- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.961
HemenAnlastiysaniz ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup formu doldururmusun cnm taniyalim seni
Haklısın abla. Sana kolaylıklar diliyorumKuzum inan bende gelemediğim icin cok huzursuzum
İş saatinde gelmem zaten mumkun degil tele bakmak falan yasak zaten vakitte yok
Sonrada hem vucut hem beyin olarak o kadar yoruluyomki kendimi eve zor atiyom
Hic biseye halim kalmiyor
Erkenden uyudu sabahta erkenden kalkacak.Erken yatar kafa dinlersin kuzum sende
Sagol bebegim
Sabah tartılmıştım tam olarak ne kadar eksi saglicak bakicam ablaHadi ins. Cnm
Bakalim patatesin götürüsü ne olacak :))
Anladim kuzum hayırlısı olsun ne deyimCanim haklsn pes etmek degil niyetim yine toparlamaya çalışcam tabi amaa bu surecte size köstek olmaktansa izne ayrilmam daha mantıklı snrm
Abooo kas yaparken göz mü olmus sankiHaklısın abla. Sana kolaylıklar diliyorum
Erkenden uyudu sabahta erkenden kalkacak.Normalde 7 de kalkar
Kiz çekememişler gozleri kalmış az yesinler onlarda verirlerKızlar takımca bana okuyun başım çatlıyor bunlar bana konuşup konuşup nazar mı ediyor nedir ablamın ekip ben yemiyorum diye konusa konuşa bir hal oldular hala konuşuyorlar valla irade budur filan diye neler neler yediler
Ay hepsi diyette dünyaları yediklerKiz çekememişler gozleri kalmış az yesinler onlarda verirler
Hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var çok fazlan yok zaten kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın bence cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: eceboce
Yaşı: 41
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: iki tane kızım var 15 ve 10 yaşlarında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: eczacı
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:160 cm
Kilo: 65
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 3. Takım
Kilo alma nedeniniz : tatlıyı akşam 21.00 den sonra yemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Bak sen elife biz hic bu performansi göremedik :))@elfkkk mezuniyet istemiştin canım
elfkkk (75.2/73.5/1.7/%2.26) yeni üye(yarışmadan 15 mayıs 2016 tarihinde kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü.) Başlangıç Tarihi:07.03.2018, Başlangıç kilo:78.8 ,Hedef Kilo:66
78,8-66= 12.8
12.8*0.80 = 10.24
78,8-10,24=68.56
yani 68.5 ile mezun olabilirsin canım en erken
Hoşbulduk canım. Tesekkur ederim .İnşallah hep birlikte ulaşalım istediğimiz kiloya.Hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var çok fazlan yok zaten kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın bence cnm
Gozu olanin gözü ciksin dicem ucunda ablan var :))Kızlar takımca bana okuyun başım çatlıyor bunlar bana konuşup konuşup nazar mı ediyor nedir ablamın ekip ben yemiyorum diye konusa konuşa bir hal oldular hala konuşuyorlar valla irade budur filan diye neler neler yediler
Ay oylelerine hastayim zatenAy hepsi diyette dünyaları yedikler
Hosgeldin canım ben hilal 27 yaşındayım bekarim bir oglum var. Daha onceden kilo verip mezun olmuştum biraz fazlam var onlari vermeye çalışıyorum tekrar :)9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ankara'nın neresindesin canım9.TAKIM KATILIM FORMU
Yok abla biliyorlar diyette olduğumu bu tayfa yutmazdi:)Gozu olanin gözü ciksin dicem ucunda ablan var :))
Keske midem iyi degil falan deseydin
Hosgeldin ececim9.TAKIM KATILIM FORMU
MasAllah guzel gitmiş cnm tebriklerHoşbulduk canım. Tesekkur ederim .İnşallah hep birlikte ulaşalım istediğimiz kiloya.diyete başladığımda geçen sene 80 kiloydum.
Hoşbuldum canım. İnşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız birlikte.Ay oylelerine hastayim zaten
Bizim isyerinde var bi tane herkese kilo verdim diyor bi popo var masallah ekmek arasi börek yicek nerdeyse
Hosgeldin canım ben hilal 27 yaşındayım bekarim bir oglum var. Daha onceden kilo verip mezun olmuştum biraz fazlam var onlari vermeye çalışıyorum tekrar :)
Yarismada oldugunu biliyolarmiYok abla biliyorlar diyette olduğumu bu tayfa yutmazdi:)
İnşallah etkilemez kaptanım. Elimden geleni yapacağım.Hosgeldin ececim
Umarim calisiyor olman takimda paylasim yapmani etkilemez
Hedefinede fazla kalmamis en fazla 1.5 ay icinde mezun ederiz seni ins. :))
Ben Zühal 47 yas 3 cicuk 2 torun var Almanya da yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?