Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fulya ya kas ağrısı olalı karnım zaten şişkin bide iyce sert sıkılaşmamı oldu ne böyle bildiğin taş koymuşsun :44::44::44:

canim ya o minicik ayrintiyi soylemeyi unutmusum ilk basta bi siskinlik yapar sonra gider o birkac gune, sonr ayavas yavas artik kaslari hissetmeye baslarsin iyice
bundan 4 sene once kilom yoktu da karnim 6pack olsun diye hergun spor yapiyordum hergun 100 mekik falan cekiyordum deli gibi. tey tey... simdi koca bir gobek var onumde. onca emegimi ziyan ettim... zayiflamayi basarabilirsem spora devam edicem ama kasli karin istiyorum ben erkek gibi deil yani yanlis anlamayin

Hadi yaaaa mahvoldum herkes 5 verdin 7 aldın diye dalga geçiyor rezil durumdayım iner inş son 8 gün inmezse vay halime
Benim düz olsun ya :18: kas ihtiyacım yokta onlarıda yapmadan sıkılaşmıyor farkındayım mekik 10 tane çektim fazla değil ama diğer yaptıklarım bu hale getirdi

o zaman canim duz mekik, yan mekik, bide vileda sopasini alip soyle saga sola donme hareketinden yapman lazim. benim teyzem 10er kere yapiyordu hergun, hep onunla sisko diye dalga gecerdik incecik olmustu valla agzimiz acik kalmisti beli miniminnacik kalmisti o hareketlerdenmis. su sisesiyle saga sola dogru egilme hareketi, bide omuzlarin ustunden sopayi tutup saga sola donme hareketi. ben de basladim dun o hareketlere

Günaydınnn...

Kilo bildirimimi ben değil tartı söylesin işte kanıtım

56.2yim...

Eklentiler

• $P10001360.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 325374

Tartı günlerimizin simgesi bu olsun :111::82:

Ahhahuhhahu bayıldım buna

Ohh hopıs super hızlısın ama goruntu hos deıl :)

:))) ay dedinde aynen mesela biri geliyo hamile diyon kaç aylık diyo 4 yada 5 yada 6 abartmıyorum bakıyorum benim karnımla aynı :):):)
işte o anki hüznümü anlatamamm

Sorma edda aynen bacım sen bıde evlısın ben de kocada yok dıcekler kımden peydahladı bunu bu Şaka bı yana pıskolojım bozuldu kac gundur.
Günaydınnn...

Kilo bildirimimi ben değil tartı söylesin işte kanıtım

Eki Görüntüle 325548

Günaydın kızlarrr ...

Herkese süper mutlu az kcl Hayırlı Cumalar...

Walla mübarek cuma günü ama ben pek sevmiyorum hem kilo bildirimi var hem sipariş günümüz çok youn ve stresli oluyoruz ...

Neyse gelelim saadete dikkat edin gözleriniz yuvalarından çıkabilir. Ahanda böyle olursunuz...

Yuh diorum kendime yyuuuhhhh :44:

Heee bu arada o tartının ustunde gorunen fulu hayalet benım Saç baş darmadagın :)))

Son düzenleme:

Cnm tartının üstünden indin umarım hayalet iyiymiş kilon için buda o hayalet için

Hayal mayal hatırlıyorum sanırsam ındım tartıda o rakamı gorunce sanıyorum kı indim şoktan pekte hatırlamıyorumNeyse ne oldugu degıl ne olacağı önemli

Neyse allahtan yarışma var inş. fazla kaçırmadan gider bütün kiloların

günaydın canlarım tartıldım ve fotoda çektim ama benim fotoyu geç koyucam çünkü evdeki laptobun harddiski cofladı yine tamire gidecekmiş
eddoşşş bu haftaki kilom 68,2 akşam çok kaçırmasaydım 68 dim galiba hedefe ulaşamadım yani sende durum nedir :44: yinede iyi ama 700gr gitmiş yarış işe yaradı kaçamak yapmadım dün akşam hariç

günaydın kızlar ben sadece bu hafta kilomu yazsam foto çekmeyi unutum kahvaltı yaptım önümüzdeki hafta çeker koyarım
kilom 101.3

bende bi kahvaltı yapayım vermişim okadar hakkım :125::125::125::126:

günaydın hanımlar kilo bildirimini akşam yapsak oluyor mu ben akşam ları daha az çıkıyom da birde işyeri bilg da bluetooth yok resim akşam yayınlayabilirim.

öncelikle kilo verenler çok tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim

en geç 12ye kadar bildirmeliyiz diye biliyorum ona göre çizelge yapılıp yayınlanıyor ortak sayfada :44:

saol cevap için daha onikiye var kaptanı beklim ben o zaman ona sorayım ama resmi her durumda yayınlayamam akşam olu o ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…