Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gün diyet mi yapiyosun yoksa patates arti yapmaz mi
Bi günlük tatlım yok yapmaz
Valla eksideyim kuzu ama yarına ne kadar olur bilemiyorum suan sende durumlar nedir
Aman ne çok esden bahsetmissiniz ya olan var olmayan var ben eşimi ozledim
Ayyyu derdin o olsun bahar

Hava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
Ay cocusumun duygulariyla oynama kizzz
Perşembe günleri kabak günü ilan ediyorum
Ay ben patates yaptim Valla kabak pisirmeyle ugrasamam
Kızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
Aaaa cipsmi o

kız tiyatrocu olucaz bu gidişle yer gibi yapıp tükürmeler yok ben sevmem tokum istemiyiiim işte demeler şu kilola derdimiz olmasa da böyle durumlardan kurtulsak artık yaav
Sorma canım ya
Geçenlerde fıstık almış gelmiş tabii ben günü kapatalı kaç saat olmuş oturdu yanımda çatır çutur yiyor, bi anda kaçırdım ağzımdan ay nasıl canım istedi diye, zorla ağzıma soktu resmen bişe olmaz diye o mutfaktan çıkana kadar ağzımda tuttum sonra da attım ağzımdan

Hmmm tamamdır canım

Kızlar fotolara bakıyordum, şunu gördüm. Her gün yemem yetmiyormuş gibi bi de teşvik edici pozlar veriyormuşum
Abooowww canımızı çektirdin neyle sınanıyorum ben. Yol boyu da oğlum her anne çocuğuna cips alıyor sen bana hiç almıyorsun bari bugün al diye tutturdu ama yanımda götürdüğüm anne yapımı kurabiyelerimle oyalamayı başardım
Ay cocusumun duygulariyla oynama kizzz
Halinden gayet memnundu kuzucum
Bol eksi getirsin canım

Akşam yumurta yediğinde daha hafif oluyor dimi bol eksi gelsin inş

Evet canim baya tok tutuyo

Allahım cipslerle pozz

Canim Afiyet olsun ama patatese artı getirmezmi

Günü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem

15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt

Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan Fit mutlu anne

Çok güzel olmuş canım günü erken kapatmanda güzel olmuş

Bi günlük tatlım yok yapmaz

Valla eksideyim kuzu ama yarına ne kadar olur bilemiyorum suan sende durumlar nedir

Ayyyu derdin o olsun bahar
bende durum ne bilmiyor çünkü her sabah tartilamiyorum canım malesef evde sabah Ögle akşam
Hava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
hain anne
Perşembe günleri kabak günü ilan ediyorum
bende öyle ilan edecektim ama vazgeçtim sadece ayran ictim :)
hey yarabbim hiçbir zaman en şişko zamanında bile yiyemiyorum ben
patates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yarar
Günü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem

15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt

Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan Fit mutlu anne
bol eksiler güzel olmuş canım
kız boşver canin çok isterse yarın yersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…