Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy onu ben de duydum Da göz kapağımda çıkarmaz herhalde dedim. Gene de dünyada hiçbişeye şaşırmamak lazım, dikkat edeyim ben:)
Vucudumuzun her yerinde kıl folukulu var kuzum göz kapagida dahil buna. Neler görüyorum gercekten göz kapaginda kaşı olanlar var
Günaydın kankiloplarımmmmmm
Vovvv gunaydin beybiiii
Yok onu demektende anlamiyolar. Bu sefer ikna etmeye calisiyolar benim yanlis düşündüğüm filan bitmiyor en son susturuyorum bende
Kızlar gün kurusu kayısı mı daha faydalı turuncu olanlar mı daha faydalı
Valla emin değilim canim ama gün kurusu daha popüler sanki

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.

Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...

Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...

Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..

Isrardan hic hoşlanmıyorum ya. Bu veganliktan dolayi herkes bisi deyip duruyor az öncede kahvalti yapacakken ayni durum oldu. Sürekli açıklama yapıyorum birilerine
Kimseye bahsetme canim, yoksa hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalırsın, bı da seni yorar.

Kızlar minnoşlar yazmayı unuttum;
Bugün spor öncesi içine 3 çk Hindistan cevizi yağı atılmış Türk kahvesi içtim. Yağ takma konusunda bir ünü varmış deneyeyim dedim..
Yürüyüş öncesi bir tatlı kaşığı aspir yağı içiyorum bende, bakalım nasıl bir etkisi olacak..

Yıldızın düşük olabilir canım, bizde de benzer şeyler oluyor ben zaman sosyal medyada eşimle kuzularımla foto paylaşsam ya eşimle kavga ediyoruz ya kızlar hasta oluyor
Ama ben yapmak gerek ben de bilmiyorum

Afiyet olsun
Uymadim kesinlikle
Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o lafları
Harika yapmissin canim tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…