Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bepanthen ve bepanthol cok aşırı e vitamini içerdiği icin düzenli kullanımda kıllanmaya sebep oluyor kuzum aklinda olsun. Onun yerine hindistan cevizi yağını kullanmaya devam edebilirsin bence

Hic olmamis canim hele cumaya 1 gün kala Afiyet olsun
Pooof içim sıkıldı
Hayirdir kuzu noldu
Allahim esim bu saatte kalktı kendine yiyecek seyler yapıyor bana sende yesene diyor birazcıktan bisey olmaz diyor. Bende bu tuzaklara düşmemek için buraya geldim hemen
Uyma sen ona beybii tuzak hep onlar bakkk

Sağol canım

Gunaydin kizlarrrr bugün kaçamak olmasın lutfen yarın bol bol eksi görelim hepimiz
günaydın gülümmm
ebrulinin kocası gece gece ye der benim koca akşam 1 dilim börekten bir şey olmaz ye der ama bu gün perşembe yiyorsa desinler cevap hazır tartı öncesi sen bana düşman mısın doğruyu söyle şişman hatun seviyorsun sennn demiii
yatağının yumaşağı evladır demiş hz. ömer sen de öyle istiyorsun demiiiii diye bombardımana tutacğızzz

valla senin kaçamak yapmamandan çok , benim ilgili tekne kiralama ve kız kardeşine evlilik teklifi çekti hem deeee doğum günü kutlamasın da vaavvv didim maşallah didim , inşallah sonuna kadar böyle güzel gider didim rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun da aha da şimdi didimmmm

Pooof içim sıkıldı
deme kız öyle şeyler sıkıntı çekme kendine böyle hissettiğin de hemen komik eğlenceli videolar izle gerçi gecenin 2 sin de izlenir mi bilmem ama mutlu olacağın şükredeceğin şeyleri düşünmek de çok işe yarar

Günaydın abla :)
Allahimmm tabi hersey hz omeri takip etmek icin yoksa sismanliktan degil yani
Ins abla cocuk arkadasim zaten 10 senedir tanırım:) bizim kiz biraz huysuz anlasabilirlerse güzel olur yani efendi cocuk :) amin ablam sagol

Canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Allahim esim bu saatte kalktı kendine yiyecek seyler yapıyor bana sende yesene diyor birazcıktan bisey olmaz diyor. Bende bu tuzaklara düşmemek için buraya geldim hemen
Yaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederler
Dün benimki de delirtti beni, bi arkadaşın doğumgünüydü bizde kutladık kıza dedim ki pastandan yemesem kırılmazsın di mi eşim oradan atladı al bi tadına bak nefsin körelsin bi parçadan bişe olmaz vırt zırt ben kendimi biliyorum bi parçacık tab bişe yapmaz ama şeker ağzıma girdiği anda devamı geliyor bende durduramıyorum, öyle böyle zorla soktu ağzıma insanların yanında inatlaşmak istemedim eşimle anan kalabalıktan istifade edip hemen kaçıp tükürdü sonra da hmmm güzelmiş pasta dedim

Benim de güzeeelll bir göz kremine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…