- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.881
tamam canımBen bir Zuhal ablaya ulaşıyim canım
daha rahatladım canım iyiyim şimdiGecmis olsun canim tansiyonunu ölürsen iyi olur
Kesinlikle kızlar kas yapayim derken göz çıkarmayın ,Benimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazım
Bi günlük tatlım yok yapmazGün diyet mi yapiyosun yoksa patates arti yapmaz mi
Valla eksideyim kuzu ama yarına ne kadar olur bilemiyorum suan sende durumlar nedirHuhu tartılar ne alemde kızlar takip edemedim valla planlar ne sabah bizim kahvaltıya misafir vardı gittiler akşamda bebek girme var tabi ki birşey yemeyeceğim hele de akşam sabahta normal kahvaltı yaptım akşam kabak yeyip günü kapatacağım 17:00 de
Ayyyu derdin o olsun baharAman ne çok esden bahsetmissiniz ya olan var olmayan var ben eşimi ozledim
Ay cocusumun duygulariyla oynama kizzzHava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
Ay ben patates yaptim Valla kabak pisirmeyle ugrasamamPerşembe günleri kabak günü ilan ediyorum
Aaaa cipsmi oKızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
Sorma canım yakız tiyatrocu olucaz bu gidişleyer gibi yapıp tükürmeler yok ben sevmem tokum istemiyiiim işte demeler şu kilola derdimiz olmasa da böyle durumlardan kurtulsak artık yaav
Hmmm tamamdır canımmalatyalı olarak cevap veriyorum tabi ki gün kurusu..
sarı olanı küçük bir kapta kükürt yakıp kapalı bir alan oluşturup kasalarla kayısıyı o daya koyup odacığı kapatıyorlar 1 gece bekletiyorlar ona biz islimli kayısı deriz o yüzden sarı kalıyor
Aynen öyle bugün bakamadım yarın iyice araştırıp belki haftaya bir iki gün yaparımBenimde aklimda var ama emzirirken ne yararli ne zararli ona bakip öyle uygulamak lazım
Afiyet olsun canımEvet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
Bir büyük haşlanmış patates tabikide soguk
14.00
1 orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
17.00
Bir orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
Su 2 olur sanırım
AbooowwwKızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
Halinden gayet memnundu kuzucumAy cocusumun duygulariyla oynama kizzz
Bol eksi getirsin canımEvet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
14.00
17.00
Su 2 olur sanırım
Afiyet olsun canım gayet güzelGünü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
Akşam yumurta yediğinde daha hafif oluyor dimi bol eksi gelsin inş
Hosgeldin
Kızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
Evet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
14.00
17.00
Su 2 olur sanırım
Günü kapattım ben
Menüm
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
Çok tatlısın canım ya...Kızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
bende durum ne bilmiyor çünkü her sabah tartilamiyorum canım malesef evde sabah Ögle akşamBi günlük tatlım yok yapmaz
Valla eksideyim kuzu ama yarına ne kadar olur bilemiyorum suan sende durumlar nedir
Ayyyu derdin o olsun bahar
hain anneHava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
bende öyle ilan edecektim ama vazgeçtim sadece ayran ictim :)Perşembe günleri kabak günü ilan ediyorum
hey yarabbim hiçbir zaman en şişko zamanında bile yiyemiyorum benKızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
patates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yararEvet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
14.00
17.00
Su 2 olur sanırım
bol eksiler güzel olmuş canımGünü kapattım ben
Menüm
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
kız boşver canin çok isterse yarın yersin canımAbooowwwcanımızı çektirdin neyle sınanıyorum ben. Yol boyu da oğlum her anne çocuğuna cips alıyor sen bana hiç almıyorsun bari bugün al diye tutturdu ama yanımda götürdüğüm anne yapımı kurabiyelerimle oyalamayı başardım
Halinden gayet memnundu kuzucum
Bol eksi getirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?