- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.821
Tamamdır canım sağolGün kurusu canım
Ohhhhh keyfin bol olsunUzandım uyurum diye uyuyamadım. Bir kahve yapıp balkon sefası yapayım ben de
Vucudumuzun her yerinde kıl folukulu var kuzum göz kapagida dahil buna. Neler görüyorum gercekten göz kapaginda kaşı olanlar varAyyy onu ben de duydum Da göz kapağımda çıkarmaz herhalde dedim. Gene de dünyada hiçbişeye şaşırmamak lazım, dikkat edeyim ben:)
Vovvv gunaydin beybiiiiGünaydın kankiloplarımmmmmm❣
Yok onu demektende anlamiyolar. Bu sefer ikna etmeye calisiyolar benim yanlis düşündüğüm filan bitmiyor en son susturuyorum bendeBen de hiç hoşlanmıyorum ya ben kendimi biliyorum 35 yalından kadınım vücudumu da tanıyorum kendimi de ne nasıl etki ediyor bana biliyorum karışmayın bi yani di mi
Ya en güzeli hiç açıklama yapmamak ben bunu yemek istiyorum deyip kapatmak konuyu
Valla emin değilim canim ama gün kurusu daha popüler sankiKızlar gün kurusu kayısı mı daha faydalı turuncu olanlar mı daha faydalı
Keyfin bol olsun bebegimUzandım uyurum diye uyuyamadım. Bir kahve yapıp balkon sefası yapayım ben de
Gunaydin kuzummmGunaydinnn
Gunaydin kuzum aaa at o yorgunlugu kalk bakim bugün persembe kabul etmiyoruz yorgunluğuGünaydın kızlar bir yorgunluk var üzerimde
Tabi kuzum haftaya ev boşalıyor rahat ederim o zamanGunaydin kuzum aaa at o yorgunlugu kalk bakim bugün persembe kabul etmiyoruz yorgunluğu
Kimseye bahsetme canim, yoksa hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalırsın, bı da seni yorar.Isrardan hic hoşlanmıyorum ya. Bu veganliktan dolayi herkes bisi deyip duruyor az öncede kahvalti yapacakken ayni durum oldu. Sürekli açıklama yapıyorum birilerine
Yürüyüş öncesi bir tatlı kaşığı aspir yağı içiyorum bende, bakalım nasıl bir etkisi olacak..Kızlar minnoşlar yazmayı unuttum;
Bugün spor öncesi içine 3 çk Hindistan cevizi yağı atılmış Türk kahvesi içtim. Yağ takma konusunda bir ünü varmış deneyeyim dedim..
Günaydın balımGunaydinnn
Bahar yorgunluğu olabilir canımGünaydın kızlar bir yorgunluk var üzerimde
Yıldızın düşük olabilir canım, bizde de benzer şeyler oluyor ben zaman sosyal medyada eşimle kuzularımla foto paylaşsam ya eşimle kavga ediyoruz ya kızlar hasta oluyorKızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.
Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...
Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...
Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..
Afiyet olsun09:30=== 1 yumurta ve 1 soğan ile omlet
1 kk peynir
1 kase murç salatası
1 çay bardağı ceviz
15:00=== 100 gr kağıt kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 lt su
Uymadim kesinlikleBepanthen ve bepanthol cok aşırı e vitamini içerdiği icin düzenli kullanımda kıllanmaya sebep oluyor kuzum aklinda olsun. Onun yerine hindistan cevizi yağını kullanmaya devam edebilirsin bence
Hic olmamis canim hele cumaya 1 gün kalaAfiyet olsun
Hayirdir kuzu noldu
Uyma sen ona beybii tuzak hep onlar bakkk
Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o laflarıgünaydın gülümmm
ebrulinin kocası gece gece ye der benim koca akşam 1 dilim börekten bir şey olmaz ye der ama bu gün perşembe yiyorsa desinler cevap hazır tartı öncesi sen bana düşman mısın doğruyu söyle şişman hatun seviyorsun sennn demiii
yatağının yumaşağı evladır demiş hz. ömer sen de öyle istiyorsun demiiiii diye bombardımana tutacğızzz
Harika yapmissin canim tebrik ederimYaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederler
Dün benimki de delirtti beni, bi arkadaşın doğumgünüydü bizde kutladık kıza dedim ki pastandan yemesem kırılmazsın di mi eşim oradan atladı al bi tadına bak nefsin körelsin bi parçadan bişe olmaz vırt zırt ben kendimi biliyorum bi parçacık tab bişe yapmaz ama şeker ağzıma girdiği anda devamı geliyor bende durduramıyorum, öyle böyle zorla soktu ağzıma insanların yanında inatlaşmak istemedim eşimle anan kalabalıktan istifade edip hemen kaçıp tükürdü sonra da hmmm güzelmiş pasta dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?