Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz söyledim ya daha onceden

Canim tekrar hoş geldin beNDE ev hanımıyim
1 kızım 1 oğlum var

İnşallah kısa sürede hedefine ulasirsin❤❤

Bugun menum
14.00 tbden krep 1 tane
1kk peynir

18.00 firinda yağsız tb katilmıs 3 köfte
Yagsiz 2 dilim patates

Su2l arttircam spor yok

Afiyet olsun canım

Gayet güzel olmuş canim

Canim malesef olmamis yarın tartı var

Sabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık

Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak

Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Güzel olms canım
North River sanırım bir yanlıslık oldu,bunlar eski bilgilerim yeni değil,zaten giriş formumda hepsi yazıyor.
Baslangıc kilom 79.0
Hedefşm 70.0
Ben hedef 70 demstm ole de yazıyor zaten,66 sonraki hedefimdi,onu da yazdırmamıstım.
Bu arada aslında şöyle de bir durum var.Allah izin verirse çarsamba günü 3 4 günlüğüne ablalarım ve çocukları geliyor memlketten(ablalarımdan biri kesin dönüş yapmstı,simdi tekrar geri dönüyorlar,konusmustuk burada hatta,hatırlarsınız.hem gitmeden yine görüşmüş olmak hemde cocuklrı istanbulu hic görmedikleri için dönmeden hollandaya gelecekler inş)ve ben bu sürecte cok dikkat ederim diyemiyorum,pazar dönüyorlar ama cuma günkü tartımın artı olma ihtimali yüksek,işte bu yüzden mezun olmak istedim,aslında izne ayrılmak isteyecektim onun için de hakkımın dolmadgnı düşünüyorum,bu yüzden böle bi isteğim var.ama her 2 kosuldada burda olmya devam edeceğim inş

Ablaaaa ben sacimi başımı yapmafim yorgunluktan ortada gezip duruyorum isyerinde seninki enerji patlamasi resmen
banyoyu yıkayamadım tontişim çaya geldi ama o arada yüzüme maske yaptım bakım kremlerimi sürdüm mutfağımı akladım pakladım sana bir yöntem önereyim aklına geldikçe dene bak nasıl enerji doluyorsun saç diplerine kadar
iş yerin de bile olsan levaboya git sadece 2 dk yeter ki sakin bir yer olsun , gözlerini kapat ayakta dimdik dur ayakların hafif açık ellerin serbest ,avuç içlerin öne bakar vaziyette derin nefes alıp ben enerjiyim diye kendine tekrar ederken bedenine milyonlarca güneş sarısı gibi ışığın , enerjinin girdiğini imgele tüm bedenine dolup ayaklarından yere gittiğini düşün ve tüm bedeninin etrafında ışık halesi varmış gibi parladığını düşün derin nefese devam et bu arada 3 sn de al 3 sn tut 3 de vereceksin nefesi epi topu 2 dk yap enerji patlaması yaşayacaksın

teşekkür ederim canım inşallah olur. başı boş kalırsam kaçamaklara takılırım diye korkuyorum
gülüm korktuğun şeye odaklanmaaa sadece sağlıklı yeterince beslenip muhteşem sağlıklı bedenin olduğunu düşünüp ona odaklan
bilinç altı hislere duygu düşüncelere göre hareket eder ne düşünür ne hissedersen emredersin der sorgulamadan yapar
başı boş da kalmazsın , kaçamak yada sağlıksız şeylerde yemezsin az kendine inan güven veee tabi ki sev

Oyy abla birde benim eve git hallet uzak değil 1 saatlik yol , eve döneceğim pazar günü ve çtesi tekrar yola çıkacağım benim bu iki haftam yollarda gecti
sen var yaaaaaa.... totoşuna iki şaplak atasım geldii sen git ablanın evini camını kapısını temizle sonra da ben üveyim sanki bana benden önce git de evimi temizle deee sen görürsünnnnn
şaka bir yana ben olsam evle çok uğraşmam nasıl olsa ramazan boyu yoksun değil mi memlekette olacaksın anca valiz boşalt yıka akla pakla geri valiz hazırla uğraşısı olacak az da dinlenmen lazım gülüm o yüzden öylesine günlük temizlik gibi bir süpür sil yeter bence

Aynen oyle ama yok yani çabalasam da olmuyor hiç biseyden şu an için zevk alamıyorum spor yapıyorum zoraki yemek yiyorum zoraki hersey zoraki gibi yataktan çıkamıyorum sabah resmen
bu bahsettiklerinin hepsi bildiğin bunalım depresyon belirtisi be kuzummm inşallah ani hava ısısı değişikliğinden bedenin verdiği yorgunluk tarzı tepkidir başka sorun v.s. yoktur

gel enerjik çekirgem pozitifim aşk böcüğümmmm

joseph murphy nin kitabı değil mi

Bugün tevafuk bu kitaba baktım internette, sipariş versem mi vermesen mi karar veremedim aslında..
hiç düşünme hemen ver siparişini bir kaç senedir kitap tavsiyesi isteyenlere ilk söylediğim kitaptır bu çok kolay anlaşılır bir lisanla yazılmış roman okur gibi takılmadan okuyup çok faydalanırsın gülüm

Hoşgeldin canım, ben Niran 36 yaşında 3 çocuk annesiyim.

14 çıktı cnm iste damlaya başladım bklm daha once b12 düşüktü o da baya halsizlik uyku hali yapiordu odaklanamiyordum hic bi şeye
kafa karışıklığı unutkanlık da yapıyor b12 eksikliği sen takviyelerini al hatta bu ara ceviz balık omega3 içeren gıdaları sık ye beynin ön korteksi omega3 le desteklenir, eksikliğin de mutsuzlukluk dikkat kaybı her şeye olumsuz bakma gibi hisler artar

bu bahsettiklerinin hepsi bildiğin bunalım depresyon belirtisi be kuzummm inşallah ani hava ısısı değişikliğinden bedenin verdiği yorgunluk tarzı tepkidir başka sorun v.s. yoktur
Kafama taktığım bi sorun yok aslind cnm ama bilmiorum havalardandr diorum geçici bi dönem elbette toparlicam inanıyorum kendime diyet kafasından biraz çıkmak istiyorum bu sure zarfinda tabiki tamamen salıp kilo almak degil niyetim ramazan önü toparlayıp öyle devam etmeliyim yoksa ramazan ayi cok daha tehlikeli olacak bnm icin malum davetler gelsin börekler gitsin tatlılar ardindan bayram

Kuzum inan bende gelemediğim icin cok huzursuzum
İş saatinde gelmem zaten mumkun degil tele bakmak falan yasak zaten vakitte yok
Sonrada hem vucut hem beyin olarak o kadar yoruluyomki kendimi eve zor atiyom
Hic biseye halim kalmiyor
haftanın kaç günü gidiyorsun mefkuşum 5 mi

Aynen cnm b12 cok düşük degil ama d vitamininden de kaynakli olabilir bunlar dedigin gibi dikkat edicem cnm saolasm

vallaha gözleri değmiş hatunların , siz semizlenin bol bol yiyin yemeyene de hasetlemeyin uleeeennn deseydin yaa keşke

Aynen cnm b12 cok düşük degil ama d vitamininden de kaynakli olabilir bunlar dedigin gibi dikkat edicem cnm saolasm
basit vitamin diyip geçiyoruz ama beden de eksikliği öyle bir sarsıyor ki biz sadece ayrıntılı bilmediğimizden pek umursamıyoruz mesela D. vit eksikliğin de sırtta ağrı bile olabiliyor ama çoğu kişi bilmiyor sadece ağrım var halsizim diyip geçiyoruz o yüzden düzenli kullan gülüm çabuk toparlarsın

Kizzzz sırt ağrılarım ondan mı ki benim çıldırıyorum ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…