- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.801
Güzel canım afiyet olsun09.25
1 dilim tbe ile beyaz peynirli tost
1 tavada yumurta
1 parça peynir, 5 zeytin
2-3 dl salatalık, 3 çeri
1 yk keten tohumlu yoğurt
18.20
130g fırında somon
5 yk mantar kavurması
2 yk yoğurt
3 dl domates
Su: 2 lt
Spor: 30 dk eliptik 20 dk zumbamsı 190 puan @bi prenses annesi
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar
Gün boyu annemdeydim misafirleri vardı yardım ettim falan geç eve geldim. Oğlanın ödevi, uyutması derken şimdi oturdum. Bir yandan kahvemi içerken bir yandan geçmiş yapacağım
Menüm
Sabah 12.30
4 çatal kıymalı menemen
1 kk peynir
Akşam 16.00
1 tabak tavuk sote
Ayran
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş = 90 puan @bi prenses annesi
Güzel anımı afiyet olsun09:30=== 1 yumurta ve 1 soğan ile omlet
1 kk peynir
1 kase murç salatası
1 çay bardağı ceviz
15:00=== 100 gr kağıt kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 lt su
Canım elbet vardır bunda da bi hayırTeşekkür ederim canlarım. Kendime söz vermiştim üzülmek yok diye ama işte egom gene de zarar gördü sanki:) 3 aşama geçtim, yüz yüze mülakatta da adam ben tamamım gerisine amirim ve ik karar verecek demişti, olur gözüyle bakmıştım. Bi de hepimizin bildiği bir markada ürün geliştirme mühendisliğiydi hani gerçekten heyecanlanmıştım ama nasip.. inşaallah daha iyileri olur-olacak dediğiniz gibi:)
BEn de bayılıyorum sanaburada neysem evde de aynıyım gülümmm içimden ne gelirse öyle davranıyorum, enerji vampirlerini hem iyileştirmeye hem kendimi korumaya çalışıyorum ekstradan :)
az çatlakımm , az manyakımm, az gıcıkımm ama sevimliyim gülecim kendimi seviyorummm daaa
Afiyet olsun canımBugun menüm
12.00 1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
15.00 1 kase sütlü çorba
19.00 1 kase sütlü çorba
Salata
1 tbe
Spor yok ev işi yaptım bugün su 2l yatana kadar 3 olur
Afiyet olsun canım güzel olmuşKizlar günü kapattim
10.15
4 minik domates
7 zeytin
Yarım elma
Yarım armut
1 bardak badem sütü
14.00
3 y.k. türlü
2y.k. bulgur pilavı
15.00
1 avuc kuruyemis
17.30
Bir büyük kase salata
Su 2 ye tamamlarim
Günaydın canim burdada hava cok guzel yaa ve bu havada calisicam mecburGünaydın kızlaaarrrr
Bugün hava miissss gibi içim açıldı valla tam bahar havası inşallah bozmaz da Kızımı alır azıcık çıkar hava alırız
Azıcık geçmişe bakayım
Ins canim cok sagolCanımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Gunaydin tatlim insGünaydın kızlar
Kaçamaksız bol eksili bir perşembe olsun hepimiz için
Isrardan hic hoşlanmıyorum ya. Bu veganliktan dolayi herkes bisi deyip duruyor az öncede kahvalti yapacakken ayni durum oldu. Sürekli açıklama yapıyorum birilerineYaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederler
Dün benimki de delirtti beni, bi arkadaşın doğumgünüydü bizde kutladık kıza dedim ki pastandan yemesem kırılmazsın di mi eşim oradan atladı al bi tadına bak nefsin körelsin bi parçadan bişe olmaz vırt zırt ben kendimi biliyorum bi parçacık tab bişe yapmaz ama şeker ağzıma girdiği anda devamı geliyor bende durduramıyorum, öyle böyle zorla soktu ağzıma insanların yanında inatlaşmak istemedim eşimle anan kalabalıktan istifade edip hemen kaçıp tükürdü sonra da hmmm güzelmiş pasta dedim
Sagol tatlımAfiyet olsun canım güzel olmuş
Gunaydin canimGünaydın kızlar! Mutlu bir perşembe diliyorum herkese...
Harika :) İyi yapmışsın :)Yaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederler
Dün benimki de delirtti beni, bi arkadaşın doğumgünüydü bizde kutladık kıza dedim ki pastandan yemesem kırılmazsın di mi eşim oradan atladı al bi tadına bak nefsin körelsin bi parçadan bişe olmaz vırt zırt ben kendimi biliyorum bi parçacık tab bişe yapmaz ama şeker ağzıma girdiği anda devamı geliyor bende durduramıyorum, öyle böyle zorla soktu ağzıma insanların yanında inatlaşmak istemedim eşimle anan kalabalıktan istifade edip hemen kaçıp tükürdü sonra da hmmm güzelmiş pasta dedim
Onu ben de duymuştum denedim de ama hiç bana göre değil tadı
Ayyy onu ben de duydum Da göz kapağımda çıkarmaz herhalde dedim. Gene de dünyada hiçbişeye şaşırmamak lazım, dikkat edeyim ben:)Bepanthen ve bepanthol cok aşırı e vitamini içerdiği icin düzenli kullanımda kıllanmaya sebep oluyor kuzum aklinda olsun. Onun yerine hindistan cevizi yağını kullanmaya devam edebilirsin bence
Hic olmamis canim hele cumaya 1 gün kalaAfiyet olsun
Hayirdir kuzu noldu
Uyma sen ona beybii tuzak hep onlar bakkk
Abla kesinlikle haklısın ama ben de nedense şöyle bi durum oluyor. Olumlaya olumlaya en sonunda bir gece vakti köşeye sıkışıyorum. Demekki samimiyetle olumlamıyorum birden düşünceler, hisler çörekleniyor:)deme kız öyle şeyler sıkıntı çekme kendine böyle hissettiğin de hemen komik eğlenceli videolar izle gerçi gecenin 2 sin de izlenir mi bilmem ama mutlu olacağın şükredeceğin şeyleri düşünmek de çok işe yarar
Yani evet çok ahım şahım değil ama gideri var bence:) bir de miktar çok, tadını biraz fazla değiştirdiOnu ben de duymuştum denedim de ama hiç bana göre değil tadı
İnşaallah canım, haklısın. Olanda da olmayanda da hayır vardırCanım elbet vardır bunda da bi hayır
İnşallah çok daha iyi çok daha içine sinen çok daha mutlu olabileceğin bi iş kapısı açar Allah
Ben de hiç hoşlanmıyorum ya ben kendimi biliyorum 35 yalından kadınım vücudumu da tanıyorum kendimi de ne nasıl etki ediyor bana biliyorum karışmayın bi yani di miGünaydın canim burdada hava cok guzel yaa ve bu havada calisicam mecbur
Ins canim cok sagol
Gunaydin tatlim ins
Isrardan hic hoşlanmıyorum ya. Bu veganliktan dolayi herkes bisi deyip duruyor az öncede kahvalti yapacakken ayni durum oldu. Sürekli açıklama yapıyorum birilerine
Sagol tatlım
Zorlamasaydı valla ne yapayımHarika :) İyi yapmışsın :)
Bağırsaklar için çok iyi. Zamanla içtikçe alışıyorsun tadına aslında.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Gün kurusu canımKızlar gün kurusu kayısı mı daha faydalı turuncu olanlar mı daha faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?