Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebeğim ben senden farklı bi enerji alıyorum. Sanki genel olarak tatlı bir melankolin ve endişen var gibi. Profil foton bile bana derin,manalı, hüzünlü şeylerden hoşlandığın imajını veriyor. Nazara %100 inanıyorum ama bazen insanın çok inceleyerek ve endişelenerek kendine nazar değdirdiğini de düşünüyorum. Bunu ben de yaşadım çünkü hani şey gibi bugün güzel geçti, her şey sürekli güzel olamaz, yakında üzülebilirim gibi.. bilmiyorum yanılıyor olabilirim ama biraz daha yüzeysel olmaya çalışırsan hayatın kolaylaşabilir. Kötü bir tavsiye gibi duruyor ama faydası oluyor:) felak nasını oku gerisini düşünme beybim. Bu arada grubun rezzan kirazı oldum ama burcun ne?
Yıldızın düşük olabilir canım, bizde de benzer şeyler oluyor ben zaman sosyal medyada eşimle kuzularımla foto paylaşsam ya eşimle kavga ediyoruz ya kızlar hasta oluyor
Ama ben yapmak gerek ben de bilmiyorum
Ya bu foto işini ben de yaşayıp Yok canım diyordum ama duyduğum 10. Kişi olabilirsin..
Kuzum rüzgârlı havada niye cam sildin üzüldüm. İyileşmişsindir umarım..
Mutlu mesut olsunlar canım ,yememen de ayrıca güzel
Her alıntı seramonimde bir iki mesajı sebepsizce listeye ekliyorum:)
Kesinlikle haklısın Ekim ablacım, eskiden çok ağdalı geçerdi süreçler. Şimdi biraz daha yeter beeee diyip ayaklanıyorum.
Ooooh maşallah gene bir enerji fışkırması var. Nedense hep halılar koltuklar silinince acil oturacak, nevresimler yıkanırken acil yatacak birisi olur:) ellerine sağlık
Hava güzel madem oğlan okuldan geldi aldım yürüyerek parka getirdim maksat yürüyüş olsun. Çocuğumda onu düşündüğümü zannediyor
Çaktırma bebişim, işte ben böyle cefakar bi anayım di
Ay cocusumun duygulariyla oynama kizzz

Ay ben patates yaptim Valla kabak pisirmeyle ugrasamam

Aaaa cipsmi o
Ehe eski günlerden kalma bir hatıra fotosu..
Bu pattis olayı bana çok değişik geliyo ya. Bu sabah da tartıldıysan yarın bana 1 günlük farkını söyler misin tatlı kısss?
Sen de iyice profesyonel olmuşsun canım, ortamı bozmayıp tükürüp geliyorsun haha. Çok tatlı ve başarılı:)
Günü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem

15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt

Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan @bi prenses annesi
Oyy epey erken kapanmış. Afiyet olsun canım, güzel
Yalnız seninki de çok fena yerden vurmuş insanın önüne cips yığası gelir boşver kız canın çekmesin, tadı güzel çöp işte ..
Evet canim baya tok tutuyo

Allahım cipslerle pozz

Canim Afiyet olsun ama patatese artı getirmezmi

Çok güzel olmuş canım günü erken kapatmanda güzel olmuş
Evet, bebişim ve ben
Çok tatlısın canım ya...

Canım cips istedi
Yaaaaa üzgünüüüm, böyle olsun istememiştim ühüü.
Sen daha tatlısın
Kız cips sevmemeyi nasıl başardın, tuzlu mu geliyor? Benim müsebbibim bu..
Menü
Sabah(12:00)
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 yumurtali 2yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Akşam(18:00)
1 büyük bardak ayran

Su: 2lt spor: yok
Biraz az olmuş bebişim, afiyet olsun
Kız sen de mi pesto26 kız perşembe perşembe sen bizi sabote mi ediyorsun
Yaaaa sadece bir hatıra fotosu paylaştım Nasıl kilo aldın sorusunun cevabı benim için ..
Kizlarrr bugün sonunda peynirlerim geldi. Ama patates günü yaptığım icin tadina bakmadim. Sabah kendime ziyafet cekcem
Nasıl canım tatları? Kaju peyniri mi soya peyniri mi?
Sonra doğru çok azalmış ama işte Aziz perşembe.. afiyet olsun
Canım demekki leslieden sıkılmışsın. Ben de bi ara yapmıştım ama sonra baydım. Sporu Da değiştirmek lazım aynı şeyler bi yerden sonra mide bulandırıyor gerçekten. Ben kulaklıkları takıp ayna karşısında coşuyorum, eliptikte terlediğimin 2 katı terliyorum yarım saatte hatta 20 dk da. JLo ile başlayıp Tarık Mengüçle biten bir süreç olabiliyor:) kendini eğlendircek bir yöntem bulursun sen de.. öğünü azaltmak demek kaloriyi azaltmak demek değil ki istersen karatayı ucundan kıyısından dene. O kadar tırmanmışsın bu yokuşu, geri dönme..
Sabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık

Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak

Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Harika olmuş

11.30
1 dilim tbe ile beyaz peynirli tost
2 yağda yumurta ( normalde bir yerim ama yumurtalar çok küçükmüş)
5 zeytin
9 ahududu
Yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber

18.00
2 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
3 zeytin, yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber

Su:2 lt

Bugun menum
14.00 tbden krep 1 tane
1kk peynir

18.00 firinda yağsız tb katilmıs 3 köfte
Yagsiz 2 dilim patates

Su2l arttircam spor yok
Afiyet olsun canım
Sade kahve sıkıntı yapmaz canım hatta metanı hızlandırır
Hadi inşallah. Bugün 3. oldu metom koşsun sabaha kadar
Çaktırma bebişim, işte ben böyle cefakar bi anayım di
Alttan alttan o imajı verdim
Oyy epey erken kapanmış. Afiyet olsun canım, güzel
Sağ ol kuzum
Yalnız seninki de çok fena yerden vurmuş insanın önüne cips yığası gelir boşver kız canın çekmesin, tadı güzel çöp işte ..
Normal anaları belki ama beni yıldıramaz sağlıklı bir sürü şey var dimi ama

Afiyet olsun bebeğim

Afiyet olsun canım

Hadi inşallah. Bugün 3. oldu metom koşsun sabaha kadar

Alttan alttan o imajı verdim

Sağ ol kuzum

Normal anaları belki ama beni yıldıramaz sağlıklı bir sürü şey var dimi ama
Evet ya iyi yapmışsın. Zaten damak tadı küçükken oluşuyor, bu malum şeye takıntım küçükken başladı benim. Çünkü annemler gezmeye gidince ablamla cips partisi yapardık. Böyle bi maceralı, gizemli, eğlenceli kızlar partisi gibi. O yüzden gereksiz anlam yükleyip senelerce tükettim. Özünde leş gibi yağda kızarmış tuzlu patates. Üzgünüm eski dostum..

Evet canım. Elimden geldiğince yedirmiyorum tabi bazen acitasyon yapıyor. Ama başkasında görünce genelde anne bak zararlı şeyler yiyorlar ne kadar sağlıksız demi diyor. Benim annem nadiren yedirirdi bize paketli gıda küçükken çok sağlıklı beslendik yani. Büyüdükçe yedikçe yiyesi geliyor insanın. Evlendim tam bir boşluğa düştüm neredeyse her gece iki paket fıstıklı çikolata yemeye başladım önce. Sonraları tahmin edersin

İyi geceler hanımlar. Yarın görüşmek üzere
iyi geceler canım
tuzdan ziyade çok yağlı geliyor tek bir markanın severim reklam olmasın pringles ama onu da yemeyeli cok oldu :)
Iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah
iyi geceler canım
yumurta yağda hem de zeytin hemde avakado yag oranı biraz çok olmuş onun dışında iyi

Bu ara biraz sağlıklı yağı artıram dedim ama bakalım nasıl yansıyacak. The magic pill izledim de ondan

Aaaah ah tahmin etmez miyim:) şimdi durumun farkına vardık çok şükür, her şey daha iyiye gidecek. Eskiden ne yesem diye düşünürdük şimdi zayıflayınca ne giysem diye düşünüyoruz, böyle böyle halledeceğiz:)

Afiyet olsun canım
Günü kapattım ben
Menüm
Sabah 08:30
2 biberli yumurta
1 kk peynir
10 badem

15:45
3 köfte
3 kaşık fırında sebze
Yoğurt

Su: 3 litreye tamamlarım
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan @bi prenses annesi
Güzel olmuş canım
Menü
Sabah(12:00)
1/2 ince dilim kaşar
1/2 kk peynir
1 zeytin
1 yumurtali 2yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Akşam(18:00)
1 büyük bardak ayran

Su: 2lt spor: yok
Akşam yok ki ama
Sebze olabilirdi
Kız ben şaşıyorum nasıl dayanıyorsun
Güzel olmuş canım

Hayırlı uğurlu olsun CurukElma canım
Gün kurusuuuuu
Canım dua et,olumlu düşün ve kendini olumsuza şartlama.

menü
10.30
1 has yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
Bir lokma ekmk

13.30
Patatesli tavuk sote
1 kasık pilav
Akşam yemek yiyesim gelmedi,bende bu aksamı böle atlatırsam(persmbe aksamı oldugu için)daha iyi olsbilecegni düşündüm,evi toparladım,camasır bulasık deekene gecti gitti.ama bi ara esimin bir minik hosbesinden ve birkac fındık yedim(cok acıktım
Su
2 lt üstü
Spor
45 dk civarı yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…