- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.021
Kiz söyledim ya daha onceden
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: eceboce
Yaşı: 41
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: iki tane kızım var 15 ve 10 yaşlarında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: eczacı
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:160 cm
Kilo: 65
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 3. Takım
Kilo alma nedeniniz : tatlıyı akşam 21.00 den sonra yemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Bugun menum
14.00 tbden krep 1 tane
1kk peynir
18.00 firinda yağsız tb katilmıs 3 köfte
Yagsiz 2 dilim patates
Su2l arttircam spor yok
11.30
1 dilim tbe ile beyaz peynirli tost
2 yağda yumurta ( normalde bir yerim ama yumurtalar çok küçükmüş)
5 zeytin
9 ahududu
Yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber
18.00
2 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
3 zeytin, yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber
Su:2 lt
menü
10.30
1 has yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
Bir lokma ekmk
13.30
Patatesli tavuk sote
1 kasık pilav
Akşam yemek yiyesim gelmedi,bende bu aksamı böle atlatırsam(persmbe aksamı oldugu için)daha iyi olsbilecegni düşündüm,evi toparladım,camasır bulasık deekene gecti gitti.ama bi ara esimin bir minik hosbesinden ve birkac fındık yedim(cok acıktım
Su
2 lt üstü
Spor
45 dk civarı yürüyüş
Güzel olms canımSabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
elfkkk mezuniyet istemiştin canım
elfkkk (75.2/73.5/1.7/%2.26) yeni üye(yarışmadan 15 mayıs 2016 tarihinde kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü.) Başlangıç Tarihi:07.03.2018, Başlangıç kilo:78.8 ,Hedef Kilo:66
78,8-66= 12.8
12.8*0.80 = 10.24
78,8-10,24=68.56
yani 68.5 ile mezun olabilirsin canım en erken
banyoyu yıkayamadım tontişim çaya geldi ama o arada yüzüme maske yaptım bakım kremlerimi sürdüm mutfağımı akladım pakladım sana bir yöntem önereyim aklına geldikçe dene bak nasıl enerji doluyorsun saç diplerine kadarAblaaaa ben sacimi başımı yapmafim yorgunluktan ortada gezip duruyorum isyerinde seninki enerji patlamasi resmen
gülüm korktuğun şeye odaklanmaaa sadece sağlıklı yeterince beslenip muhteşem sağlıklı bedenin olduğunu düşünüp ona odaklanteşekkür ederim canım inşallah olur. başı boş kalırsam kaçamaklara takılırım diye korkuyorum
sen var yaaaaaa.... totoşuna iki şaplak atasım geldiiOyy abla birde benim eve git hallet uzak değil 1 saatlik yol , eve döneceğim pazar günü ve çtesi tekrar yola çıkacağım benim bu iki haftam yollarda gecti
bu bahsettiklerinin hepsi bildiğin bunalım depresyon belirtisi be kuzummm inşallah ani hava ısısı değişikliğinden bedenin verdiği yorgunluk tarzı tepkidir başka sorun v.s. yokturAynen oyle ama yok yani çabalasam da olmuyor hiç biseyden şu an için zevk alamıyorum spor yapıyorum zoraki yemek yiyorum zoraki hersey zoraki gibi yataktan çıkamıyorum sabah resmen
gel enerjik çekirgem pozitifim aşk böcüğümmmmSelam kızlar ben geldim su bir hafta cok iyi geldi gezmeler misafirler bitti tabi biraz kilo aldim ama yarın itibaren tam gaz start vercegim kendime guzel bir liste yaptim hem spor hem beslenme ve ramazan sonu 6 li rakamlari gorucem inşallah tam olarak ne kadar kilo aldim bilmiyorum ama su biblac günde kendimi yenilenmis enerjik ve motivasyon zirvede hissediyorm
joseph murphy nin kitabı değil miSeni çöm iyi anlıyorum ama İnan rahat bıraksan değişme birşey olmayacak belli bir kilo verince duraklama olması normal canım önemli plan o duraklamayı kırmak ben şimdi bir kitap okuyorum bilinçaltının gücü diye herşeyi biz yapıyoruz kendimize kuzum lütfen sakin ol listeden ayrıl ama tam düşün takımdaki kopma
hiç düşünme hemen ver siparişini bir kaç senedir kitap tavsiyesi isteyenlere ilk söylediğim kitaptır bu çok kolay anlaşılır bir lisanla yazılmış roman okur gibi takılmadan okuyup çok faydalanırsın gülümBugün tevafuk bu kitaba baktım internette, sipariş versem mi vermesen mi karar veremedim aslında..
Hoşgeldin canım, ben Niran 36 yaşında 3 çocuk annesiyim.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: eceboce
Yaşı: 41
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: iki tane kızım var 15 ve 10 yaşlarında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: eczacı
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:160 cm
Kilo: 65
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 3. Takım
Kilo alma nedeniniz : tatlıyı akşam 21.00 den sonra yemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
kafa karışıklığı unutkanlık da yapıyor b12 eksikliği sen takviyelerini al hatta bu ara ceviz balık omega3 içeren gıdaları sık ye beynin ön korteksi omega3 le desteklenir, eksikliğin de mutsuzlukluk dikkat kaybı her şeye olumsuz bakma gibi hisler artar14 çıktı cnm iste damlaya başladım bklm daha once b12 düşüktü o da baya halsizlik uyku hali yapiordu odaklanamiyordum hic bi şeye
Kafama taktığım bi sorun yok aslind cnm ama bilmiorum havalardandr diorum geçici bi dönem elbette toparlicam inanıyorum kendime diyet kafasından biraz çıkmak istiyorum bu sure zarfinda tabiki tamamen salıp kilo almak degil niyetim ramazan önü toparlayıp öyle devam etmeliyim yoksa ramazan ayi cok daha tehlikeli olacak bnm icin malum davetler gelsin börekler gitsin tatlılar ardindan bayrambu bahsettiklerinin hepsi bildiğin bunalım depresyon belirtisi be kuzummm inşallah ani hava ısısı değişikliğinden bedenin verdiği yorgunluk tarzı tepkidir başka sorun v.s. yoktur
haftanın kaç günü gidiyorsun mefkuşum 5 miKuzum inan bende gelemediğim icin cok huzursuzum
İş saatinde gelmem zaten mumkun degil tele bakmak falan yasak zaten vakitte yok
Sonrada hem vucut hem beyin olarak o kadar yoruluyomki kendimi eve zor atiyom
Hic biseye halim kalmiyor
Aynen cnm b12 cok düşük degil ama d vitamininden de kaynakli olabilir bunlar dedigin gibi dikkat edicem cnm saolasmkafa karışıklığı unutkanlık da yapıyor b12 eksikliği sen takviyelerini al hatta bu ara ceviz balık omega3 içeren gıdaları sık ye beynin ön korteksi omega3 le desteklenir, eksikliğin de mutsuzlukluk dikkat kaybı her şeye olumsuz bakma gibi hisler artar
vallaha gözleri değmiş hatunların , siz semizlenin bol bol yiyin yemeyene de hasetlemeyin uleeeennn deseydin yaa keşkeKızlar takımca bana okuyun başım çatlıyor bunlar bana konuşup konuşup nazar mı ediyor nedir ablamın ekip ben yemiyorum diye konusa konuşa bir hal oldular hala konuşuyorlar valla irade budur filan diye neler neler yediler
basit vitamin diyip geçiyoruz ama beden de eksikliği öyle bir sarsıyor ki biz sadece ayrıntılı bilmediğimizden pek umursamıyoruz mesela D. vit eksikliğin de sırtta ağrı bile olabiliyor ama çoğu kişi bilmiyor sadece ağrım var halsizim diyip geçiyoruz o yüzden düzenli kullan gülüm çabuk toparlarsınAynen cnm b12 cok düşük degil ama d vitamininden de kaynakli olabilir bunlar dedigin gibi dikkat edicem cnm saolasm
Kizzzz sırt ağrılarım ondan mı ki benim çıldırıyorum ağrıdanbasit vitamin diyip geçiyoruz ama beden de eksikliği öyle bir sarsıyor ki biz sadece ayrıntılı bilmediğimizden pek umursamıyoruz mesela D. vit eksikliğin de sırtta ağrı bile olabiliyor ama çoğu kişi bilmiyor sadece ağrım var halsizim diyip geçiyoruz o yüzden düzenli kullan gülüm çabuk toparlarsın
Sırt ağrıları magnezyum eksikliğinden canım...2-3 gün üst üste magnezyum şase iç, geçerKizzzz sırt ağrılarım ondan mı ki benim çıldırıyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?