- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.781
Bepanthen ve bepanthol cok aşırı e vitamini içerdiği icin düzenli kullanımda kıllanmaya sebep oluyor kuzum aklinda olsun. Onun yerine hindistan cevizi yağını kullanmaya devam edebilirsin benceAaa evet onsuz olmaz şu an sana. Soğuk sıkımından bir adet öneririm, hem yemeğe koyarsın, hem eline yüzüne saçına sürersin:) bu arada göz kapağı ve altı için nemlendirici veya bakım tavsiyen varsa alırım:) arada bepanthenin kremini sürüyorum
Hic olmamis canim hele cumaya 1 gün kalaMenüm
(Sabah erknden doktra gttim)
11 gibi
Bie ev poacasnn ceyreği(yolum uzundu git gel hicbişey yiyemeynce okulda buşçlabldgm ilk setden bi parca aldım)
14.00
Bi kase mercmk corba ve bir lokma ekmek
Aksam bişey yiyemedim fırsatım olup..bide istemedim.sonrada cok gec oldu.bi bardak süt ile 9 10 fındk yedim.Menüm dengesz biliyrm..bu hafta biraz karısık ve yoğun bi hafta geciryrm,diyetime de yansıyor biliyorumyarın toparlcm inş
Hayirdir kuzu nolduPooof içim sıkıldı
Uyma sen ona beybii tuzak hep onlar bakkkAllahim esim bu saatte kalktı kendine yiyecek seyler yapıyor bana sende yesene diyor birazcıktan bisey olmaz diyor. Bende bu tuzaklara düşmemek için buraya geldim hemen
Sağol canımAfiyet olsun canım bulgur seni şişirmiyor mu
Afiyet olsun canım
Valla iyi dayanıyorsun canım çok erken kapatıyorsun
Afiyet olsun canım
Hafif güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Akşam yumurta yediğinde daha hafif oluyor dimi bol eksi gelsin inş
günaydın gülümmmGunaydin kizlarrrr bugün kaçamak olmasın lutfen yarın bol bol eksi görelim hepimiz
valla senin kaçamak yapmamandan çok , benim ilgili tekne kiralama ve kız kardeşine evlilik teklifi çekti hem deeee doğum günü kutlamasın da vaavvv didim maşallah didim , inşallah sonuna kadar böyle güzel gider didim rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun da aha da şimdi didimmmmKizlar simdi geldim eve. haftaya kardesimin dogum günüydü sevgilisi ramazana denk geliyor diye erken kutladi bide evlilik teklifi etti. Son dakika soyledi banada herkese surpriz oldu. Is çıkışı sahile gittik tekne kiralamış. Ama hazırlanan hicbisiden yemedim kacamak yok yani
deme kız öyle şeyler sıkıntı çekme kendine böyle hissettiğin de hemen komik eğlenceli videolar izle gerçi gecenin 2 sin de izlenir mi bilmem ama mutlu olacağın şükredeceğin şeyleri düşünmek de çok işe yararPooof içim sıkıldı
Günaydın abla :)
Allahimmm tabi hersey hz omeri takip etmek icin yoksa sismanliktan degil yanigünaydın gülümmm
ebrulinin kocası gece gece ye der benim koca akşam 1 dilim börekten bir şey olmaz ye der ama bu gün perşembe yiyorsa desinler cevap hazır tartı öncesi sen bana düşman mısın doğruyu söyle şişman hatun seviyorsun sennn demiii
yatağının yumaşağı evladır demiş hz. ömer sen de öyle istiyorsun demiiiii diye bombardımana tutacğızzz
Ins abla cocuk arkadasim zaten 10 senedir tanırım:) bizim kiz biraz huysuz anlasabilirlerse güzel olur yani efendi cocuk :) amin ablam sagolvalla senin kaçamak yapmamandan çok , benim ilgili tekne kiralama ve kız kardeşine evlilik teklifi çekti hem deeee doğum günü kutlamasın da vaavvv didim maşallah didim , inşallah sonuna kadar böyle güzel gider didim rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun da aha da şimdi didimmmm
11 aylık oldu sayılır canım ya...Çok zor ya Rabbim yardımcın olsun. Kaç aylıktı senin kuzu?
Canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın abla :)
Allahimmm tabi hersey hz omeri takip etmek icin yoksa sismanliktan degil yani
Ins abla cocuk arkadasim zaten 10 senedir tanırım:) bizim kiz biraz huysuz anlasabilirlerse güzel olur yani efendi cocuk :) amin ablam sagol
Yaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederlerAllahim esim bu saatte kalktı kendine yiyecek seyler yapıyor bana sende yesene diyor birazcıktan bisey olmaz diyor. Bende bu tuzaklara düşmemek için buraya geldim hemen
Günaydın canım inşallahGunaydin kizlarrrr bugün kaçamak olmasın lutfen yarın bol bol eksi görelim hepimiz
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar
Kaçamaksız bol eksili bir perşembe olsun hepimiz için
Benim de güzeeelll bir göz kremine ihtiyacım varAaa evet onsuz olmaz şu an sana. Soğuk sıkımından bir adet öneririm, hem yemeğe koyarsın, hem eline yüzüne saçına sürersin:) bu arada göz kapağı ve altı için nemlendirici veya bakım tavsiyen varsa alırım:) arada bepanthenin kremini sürüyorum
Onu ben de duymuştum denedim de ama hiç bana göre değil tadıKızlar minnoşlar yazmayı unuttum;
Bugün spor öncesi içine 3 çk Hindistan cevizi yağı atılmış Türk kahvesi içtim. Yağ takma konusunda bir ünü varmış deneyeyim dedim..
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 kk peynir
6 zeytin
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1 çay b. Süt
1 kuru kayısı
1 y.k. Kuru üzüm
Akşam 18:00
Kıymalı yumurta
Salata
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan @bi prenses annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?