- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.861
ben hepinize bayılıyorum çoook seviyorum gülümmm o yüzden her fırsatta damlıyorum buraya özlüyorum daaa siziBEn de bayılıyorum sana
Enerjinin hayranıyım❤❤
bilinç altı sabote ediyor o hisler çöreklendiğin de sen yeter ki farkına var hayırdır bilinç altım ne iş diye bil ve tekrar iyi hisleri olumlamaları kullanmaya devam et , kötü hisler başladı mı farkına var ve değiştir yani böyle böyle olacak gülümAbla kesinlikle haklısın ama ben de nedense şöyle bi durum oluyor. Olumlaya olumlaya en sonunda bir gece vakti köşeye sıkışıyorum. Demekki samimiyetle olumlamıyorum birden düşünceler, hisler çörekleniyor:)
Listedeyim canım.Hoşgeldin canım niçin kapalı olacakmış dur ben bir durumu öğreneyim , sen listedemisin yoksa deneme süresinde mi
malatyalı olarak cevap veriyorum tabi ki gün kurusu..Kızlar gün kurusu kayısı mı daha faydalı turuncu olanlar mı daha faydalı
nazar da olabilir çünkü senin enerji titreşimin zayıf başkalarının titreşiminin seni etkilemesi olası yani.Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.
Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...
Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...
Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..
hoş geldin gülümMerhabalar hanımlar
acaba aranıza katılabilir miyim @mefkurem
3. takımda yarışıyordum fakat takımımız bir süre kapalı olacakmış
nereleri geziyorsunuzzzz:)Selamlarrrrrr okul gezisinndeyim sizler nsslsnz
ne derlerse desinler hepsi de yanların da iyi görünümlü güzel hatun istiyor işte aynen yemeyizzzz biz bu laflarıAfiyet olsun
Uymadim kesinlikle
Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o lafları
Harika yapmissin canim tebrik ederim
aa ablan hamile mii maşallah rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin , kız sen de hava kötüyken ne diye cam siliyorsun ablan bilse böyle ağrı çektiğini nasıl üzülür , misafirin varmış onlara söyle pek iyi değilim diye kendileri çay doldurma v.s. işi yaparlar sen biraz başının arkasına buz koy dinlen rabbim şifa versin hemen geçsin inşallahSlm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
teşekkür ederim canım inşallah olur. başı boş kalırsam kaçamaklara takılırım diye korkuyorumhoş geldin gülüm
takım kurallarını iyi bilenler cevap verirler katılabilir misin diye , ben pek bilmiyorum öyle detayları free free takılıyorum , olursa hoş geldin sefa geldin
Hadi ins kuzum. Ben boyle donemlerde pek kalabalikta olmayi sevmiyorum yaTabi kuzum haftaya ev boşalıyor rahat ederim o zaman
Hosgeldin tatlim kaptanimiz ve yardimcilarimiz cevap verecektirMerhabalar hanımlar
acaba aranıza katılabilir miyim @mefkurem
3. takımda yarışıyordum fakat takımımız bir süre kapalı olacakmış
Kuzum duani eksik etme caninida sıkıp icini daraltmaKızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.
Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...
Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...
Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..
Evet canim maalesef kac gündür buna maruz kaldim surekli kalabakik ortamda olmanin sıkıntısıKimseye bahsetme canim, yoksa hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalırsın, bı da seni yorar.
Oh aferin sana kızAfiyet olsun
Uymadim kesinlikle
Ben seni boyle seviyorum diyo ama ben daha once zayıflayinca adamin gözundeki ışığı gördüm yemiyorum o lafları
Harika yapmissin canim tebrik ederim
Yazmid kizlar tatlimmerhabalar kimse yok muuuu?
acaba yanlış kişiyi mi etiketliyorum takım kaptanı @mefkurem
değil mii?
hu huuu
Valla bugun patates günü yapıyorum tatlimGunaydınnnnnn
Tartıya son gun neler yapcaksıniz? Ben daha kahvaltı bile yapamadım beklemedeyim canim hiç bisey yapmak istemiyor bi tembellik var ustümde. Bide dun cok yoruldum hemen tartida fazlalik olarak yansıdı. Yine eksideyim ama bu haftaki hedefimden daha aşağida olmam lazım yarina gecer heralde
Hosgeldin bebegimmmmTünaydınnn
Çalışıyorum kuzum bende yaaSelamlarrrrrr okul gezisinndeyim sizler nsslsnz
Gecmis olsun baharcim ins en kisa surede atlatirsinSlm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
Ins kuzum çok sagolMutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzel
Valla nazı bize sanırım abla evlensinde odasina yerleseyimevlenince huysuzluk da kalmıyor, zaten sen çocuğu tanıyorsun, çocuk da kız kardeşini tanıyor huyunu suyunu bile bile istiyorsa çok da güzel anlaşırlar allahın izniyle :)
Ablaaaa ben sacimi başımı yapmafim yorgunluktan ortada gezip duruyorum isyerinde seninki enerji patlamasi resmenhavayı güzel görünce nevresimleri söktüm makineye tıktım akşama kadar yataklar da boşta kalsın havalansın dedim eşim öğlen geldi yaa çarşaf ser yatacam dedi :)) mecburen geçirdim çarşafı nevresimi havalanma hava oldu :)
akşam yemeğini de pişirdim evi de toparladım bir mutfağa süpürge açıp büyük banyoyu yıkayıp çamaşırı serdim mi tamamdır
akşam hava çok serinlemezse yürüyüşe başlamaya niyet ettim bakalım inşallah totoşu kaldırıp giderim
evlensinde odasina yerleseyim
Benimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazımBen de ben yapacağım hala bilmiyorum
Bu hafta benim için de çok yorucu ve uykusuz geçti belki ondan belki başka bişeyden bırak hedefinden ulaşmayı şu anda artıdayım bi de
Ananas yoğurt okudum az önce burada öğlen ve akşam ondan mı yapsam acaba
Ben bir Zuhal ablaya ulaşıyim canımListedeyim canım.
Hava açtı işte kiz iki gündür havalar çok güzel şimdi daha iyiyim kahve içtim ilaç aldim daha iyiyimaa ablan hamile mii maşallah rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin , kız sen de hava kötüyken ne diye cam siliyorsun ablan bilse böyle ağrı çektiğini nasıl üzülür , misafirin varmış onlara söyle pek iyi değilim diye kendileri çay doldurma v.s. işi yaparlar sen biraz başının arkasına buz koy dinlen rabbim şifa versin hemen geçsin inşallah
Oyy abla birde benim eve git hallet uzak değil 1 saatlik yol , eve döneceğim pazar günü ve çtesi tekrar yola çıkacağım benim bu iki haftam yollarda gectihavayı güzel görünce nevresimleri söktüm makineye tıktım akşama kadar yataklar da boşta kalsın havalansın dedim eşim öğlen geldi yaa çarşaf ser yatacam dedi :)) mecburen geçirdim çarşafı nevresimi havalanma hava oldu :)
akşam yemeğini de pişirdim evi de toparladım bir mutfağa süpürge açıp büyük banyoyu yıkayıp çamaşırı serdim mi tamamdır
akşam hava çok serinlemezse yürüyüşe başlamaya niyet ettim bakalım inşallah totoşu kaldırıp giderim
Benimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazımBen de ben yapacağım hala bilmiyorum
Bu hafta benim için de çok yorucu ve uykusuz geçti belki ondan belki başka bişeyden bırak hedefinden ulaşmayı şu anda artıdayım bi de
Ananas yoğurt okudum az önce burada öğlen ve akşam ondan mı yapsam acaba
Gün diyet mi yapiyosun yoksa patates arti yapmaz miHadi ins kuzum. Ben boyle donemlerde pek kalabalikta olmayi sevmiyorum ya
Hosgeldin tatlim kaptanimiz ve yardimcilarimiz cevap verecektir
Kuzum duani eksik etme caninida sıkıp icini daraltma
Evet canim maalesef kac gündür buna maruz kaldim surekli kalabakik ortamda olmanin sıkıntısı
Oh aferin sana kız
Yazmid kizlar tatlim
Valla bugun patates günü yapıyorum tatlim
Hosgeldin bebegimmmm
Çalışıyorum kuzum bende yaa
Gecmis olsun baharcim ins en kisa surede atlatirsin
Ins kuzum çok sagol
Valla nazı bize sanırım abla evlensinde odasina yerleseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?