- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.241
İnşallah canım ya 63e bir an önce gelmek istiyorum çünkü uzun zamandır 63 olduğum için direnç kilom o olacak oradan düşmek zaten zorlayacak beniAboowwwama iyi tutmuşsun kendini
Afiyet olsun canım
Bence güzel canım hem cumaya daha güzel gitmiş olur
Vayyy büyük oynuyosun rakibem kiz oyle olursa beni gecersinBakalım inşallah yani öyle ucundan kıyısından da değil şöyle en az 63,4 gibi bişe görmek istiyorum
Kuzu ne kadar kalacak annenGünaydın canlarım anca gelebildim hafta sonu annemler geldi memleketten anlamlarda toplandık orada kaldım paketim bittiğinden giremedim annem benim yanima gelecek yarin bu surecte istediğim katilim sağlayamaya bilirim izin hakkimi kullanabilirmiyim acabaMefkurem
Bayrama kadar buradalar canim tek bende kalmicaklar ama abim ablam da varKuzu ne kadar kalacak annen
Haklısın canim son zamanlarda bende biliyorum yeterince giremedimMenülere yorum ve katılım
@Fatlady
buse8
@AhSen_2504
Fit mutlu anne
@elfkkk
@pesto26
@gulbeseker
@ebruebrulii
CurukElma
Handandandan
Jasminium84
@nanekekik
Yeni kalktıysan bekle biraz canim vucut sabah odemini atsinTartılmak için biraz daha bekleyeyim diyorum
Canim hicmi idare edemezsin ki böyle seyler icin listeden çıkılmasını sevmiyorum ben pekBayrama kadar buradalar canim tek bende kalmicaklar ama abim ablam da var
Ya aslında ederim ama giremeyince kendimi kötu hissediyorum kimsenin hakkına girmek istememCanim hicmi idare edemezsin ki böyle seyler icin listeden çıkılmasını sevmiyorum ben pek
Tabiki senin kararin ama benim fikrim bu yönde canım. Listede olmayinca kendimizi kaybediyoruzYa aslında ederim ama giremeyince kendimi kötu hissediyorum kimsenin hakkına girmek istemem
Doğru diyosun canim ama hergün gireceğim insallahTabiki senin kararin ama benim fikrim bu yönde canım. Listede olmayinca kendimizi kaybediyoruz
Afiyet olsun canım menu güzelDunki menumu yazayim
10.40
2 yumurta
2 dl peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
2 dl hindi füme
16.50
5 parka kanat bir kismindan derisiz
2 kasik patlıcan salatası
2 kasik soğan salata
2 bardak ayran
1 yulaf kepekli krep
Su.anca 2lt olmuştur ölçemedim
Spor olarak bol yürüyüş yaptim
Ins kuzu :)Doğru diyosun canim ama hergün gireceğim insallah
Görünüşü cok hos valla kuzuDün ablamlarda eldeki malzemelerle yaptığım pastam tadına bayıldılar:)
sun dikkat ettim insallah eksi vardırIki gündede kacamak hakkini doldurmussun canim geri kalan gunlerde dikkat etmeni bekliyoruz afiyet olsun
Normal biber salçası canim içerisinde z.yagi ve kimyon varAfiyet olsun canım.
Biber salçası yazmışsın cevizli biber mı o başka birşey mi?
Bu hafta hırs yaptım bi an önce 63ü görmem gerekVayyy büyük oynuyosun rakibem kiz oyle olursa beni gecersin
Zeytinyağı ile kavuruyor musun yoksa çiğ mi karıştırıyorsun canımNormal biber salçası canim içerisinde z.yagi ve kimyon var
inşAllah istedgn kiloya ulasrsn canımYa öyle de canım normal zamanda da bu kadar dikkat etmeye bu kiloyu verirdim
Güya emzirince daha hızlı gider diyorlar benim metabolizma çok yavaşladı iyice ancak bu kadar gidiyor
afiyet olsun canımDunki menumu yazayim
10.40
2 yumurta
2 dl peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
2 dl hindi füme
16.50
5 parça kanat but kismindan derisiz
2 kasik patlıcan salatası
2 kasik soğan salata
2 bardak ayran
1 yulaf kepekli krep
Su.anca 2lt olmuştur ölçemedim
Spor olarak bol yürüyüş yaptim
güzel olmuş canım ellerine sağlıkDün ablamlarda eldeki malzemelerle yaptığım pastam tadına bayıldılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?