- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.261
Az once niran bahsetmis canim duraklamada olabilirsin bendede 72 kiloda olmustu bi bucuk ay sürdü yaklaşık kırılması. Ama spora en basindan beri ağırlık verdigin icin suan yapmamanda etkiliyor olabilir.
Bencede direnç noktasındasın canım, şimdi biraz çaba sarfedersen gidecek o kilolar, pes edersen izne ayrılırsan üzerine daha da kilo alabilirsin...olabilir cnm bi kac senedir bu kilonun altina hic dusemedim henuz insAllah oyleyse de cok uzun surmez direnc
Afiyet olsun canım, bu ara kaçamaklardasın...Kızlar selamlar naslsnz..bugğn neredeyse tüm gün ev ile ilgilendim,biiraz değşklikyaptk ve cok yorucuydu...çok da gec bitti hatta tam bitmedi ama buna şükür tabi
Menü
12.00
2 yumurta
2 3 catal peynir
1 2 catal kaşar
Zeytin
Bol dom saltlk
Yeşillk
Bi dilm ekmk
15.00
1 elma
1avuç fındık
19.00
2 orta lahmacn
3 4 küçük çiğköfte(kıvırcıkla)
Su
2 lt üstü
Sakın kullanma, geç döllenme diye birşey var ve idrar tahlilinde çıkmaz....Bi kac güne yaparım cnm hala negatifse zaten söktürücü seyler denerim
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma misali bir örneksin canım....İnsAllah sadece spor kaynaklıdır cnm ya yarin mutlaka hareket etmeye spor yapmaya calisicam
Afiyet olsun canım , güzel olmuş...Bugünkü menum
Kahvalti 12:00
Sahanda 2 yumurta
Bol yeşillik
2 ceviz
Ara
1 bardak süt
1 kuru kayısı
1 incir
1 ceviz
Akşam 18:00
5-6 tane kanat ve 3 köfte (mangalda)
Salata
2 bardak ayran
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
45 dk leslie*15
20 dk bölgesel hareketler*60 puan
Fit mutlu anne
kesinlikle bence hergun bir konu bulalım eskiden yapardık hergun bir konu o konu hakkında yorum ,
Neden böyle bir karar aldın canım, özel bir sebebi var mı?Kızlar bundan sonra hayvansal gida tuketmeme kararı aldim. Uzun zamandir aklimdaydi ama o cesareti kendimde göremiyordum. Son zamanda iyice araştırdım. Ve yapabilecegimi düşünüyorum. Ki zorlanirsam bile en azından denemedim demeyecegim daha sonra keske diyecegime simdi yapicam
insAllah kırılır o direnç cidden sıkıldımBencede direnç noktasındasın canım, şimdi biraz çaba sarfedersen gidecek o kilolar, pes edersen izne ayrılırsan üzerine daha da kilo alabilirsin...
Senin bu ara motivasyona ihtiyacın var...
Sana biraz motivasyon koçluğu yapacağım, beni takip et
dujn başlangıcı yaptım cnm bugün daha guzel spor olacak insAllahHocanın dediğini yap, yaptığını yapma misali bir örneksin canım....
Spor listesi tutup spor yapmama lüksün yok...
Hadi kalk, ve hayata bir saat ara verdiğini düşün ve o bir saatlik arada spor yap....
Sağlam irade, güçlü istek güzel bir sonuca götürür...Huhuu kardeşimin düğününe 22 hafta var haftada 700 g versem 22*0.7 versem 55 e inerim diyelim iki üç haftada sabit kalsam en kotu 59 olurumartık geri sayım başladı kendi dugunumde 52 kg idim şimdi çoluk çocuk yaş farkı diyelim 56 iyidir
Günaydın canm hafta sonu dısında aktif olmayan grupta oldgmu düşnmüyrm ama tabiki fikrine de saygım var.(haftaiçi her bşr sayfayı tek tek okuyrm,menğlere yorumlr yapıyrmmenülerimi de paylasıyrm)haftasonu da elimden geldgnce buradayım.Menülere yorum ve katılım
@Fatlady
@buse8
@AhSen_2504
Fit mutlu anne
elfkkk
@pesto26
@gulbeseker
@ebruebrulii
CurukElma
Handandandan
Jasminium84
@nanekekik
Cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin inş.Mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım
Haksın ablacmkötü degil ama aksam bi sicak yemek olsaydi bari cnm
yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm
Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
aksam biraz az geldi cnm
enerji falan yok da tatlim başa gelince mecbur cekiliyor :) yoksa ben evde sessiz sakin kalmak istiyorum
neyseki az da olsa sonradan spor gelmiş
bugun icin guzel cnm
Ins. Yarina icli kofteler arti getirmez
eger kilo icinse neden kabak yada ananas detoksu yapmiyon cnm hem daha kolay hemde garanti
spor gecmisi olmayan ve fazla kiloda onerilmez cnm
Once bi 5 mil lesliyi rahat yapmak gerekir bide 75 kilo alti daha iyi olur
cok guzel cnm masallah hic bozmuyosun
anacim sen cehennememi düştün
niye once yemegini yemedinki anlamadim tatlim
hafizeeee sen hepimizi delirtecen haaakiz bize 2 haftadir regli olamadim diyosun daha gunun gelmemis
Tatlim şüphen varsa bi kadin dr na git once
2 ayin heralde dolmadi zaten izin icin
Menude karbonlari cikarip sporda gelirse duraklama falan olmaz
Insan herseyi yapar ama veremezse duraklamadayim der
Şu an bu senin icin gecerli degil kendini kandirma
elif cuma gunu sınırsız kacamak yapiyorsun bugunde lahmacun cig kofteyle geliyorsun
Daha ne diyim bilmiyorum ama takimi ve bizleri pek kaale aldigini sanmiyorum
planlar cok guzel uygulama kismi sende tatlicim tatlicim
kanatlar derisizse guzel cnm
Leslinin puanini yanlismi yazdin
tabiki toplicaksin tatlim
Istersen sana bi yeme plani cikartiriz
neden dicektimki yazmisin :)
Amin inş aminnEvet ya cok duygulaniyorum bende rabbim tum isteyen kullarina bu duyguyu yasatsin insallah.benimkide aksamlari hele oturdugum zamanlarda sanki bana kalk diyormuscasina tekip atiyo dönüyor baya hissediyorum bazen gidiklaniyorum guluyorum ha :)
Senin avantajin var vucudun hafif canim ben 2 kiloyu bile asiri fazla hissettigimi dusunuyorum bazende diyorum cocuk buyudude ondan mi agirlastim yoksa 2 kilo beni sanki 10 kilo almisim gibi hissettiriyor bazen cok cabuk yoruluyorum ayaklarim sizliyo ayakta dikilince insallah en zararsiz haliyle hayirla atlatiriz bu sureci allah tum hamilelerin yardimcisi olsun
Güzel menü olmşDunki menumu yazayim
10.40
2 yumurta
2 dl peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
2 dl hindi füme
16.50
5 parça kanat but kismindan derisiz
2 kasik patlıcan salatası
2 kasik soğan salata
2 bardak ayran
1 yulaf kepekli krep
Su.anca 2lt olmuştur ölçemedim
Spor olarak bol yürüyüş yaptim
Harika gözüküyorrt,ellerine sağlık canım.Dün ablamlarda eldeki malzemelerle yaptığım pastam tadına bayıldılar:)
Yanlış düşünüyorsun canım, insan vücudunun hayvansal gıdalara ihtiyacı var, protein alımı yoksa yavaş yavaş her hastalık başlar...Sırf bizim keyfimiz icin hayvan ölümüne karşıyım canim. Cok araştırdım. Okudukca kendimden tiksindim resmen. Bu yapilan iskencelerin sebebi biziz çünkü. Yemeye devam ettikce bunlar durmayacak. Kurban eti hic yemedim. Midem almadı asla. Ama diger kesilen hayvanlarin ne farki var. Çinde kedi köpek yiyorlar ortalik ayaga kalkiyor tavugun inegin o canlilardan bi farki oldugunu düşünmüyorum. Yada en ufak bi örnek. Doğuran inek buzagisini emziremiyor neden süt bize geliyor çünkü. Cok fazla iskence var canim ve buna ortak olmak istemiyorum
Neden canım, yorum yapmıyor muyum ben?Menülere yorum ve katılım
@Fatlady
@buse8
@AhSen_2504
Fit mutlu anne
elfkkk
@pesto26
@gulbeseker
@ebruebrulii
CurukElma
Handandandan
Jasminium84
@nanekekik
Geçmiş olsun canım, Allah sana ve çocuklarına size bağışlamış.... kıymetini bilin.Mefkurem iyi geceler sayın kaptanım öncelikle çok çok özür diliyorum yazamadığım için. Çok kötü birşey yaşadık eşim trafik kazası geçirdi beli kırıldı yoğun bakıma aldılar daha iki gündür eve çıktık çok şükür Allah bana ve çocuklarıma bağışladı. O sebeple yazamadım şimdi de ve geldik aklıma geldi burası yazmak istedim. Daha listeye giremeden çok hevesle girdiğim bu gruptan bir süreliğine ayrılmak zorundayım eşim iyileştiğinde tekrar beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum kaptanım hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun bal arkadaşlarım
Teşekür ederim canım...
Kadının akıllısı çocukları kocaya yakarmış diye boşa dememişler .
Tartildinmi kuzumsun dikkat ettim insallah eksi vardır
Normal biber salçası canim içerisinde z.yagi ve kimyon var
Ay iyi iste yarışalım iyicr hırs yap sende ama kacamaklarin bahanelerin arkasina siginmak yokBu hafta hırs yaptım bi an önce 63ü görmem gerek
Kız işe başlamama 1,5 ay kaldı kıyafetlerime giremezsem yeni bişeler almam gerekecek onu da istemiyorum
Yani 1,5 ay sonra en kötü ihtimalle 59-60 olmalıyım
Neden böyle bir karar aldın canım, özel bir sebebi var mı?
Protein sadece etten alinmaz canim tahillardada bulunur. Ki zatrn et yemiyorum ben normaldede. Yanlis düşündüğümü düşünmüyorum benim fikrim bu yonde bebegimYanlış düşünüyorsun canım, insan vücudunun hayvansal gıdalara ihtiyacı var, protein alımı yoksa yavaş yavaş her hastalık başlar...
Neden Afrikalılar hasta bir düşün...et bulamıyorlar...
Şeker hastalığının tek sebebi şekerli besinler tüketmek değil....
Şeker hastalığı yüzyıllar önce hayvansal gıda tüketemeyen fakir insanların hastalığıydı...(protein eksikliği sebebiyle)
Ah Ah...yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm
Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
İnşallah canıminşAllah istedgn kiloya ulasrsn canım ☺ya gayret
afiyet olsun canım
güzel olmuş canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?