Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi kilo artıdaydim bu hafta yenidrn tartilmadm henuz bi daha yarin tokat gibi carpicak snrm bklm kac cikicam

Hepsinin secenegi var baharcim yarin sabah siparis vericem vegan marketlerde hepsi bulunuyor
Takımın enerjisinin ve destegininybi kere daha önemli olduğunun kanıtıdır bugün snrm belki de tam pes etme noktamda yeniden güçlendim iyi varsınız hepiniz
Bunu birlikte basaricaz canim amacimiz bu

InsAllah yine eski formuma donerim hem spor hem tarti konusunda yarın cok daha guzel bi gün olsun insAllah hepimiz icin
İnşallah canım
aynen şimdi menü yazıp gidenleri etiketlemeyecegim
bence de artık burdakilerin sabrını zorluyorlar

Sen bilirsin canım hayırlısı

Takımın enerjisinin ve destegininybi kere daha önemli olduğunun kanıtıdır bugün snrm belki de tam pes etme noktamda yeniden güçlendim iyi varsınız hepiniz
Öyle tabi canım
Gezmeye gidince bile ne yiyeyim diye yazıp kendimi tutabilmiştim zamanında Katılım olmayınca motivasyon azalıyor ki buraya geliş amacımız motive olmak

Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Çiğ köfte olmayabilirdi
Afiyet olsun canım

Sagol kuzum ins hayırlı olacak
Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canımm

Çiğ köfte olmayabilirdi

Afiyet olsun canım
Sagol tatlim

CurukElma canım sadece vegan beslenmek degil bunları iyi araştırman gerekli mesela kullandığın ilactaki jelatin bile hayvansal çoğunluğu çok azı bitkisel , ayrıca takviye vitaminler alman gerekecek tabi başka gıdalar vardır beslenme için
Şöyle düşün doğal beslenmen vegan olmaktan daha iyi çiftliklerdsn değilde buzagisini da emziren sana da sütü ulaşacak inekler var sonuçta, yada İslami koşullara uygun kesim yapılan ,bir yere tikilip kalmayan tavuklar ve yumurtaları , hayvanlara eziyet kesinlikle doğru değil evet bende karşıyım buzagisini görmeyen ineklere, işkence gibi kesimlere lakin , yaradilisimizin bir sebebi var ve yaratilan herşeyin ki sonuna kadar senin kararin fikrini değiştirmek adına anlatmadim

Gece kuşları sabah erkenciyim yatayim hepinizeiyi geceler kocaman öpüyorum
iyi geceler cnm
Suppersin canımm
saol cnm destegin icin
aynen oyle vala bi toparlanmamiz lazim
Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canımm

Çiğ köfte olmayabilirdi

Afiyet olsun canım
saol cnm

Mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…