- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.741
en geç 12ye kadar bildirmeliyiz diye biliyorum ona göre çizelge yapılıp yayınlanıyor ortak sayfada :44:
Canım ne kalmıs 1 kilo yakında seb beni gecersin bile bu hızla:13:
evet en geç 12-12buçuk ayrıca akşamları genelde 600-700 gram oynuyor nasıl daha az çıkyorsun black cat?:44:
Valla buraya kadar getirdim 11.9 kilodan 6kilom kaldı umarım inerim ama haftaya yavaşlar gram gram gider büyük ihtimal
canım benim wc sorunu varda ondan sanırım işten eve gidince hiçbirşey yemeden henüz tabii tartılırsam sabaha ggöre daha az çıkıyor. birde wc girebilirsem 1 kilo bile fark ediyo. 3 gündür yine çıkamadım bugün çıksam yaaa da gitse kilo yoksa sadece 400gr vermiş görünüyom şuan
çok tatlı... benimde bir kızım var bembeyaz bir canavar. inmi şirine seninkinin ismi neeeeGunaydin kizlaaaarrr
Bu haftaki kilom: Eki Görüntüle 325562
Cok vermemisim ama olsun 90lardan kurtuldum ya artik yuppi
Bu arada tam 10 kilo olmus giden. Toplam 3 ayda verdim tabi bunun 1.5 ayi diyetsiz gecti (hatta artilarda ciktigim da oluyordu o ara).
Neyse Mursh, Hoppi demedi demeyin yakalicam sizi yakinda
Bu arada size merhaba demek isteyen biri var yanimda
Eki Görüntüle 325566
Hadi ben kactim kizlar ise gec kalicam, ogle aramda girerim
saol canım ya valla bıktım bu sindirim sorunundan. sütte içemiyom gaz yapıyo. gaz sorunumda var dahmmm :26: doğrudur cnm bnmde vardı hem şişkinlik hem wc sorunu ilaçla hallettim ağrı olmadan yoksa sonu bunun doktorluk falan... Sütle geçiyordu 2 gündür içmiyorum yine başladı...geçmiş olsun sanada...
çok tatlı... benimde bir kızım var bembeyaz bir canavar. inmi şirine seninkinin ismi neeee
saol canım ya valla bıktım bu sindirim sorunundan. sütte içemiyom gaz yapıyo. gaz sorunumda var dabitki çayı kayısı kurusu ye iç bıktım valla wc ye çıkamamaktan. salıdan beri şişmiş durumdayım
günaydın canlarım tartıldım ve fotoda çektim ama benim fotoyu geç koyucam çünkü evdeki laptobun harddiski cofladı yine tamire gidecekmiş
eddoşşş bu haftaki kilom 68,2 akşam çok kaçırmasaydım 68 dim galibahedefe ulaşamadım yani sende durum nedir :44: yinede iyi ama 700gr gitmiş yarış işe yaradı kaçamak yapmadım dün akşam hariç
günaydın hanımlar kilo bildirimini akşam yapsak oluyor mu ben akşam ları daha az çıkıyom da birde işyeri bilg da bluetooth yok resim akşam yayınlayabilirim.
günaydın hanımlar kilo bildirimini akşam yapsak oluyor mu ben akşam ları daha az çıkıyom da birde işyeri bilg da bluetooth yok resim akşam yayınlayabilirim.
Cnm zaten senın bıldırımını bu hafta almıycam onumuzdekı cuma lısteye eklıycem onun ıcın sorun yok.Ama normalde her cuma saat 12 ye kadar bıldırım yapılıyor eger aksamları daha hafıf olduguna ınanıyorsan persembe aksamı tartıl foto cek :) Öyle çöz sorunu ...
Edda bı sen kaldın bacım beklıkyorum :)))
Bide kızalr foto cekme kuralımıza saygı gösteren ve uyan herkese çok çok teşekkürler
akşamları daha azmı çıkıyounn o nasıl oluyo ki blackcat gün içindebirşey yemiyomusun
Gunaydin kizlaaaarrr
Bu arada tam 10 kilo olmus giden. Toplam 3 ayda verdim tabi bunun 1.5 ayi diyetsiz gecti (hatta artilarda ciktigim da oluyordu o ara).
Eki Görüntüle 325566
Gunaydin kizlaaaarrr
Eki Görüntüle 325566
canımm ilerde bebeğin olursa kediden vazgeç olurmu
çünkü bebekler için zararlı biliyosun
bak ben hastanedde karşılaştım bi çocuk getirdiler ciger filminde akcigeri böyle kist kist olmuş baya fazla kistler olmuştu..
doktor görür görmez dediki evinizde kedimi var
kedinin tüyleri insanlarada zararlı ama bebeklerin çocukların hassaas oldugu için içeri kaçıp cigere saplanıp orada kistler oluştuyomuş..
aklında olsun kuşum
yok yiyorum dünyanında suyunu içiyorum ama wc ye genelde akşam evde çıktığımdan sanırım bu durum akşam dediğim. işten eve gider gitmez yoksa akşam yemeğinden sonra değil
ben bir halt ettim ama iyi mi ettim bilmiyorum kocacığa sormadan ilk defa bişey yaptım
şimdi şehir fırsatları oluyaya onun gibi bir siteden alışveriş yaptım pasif jimlastik+ozon sauna+kavitasyon 70 dklık program 130dan 9,90a inmiş 3 tane aldım inş sorun olmaz şimdi arıcam ve randevu alıcam kadın 3 seansta çok etki beklemeyin dedi ama 30 tl neye vermiyorum denemekte fayda var bide kredi kartıyla alışverişya korktum yaww almasamıydım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?