Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Canım elbet vardır bunda da bi hayır
İnşallah çok daha iyi çok daha içine sinen çok daha mutlu olabileceğin bi iş kapısı açar Allah

BEn de bayılıyorum sana
Enerjinin hayranıyım

Günaydın kızlaaarrrr
Bugün hava miissss gibi içim açıldı valla tam bahar havası inşallah bozmaz da Kızımı alır azıcık çıkar hava alırız
Azıcık geçmişe bakayım
Günaydın canim burdada hava cok guzel yaa ve bu havada calisicam mecbur
Canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Ins canim cok sagol
Günaydın kızlar
Kaçamaksız bol eksili bir perşembe olsun hepimiz için
Gunaydin tatlim ins
Isrardan hic hoşlanmıyorum ya. Bu veganliktan dolayi herkes bisi deyip duruyor az öncede kahvalti yapacakken ayni durum oldu. Sürekli açıklama yapıyorum birilerine
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Sagol tatlım

Harika :) İyi yapmışsın :)

Onu ben de duymuştum denedim de ama hiç bana göre değil tadı

Bağırsaklar için çok iyi. Zamanla içtikçe alışıyorsun tadına aslında.

Ayyy onu ben de duydum Da göz kapağımda çıkarmaz herhalde dedim. Gene de dünyada hiçbişeye şaşırmamak lazım, dikkat edeyim ben:)

Abla kesinlikle haklısın ama ben de nedense şöyle bi durum oluyor. Olumlaya olumlaya en sonunda bir gece vakti köşeye sıkışıyorum. Demekki samimiyetle olumlamıyorum birden düşünceler, hisler çörekleniyor:)

Onu ben de duymuştum denedim de ama hiç bana göre değil tadı
Yani evet çok ahım şahım değil ama gideri var bence:) bir de miktar çok, tadını biraz fazla değiştirdi
Canım elbet vardır bunda da bi hayır
İnşallah çok daha iyi çok daha içine sinen çok daha mutlu olabileceğin bi iş kapısı açar Allah
İnşaallah canım, haklısın. Olanda da olmayanda da hayır vardır amin, çok teşekkür ederim

Ben de hiç hoşlanmıyorum ya ben kendimi biliyorum 35 yalından kadınım vücudumu da tanıyorum kendimi de ne nasıl etki ediyor bana biliyorum karışmayın bi yani di mi
Ya en güzeli hiç açıklama yapmamak ben bunu yemek istiyorum deyip kapatmak konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…