- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.841
merhabalar kimse yok muuuu?
acaba yanlış kişiyi mi etiketliyorum takım kaptanı @mefkurem
değil mii?
hu huuu
Ben de ben yapacağım hala bilmiyorumGunaydınnnnnn
Tartıya son gun neler yapcaksıniz? Ben daha kahvaltı bile yapamadım beklemedeyim canim hiç bisey yapmak istemiyor bi tembellik var ustümde. Bide dun cok yoruldum hemen tartida fazlalik olarak yansıdı. Yine eksideyim ama bu haftaki hedefimden daha aşağida olmam lazım yarina gecer heralde
Hoşgeldin canım niçin kapalı olacakmış dur ben bir durumu öğreneyim , sen listedemisin yoksa deneme süresinde mimerhabalarNorth River
aranıza katılabilir miyim?
ben 3. takımda yarışıyordum. lakin bir süre kapalı olacakmış.
Mutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzelKizlar simdi geldim eve. haftaya kardesimin dogum günüydü sevgilisi ramazana denk geliyor diye erken kutladi bide evlilik teklifi etti. Son dakika soyledi banada herkese surpriz oldu. Is çıkışı sahile gittik tekne kiralamış. Ama hazırlanan hicbisiden yemedim kacamak yok yani
Selam canım evde pinekliyorum ben deSelamlarrrrrr okul gezisinndeyim sizler nsslsnz
TAnsiyon aleti yok mu canım bi ölçsenSlm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
Yok malesef canımTAnsiyon aleti yok mu canım bi ölçsen
Geçmiş olsun
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.
Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...
Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...
Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..
Çok geçmiş olsun canım bir ağrı kesici al istersenSlm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
Slm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
evlenince huysuzluk da kalmıyor, zaten sen çocuğu tanıyorsun, çocuk da kız kardeşini tanıyor huyunu suyunu bile bile istiyorsa çok da güzel anlaşırlar allahın izniyle :)Günaydın abla :)
Allahimmm tabi hersey hz omeri takip etmek icin yoksa sismanliktan degil yani
Ins abla cocuk arkadasim zaten 10 senedir tanırım:) bizim kiz biraz huysuz anlasabilirlerse güzel olur yani efendi cocuk :) amin ablam sagol
kız tiyatrocu olucaz bu gidişleYaaa bu adamlar niye böyle hem zayıf hatun isterler hem de sabote ederler
Dün benimki de delirtti beni, bi arkadaşın doğumgünüydü bizde kutladık kıza dedim ki pastandan yemesem kırılmazsın di mi eşim oradan atladı al bi tadına bak nefsin körelsin bi parçadan bişe olmaz vırt zırt ben kendimi biliyorum bi parçacık tab bişe yapmaz ama şeker ağzıma girdiği anda devamı geliyor bende durduramıyorum, öyle böyle zorla soktu ağzıma insanların yanında inatlaşmak istemedim eşimle anan kalabalıktan istifade edip hemen kaçıp tükürdü sonra da hmmm güzelmiş pasta dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?