Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bilinç altı sabote ediyor o hisler çöreklendiğin de sen yeter ki farkına var hayırdır bilinç altım ne iş diye bil ve tekrar iyi hisleri olumlamaları kullanmaya devam et , kötü hisler başladı mı farkına var ve değiştir yani böyle böyle olacak gülüm

Kızlar gün kurusu kayısı mı daha faydalı turuncu olanlar mı daha faydalı
malatyalı olarak cevap veriyorum tabi ki gün kurusu..
sarı olanı küçük bir kapta kükürt yakıp kapalı bir alan oluşturup kasalarla kayısıyı o daya koyup odacığı kapatıyorlar 1 gece bekletiyorlar ona biz islimli kayısı deriz o yüzden sarı kalıyor

nazar da olabilir çünkü senin enerji titreşimin zayıf başkalarının titreşiminin seni etkilemesi olası yani.
bir de aklıma şöyle bir şey geldi sen ailene yada mutluluğunuza bir şey olacak diye endişe, tedirginlik ya da korku mu duyuyorsun acaba kendini bir gözlemle duygularını gözden geçir dışarıda ailecek olduğunuz da arada dediğim şeyleri hissediyor musun

Merhabalar hanımlar
acaba aranıza katılabilir miyim @mefkurem
3. takımda yarışıyordum fakat takımımız bir süre kapalı olacakmış
hoş geldin gülüm
takım kurallarını iyi bilenler cevap verirler katılabilir misin diye , ben pek bilmiyorum öyle detayları free free takılıyorum , olursa hoş geldin sefa geldin

Afiyet olsun

Uymadim kesinlikle

Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o lafları

Harika yapmissin canim tebrik ederim
ne derlerse desinler hepsi de yanların da iyi görünümlü güzel hatun istiyor işte aynen yemeyizzzz biz bu lafları

aa ablan hamile mii maşallah rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin , kız sen de hava kötüyken ne diye cam siliyorsun ablan bilse böyle ağrı çektiğini nasıl üzülür , misafirin varmış onlara söyle pek iyi değilim diye kendileri çay doldurma v.s. işi yaparlar sen biraz başının arkasına buz koy dinlen rabbim şifa versin hemen geçsin inşallah

havayı güzel görünce nevresimleri söktüm makineye tıktım akşama kadar yataklar da boşta kalsın havalansın dedim eşim öğlen geldi yaa çarşaf ser yatacam dedi :)) mecburen geçirdim çarşafı nevresimi havalanma hava oldu :)
akşam yemeğini de pişirdim evi de toparladım bir mutfağa süpürge açıp büyük banyoyu yıkayıp çamaşırı serdim mi tamamdır
akşam hava çok serinlemezse yürüyüşe başlamaya niyet ettim bakalım inşallah totoşu kaldırıp giderim

hoş geldin gülüm
takım kurallarını iyi bilenler cevap verirler katılabilir misin diye , ben pek bilmiyorum öyle detayları free free takılıyorum , olursa hoş geldin sefa geldin
teşekkür ederim canım inşallah olur. başı boş kalırsam kaçamaklara takılırım diye korkuyorum

Tabi kuzum haftaya ev boşalıyor rahat ederim o zaman
Hadi ins kuzum. Ben boyle donemlerde pek kalabalikta olmayi sevmiyorum ya
Merhabalar hanımlar
acaba aranıza katılabilir miyim @mefkurem
3. takımda yarışıyordum fakat takımımız bir süre kapalı olacakmış
Hosgeldin tatlim kaptanimiz ve yardimcilarimiz cevap verecektir
Kuzum duani eksik etme caninida sıkıp icini daraltma
Kimseye bahsetme canim, yoksa hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalırsın, bı da seni yorar.
Evet canim maalesef kac gündür buna maruz kaldim surekli kalabakik ortamda olmanin sıkıntısı
Afiyet olsun

Uymadim kesinlikle

Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o lafları

Harika yapmissin canim tebrik ederim
Oh aferin sana kız
merhabalar kimse yok muuuu?
acaba yanlış kişiyi mi etiketliyorum takım kaptanı @mefkurem
değil mii?
hu huuu
Yazmid kizlar tatlim
Valla bugun patates günü yapıyorum tatlim
Hosgeldin bebegimmmm
Selamlarrrrrr okul gezisinndeyim sizler nsslsnz
Çalışıyorum kuzum bende yaa
Gecmis olsun baharcim ins en kisa surede atlatirsin
Mutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzel
Ins kuzum çok sagol
evlenince huysuzluk da kalmıyor, zaten sen çocuğu tanıyorsun, çocuk da kız kardeşini tanıyor huyunu suyunu bile bile istiyorsa çok da güzel anlaşırlar allahın izniyle :)
Valla nazı bize sanırım abla evlensinde odasina yerleseyim

Ablaaaa ben sacimi başımı yapmafim yorgunluktan ortada gezip duruyorum isyerinde seninki enerji patlamasi resmen

Benimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazım

Hava açtı işte kiz iki gündür havalar çok güzel şimdi daha iyiyim kahve içtim ilaç aldim daha iyiyim

Oyy abla birde benim eve git hallet uzak değil 1 saatlik yol , eve döneceğim pazar günü ve çtesi tekrar yola çıkacağım benim bu iki haftam yollarda gecti

Benimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazım

Gün diyet mi yapiyosun yoksa patates arti yapmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…