Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun bi an evvel şifasını versin insAllah canım

kötü degil ama aksam bi sicak yemek olsaydi bari cnm
yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm

Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
aksam biraz az geldi cnm
Ablam ya ne kadar yoğun geçiyor günlerin maaşallah iyi enerjin var allah kolaylık versin
enerji falan yok da tatlim başa gelince mecbur cekiliyor :) yoksa ben evde sessiz sakin kalmak istiyorum
neyseki az da olsa sonradan spor gelmiş
bugun icin guzel cnm
Ins. Yarina icli kofteler arti getirmez
eger kilo icinse neden kabak yada ananas detoksu yapmiyon cnm hem daha kolay hemde garanti
Ekşi sözlük ye deli yorumlar yapmışlar bu spor için... Bı örnek video izleyeyim, belki sana eşlik ederim.
spor gecmisi olmayan ve fazla kiloda onerilmez cnm
Once bi 5 mil lesliyi rahat yapmak gerekir bide 75 kilo alti daha iyi olur
Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim portakal
Yarım çb ceviz

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
1 tabak köz patlıcan yemeği
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
cok guzel cnm masallah hic bozmuyosun
anacim sen cehennememi düştün
niye once yemegini yemedinki anlamadim tatlim
hafizeeee sen hepimizi delirtecen haaa kiz bize 2 haftadir regli olamadim diyosun daha gunun gelmemis
Tatlim şüphen varsa bi kadin dr na git once

2 ayin heralde dolmadi zaten izin icin

Menude karbonlari cikarip sporda gelirse duraklama falan olmaz
Insan herseyi yapar ama veremezse duraklamadayim der
Şu an bu senin icin gecerli degil kendini kandirma
elif cuma gunu sınırsız kacamak yapiyorsun bugunde lahmacun cig kofteyle geliyorsun
Daha ne diyim bilmiyorum ama takimi ve bizleri pek kaale aldigini sanmiyorum
planlar cok guzel uygulama kismi sende tatlicim tatlicim
kanatlar derisizse guzel cnm
Leslinin puanini yanlismi yazdin
tabiki toplicaksin tatlim
Istersen sana bi yeme plani cikartiriz
neden dicektimki yazmisin :)

Kuzum cok cok gecmis olsun Allah korumus
İnş kisa surede sagligina kavuşur eşin

Tabiki istedigin gelebilirsin

Bi dengesizlestim ben bu ara ama toparlicam abla ya
Yarın normal spor dongume de devam edicem insAllah senden daha bi azar bekliyordum sanırım
Aslında normal listeme tam uyabilsem bana gayet eksi getiriyordu ama bu ara dengesizlesti yine başaramazsam artık beraber liste yapalım

Kadının akıllısı çocukları kocaya yakarmış diye boşa dememişler .

kacamak yapmamisinki niye azar bekliyodun bi totoyu kaldirsan tartida dusecek
Onceden nerdeyse 2 saat spor yapiyodun birden sifirladin negatif etkilemesi normal
Deriliydi abla malesef

aaa 3 nirde yazmamışım
o zaman olmamis cnm zaten miktar fazlaydi bide sadece yag yemis olmuşun

Evet ya cok duygulaniyorum bende rabbim tum isteyen kullarina bu duyguyu yasatsin insallah.benimkide aksamlari hele oturdugum zamanlarda sanki bana kalk diyormuscasina tekip atiyo dönüyor baya hissediyorum bazen gidiklaniyorum guluyorum ha :)
Senin avantajin var vucudun hafif canim ben 2 kiloyu bile asiri fazla hissettigimi dusunuyorum bazende diyorum cocuk buyudude ondan mi agirlastim yoksa 2 kilo beni sanki 10 kilo almisim gibi hissettiriyor bazen cok cabuk yoruluyorum ayaklarim sizliyo ayakta dikilince insallah en zararsiz haliyle hayirla atlatiriz bu sureci allah tum hamilelerin yardimcisi olsun

kacamak yapmamisinki niye azar bekliyodun bi totoyu kaldirsan tartida dusecek
Onceden nerdeyse 2 saat spor yapiyodun birden sifirladin negatif etkilemesi normal
o zaman olmamis cnm zaten miktar fazlaydi bide sadece yag yemis olmuşun
İşte bana en çok koyaN da o karbon var ama kacamak yok artıdayim sporu hiç hafife almamaliymisim

Ah kelebeğim gerçekten anlamadım, sporu azalttım yarın başlicam bi De hiç olmayan tuvalet problemi tarzı şeyler çıktı Cuma’ya düzelecek inşallah

pesto26 kuzum nerdesin sende de motivasyon eksikliği var son zamanlar gelde nasiplen
Haklısın bebeğim, misafirim vardı, tüm gün yemek yaptım. Ağır bişey yapmayım, atıştırmalık olsun derken en son harıl harıl Çerkes tavuğu, hünkar beğendi falan yapıyordum. Ancak gittiler, az sonra burdayım:)

Afiyet olsun canım çiğ köfte Pazartesi öncesi olmasaymış iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…