Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün çok düzemli yemedim atıştırma gibi oldu ama çok kacırmadım... cumaya en az 1 kilo daha gider inş..

ben de bugun hic yemek yemedim sanki tum gun kahvalti ettim gibi oldu. ayrica cikolata, biskuvi falan yedim. berbat yani bugun regl olcam diye sapitiyorum. bu arad tum gun kasiklarim agridi ve regl basliyor gibi oldu hemen kesildi. bi baslasa artik ya daral gelio valla bana olsa bitse de kurtulsam bi an once

selam kizlar,
sabah kalktim egzersizimi yaptim 627 kalorimi yaktim geldim, yemek yicem birazdan
once ne var ne yok bakayim dedim ama tabi pazar olunca in cin top oynuyor buralarda

selam kizlar,
sabah kalktim egzersizimi yaptim 627 kalorimi yaktim geldim, yemek yicem birazdan
once ne var ne yok bakayim dedim ama tabi pazar olunca in cin top oynuyor buralarda

fulya yani maşallahın var beni solladın şimdi hopişi sonra murshu sonra edayı sonra sırada kim var bilmiyorum bizim utanmamız lazım bence anca oturuyoruz

sorun olmaz cnm bizde yeni üyeler olarak okyanussuada ve ela41le devam ederiz... elimizden gelen bu kadar girmeye çabalıyoruz motive olan veriyor napalım...

fulya yani maşallahın var beni solladın şimdi hopişi sonra murshu sonra edayı sonra sırada kim var bilmiyorum bizim utanmamız lazım bence anca oturuyoruz
hadi leyynnnnnnn..beni geçemez fulyaa

selam totoşlar..bol kalorili bir haftasonundan sonra nihayet dönüp dolaşıp topiğe döndüm..bu hafta bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum..yarın arayıp konuşucam bakalım..

sifir beden olana kadar durmak yok saka saka 65 yeter

hadi leyynnnnnnn..beni geçemez fulyaa

verrrrr gazi ver

selam totoşlar..bol kalorili bir haftasonundan sonra nihayet dönüp dolaşıp topiğe döndüm..bu hafta bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum..yarın arayıp konuşucam bakalım..

eh hadi hayirli olsun canim ben de yazilcam haftaya basliyoruz esimle, bir aksilik olmazsa gerci ben leslie'den memnunum ya bi de salonu deneyeyim dedim nasil bisimis

selam kızlarrr
kızlar sabah eşim patates kızartması istedi yaptım patates biber kızartma ama ona ne kadar fazla koyduysam kendşme okadar az
akşam oldu yaş pasta çekmişş canı gelirken aldık 1 dilimyedim dahada akşam yemeği yemedim :))

bugün dışarı çıktım annem ve kardeşimle biraz dolaştım
kendine 2 tane şifon gömlek aldım
bitanesi Azra akının MUCK dizisinde reklamlarda filan giydiği vardı beyaz ama yakası siyah ondan :)
azra akın gibi tipim yok neyime güvendiysem
üzgünüm ben yaa gömlekler L beden ((

bizim topik tatilde kaç gündür eşim evden çıkmıyordu bugün yok bugünde kimse yok bende 90 artı topigime giderim

neeee :)))
wallaa yaparmı yaparrr bu fulya biz hızlanmalıyız kız manken olcakkk biz hala hop hop kalcazzz

bu arada umutsuz ev kadınlarını izliyorumda oradaki esmer zeytin güzeli varyaa
bayılıyorum ona :) kadın zayıf değil ama tam tipi harika beli ince kalçalar filan :)))

canim uzulme, kalibi dardir ya gomleklerin :26:
(zugurt tesellisi, ben kendimi de boyle teselli ediyorum)

himalaya tuzumuu ilk defa duyuyorum
araştırmak lazım olabilir

ay canım dogrudur belkide bilmiyorum ben gördüğüm bi olaydı
bu yüzden benim kuzenim doktor eşi kedi delisiydi bembeyaz pamuk gibi bişeydi kedisi.. hatta o yıl bi güzerllik yarışmasında birinci olan kediydi eşi istedi diye düpriz almıştı
ama eşi hamile kalınca o kediyi bile o yüzden akrabalarına vermişlerdi bakması için..

bu arada kafama ne takıldı biliyonmuu
kapılarda açıklık var dedinya o açıklıgı görüyorum yabancı resim filmlerde filanda hep kafamı kurcalar
o deliklerden istenmeyen hayvanlar girmezmi fare gibii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…