Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah(12:00)
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 yumurtali 2yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Akşam(18:00)
1 büyük bardak ayran

Su: 2lt spor: yok

Canim sabah çokk güzel ama aksam bişey yokki inşallah seni zorlamaz

Yok kuzum getirmiyor

Normalde patates yemiyoruz diyette. Bende artı yapar diye düşündüm ama inşallahh sana güzel eksiler getirir canim

Niye böyle oldun canım halbuki başta çok güzel gidiyordun çok üzüldüm böyle olduğuna

Harika haber tatlımm

iste sıkıntı burda bahar anlik motivasyon oluyor ve sonrasını getiremiyorum yani
dikkat etmeidm derken motivasyon olarak sıfırım ve duzensiz oluyor saatler kahvaltim sürekli 11 12lere sarkıyor bu da günün yarısı gidiyor demek benim iicn gun icinde cok zor toparlıyorum kendimi hala kilomdan memnun degilim tabiki fazla oldugumu biliorum boyuma gore cok veridm gevseme modu degil aksine sürekli kendime kızıyorum nie veremiyirum önüme koydum sure ve hedefler tutmuyor çünki artik hemem toparlayabilecegimi de sanmıyorum o yüzden en iyisi izne ayrılmak bu durumda cunki boyle devam edersem zatem fqzlasiyka sizin de cabalariniza limon sıkmış olucam abla
Fit mutlu anne istersen kendi isteginle ayrılabilirsin ama 6 ay yarisamazsin
böyle motivasyon düşüklüğüyle zatem toparlayamam snrm sizi de zorlycam en iyisi ayrılmak snrm
Düzensiz yediğim icin cnm ben aksine öğünu azalttigimda daha zor veriyorum sanki olmuyor spor konusunda hic istegim yok 3 mil leslieyi resmen bitsin die gozune bakıyorum somut sebep yok en onemliisi kilo verme istegim azaldi surekli tarti da qyni rakami görüyorum resmen su hic icemiyorum ki kilo vermede en büyük etken o bence çocuk mevzusuna cok fqzla takmasam da bu ay ki gecikme vs zaten yıprattı ama onu takmıyorum cidden vakti var die düşünüyorum

Canım senin başka sıkıntın var mı bu ara?
yoo aslında bi sıkıntım genel olarak bi durgunluk var uzerimde atamıyorum
Sürekli diyette olmak zorladi snrm aylardr herseyden kısıtlıyorm bilinçaltında snrm yorgunluk var kendimi bildim bileli kilo sorunum var ve sürekli bu dongudeyim donem donem zorluyor

Seni çöm iyi anlıyorum ama İnan rahat bıraksan değişme birşey olmayacak belli bir kilo verince duraklama olması normal canım önemli plan o duraklamayı kırmak ben şimdi bir kitap okuyorum bilinçaltının gücü diye herşeyi biz yapıyoruz kendimize kuzum lütfen sakin ol listeden ayrıl ama tam düşün takımdaki kopma

Herşeyi planlarsan isteğin olur..

Mesela haftalık menünü hazırla, buzdolabı üzerine as...

Kahvaltı saatin, varsa ara öğünlerin, akşam yemeği saatini hepsini belirle, bir kağıda yaz ve dolabın üzerine as ve ne olursa olsun o saatlere uy...

İçmen gereken su miktarını bile bardak bardak sabah kalktığın andan akşam yatana kadar ne zaman içeceğini planla ve yaz....

Spor saatinde belli olsun, sabah kalkar kalmaz yada eşini işe gönderir göndermez vs...

Bir haftada böyle dene istersen...

Kitabın ön kapak resmini atar mısın canım

Yok takimdan izniniz olursa yine katilimda kalicam menü vermek kontrol altinda olmak istiyorim ama takimin yuzdesini düşürmek istemiyorum cidden

Normal de listem var zaten cnm spor zmni genelde ikindim ya da aksam üzeri ama bu ara uymuyorum iste gözümde cok büyüyor resmen kalkıp su içmeye üşeniyorum

Normal de listem var zaten cnm spor zmni genelde ikindim ya da aksam üzeri ama bu ara uymuyorum iste gözümde cok büyüyor resmen kalkıp su içmeye üşeniyorum
Spor Leslie yapma canım engelin yoksa kalk yürü canım bana çok iyi geliyor yürümek de çocuklar ile tek çıkamıyorum.
Sen bilirsin tabi canım nasıl uygun olacak ise

Yuryyus havalar kotu olunca yapamadim bugün guzeldi ama bugünde ben çıkamadım yürüyüş bana da iyi geliyor seviyorum
Spor Leslie yapma canım engelin yoksa kalk yürü canım bana çok iyi geliyor yürümek de çocuklar ile tek çıkamıyorum.
Sen bilirsin tabi canım nasıl uygun olacak ise

Surekli tartida ayni rakami gormek, verememek vs. Demişin
Tarti durdugu yerde degismiyecek cnm
Bunun icin emek vermek lazim
Ne yapman gerektiginide biliyorsun

listede olmak insana ayri bir disiplin verir
Yinede sen bilirsin düşün nasil istersen oyle yapalim

Sürekli diyette olmak zorladi snrm aylardr herseyden kısıtlıyorm bilinçaltında snrm yorgunluk var kendimi bildim bileli kilo sorunum var ve sürekli bu dongudeyim donem donem zorluyor

Canim beNDE baya oldu diyetteyim bazen bendede tak ediyo seni anlıyorum ama sürekli olumlu düşünüyorum zayifliycam şunu alicam bunu giyicem vs falanla kendimi motive ediyorum yani bunlar olabiliyo ama birakmamak lazım sonunda güzel olmak varken

Yagsiz tuzsuz ve sadece patates olursa detoks oluyor cnm pirinc lapasi misali

Bunu bilmiyordum abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…