Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az once niran bahsetmis canim duraklamada olabilirsin bendede 72 kiloda olmustu bi bucuk ay sürdü yaklaşık kırılması. Ama spora en basindan beri ağırlık verdigin icin suan yapmamanda etkiliyor olabilir.
olabilir cnm bi kac senedir bu kilonun altina hic dusemedim henuz insAllah oyleyse de cok uzun surmez direnc
Bencede direnç noktasındasın canım, şimdi biraz çaba sarfedersen gidecek o kilolar, pes edersen izne ayrılırsan üzerine daha da kilo alabilirsin...

Senin bu ara motivasyona ihtiyacın var...

Sana biraz motivasyon koçluğu yapacağım, beni takip et

Afiyet olsun canım, bu ara kaçamaklardasın...

İnsAllah sadece spor kaynaklıdır cnm ya yarin mutlaka hareket etmeye spor yapmaya calisicam
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma misali bir örneksin canım....

Spor listesi tutup spor yapmama lüksün yok...

Hadi kalk, ve hayata bir saat ara verdiğini düşün ve o bir saatlik arada spor yap....

Afiyet olsun canım , güzel olmuş...

Ödem için maydonoz limon kürü yap, Çarşamba ve Perşembe

Neden böyle bir karar aldın canım, özel bir sebebi var mı?

insAllah kırılır o direnç cidden sıkıldım
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma misali bir örneksin canım....

Spor listesi tutup spor yapmama lüksün yok...

Hadi kalk, ve hayata bir saat ara verdiğini düşün ve o bir saatlik arada spor yap....
dujn başlangıcı yaptım cnm bugün daha guzel spor olacak insAllah

Sağlam irade, güçlü istek güzel bir sonuca götürür...

Ben sana inanıyorum....

Bugün herkese motivasyonlar benden

Günaydın canm hafta sonu dısında aktif olmayan grupta oldgmu düşnmüyrm ama tabiki fikrine de saygım var.(haftaiçi her bşr sayfayı tek tek okuyrm,menğlere yorumlr yapıyrmmenülerimi de paylasıyrm)haftasonu da elimden geldgnce buradayım.
Cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin inş.
Haksın ablacm
Amin inş aminn
Güzel menü olmş
Dün ablamlarda eldeki malzemelerle yaptığım pastam tadına bayıldılar:)
Harika gözüküyorrt,ellerine sağlık canım.

Yanlış düşünüyorsun canım, insan vücudunun hayvansal gıdalara ihtiyacı var, protein alımı yoksa yavaş yavaş her hastalık başlar...

Neden Afrikalılar hasta bir düşün...et bulamıyorlar...

Şeker hastalığının tek sebebi şekerli besinler tüketmek değil....

Şeker hastalığı yüzyıllar önce hayvansal gıda tüketemeyen fakir insanların hastalığıydı...(protein eksikliği sebebiyle)

Geçmiş olsun canım, Allah sana ve çocuklarına size bağışlamış.... kıymetini bilin.

Son düzenleme:
sun dikkat ettim insallah eksi vardır

Normal biber salçası canim içerisinde z.yagi ve kimyon var
Tartildinmi kuzum
Bu hafta hırs yaptım bi an önce 63ü görmem gerek
Kız işe başlamama 1,5 ay kaldı kıyafetlerime giremezsem yeni bişeler almam gerekecek onu da istemiyorum
Yani 1,5 ay sonra en kötü ihtimalle 59-60 olmalıyım
Ay iyi iste yarışalım iyicr hırs yap sende ama kacamaklarin bahanelerin arkasina siginmak yok
Neden böyle bir karar aldın canım, özel bir sebebi var mı?
Protein sadece etten alinmaz canim tahillardada bulunur. Ki zatrn et yemiyorum ben normaldede. Yanlis düşündüğümü düşünmüyorum benim fikrim bu yonde bebegim

yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm

Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
Ah Ah...

Spor spor dedin, gaza geldim, bı yürüyüş yapayım dedim...

Açtım koşu bandını, 2 km yürüdüm 20 dk' da, aniden koşu bandı bozuldu...

Nasıl moralim bozuk, evdeki en önemli, en fonksiyonel eşyamdı.

Bu hafta tamirci çağıracağım ama, sporlu günler yakındır...

Son düzenleme:
Günaydınnn sağlıklı musmutlu bir hafta olsun inş canlarım
Mefkurem ablam günaydın.tüm sopa ve ikazlarına varım,kabülümdür,sonuna kadar da haklısın.bunları bizim için yaptığının da farkındayım,Rabbim de gönlüne göre versin inş.ama takımı ve arkadaşlarımı kale almadığım yönündeki düşüncene katılamıyrm,cuma günleri konusunda haklısn tekrar söylüyrm ama ben hic artı gelmedm bu zamna kadar,ve sırf bu alıskanlgm yüzünden haftasonu detoks benzeri menüler yaomya calısıyrm kimi zaman,bu da takımı düşündüğümden.bu arada elbette artı da geldgm vakitler olablr onun da garantisini veremiyorum,metabolizma bu
Sonuç olarak demek istediğini anlıyrm,uyarıların kabülüm,sen de bu takımdaki herkes de beni kamçılayan insanlar olarak baştacımsınız.ilk hedefim 70 idi,belli bi kısmına ulaşınca mezun olunabiliyordu,hala gecerli ise cuma günü mezun olmak isteyeyim.ama takımdan ayrılmak anlamnda değil tabiki,zaten ilk hedefim 70 idi,ikinci hedefime de izne ayrılanlar bölümünde ulaşmaya calsrm,böylece hem kimsenin hakkına girmiş olmam,hem de aranızda kalmya devam ederim mümkün olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…