- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.801
yapamıyorum :44:şifremi versem yaparmısınız....
çok güzel görünüyor
selam kizlar,
sabah kalktim egzersizimi yaptim 627 kalorimi yaktim geldim, yemek yicem birazdan
once ne var ne yok bakayim dedim ama tabi pazar olunca in cin top oynuyor buralarda
sorun olmaz cnm bizde yeni üyeler olarak okyanussuada ve ela41le devam ederiz... elimizden gelen bu kadar girmeye çabalıyoruz motive olan veriyor napalım...
hadi leyynnnnnnn..beni geçemez fulyaafulya yani maşallahın var beni solladın şimdi hopişi sonra murshu sonra edayı sonra sırada kim var bilmiyorum bizim utanmamız lazım bence anca oturuyoruz
hadi leyynnnnnnn..beni geçemez fulyaa
geçer bence görürsün hopiş sen öyle börek çörek yap ye ben zaten şu meret ilaçlara başladım yine 97 kilodan çıktım kaça
görişicizzz bebeeemm
sifir beden olana kadar durmak yokfulya yani maşallahın var beni solladın şimdi hopişi sonra murshu sonra edayı sonra sırada kim var bilmiyorum bizim utanmamız lazım bence anca oturuyoruz
hadi leyynnnnnnn..beni geçemez fulyaa
selam totoşlar..bol kalorili bir haftasonundan sonra nihayet dönüp dolaşıp topiğe döndüm..bu hafta bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum..yarın arayıp konuşucam bakalım..
bizim topik tatildekaç gündür eşim evden çıkmıyordu bugün yok bugünde kimse yok bende 90 artı topigime giderim
fulya yani maşallahın var beni solladın şimdi hopişi sonra murshu sonra edayı sonra sırada kim var bilmiyorum bizim utanmamız lazım bence anca oturuyoruz
selam kızlarrr
kızlar sabah eşim patates kızartması istedi yaptım patates biber kızartma ama ona ne kadar fazla koyduysam kendşme okadar az
akşam oldu yaş pasta çekmişş canı gelirken aldık 1 dilimyedim dahada akşam yemeği yemedim :))
bugün dışarı çıktım annem ve kardeşimle biraz dolaştım
kendine 2 tane şifon gömlek aldım
bitanesi Azra akının MUCK dizisinde reklamlarda filan giydiği vardı beyaz ama yakası siyah ondan :)
azra akın gibi tipim yok neyime güvendiysem
üzgünüm ben yaa gömlekler L beden((
bu arada umutsuz ev kadınlarını izliyorumda oradaki esmer zeytin güzeli varyaa
bayılıyorum ona :) kadın zayıf değil ama tam tipi harika beli ince kalçalar filan :)))
slm kızlar nasılsınız bakalım??? diyet işleri nasıl gidiyor???size birşey sormak istiyorum himalaya tuzu kullanan var mı aranızda ben 1 aydır içtiğim suya yaptığım tuzlu karışımdan katıyorum kabızlık sorunu falan kalmadı bende ,özellikle halsizliğim gitti
sorun olmaz cnm bizde yeni üyeler olarak okyanussuada ve ela41le devam ederiz... elimizden gelen bu kadar girmeye çabalıyoruz motive olan veriyor napalım...
Selam kizlar ogle arasi cok sukur ayy bugun hic gecmek bilmiyor nedense..
Menumu sayayim
sabah: 2 yumurta 1 light ucgen peynir
ara: 1 mandalina
ogle: 1 kase mercimek corbasi
genelde kilo bildirimi gunleri ben cosarim ama bugun iyi gidiyorum aksama bozmasam iyi
EDDA:
Eddacigim ben kediden kediler de benden vazgecemezustelik bir tane de domuzcuk alicam yaza
canim burada herkeste 2ser kedi veya kopek var ustelik kapilarimizda kucuk kapilar var onlar girip cikabilsinler diye. sokakta bir tane bile sokak kedisi kopegi yok, ama ev kedileri tum gun girip cikiyorlar istedikleri gibi (kendi evkerine yani). her evde en az 2 kedi 3 cocuk oldugu dusunulurse bence dusundugumuz gibi saglik sorunu teskil etmiyor. turkiye'de bitek bu boyle zaten zararli deniyor da, tum avrupada cocuklar hep evcil hayvanlarla kucak kucaga buyuyor birsey oldugu yok. ben hayvan sevgimden vazgecmeyi dusunmuyorum bebegim olsa da kediye binip gezebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?