Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9. TAKIM 239 . ETAP SONUÇLARI***

Edda1985: (68,8/68,4/0,4/%0,58)
Fadime02: (101,5/101,3/0,2/%0,20)
Hoppidicik (85/85,9/ -0,9/%-1,06)
Mursh: (79/81,1/-2,1/%-2,66)
TrulyScrumptious (90,3/89,7/0,6/%0,66)
Siyamum (57,8/56,2/1,6/%2,77)
Nagieymen (69,2/68,2/1,0/%1,45)
Hicranöztürk (55,6/55/0,6/%1,08)

9. TAKIM ORTALAMASI :%0,06

ama ben çizelgemdeki ayıcıgı nasıl oynatıcam yeni kiloma göre..??

Cnm çizelgeni oluştururken ne yaptıysan aynını yapıp gene htpp ıle balayıp png ıle bıden lınkı alıp kontol panalıne yapıstırıyorsun...

Kızlarrr lısteyı hazırladım yukarıdakı gıb ;

Tekrardan herkese hassasıyetı ıcın tesekkurler...Aslında zor olmıycaksa her hafta boyle yapabılırız.Fıkırlerınızı beklıyorum(Daha tesvık edıcı olacagını dusunuyorum)

Ve son olarak bu haftakı tabloda dıp toplamı fazlasıyla etkıledıgım ıcın özür diliyorum ama 1 haftada 2 kılo almıs olmam ımkansız haftaya telafi sözü veriyorum

Günaydınnn...

Kilo bildirimimi ben değil tartı söylesin işte kanıtım

Eki Görüntüle 325549 Eki Görüntüle 325550

56.2yim...
efferin sanaaaaa

çak arkadaşım:13:

fulya sen yoksun ama yinede senden korkuyorum:18:kediciğinede kocaman bir merhabaa

sen daha yakınsın kuşum ben haftaya 68 olsam anca
benim kilom 68.4 (500 gram gitmiş)

buda resmisi :) Eki Görüntüle 325572
efferin kuşum sanaaa

8 kişimiyiz biz be ya????

kızlar şu an vaktim yok ama sizin içinde giyinip süslenip poz verdim...sonra koyucam..bakalım beğenecekmisiniz..

kızlar şu an vaktim yok ama sizin içinde giyinip süslenip poz verdim...sonra koyucam..bakalım beğenecekmisiniz..

Beklıyoruz merakla :)

Kızlar bu arada dunku menum ;

Sabah ;

1 bardak kakolu sut

Öğle;

tavuklu salata
ıce tea seftalı

Akşam;

mantarlı tavuk sote
1 kepce makarna
1 dılım ekmek

yaaa geçmi kaldım ne zamanakadar bildirim yapılıyao bilemadigim için olsa gerek birdaha kine olmaz inş....
kilom tam net cıkmadı 75.5kg yum.

yaaa geçmi kaldım ne zamanakadar bildirim yapılıyao bilemadigim için olsa gerek birdaha kine olmaz inş....
kilom tam net cıkmadı 75.5kg yum.
Eki Görüntüle 325669

Cnm yenı uyelerı bu hafta lısteye eklemedım zaten gec kalmıs sayılmazsın yanı.Ama haftaya paylasım durumuna gore lısteye eklıycem onun ıcın haftaya en gec saat 12:30 a kadaar kılonu paylasmalısın :)))

Heeyyy mıllet nerdesınız be yaaww :)

Ben ogle yemegımı yedım sımdı Sabah kahvaltı yapmak nasıp olmamıstı sımdıde cok sevdıgım bı abım geldı ona yemek ısmarladım kendımede 1 tane lahmacun soyledım 81.1 şerefine :)Ayy ama varya ne zamandır lahmacun yememıstım nasıl lezzetlı geldı anlatamam :2: Neden hep lezzetlı seyler zararlı

Sabah;

yok

Öğle;

1 tane lahmacun
Bol salata
1 büyük ayran

meabalar canım benım nısanlım mobılya ustası bunu ona sordum boyatacakkı yenıden gusl olsun yoksa baska bısey surerse parklar ve daha kotu gorunur dıyo

teşekkür ederim canım oldu galiba..

Selam kizlar ogle arasi cok sukur ayy bugun hic gecmek bilmiyor nedense..
Menumu sayayim

sabah: 2 yumurta 1 light ucgen peynir
ara: 1 mandalina
ogle: 1 kase mercimek corbasi

genelde kilo bildirimi gunleri ben cosarim ama bugun iyi gidiyorum aksama bozmasam iyi

EDDA:
Eddacigim ben kediden kediler de benden vazgecemez ustelik bir tane de domuzcuk alicam yaza
canim burada herkeste 2ser kedi veya kopek var ustelik kapilarimizda kucuk kapilar var onlar girip cikabilsinler diye. sokakta bir tane bile sokak kedisi kopegi yok, ama ev kedileri tum gun girip cikiyorlar istedikleri gibi (kendi evkerine yani). her evde en az 2 kedi 3 cocuk oldugu dusunulurse bence dusundugumuz gibi saglik sorunu teskil etmiyor. turkiye'de bitek bu boyle zaten zararli deniyor da, tum avrupada cocuklar hep evcil hayvanlarla kucak kucaga buyuyor birsey oldugu yok. ben hayvan sevgimden vazgecmeyi dusunmuyorum bebegim olsa da kediye binip gezebilir yani

FADIME:
benimkinin de isi gucu surat asmak, kendini elletip sevdirmemek. sadece banyodan sonra ayaklarimiz ciplakken veya gece gec saatte sirnasiyor, kalan saatlerde kendi kendine cool takiliyor biz minciklamaya calisinca da kizip miyavliyor

BLACKCAT:
Benim oglusumun ismi Persie

alinti yapamadim kizlar cunku niyeyse alinti yaptigimda mesaji yollamiyor hata veriyor isyerindeki kisitli internet olayindan sanirim normalde forumlara girmek yasak ama bu turk sitesi ya henuz kesfedemediler

alınganlık yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın yazmıştım ama arada kaynadı
internetten 3 seans kavitasyon+pasif jimnastik+ozon sauna+vücut analizi aldım 30 tlye seansı 70 dk yaptıran bilgisi olan varmı bilgi versin demiştimmmmm

Canım ben gitmedim ama arkadasımın ablası gitmis aman aman bi incelme olmuyo demişti
Ben Bifte giderken hocaya sormustum önermemişti :44:

Merhaba kızlar sabah bildirim yapıp çıktım ama iykide öyle olmuş gözlerim hem uykusuzluktan hemde pc ye fazla bakmaktan kan çanağına dönmüş... Napcam bilmiyorum yarın bi doktora giderim geçmezse ağrı yok ama resmen kanlı tamamı beyaz yok ortada

aman ne bileyim aldım işte çok bişey değil 30 tl randevumuda aldım gideyim ilkine sarmazsa gitmem bir daha

çok pasra vermemişin ondan yorum yapayım. canım ben o tür aletlerin çoğunu denedim çok kalıcı sonuçlar vermiyorlar. hani pahalı olsa hiç bulaşma diyecektim ama verdiğin para az bir dene belki sen sonuç alırsın...

herkese ıyı aksamlar.ınanamıyorum 1 kılo verdım sızler beni gercekten motıve ettınız ınsallah haftayada vermıs olurum sankı hayal bu sefer kılolar gıdıcek galıba opuyorum hepınızı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…