Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydınnnnnn
Tartıya son gun neler yapcaksıniz? Ben daha kahvaltı bile yapamadım beklemedeyim canim hiç bisey yapmak istemiyor bi tembellik var ustümde. Bide dun cok yoruldum hemen tartida fazlalik olarak yansıdı. Yine eksideyim ama bu haftaki hedefimden daha aşağida olmam lazım yarina gecer heralde

Ben de ben yapacağım hala bilmiyorum
Bu hafta benim için de çok yorucu ve uykusuz geçti belki ondan belki başka bişeyden bırak hedefinden ulaşmayı şu anda artıdayım bi de
Ananas yoğurt okudum az önce burada öğlen ve akşam ondan mı yapsam acaba

merhabalar North River
aranıza katılabilir miyim?
ben 3. takımda yarışıyordum. lakin bir süre kapalı olacakmış.
Hoşgeldin canım niçin kapalı olacakmış dur ben bir durumu öğreneyim , sen listedemisin yoksa deneme süresinde mi

Mutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzel

TAnsiyon aleti yok mu canım bi ölçsen
Geçmiş olsun

Olabilir canım bol bol oku

Çok geçmiş olsun canım bir ağrı kesici al istersen

Gecmis olsun canim tansiyonunu ölürsen iyi olur

evlenince huysuzluk da kalmıyor, zaten sen çocuğu tanıyorsun, çocuk da kız kardeşini tanıyor huyunu suyunu bile bile istiyorsa çok da güzel anlaşırlar allahın izniyle :)

kız tiyatrocu olucaz bu gidişle yer gibi yapıp tükürmeler yok ben sevmem tokum istemiyiiim işte demeler şu kilola derdimiz olmasa da böyle durumlardan kurtulsak artık yaav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…