- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.721
Fulya ya kas ağrısı olalı karnım zaten şişkin bide iyce sert sıkılaşmamı oldu ne böyle bildiğin taş koymuşsun :44::44::44:
canim ya o minicik ayrintiyi soylemeyi unutmusum ilk basta bi siskinlik yapar sonra gider o birkac gune, sonr ayavas yavas artik kaslari hissetmeye baslarsin iyice
bundan 4 sene once kilom yoktu da karnim 6pack olsun diye hergun spor yapiyordum hergun 100 mekik falan cekiyordum deli gibi. tey tey... simdi koca bir gobek var onumde. onca emegimi ziyan ettim... zayiflamayi basarabilirsem spora devam edicem ama kasli karin istiyorum benerkek gibi deil yani yanlis anlamayin
Hadi yaaaa mahvoldum herkes 5 verdin 7 aldın diye dalga geçiyor rezil durumdayım iner inş son 8 gün inmezse vay halime
Benim düz olsun ya :18: kas ihtiyacım yokta onlarıda yapmadan sıkılaşmıyor farkındayım mekik 10 tane çektim fazla değil ama diğer yaptıklarım bu hale getirdi
kızlar baskül ve eşofman fotolar hazırnormalde ben sabah wc ye gittikten sonra aç karnına basküle çıkıyordum..o yüzden tartıda 1 kilo fazla gözüküyorum..ama yarın erkenden dişçiye gidicem..o yüzden şimdiden çekinip bilgisayara attım hepsini ...veeee işte kilomEki Görüntüle 325377
:))) ay dedinde aynen mesela biri geliyo hamile diyon kaç aylık diyo 4 yada 5 yada 6 abartmıyorum bakıyorum benim karnımla aynı :):):)
işte o anki hüznümü anlatamamm
Günaydın kızlarrr ...
Herkese süper mutlu az kcl Hayırlı Cumalar...
Walla mübarek cuma günü ama ben pek sevmiyorum hem kilo bildirimi var hem sipariş günümüz çok youn ve stresli oluyoruz ...
Neyse gelelim saadete dikkat edin gözleriniz yuvalarından çıkabilir. Ahanda böyle olursunuz...
Eki Görüntüle 325551
Yuh diorum kendime yyuuuhhhh:44:
Heee bu arada o tartının ustunde gorunen fulu hayalet benımSaç baş darmadagın :)))
Cnm tartının üstünden indin umarımhayalet iyiymiş kilon için buda o hayalet için
Hayal mayal hatırlıyorum sanırsam ındım tartıda o rakamı gorunce sanıyorum kı indim şoktan pekte hatırlamıyorumNeyse ne oldugu degıl ne olacağı önemli
Tb cnm bende bi olaydım 55 ahhh ahhh
günaydın hanımlar kilo bildirimini akşam yapsak oluyor mu ben akşam ları daha az çıkıyom da birde işyeri bilg da bluetooth yok resim akşam yayınlayabilirim.
en geç 12ye kadar bildirmeliyiz diye biliyorum ona göre çizelge yapılıp yayınlanıyor ortak sayfada :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?