende olsam rahatliycam yaa

Gayet güzel canım afiyet olsun

Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Çok güzel olmuş Gulbecim

+300 canım ama ödem atici detoks suyu içmeyi ihmal etmiyorum

Patatesı görmedim onun dışında gayet güzel olmuş ve kapı silmekle baya kol kasi çalışmıştır

Canımm ödem atici caylar vs iç ve spor yapmak seni rahatlaticaktir eminim

Canim Afiyet olsun ama keşke sabah ekmek yemeseydin akşam lahmacun köfte de var çok fazla karbonhidrat var

İnsAllah sadece spor kaynaklıdır cnm ya yarin mutlaka hareket etmeye spor yapmaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…