Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi akşamlar hanımlar szin takımda devam etmeyecem. çok az geldi paylaşımınız size başarılar dilerim...zaten henüz asil olmamıştım sorun olmaz her halde...

iyi akşamlar hanımlar szin takımda devam etmeyecem. çok az geldi paylaşımınız size başarılar dilerim...zaten henüz asil olmamıştım sorun olmaz her halde...

sorun olmaz cnm bizde yeni üyeler olarak okyanussuada ve ela41le devam ederiz... elimizden gelen bu kadar girmeye çabalıyoruz motive olan veriyor napalım...

Selam millet noldu bugun sessiziz gercekten de
Butun gun ac gezdim gezdim aksam tabi saldirdim yemeklere.. Neyse 1200 kaloriyi gecmedim o yuzden tehlike yok (?)
Regl hala olamadim bugun olmam gerekiyordu, ama kasiklarim agriyor her an gelebilir.
Bir an once olup bitsin de gercek kilomu goreyim

Gecmis olsun canim ya cay koy gozune cok iyi geliyor, pamuklari al cayin demine bandir sonr ayat gozlerine o pamuklari koy (ilik olacak tabi sicak degil) sonra oyle yarim saat 1 saat kadar uzan cok rahatlatiyor gozleri gercekten

herkese ıyı aksamlar.ınanamıyorum 1 kılo verdım sızler beni gercekten motıve ettınız ınsallah haftayada vermıs olurum sankı hayal bu sefer kılolar gıdıcek galıba opuyorum hepınızı......

selam canim tebrik ederim cok sevindim umarim sen de ideal kilona kisa zamanda ulasirsin

teşekkürler cnm denicem inş olur.

Resimde bbCode yazan yerin en üstündeki http ile başlayan png ile biten kodukopyalayıp Kontrol Panelinden> Profil Düzenle>kişisel bilgiler>çizelge yazan yere yapıştır...

Umarım yardımcı olmuşumdur...

Saol cnm... deneyeyim bebeklere yaparlar onu genelde

haklisin tatlimm imzami atiyorum ben de bunun altina

Teşekkür ederim

aynen canım bende regl oldum olucam sıstım ıyıce bıde bende polıkıstık over var daha sıkıntılı oluyor..

elacim, IMPORTANT yazan yerin de hemen altinda bir link var o linki kaydetmen gerekiyor kilo verdikce o linke girerek yeni kilonu yaziyorsun o da otomatikman cizelgeni degistiriyor bir daha yapip buraya yuklemene gerek kalmiyor

günaydın kızlar biraz geçmişe göz attım bir arkadaş paylaşımımızı begenmemiş ayrılmış .onun yerine birini çagırdım
MURS

Kizlar regl oluyorum bugun sonunda, bu kez gecikmedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim cunku bi yandan da haftasonumu yatalak gecirmek zorunda kalacagima yaniyorum. Ama diger yandan da haftaya cuma bitmis olcak yani siskinlik olmayacak bakalim 88i gorebilecek miyim... (ruyamda?)
Bu arada az once resmen kacamak krizim tuttu bir anda. 2 koca yuvarlak kepekli ekmeklerden, 40 gr peynir, 2 haslanmis yumurta, meyve suyu.. Kahvaltiydi bu. Ustune de cikolata yedim 1 tane neyse ki o buyuk degildi. 2 haftadir ac geziyorum ya regl olmak uzereyken cosuverdim bir anda. Neyse ogle yemegi yok, aksami da hafif gecirip telafi etmeye caliscam. Ispanak yemegi yapiyorum az zeytinyagli, onu ekmeksiz yemeyi dusunuyorum yagsiz yogurtla beraber. Spor da yapabilirsem dengelerim :18: sucluluk duygusu cok pis bisey

günaydın Cektim canım yarın gönderirim

benim de cekmem lazim ama oof of :26: taytlar icinde kendimi gostermek fikri bana hic cazip gelmiyooorrr

günaydın kızlar biraz geçmişe göz attım bir arkadaş paylaşımımızı begenmemiş ayrılmış .onun yerine birini çagırdım
MURS

gunaydin canim cok iyi yapmissin kimdir kimlerdendir

Menümü yazıp çıkayım

Misafir olması diyeti etkilese de beni etkilemiyor...

Sabah: çeyrek börek
1 fincan yeşilçay
çok ufak peynir
bol bol domates salatalık
1parça sucuklu yumurta(tadına baktım)

Ara : 1elma

öğle: 1 tane yağsız köfte salata..

Ara: yok

Akşam: 1 kase tarhana çorba
2 kaşık pilav 1 kase kuru fasülye
salata
1 kaşık yağsız yerinden et sote

İlk defa bu kadar çok yedim bunların yanında fıstıklı baklava ve çilekli pastada vardı yemedim...
Ayrıca bugün apartmanda gezinirken herkes övgüler yağdırdı soryolar naptın ne yedin bizede uygula falan çok mutlu oldum herkes küçülmüşsün resmen diyor

slm kızlar nasılsınız bakalım??? diyet işleri nasıl gidiyor???size birşey sormak istiyorum himalaya tuzu kullanan var mı aranızda ben 1 aydır içtiğim suya yaptığım tuzlu karışımdan katıyorum kabızlık sorunu falan kalmadı bende ,özellikle halsizliğim gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…