- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.221
Ayyyy hadi inşallah canımHuhuu kardeşimin düğününe 22 hafta var haftada 700 g versem 22*0.7 versem 55 e inerim diyelim iki üç haftada sabit kalsam en kotu 59 olurumartık geri sayım başladı kendi dugunumde 52 kg idim şimdi çoluk çocuk yaş farkı diyelim 56 iyidir
Afiyet olsun canım12.30
3 kaşık çerkes tavuğu
Çeyrek tbe
18.15
3 kaşık hünkar beğendi
3-4 mantar
salata
Suyu tamamlayamadan 2 ltye. 1.5 litreye deneyeceğim.
Çooook yoruldum, misafir ağırlamayı unutmuşum resmen
Güzel canım afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 12:00
Sahanda 2 yumurta
Bol yeşillik
2 ceviz
Ara
1 bardak süt
1 kuru kayısı
1 incir
1 ceviz
Akşam 18:00
5-6 tane kanat ve 3 köfte (mangalda)
Salata
2 bardak ayran
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
45 dk leslie*15
20 dk bölgesel hareketler*60 puan
Fit mutlu anne
Allah yardımcın olsun diyeyimKızlar bundan sonra hayvansal gida tuketmeme kararı aldim. Uzun zamandir aklimdaydi ama o cesareti kendimde göremiyordum. Son zamanda iyice araştırdım. Ve yapabilecegimi düşünüyorum. Ki zorlanirsam bile en azından denemedim demeyecegim daha sonra keske diyecegime simdi yapicam
Sağol canımAfiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Çiğ köfte olmayabilirdi
Afiyet olsun canım
Allah eşinin şifasını versin canım bununla gelmiş geçmiş olsun@mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım
Ablacım sabah güzel yiyorum ya akşam yetiyor o yüzdenkötü degil ama aksam bi sicak yemek olsaydi bari cnm
yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm
Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
aksam biraz az geldi cnm
enerji falan yok da tatlim başa gelince mecbur cekiliyor :) yoksa ben evde sessiz sakin kalmak istiyorum
neyseki az da olsa sonradan spor gelmiş
bugun icin guzel cnm
Ins. Yarina icli kofteler arti getirmez
eger kilo icinse neden kabak yada ananas detoksu yapmiyon cnm hem daha kolay hemde garanti
spor gecmisi olmayan ve fazla kiloda onerilmez cnm
Once bi 5 mil lesliyi rahat yapmak gerekir bide 75 kilo alti daha iyi olur
cok guzel cnm masallah hic bozmuyosun
anacim sen cehennememi düştün
niye once yemegini yemedinki anlamadim tatlim
hafizeeee sen hepimizi delirtecen haaakiz bize 2 haftadir regli olamadim diyosun daha gunun gelmemis
Tatlim şüphen varsa bi kadin dr na git once
2 ayin heralde dolmadi zaten izin icin
Menude karbonlari cikarip sporda gelirse duraklama falan olmaz
Insan herseyi yapar ama veremezse duraklamadayim der
Şu an bu senin icin gecerli degil kendini kandirma
elif cuma gunu sınırsız kacamak yapiyorsun bugunde lahmacun cig kofteyle geliyorsun
Daha ne diyim bilmiyorum ama takimi ve bizleri pek kaale aldigini sanmiyorum
planlar cok guzel uygulama kismi sende tatlicim tatlicim
kanatlar derisizse guzel cnm
Leslinin puanini yanlismi yazdin
tabiki toplicaksin tatlim
Istersen sana bi yeme plani cikartiriz
neden dicektimki yazmisin :)
Günaydın canımGünaydın kızlar, musmutlu bir haftanız olsun.
Unutmayın "istemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir"
afiyet olsun canım12.30
3 kaşık çerkes tavuğu
Çeyrek tbe
18.15
3 kaşık hünkar beğendi
3-4 mantar
salata
Günaydın kızlar, musmutlu bir haftanız olsun.
Unutmayın "istemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir"
Günaydın kızlaarrr❤
Gram gramdr kız güzel benceBildirimimi yapayım
Cuma: 65,1
Bugün: 64,9
Sadece 200 gr verebilmişim yine yavaşladı kilo verme hızım güya bu Cuma 63ü görmek istiyordum hayal oldu
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun@mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım
bugun icin guzel cnm
AboowwwHaklısın bebeğim, misafirim vardı, tüm gün yemek yaptım. Ağır bişey yapmayım, atıştırmalık olsun derken en son harıl harıl Çerkes tavuğu, hünkar beğendi falan yapıyordum. Ancak gittiler, az sonra burdayım:)
Afiyet olsun canım12.30
3 kaşık çerkes tavuğu
Çeyrek tbe
18.15
3 kaşık hünkar beğendi
3-4 mantar
salata
Bence güzel canım hem cumaya daha güzel gitmiş olurBildirimimi yapayım
Sadece 200 gr verebilmişim yine yavaşladı kilo verme hızım güya bu Cuma 63ü görmek istiyordum hayal oldu
Günaydın canımGünaydınlar
Evet araştırdım baharcim elimden geldigince hepsini uygulayacagim. En ufak bi cikolatada bile maalesef hayvansal gida bulunuyor. Yeni bisi degil yani komple yasam bicimi yapmaya karar verdimCurukElma canım sadece vegan beslenmek degil bunları iyi araştırman gerekli mesela kullandığın ilactaki jelatin bile hayvansal çoğunluğu çok azı bitkisel , ayrıca takviye vitaminler alman gerekecek tabi başka gıdalar vardır beslenme için
Şöyle düşün doğal beslenmen vegan olmaktan daha iyi çiftliklerdsn değilde buzagisini da emziren sana da sütü ulaşacak inekler var sonuçta, yada İslami koşullara uygun kesim yapılan ,bir yere tikilip kalmayan tavuklar ve yumurtaları , hayvanlara eziyet kesinlikle doğru değil evet bende karşıyım buzagisini görmeyen ineklere, işkence gibi kesimlere lakin , yaradilisimizin bir sebebi var ve yaratilan herşeyin ki sonuna kadar senin kararin fikrini değiştirmek adına anlatmadim
Cok gecmis olsun canim@mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım
Valla abla kizartma filan yapti bizimkiler bende omlet yapip günü kapattimkötü degil ama aksam bi sicak yemek olsaydi bari cnm
yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm
Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
aksam biraz az geldi cnm
enerji falan yok da tatlim başa gelince mecbur cekiliyor :) yoksa ben evde sessiz sakin kalmak istiyorum
neyseki az da olsa sonradan spor gelmiş
bugun icin guzel cnm
eger kilo icinse neden kabak yada ananas detoksu yapmiyon cnm hem daha kolay hemde garanti
spor gecmisi olmayan ve fazla kiloda onerilmez cnm
Once bi 5 mil lesliyi rahat yapmak gerekir bide 75 kilo alti daha iyi olur
cok guzel cnm masallah hic bozmuyosun
anacim sen cehennememi düştün
niye once yemegini yemedinki anlamadim tatlim
hafizeeee sen hepimizi delirtecen haaakiz bize 2 haftadir regli olamadim diyosun daha gunun gelmemis
Tatlim şüphen varsa bi kadin dr na git once
2 ayin heralde dolmadi zaten izin icin
Menude karbonlari cikarip sporda gelirse duraklama falan olmaz
Insan herseyi yapar ama veremezse duraklamadayim der
Şu an bu senin icin gecerli degil kendini kandirma
elif cuma gunu sınırsız kacamak yapiyorsun bugunde lahmacun cig kofteyle geliyorsun
Daha ne diyim bilmiyorum ama takimi ve bizleri pek kaale aldigini sanmiyorum
planlar cok guzel uygulama kismi sende tatlicim tatlicim
kanatlar derisizse guzel cnm
Leslinin puanini yanlismi yazdin
tabiki toplicaksin tatlim
Istersen sana bi yeme plani cikartiriz
neden dicektimki yazmisin :)
Afiyet olsun tatlim12.30
3 kaşık çerkes tavuğu
Çeyrek tbe
18.15
3 kaşık hünkar beğendi
3-4 mantar
salata
Gunaydin canim tabikide istemekten vazgecmiyoruzGünaydın kızlar, musmutlu bir haftanız olsun.
Ins yapicam kuzum :)Allah yardımcın olsun diyeyim
Benim hiç yapamayacağım bişe
Gunaydin tatlimGünaydın kızlaarrr❤
Cumaya belli olmaz kuzu daha varBildirimimi yapayım
Günaydın
Ben bildirim için biraz daha beklicem bklm belki şişlik biraz daha iner
Gunaydin kizlarGünaydınlar
Ya öyle de canım normal zamanda da bu kadar dikkat etmeye bu kiloyu verirdimafiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Gram gramdr kız güzel bence
Bakalım inşallah yani öyle ucundan kıyısından da değil şöyle en az 63,4 gibi bişe görmek istiyorumEvet araştırdım baharcim elimden geldigince hepsini uygulayacagim. En ufak bi cikolatada bile maalesef hayvansal gida bulunuyor. Yeni bisi degil yani komple yasam bicimi yapmaya karar verdim
Cok gecmis olsun canim
Valla abla kizartma filan yapti bizimkiler bende omlet yapip günü kapattim
Evet acikladim abla :)
Afiyet olsun tatlim
Gunaydin canim tabikide istemekten vazgecmiyoruz
Ins yapicam kuzum :)
Gunaydin tatlim
Cumaya belli olmaz kuzu daha var
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?