- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.901
Kız sen de miÇok tatlısın canım ya...
Canım cips istedi
Sagol rakibemmm ne durumdasin sen bakiiimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim gayet güzelGünü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
Resmen kötü emellerine alet etmmissinAbooowwwcanımızı çektirdin neyle sınanıyorum ben. Yol boyu da oğlum her anne çocuğuna cips alıyor sen bana hiç almıyorsun bari bugün al diye tutturdu ama yanımda götürdüğüm anne yapımı kurabiyelerimle oyalamayı başardım
Halinden gayet memnundu kuzucum
Bol eksi getirsin canım
Yok kuzum getirmiyorEvet canim baya tok tutuyo
Allahım cipslerle pozz
Canim Afiyet olsun ama patatese artı getirmezmi
Çok güzel olmuş canım günü erken kapatmanda güzel olmuş
Hadi bakalim surpriz olacak o zaman :)bende durum ne bilmiyor çünkü her sabah tartilamiyorum canım malesef evde sabah Ögle akşam
hain anne
bende öyle ilan edecektim ama vazgeçtim sadece ayran ictim :)
hey yarabbim hiçbir zaman en şişko zamanında bile yiyemiyorum ben
patates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yarar
bol eksiler güzel olmuş canım
kız boşver canin çok isterse yarın yersin canım
Afiyet olsun beybiMenü
Sabah(12:00)
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 yumurtali 2yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Akşam(18:00)
1 büyük bardak ayran
Su: 2lt spor: yok
doğru canım masAllahFit mutlu anne
Pazar= 20 dk hızlı tempolu yürüyüş 20*3=60
Salı= 60 dk hızlı tempolu yürüyüş 60*3=180
Çarşamba= 60 dk hızlı tempolu yürüyüş 60*3=180
doğru oldu mu canım?
afiyet olsun canım güzel olmuşKizlar günü kapattim
10.15
4 minik domates
7 zeytin
Yarım elma
Yarım armut
1 bardak badem sütü
14.00
3 y.k. türlü
2y.k. bulgur pilavı
15.00
1 avuc kuruyemis
17.30
Bir büyük kase salata
Su 2 ye tamamlarim
hayırlısı olsun cnmKızlar cevap beklediğim işten red yedimbiraz sinirlerim bozuk şu an..
afiyet olsun canımBugun menüm
12.00 1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
15.00 1 kase sütlü çorba
19.00 1 kase sütlü çorba
Salata
1 tbe
Spor yok ev işi yaptım bugün su 2l yatana kadar 3 olur
afiyet olsun canım09:30=== 1 yumurta ve 1 soğan ile omlet
1 kk peynir
1 kase murç salatası
1 çay bardağı ceviz
15:00=== 100 gr kağıt kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 lt su
afiyet olsun canım09.25
1 dilim tbe ile beyaz peynirli tost
1 tavada yumurta
1 parça peynir, 5 zeytin
2-3 dl salatalık, 3 çeri
1 yk keten tohumlu yoğurt
18.20
130g fırında somon
5 yk mantar kavurması
2 yk yoğurt
3 dl domates
Su: 2 lt
Spor: 30 dk eliptik 20 dk zumbamsı 190 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımSabah 11.0
2 yumurta
Peynir zeytşn
Domates
1 çağla 1 erik 1 çilek
Yarım çay b fındık
Akşam 18.30
Bir tabak taze fasülye
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
afiyet olsun canım güzel olmuşİyi geceler kızlar
Gün boyu annemdeydim misafirleri vardı yardım ettim falan geç eve geldim. Oğlanın ödevi, uyutması derken şimdi oturdum. Bir yandan kahvemi içerken bir yandan geçmiş yapacağım
Menüm
Sabah 12.30
4 çatal kıymalı menemen
1 kk peynir
Akşam 16.00
1 tabak tavuk sote
Ayran
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş = 90 puan @bi prenses annesi
afiyet olsun canımKızlar selam
Bugün hem temizlik vardı hem de akşam misafirlerim vardı yeni gittiler çok yorucu bir gün oldu menümü yazıp yatağa kaçacağım bugünlük affedin beni geçmişe yarın bakarım artık
07.15 1 kahve 1 ceviz 3 hurma
09.30 2 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
12.30 bir kase kuru kayısılı yoğurt
Bir çay bardağı ceviz badem fıstık
17.30 2 köfte
5 sarma
Bir kase yoğurt
Su 3 lt
eksi getirsin insAllah cnmKızlar minnoşlar yazmayı unuttum;
Bugün spor öncesi içine 3 çk Hindistan cevizi yağı atılmış Türk kahvesi içtim. Yağ takma konusunda bir ünü varmış deneyeyim dedim..
afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 kk peynir
6 zeytin
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1 çay b. Süt
1 kuru kayısı
1 y.k. Kuru üzüm
Akşam 18:00
Kıymalı yumurta
Salata
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puanFit mutlu anne
hayırlı olsun canım Rabbim mesut etsinKizlar simdi geldim eve. haftaya kardesimin dogum günüydü sevgilisi ramazana denk geliyor diye erken kutladi bide evlilik teklifi etti. Son dakika soyledi banada herkese surpriz oldu. Is çıkışı sahile gittik tekne kiralamış. Ama hazırlanan hicbisiden yemedim kacamak yok yani
afiyet olsun canımMenüm
(Sabah erknden doktra gttim)
11 gibi
Bie ev poacasnn ceyreği(yolum uzundu git gel hicbişey yiyemeynce okulda buşçlabldgm ilk setden bi parca aldım)
14.00
Bi kase mercmk corba ve bir lokma ekmek
Aksam bişey yiyemedim fırsatım olup..bide istemedim.sonrada cok gec oldu.bi bardak süt ile 9 10 fındk yedim.Menüm dengesz biliyrm..bu hafta biraz karısık ve yoğun bi hafta geciryrm,diyetime de yansıyor biliyorumyarın toparlcm inş
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınSlm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
afiyet olsun eksi getirsin inşAllah cnmEvet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
Bir büyük haşlanmış patates tabikide soguk
14.00
1 orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
17.00
Bir orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
Su 2 olur sanırım
afiyet olsun canımGünü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımMenü
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
1 büyük bardak ayran
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım gayet güzel
Teşekkürler canımÇok güzel olmuş canım günü erken kapatmanda güzel olmuş
hain anne
Cidden mi yapatates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yarar
Teşekkürler canımbol eksiler güzel olmuş canım
Yemem daha çok özlediğim şeyler var. Hangi birini tercih etsemkız boşver canin çok isterse yarın yersin canım
Az olmuş canım akşam bişey yeseydin bence şöyle kilo verdirenindenMenü
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
1 büyük bardak ayran
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim gayet güzel
Mutlu oldu mu olduResmen kötü emellerine alet etmmissin
Şimdiden afiyet olsun balımKizlarrr bugün sonunda peynirlerim geldi. Ama patates günü yaptığım icin tadina bakmadim. Sabah kendime ziyafet cekcem
Teşekkürler canımafiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler canımafiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler balımafiyet olsun canım
kankim neler oluyor neyin var? Bu konu beslenmeyle ilgili değil genel psikolojinle ilgili galiba, seni üzen konuları çözmezsen veya konulara bakış açını değiştirmezsen diyetten çıkmak daha da moralini bozacak diye düşünüyorum. Zaten hep böyle yılgınlık gelen kritik noktalarda inadına tutunursak kazanacağız. Streslendiğimde, üzüldüğümde bu duygularımı bastırmak için kucağıma abur cubur doldurup her şeyi yedim senelerce, o an için beni mutlu etse de sonrası hep daha kötü oldu. Kendinden memnun olmayan ama memnunmuş gibi davranan (hatta kendini de kandıran) birine dönüştüm. Gerçekten değer miydi en güzel zamanlarımı tombik geçirmeye? Yediklerim sorunlarımı çözse değdi diyeceğim ama sadece daha fazla sorun doğurdu. Yapma bunu lütfen ..Iyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Aynen oyle ama yok yani çabalasam da olmuyor hiç biseyden şu an için zevk alamıyorum spor yapıyorum zoraki yemek yiyorum zoraki hersey zoraki gibi yataktan çıkamıyorum sabah resmenkankim neler oluyor neyin var? Bu konu beslenmeyle ilgili değil genel psikolojinle ilgili galiba, seni üzen konuları çözmezsen veya konulara bakış açını değiştirmezsen diyetten çıkmak daha da moralini bozacak diye düşünüyorum. Zaten hep böyle yılgınlık gelen kritik noktalarda inadına tutunursak kazanacağız. Streslendiğimde, üzüldüğümde bu duygularımı bastırmak için kucağıma abur cubur doldurup her şeyi yedim senelerce, o an için beni mutlu etse de sonrası hep daha kötü oldu. Kendinden memnun olmayan ama memnunmuş gibi davranan (hatta kendini de kandıran) birine dönüştüm. Gerçekten değer miydi en güzel zamanlarımı tombik geçirmeye? Yediklerim sorunlarımı çözse değdi diyeceğim ama sadece daha fazla sorun doğurdu. Yapma bunu lütfen ..
kız vegan peyniri nasıl yapılıyorKizlarrr bugün sonunda peynirlerim geldi. Ama patates günü yaptığım icin tadina bakmadim. Sabah kendime ziyafet cekcem
canım kabak yapacaktım ama acikmadim kendimi ayranla sisirdimTeşekkürler canım
Teşekkürler canım
Cidden mi yahaftaya perşembe yapayım ben de
Teşekkürler canım
Yemem daha çok özlediğim şeyler var. Hangi birini tercih etsem
Az olmuş canım akşam bişey yeseydin bence şöyle kilo verdireninden
şuan ne diyeceğimi bilmiyorum geçen hafta artı gelip bu hafta p kadar dil döktük ve perşembe akşam gelmiş bunları söylüyorsunIyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Ne oldu da cnm haftaya ne guzel baslamistin halbukiIyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Oo süper dönüş Merve bu izin sana yaradi biran önce de listeye inşallah darısıSelam kızlar ben geldim su bir hafta cok iyi geldi gezmeler misafirler bitti tabi biraz kilo aldim ama yarın itibaren tam gaz start vercegim kendime guzel bir liste yaptim hem spor hem beslenme ve ramazan sonu 6 li rakamlari gorucem inşallah tam olarak ne kadar kilo aldim bilmiyorum ama su biblac günde kendimi yenilenmis enerjik ve motivasyon zirvede hissediyorm
Ohhh birisinden guzel bi mesaj geldiSelam kızlar ben geldim su bir hafta cok iyi geldi gezmeler misafirler bitti tabi biraz kilo aldim ama yarın itibaren tam gaz start vercegim kendime guzel bir liste yaptim hem spor hem beslenme ve ramazan sonu 6 li rakamlari gorucem inşallah tam olarak ne kadar kilo aldim bilmiyorum ama su biblac günde kendimi yenilenmis enerjik ve motivasyon zirvede hissediyorm
Canım bunları kendine çok tekrar edersen mecbur kötü hissedersin. Zoraki yemek yiyyorsan neden listeden çıkmak istiyorsun, kilo vermenin %80 i mutfak %20si spor zaten. Somut sebebin nedir, çocuk olayına mı kafayı takıyorsun?Aynen oyle ama yok yani çabalasam da olmuyor hiç biseyden şu an için zevk alamıyorum spor yapıyorum zoraki yemek yiyorum zoraki hersey zoraki gibi yataktan çıkamıyorum sabah resmen
Canım senin başka sıkıntın var mı bu ara?Aynen oyle ama yok yani çabalasam da olmuyor hiç biseyden şu an için zevk alamıyorum spor yapıyorum zoraki yemek yiyorum zoraki hersey zoraki gibi yataktan çıkamıyorum sabah resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?