- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.981
Ostim deyim canım. Sen de mi Ankara'da sınAnkara'nın neresindesin canım
Öyle olacak gibiAbooo kas yaparken göz mü olmus sanki
Okudum canım maşallah de konuştuklarındaKızlar takımca bana okuyun başım çatlıyor bunlar bana konuşup konuşup nazar mı ediyor nedir ablamın ekip ben yemiyorum diye konusa konuşa bir hal oldular hala konuşuyorlar valla irade budur filan diye neler neler yediler
Hoş geldin canım. Ben de Melis .30 yaşındayım.6 yaşında bir oğlum var. Bizimle çabucak mezun olacaksın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: eceboce
Yaşı: 41
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: iki tane kızım var 15 ve 10 yaşlarında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: eczacı
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:160 cm
Kilo: 65
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 3. Takım
Kilo alma nedeniniz : tatlıyı akşam 21.00 den sonra yemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Süpersin canımHoşbulduk canım. Tesekkur ederim .İnşallah hep birlikte ulaşalım istediğimiz kiloya.diyete başladığımda geçen sene 80 kiloydum.
Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelirMasAllah guzel gitmiş cnm tebrikler
Hoşbuldum canım inşallah sağlıklı mutlu eksiler görelimÖyle olacak gibi
Okudum canım maşallah de konuştuklarında
Hoş geldin canım. Ben de Melis .30 yaşındayım.6 yaşında bir oğlum var. Bizimle çabucak mezun olacaksın
Süpersin canım
evet canımYarismada oldugunu biliyolarmi
evet canımOstim deyim canım. Sen de mi Ankara'da sın
sağol kuzumÖyle olacak gibi
Hoş geldin canım. Ben de Melis .30 yaşındayım.6 yaşında bir oğlum var. Bizimle çabucak mezun olacaksın
Süpersin canım
sade kahve sorun olmaz sanırımKızlar çok aç hissettim kahve yapıyorum sorun olur mu
Sende cok guzel vermissin canim masallah. Tabikide ulasicaz biz emek verirsek sonuc kacinilmazHoşbuldum canım. İnşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız birlikte.
Ne istersiniz abla sorulara açığım
Ins olmaz kuzu ama sabah erken kalkarsan hemen bildirim yapma vücut ödemi atsınÖyle olacak gibi
Süpersin canım
Sade olursa sorun olmaz bence kuzuKızlar çok aç hissettim kahve yapıyorum sorun olur mu
Bence de olmazevet canım
evet canım
sağol kuzum
sade kahve sorun olmaz sanırım
Yok canım hemen tartılmam zaten cuma günleri bekleyebildiğim kadar bekliyorumSende cok guzel vermissin canim masallah. Tabikide ulasicaz biz emek verirsek sonuc kacinilmaz
Ne istersiniz abla sorulara açığım
Ins olmaz kuzu ama sabah erken kalkarsan hemen bildirim yapma vücut ödemi atsın
Sade olursa sorun olmaz bence kuzu
Tamamdir bebegim aklima geldide söyleyim dedimBence de olmaz
Yok canım hemen tartılmam zaten cuma günleri bekleyebildiğim kadar bekliyorum
Aa bunu bilmiyodum bugün aynı sekilde 2 parca yedim oklavalar gelmesin diye 3. Dilimi yemedimYagsiz tuzsuz ve sadece patates olursa detoks oluyor cnm pirinc lapasi misali
aynen bahar iyi gelldi yarin arti gorucem kesin ama cozutma hissim gectigi icin cok mutluyum ve yarin ki tartidan sonra starti vericem icinde ayri bir heyecam varOo süper dönüş Merve bu izin sana yaradi biran önce de listeye inşallah darısı
Ohhh birisinden guzel bi mesaj geldi
sagil canımCanim sabah çokk güzel ama aksam bişey yokki inşallah seni zorlamaz
Normalde patates yemiyoruz diyette. Bende artı yapar diye düşündüm ama inşallahh sana güzel eksiler getirir canim
Niye böyle oldun canım halbuki başta çok güzel gidiyordun çok üzüldüm böyle olduğuna
Harika haber tatlımm
bocalamanin önünü almazsan çok yakin zamanda verdiklerini geri alirsin canim tecrube ile sabitYok takimdan izniniz olursa yine katilimda kalicam menü vermek kontrol altinda olmak istiyorim ama takimin yuzdesini düşürmek istemiyorum cidden
bu hafta olmazsa da haftaya ınsallh canim saglam yedim bu haftaCanım aklıma geldi de acaba kan değerlerine mi baktırsan . Bu kadar halsizlik üşengeçlik normal değil. Ben de bu aralar spor yapmak istemiyorum. Ama yağmursa yağsa çıkıp yarım saatte olsa yürüyorum . Hem hava almak insana çok iyi geliyor
Senin adına sevindim canımcım. Müthiş eksilerle burdasın yani
İnşallah ablacım. Sen hala yoğunsun sanırım özlüyoruz seni
Bol eksi getirsin canım
Bol eksi getirsin canım
inşallah canımSagol kuzum
Erken yatar kafa dinlersin kuzum sende
Sagol bebegim
Donem donem olmasi normal canim senin kararin tabiki ama bu kadar kolay pes etmemeni tavsiye ederim onemli olan bu kısmi atlatabilmen. Zaten kolay olsaydi suan hicbirimiz burda bunlari konusuyor olmazdik
Bitkisel sutlerden yapiliyor canim genelde soyadan oluyor 4 cesit aldim hergun birini yerim artik
Ohhhh motivasyon tavannn
Bomba gibi listeye giris bekliyoruz merveee
Hosgeldin ablacim ins yarina güzel eksi bekliyorum hedef ucandanda olsa 60 lari gormek :)
Afiyetolsun canim yavas yavas suyu birak istersen bu saatten sonra
Kuzu patates soguk ve haslanmissa tuz da yoksa sorun olmaz
Görüşürüz kuzum
Eger boyle pes edersen surekli basa donersin kuzum
Afiyet olsun canim
Kiz söyledim ya daha onceden
rabbim kotu gozlerden korusun canımKızlar takımca bana okuyun başım çatlıyor bunlar bana konuşup konuşup nazar mı ediyor nedir ablamın ekip ben yemiyorum diye konusa konuşa bir hal oldular hala konuşuyorlar valla irade budur filan diye neler neler yediler
Hosgedlin canim ben merve 29 yasindayim 2 kiz annesiyim9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Hoşbuldum canım. Memnun oldumaynen bahar iyi gelldi yarin arti gorucem kesin ama cozutma hissim gectigi icin cok mutluyum ve yarin ki tartidan sonra starti vericem icinde ayri bir heyecam var
kucuk bir mola iyi geldi abla
sagil canım
bocalamanin önünü almazsan çok yakin zamanda verdiklerini geri alirsin canim tecrube ile sabit
bu hafta olmazsa da haftaya ınsallh canim saglam yedim bu hafta
inşallah canım
rabbim kotu gozlerden korusun canım
Hosgedlin canim ben merve 29 yasindayim 2 kiz annesiyim
Hoş geldin canım bende karataycıyım daha önce bende dukan yapmıştım ama Karatay daha sağlıklı kesinlikle9.TAKIM KATILIM FORMU
Sade kahve sıkıntı yapmaz canım hatta metanı hızlandırırKızlar çok aç hissettim kahve yapıyorum sorun olur mu
Hoşbuldum canım. Karataylı Dukan yapıyorum gibiHoş geldin canım bende karataycıyım daha önce bende filan yapmıştım ama Karatay daha sağlıklı kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?