- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.001
Bebeğim ben senden farklı bi enerji alıyorum. Sanki genel olarak tatlı bir melankolin ve endişen var gibi. Profil foton bile bana derin,manalı, hüzünlü şeylerden hoşlandığın imajını veriyor. Nazara %100 inanıyorum ama bazen insanın çok inceleyerek ve endişelenerek kendine nazar değdirdiğini de düşünüyorum. Bunu ben de yaşadım çünkü hani şey gibi bugün güzel geçti, her şey sürekli güzel olamaz, yakında üzülebilirim gibi.. bilmiyorum yanılıyor olabilirim ama biraz daha yüzeysel olmaya çalışırsan hayatın kolaylaşabilir. Kötü bir tavsiye gibi duruyor ama faydası oluyor:) felak nasını oku gerisini düşünme beybim. Bu arada grubun rezzan kirazı oldum ama burcun ne?Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, farkındaysanız dünden beri doğru düzgün mesaj bile yazamıyorum sizlere, okuyorum ama yazmaya gücüm yok.
Salı günü eşimle ve çocuklarla sahile indik, ondan sonra bende bu huzursuzluk başladı. Ne zaman eşimle ve çocuklarla dışarda birşeyler yapsak sonrasında ben böyle oluyorum...
Arkadaşlardan bazıları "mutlu profiliniz var, nazara mı geliyorsun acaba" diyorlar, bazısı da "senin yıldızın düşük galiba" diyorlar...
Sizce niye böyleyim, ne yapabilirim..
Ya bu foto işini ben de yaşayıp Yok canım diyordum ama duyduğum 10. Kişi olabilirsin..Yıldızın düşük olabilir canım, bizde de benzer şeyler oluyor ben zaman sosyal medyada eşimle kuzularımla foto paylaşsam ya eşimle kavga ediyoruz ya kızlar hasta oluyor
Ama ben yapmak gerek ben de bilmiyorum
Kuzum rüzgârlı havada niye cam sildin üzüldüm. İyileşmişsindir umarım..Slm kızlar dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum ablam hamile diye birde camlarını sileyim dedim sanırım rüzgar çarptı çok fenayım hala başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum tansiyonumda mi çıktı ne misafir var şuan uzanamiyorum da
Her alıntı seramonimde bir iki mesajı sebepsizce listeye ekliyorum:)Mutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzel
Kesinlikle haklısın Ekim ablacım, eskiden çok ağdalı geçerdi süreçler. Şimdi biraz daha yeter beeee diyip ayaklanıyorum.bilinç altı sabote ediyor o hisler çöreklendiğin de sen yeter ki farkına var hayırdır bilinç altım ne iş diye bil ve tekrar iyi hisleri olumlamaları kullanmaya devam et , kötü hisler başladı mı farkına var ve değiştir yani böyle böyle olacak gülüm
Ooooh maşallah gene bir enerji fışkırması var. Nedense hep halılar koltuklar silinince acil oturacak, nevresimler yıkanırken acil yatacak birisi olur:) ellerine sağlıkhavayı güzel görünce nevresimleri söktüm makineye tıktım akşama kadar yataklar da boşta kalsın havalansın dedim eşim öğlen geldi yaa çarşaf ser yatacam dedi :)) mecburen geçirdim çarşafı nevresimi havalanma hava oldu :)
akşam yemeğini de pişirdim evi de toparladım bir mutfağa süpürge açıp büyük banyoyu yıkayıp çamaşırı serdim mi tamamdır
akşam hava çok serinlemezse yürüyüşe başlamaya niyet ettim bakalım inşallah totoşu kaldırıp giderim
Çaktırma bebişim, işte ben böyle cefakar bi anayım diHava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
EheAy cocusumun duygulariyla oynama kizzz
Ay ben patates yaptim Valla kabak pisirmeyle ugrasamam
Aaaa cipsmi o
Bu pattis olayı bana çok değişik geliyo ya. Bu sabah da tartıldıysan yarın bana 1 günlük farkını söyler misin tatlı kısss?Evet patates günü sonlanmış bulunuyor
10.00
Bir büyük haşlanmış patates tabikide soguk
14.00
1 orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
17.00
Bir orta boy bir tane küçük boy haşlanmış patates
Su 2 olur sanırım
Sen de iyice profesyonel olmuşsun canım, ortamı bozmayıp tükürüp geliyorsun haha. Çok tatlı ve başarılı:)Sorma canım ya
Geçenlerde fıstık almış gelmiş tabii ben günü kapatalı kaç saat olmuş oturdu yanımda çatır çutur yiyor, bi anda kaçırdım ağzımdan ay nasıl canım istedi diye, zorla ağzıma soktu resmen bişe olmaz diye o mutfaktan çıkana kadar ağzımda tuttum sonra da attım ağzımdan
Oyy epey erken kapanmış. Afiyet olsun canım, güzelGünü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem
15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt
Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan @bi prenses annesi
Yalnız seninki de çok fena yerden vurmuş insanın önüne cips yığası gelirAbooowwwcanımızı çektirdin neyle sınanıyorum ben. Yol boyu da oğlum her anne çocuğuna cips alıyor sen bana hiç almıyorsun bari bugün al diye tutturdu ama yanımda götürdüğüm anne yapımı kurabiyelerimle oyalamayı başardım
Halinden gayet memnundu kuzucum
Bol eksi getirsin canım
Evet, bebişim ve benEvet canim baya tok tutuyo
Allahım cipslerle pozz
Canim Afiyet olsun ama patatese artı getirmezmi
Çok güzel olmuş canım günü erken kapatmanda güzel olmuş
Yaaaaa üzgünüüüm, böyle olsun istememiştim ühüü.Çok tatlısın canım ya...
Canım cips istedi
Sen daha tatlısın
Kız cips sevmemeyi nasıl başardın, tuzlu mu geliyor? Benim müsebbibim bu..bende durum ne bilmiyor çünkü her sabah tartilamiyorum canım malesef evde sabah Ögle akşam
hain anne
bende öyle ilan edecektim ama vazgeçtim sadece ayran ictim :)
hey yarabbim hiçbir zaman en şişko zamanında bile yiyemiyorum ben
patates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yarar
bol eksiler güzel olmuş canım
kız boşver canin çok isterse yarın yersin canım
Biraz az olmuş bebişim, afiyet olsunMenü
Sabah(12:00)
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 yumurtali 2yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Akşam(18:00)
1 büyük bardak ayran
Su: 2lt spor: yok
Yaaaa sadece bir hatıra fotosu paylaştım
Nasıl canım tatları? Kaju peyniri mi soya peyniri mi?Kizlarrr bugün sonunda peynirlerim geldi. Ama patates günü yaptığım icin tadina bakmadim. Sabah kendime ziyafet cekcem
Sonra doğru çok azalmış ama işte Aziz perşembe.. afiyet olsun06:30=== 1 kase murç salatası
3 haşlama yumurta
12:00=== 100 Gr kağıt kebabı
1 kase cacık
15:30=== 1 fincan ceviz
1 elma
2,5 lt su ( biraz daha içerim)
Canım demekki leslieden sıkılmışsın. Ben de bi ara yapmıştım ama sonra baydım. Sporu Da değiştirmek lazım aynı şeyler bi yerden sonra mide bulandırıyor gerçekten. Ben kulaklıkları takıp ayna karşısında coşuyorum, eliptikte terlediğimin 2 katı terliyorum yarım saatte hatta 20 dk da. JLo ile başlayıp Tarık Mengüçle biten bir süreç olabiliyor:) kendini eğlendircek bir yöntem bulursun sen de.. öğünü azaltmak demek kaloriyi azaltmak demek değil ki istersen karatayı ucundan kıyısından dene. O kadar tırmanmışsın bu yokuşu, geri dönme..iste sıkıntı burda bahar anlik motivasyon oluyor ve sonrasını getiremiyorum yani
dikkat etmeidm derken motivasyon olarak sıfırım ve duzensiz oluyor saatler kahvaltim sürekli 11 12lere sarkıyor bu da günün yarısı gidiyor demek benim iicn gun icinde cok zor toparlıyorum kendimi hala kilomdan memnun degilim tabiki fazla oldugumu biliorum boyuma gore cok veridm gevseme modu degil aksine sürekli kendime kızıyorum nie veremiyirum önüme koydum sure ve hedefler tutmuyor çünki artik hemem toparlayabilecegimi de sanmıyorum o yüzden en iyisi izne ayrılmak bu durumda cunki boyle devam edersem zatem fqzlasiyka sizin de cabalariniza limon sıkmış olucam abla
böyle motivasyon düşüklüğüyle zatem toparlayamam snrm sizi de zorlycam en iyisi ayrılmak snrm
Düzensiz yediğim icin cnm ben aksine öğünu azalttigimda daha zor veriyorum sanki olmuyor spor konusunda hic istegim yok 3 mil leslieyi resmen bitsin die gozune bakıyorum somut sebep yok en onemliisi kilo verme istegim azaldi surekli tarti da qyni rakami görüyorum resmen su hic icemiyorum ki kilo vermede en büyük etken o bence çocuk mevzusuna cok fqzla takmasam da bu ay ki gecikme vs zaten yıprattı ama onu takmıyorum cidden vakti var die düşünüyorum
Harika olmuşSabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola