- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.941
biliorum abla aynen emek olmadan olmuyor bi bıkkınlık gekdi ama diorum ya kalkıp su içmeye üşeniyorum yarın ki duruma bakıyım ona göre hareket edicem artik abla kendimden ziyade artik sizin emeklerinizi sabote ediykr olucamSurekli tartida ayni rakami gormek, verememek vs. Demişin
Tarti durdugu yerde degismiyecek cnm
Bunun icin emek vermek lazim
Ne yapman gerektiginide biliyorsun
listede olmak insana ayri bir disiplin verir
Yinede sen bilirsin düşün nasil istersen oyle yapalim
Bu ara o olumlamayi yapamıyorum kiz ben tamamen birakmak degil niyetim ama biraz izin verirsem daha rahat toparlarkm ben kendimi biliyorum bklm hyrlisiCanim beNDE baya oldu diyetteyim bazen bendede tak ediyo seni anlıyorum ama sürekli olumlu düşünüyorum zayifliycam şunu alicam bunu giyicem vs falanla kendimi motive ediyorum yani bunlar olabiliyo ama birakmamak lazım sonunda güzel olmak varken
Bunu bilmiyordum abla
Canım aklıma geldi de acaba kan değerlerine mi baktırsan . Bu kadar halsizlik üşengeçlik normal değil. Ben de bu aralar spor yapmak istemiyorum. Ama yağmursa yağsa çıkıp yarım saatte olsa yürüyorum . Hem hava almak insana çok iyi geliyorIyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Senin adına sevindim canımcım. Müthiş eksilerle burdasın yaniSelam kızlar ben geldim su bir hafta cok iyi geldi gezmeler misafirler bitti tabi biraz kilo aldim ama yarın itibaren tam gaz start vercegim kendime guzel bir liste yaptim hem spor hem beslenme ve ramazan sonu 6 li rakamlari gorucem inşallah tam olarak ne kadar kilo aldim bilmiyorum ama su biblac günde kendimi yenilenmis enerjik ve motivasyon zirvede hissediyorm
İnşallah ablacım. Sen hala yoğunsun sanırım özlüyoruz seniSlm cankuslarimmmm
Simdiye kadar gelen menuler tam persembelikti efferim sizee
Ins. Bundan sonrakilerde oyle olur
Detoks yapanlar, aksami erken kapatip ac duranlarin emekleri umarim boşa gitmez
Herkes ayni sorumluluk bilincinde olur
Bol eksi getirsin canım06:30=== 1 kase murç salatası
3 haşlama yumurta
12:00=== 100 Gr kağıt kebabı
1 kase cacık
15:30=== 1 fincan ceviz
1 elma
2,5 lt su ( biraz daha içerim)
Bol eksi getirsin canımSabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Yaptrdm cnm butun degerlerim iyi sadece d vitaminim biraz düşüktü onun icinde damla kullanıyorumCanım aklıma geldi de acaba kan değerlerine mi baktırsan . Bu kadar halsizlik üşengeçlik normal değil. Ben de bu aralar spor yapmak istemiyorum. Ama yağmursa yağsa çıkıp yarım saatte olsa yürüyorum . Hem hava almak insana çok iyi geliyor
Senin adına sevindim canımcım. Müthiş eksilerle burdasın yani
İnşallah ablacım. Sen hala yoğunsun sanırım özlüyoruz seni
Bol eksi getirsin canım
Bol eksi getirsin canım
D vitamini eksikliği uyuşukluk tembellik yapar, kaç çıkmıştı canım.Yaptrdm cnm butun degerlerim iyi sadece d vitaminim biraz düşüktü onun icinde damla kullanıyorum
14 çıktı cnm iste damlaya başladım bklm daha once b12 düşüktü o da baya halsizlik uyku hali yapiordu odaklanamiyordum hic bi şeyeD vitamini eksikliği uyuşukluk tembellik yapar, kaç çıkmıştı canım.
D vitamini eksikliğinde kilo da verilemez....
14 çok düşük bir rakam d vitamini için.14 çıktı cnm iste damlaya başladım bklm daha once b12 düşüktü o da baya halsizlik uyku hali yapiordu odaklanamiyordum hic bi şeye
Vala aile hekimi öyle kullanmami söyledi cnm ne bilim bi daha danisirim olmazsa14 çok düşük bir rakam d vitamini için.
Ya canım ben yine söyleyeceğim ama damla damla çok uzun vadede yükselir d vitamini değerin.
Ampul yada şişeyi tek seferde kullanmak lazım, git eczacina danış istersen.
Sen bakma aile hekimine.Vala aile hekimi öyle kullanmami söyledi cnm ne bilim bi daha danisirim olmazsa
Tamam cnm saolasinSen bakma aile hekimine.
Ya bi dahiliye uzmanına git , yada eczacın ile görüş....
Belki de senin uzun yıllardır kilo sorununun olması d vitaminin düşük olması kaynaklı.
Kuzum inan bende gelemediğim icin cok huzursuzumnşallah ablacım. Sen hala yoğunsun sanırım özlüyoruz seni
Güzel bir kitap canımm sıkmıyor okurken örneklemeler ile anlatmış okuyorum hala bendeBugün tevafuk bu kitaba baktım internette, sipariş versem mi vermesen mi karar veremedim aslında..
Kolay değil tabi hayat işte abla malum olsun keyfin iyi olsun sağlıklı ol da öncelikle o benceKuzum inan bende gelemediğim icin cok huzursuzum
İş saatinde gelmem zaten mumkun degil tele bakmak falan yasak zaten vakitte yok
Sonrada hem vucut hem beyin olarak o kadar yoruluyomki kendimi eve zor atiyom
Hic biseye halim kalmiyor
Şu an icin o önceliklerin hic biri de yokKolay değil tabi hayat işte abla malum olsun keyfin iyi olsun sağlıklı ol da öncelikle o bence
Sagol kuzumdoğru canım masAllah
afiyet olsun canım güzel olmuş
hayırlısı olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
eksi getirsin insAllah cnm
hayırlı olsun canım Rabbim mesut etsin
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
afiyet olsun eksi getirsin inşAllah cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Erken yatar kafa dinlersin kuzum sendeTeşekkürler canım
Mutlu oldu mu olduama pert oldu yavrum
Şimdiden afiyet olsun balım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler balım
Donem donem olmasi normal canim senin kararin tabiki ama bu kadar kolay pes etmemeni tavsiye ederim onemli olan bu kısmi atlatabilmen. Zaten kolay olsaydi suan hicbirimiz burda bunlari konusuyor olmazdikIyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Bitkisel sutlerden yapiliyor canim genelde soyadan oluyor 4 cesit aldim hergun birini yerim artikkız vegan peyniri nasıl yapılıyor
canım kabak yapacaktım ama acikmadim kendimi ayranla sisirdim
şuan ne diyeceğimi bilmiyorum geçen hafta artı gelip bu hafta p kadar dil döktük ve perşembe akşam gelmiş bunları söylüyorsun
Ohhhh motivasyon tavannnSelam kızlar ben geldim su bir hafta cok iyi geldi gezmeler misafirler bitti tabi biraz kilo aldim ama yarın itibaren tam gaz start vercegim kendime guzel bir liste yaptim hem spor hem beslenme ve ramazan sonu 6 li rakamlari gorucem inşallah tam olarak ne kadar kilo aldim bilmiyorum ama su biblac günde kendimi yenilenmis enerjik ve motivasyon zirvede hissediyorm
Hosgeldin ablacim ins yarina güzel eksi bekliyorum hedef ucandanda olsa 60 lari gormek :)Slm cankuslarimmmm
Simdiye kadar gelen menuler tam persembelikti efferim sizee
Ins. Bundan sonrakilerde oyle olur
Detoks yapanlar, aksami erken kapatip ac duranlarin emekleri umarim boşa gitmez
Herkes ayni sorumluluk bilincinde olur
Afiyetolsun canim yavas yavas suyu birak istersen bu saatten sonra06:30=== 1 kase murç salatası
3 haşlama yumurta
12:00=== 100 Gr kağıt kebabı
1 kase cacık
15:30=== 1 fincan ceviz
1 elma
2,5 lt su ( biraz daha içerim)
Kuzu patates soguk ve haslanmissa tuz da yoksa sorun olmazCanim sabah çokk güzel ama aksam bişey yokki inşallah seni zorlamaz
Normalde patates yemiyoruz diyette. Bende artı yapar diye düşündüm ama inşallahh sana güzel eksiler getirir canim
Niye böyle oldun canım halbuki başta çok güzel gidiyordun çok üzüldüm böyle olduğuna
Harika haber tatlımm
Görüşürüz kuzumSelamlarrr alıntılarımı aldım geldimmm oglumda omzumda uyuyakaldıaksam görsmek üzere inş canlarım
Eger boyle pes edersen surekli basa donersin kuzumyoo aslında bi sıkıntım genel olarak bi durgunluk var uzerimde atamıyorum
Sürekli diyette olmak zorladi snrm aylardr herseyden kısıtlıyorm bilinçaltında snrm yorgunluk var kendimi bildim bileli kilo sorunum var ve sürekli bu dongudeyim donem donem zorluyor
Afiyet olsun canimSabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Kiz söyledim ya daha oncedenCanim beNDE baya oldu diyetteyim bazen bendede tak ediyo seni anlıyorum ama sürekli olumlu düşünüyorum zayifliycam şunu alicam bunu giyicem vs falanla kendimi motive ediyorum yani bunlar olabiliyo ama birakmamak lazım sonunda güzel olmak varken
Bunu bilmiyordum abla
Hadi ins. CnmHosgeldin ablacim ins yarina güzel eksi bekliyorum hedef ucandanda olsa 60 lari gormek :)
Evet kaptanım sanırım anlaştıkeceboce tatlim nanekekikle konusup anlastinizmi :))
Canim haklsn pes etmek degil niyetim yine toparlamaya çalışcam tabi amaa bu surecte size köstek olmaktansa izne ayrilmam daha mantıklı snrmSagol kuzum
Erken yatar kafa dinlersin kuzum sende
Sagol bebegim
Donem donem olmasi normal canim senin kararin tabiki ama bu kadar kolay pes etmemeni tavsiye ederim onemli olan bu kısmi atlatabilmen. Zaten kolay olsaydi suan hicbirimiz burda bunlari konusuyor olmazdik
Bitkisel sutlerden yapiliyor canim genelde soyadan oluyor 4 cesit aldim hergun birini yerim artik
Ohhhh motivasyon tavannn
Bomba gibi listeye giris bekliyoruz merveee
Hosgeldin ablacim ins yarina güzel eksi bekliyorum hedef ucandanda olsa 60 lari gormek :)
Afiyetolsun canim yavas yavas suyu birak istersen bu saatten sonra
Kuzu patates soguk ve haslanmissa tuz da yoksa sorun olmaz
Görüşürüz kuzum
Eger boyle pes edersen surekli basa donersin kuzum
Afiyet olsun canim
Kiz söyledim ya daha onceden
Anlastiysaniz ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup formu doldururmusun cnm taniyalim seniEvet kaptanım sanırım anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?