- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.761
ama ben çizelgemdeki ayıcıgı nasıl oynatıcam yeni kiloma göre..??
efferin sanaaaaaGünaydınnn...
Kilo bildirimimi ben değil tartı söylesin işte kanıtım
Eki Görüntüle 325549 Eki Görüntüle 325550
56.2yim...
çak arkadaşım:13:Günaydın kızlarrr ...
Herkese süper mutlu az kcl Hayırlı Cumalar...
Walla mübarek cuma günü ama ben pek sevmiyorum hem kilo bildirimi var hem sipariş günümüz çok youn ve stresli oluyoruz ...
Neyse gelelim saadete dikkat edin gözleriniz yuvalarından çıkabilir. Ahanda böyle olursunuz...
Eki Görüntüle 325551
Yuh diorum kendime yyuuuhhhh:44:
Heee bu arada o tartının ustunde gorunen fulu hayalet benımSaç baş darmadagın :)))
günaydın canlarım tartıldım ve fotoda çektim ama benim fotoyu geç koyucam çünkü evdeki laptobun harddiski cofladı yine tamire gidecekmiş
eddoşşş bu haftaki kilom 68,2 akşam çok kaçırmasaydım 68 dim galibahedefe ulaşamadım yani sende durum nedir :44: yinede iyi ama 700gr gitmiş yarış işe yaradı kaçamak yapmadım dün akşam hariç
fulya sen yoksun ama yinede senden korkuyorum:18:kediciğinede kocaman bir merhabaaGunaydin kizlaaaarrr
Bu haftaki kilom: Eki Görüntüle 325562
Cok vermemisim ama olsun 90lardan kurtuldum ya artik yuppi
Bu arada tam 10 kilo olmus giden. Toplam 3 ayda verdim tabi bunun 1.5 ayi diyetsiz gecti (hatta artilarda ciktigim da oluyordu o ara).
Neyse Mursh, Hoppi demedi demeyin yakalicam sizi yakinda
Bu arada size merhaba demek isteyen biri var yanimda
Eki Görüntüle 325566
Hadi ben kactim kizlar ise gec kalicam, ogle aramda girerim
efferin kuşum sanaaasen daha yakınsın kuşum ben haftaya 68 olsam anca
benim kilom 68.4 (500 gram gitmiş)
buda resmisi :) Eki Görüntüle 325572
8 kişimiyiz biz be ya????
***9. TAKIM 239 . ETAP SONUÇLARI***
Edda1985: (68,8/68,4/0,4/%0,58)
Fadime02: (101,5/101,3/0,2/%0,20)
Hoppidicik (85/85,9/ -0,9/%-1,06)
Mursh: (79/81,1/-2,1/%-2,66)
TrulyScrumptious (90,3/89,7/0,6/%0,66)
Siyamum (57,8/56,2/1,6/%2,77)
Nagieymen (69,2/68,2/1,0/%1,45)
Hicranöztürk (55,6/55/0,6/%1,08)
9. TAKIM ORTALAMASI :%0,06
kızlar şu an vaktim yok ama sizin içinde giyinip süslenip poz verdim...sonra koyucam..bakalım beğenecekmisiniz..
efferin sanaaaaa
çak arkadaşım:13:
fulya sen yoksun ama yinede senden korkuyorum:18:kediciğinede kocaman bir merhabaa
efferin kuşum sanaaa
8 kişimiyiz biz be ya????
yaaa geçmi kaldım ne zamanakadar bildirim yapılıyao bilemadigim için olsa gerek birdaha kine olmaz inş....
kilom tam net cıkmadı 75.5kg yum.
Eki Görüntüle 325669
çok moralim bozuldu anlatamammm
beyaz lake olunca direk göze batıyo hata bende sürterek kaldırdım
bilmiyorumkio kalemler biliyorum ama fayans araları için bu lake beyaz mobilya acaba mobilyacıyamı götürsem
durduk yerde iş çıkardım başıma
Cnm çizelgeni oluştururken ne yaptıysan aynını yapıp gene htpp ıle balayıp png ıle bıden lınkı alıp kontol panalıne yapıstırıyorsun...
Kızlarrr lısteyı hazırladım yukarıdakı gıb ;
Tekrardan herkese hassasıyetı ıcın tesekkurler...Aslında zor olmıycaksa her hafta boyle yapabılırız.Fıkırlerınızı beklıyorum(Daha tesvık edıcı olacagını dusunuyorum)
Ve son olarak bu haftakı tabloda dıp toplamı fazlasıyla etkıledıgım ıcın özür diliyorum ama 1 haftada 2 kılo almıs olmam ımkansız haftaya telafi sözü veriyorum
alınganlık yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın yazmıştım ama arada kaynadı
internetten 3 seans kavitasyon+pasif jimnastik+ozon sauna+vücut analizi aldım 30 tlye seansı 70 dk yaptıran bilgisi olan varmı bilgi versin demiştimmmmm
Canım ben gitmedim ama arkadasımın ablası gitmis aman aman bi incelme olmuyo demişti
Ben Bifte giderken hocaya sormustum önermemişti :44:
kızda dedi zaten incelme 3 seansta olmaz sıkılaşırsınız sadece dedi
Bence hiç gerek yok canım zayıfladıkca incelirsin zaten İstedigin kiloya ulasınca daha fazla incelmesini istedigin yere yaptırısın
aman ne bileyim aldım işte çok bişey değil 30 tl randevumuda aldım gideyim ilkine sarmazsa gitmem bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?