- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.041
Aslında izne çıkmayı bende istemiyorum ama geçen hafta da artıdaydim pazartesi artimla hala ayniyim dolayisiyla yine artida olucam herkeisn hakkina giriyorum o yüzden ayrılmak istedim takimin bana kattığı cok sey varFit mutlu anne izne çıkıyorsun ama izinde olduğun süre senin için bir kayıp olacak canım, keşke biraz daha düşünseydin....en azından gelecek haftaya kadar.
tekrar hoş geldinnnnn9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: eceboce
Yaşı: 41
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: iki tane kızım var 15 ve 10 yaşlarında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: eczacı
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:160 cm
Kilo: 65
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 3. Takım
Kilo alma nedeniniz : tatlıyı akşam 21.00 den sonra yemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankara'da yaşıyorum.Dukan diyeti yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Lakin arada meyve kuru kayısı hurma ceviz fındık gibi besinleri de alıyorum. Dukandan ziyade Karatay a benziyor diyebilirizArtık Karatay tarzı beslemeyi yaşam tarzı edinmek istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
O nasıl belli oluyor ki eksiklik tahlille mi belli olur ne cahilim heSırt ağrıları magnezyum eksikliğinden canım...2-3 gün üst üste magnezyum şase iç, geçer
ayy demi mefkuşum daha önce de kaç kişiye oldu vallaha kalabalıkta hep nazar değiyor en iyisi allah affetsin diyip minnak şeyler uydurmak bence kendini nazardan korumak için çok da günah sayılmaz :)Gozu olanin gözü ciksin dicem ucunda ablan var :))
Keske midem iyi degil falan deseydin
Canım benim anladığım sen bu ara direnç noktasındasın ve direnç noktası zaten 2-3 hafta sürer...bu ara sıkı bir yürüyüş planı yap...sabah 1 saat akşam 1 saat gibi....bence güzel olur.Aslında izne çıkmayı bende istemiyorum ama geçen hafta da artıdaydim pazartesi artimla hala ayniyim dolayisiyla yine artida olucam herkeisn hakkina giriyorum o yüzden ayrılmak istedim takimin bana kattığı cok sey var
Cahil değilsin canım...O nasıl belli oluyor ki eksiklik tahlille mi belli olur ne cahilim he
Zaten spor yapabilsem bu direnç kalmicak belki bilmiorum ki yapmak içimden gelmedigi içinCanım benim anladığım sen bu ara direnç noktasındasın ve direnç noktası zaten 2-3 hafta sürer...bu ara sıkı bir yürüyüş planı yap...sabah 1 saat akşam 1 saat gibi....bence güzel olur.
inşallah şimdiye geçmiştir rahat uykuya dalmışsındır kuzumKızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
Canım D vitamininin çok düşük, sen yerinden kalkıp WC'ye bile gitmek istemesin ki.... yürüyüş yapmak istememen çok normal yani...önce D vitaminini hızlı yükseltmeye bak....Zaten spor yapabilsem bu direnç kalmicak belki bilmiorum ki yapmak içimden gelmedigi için
ahaaa ayy konuştuk ablanı eniştenin türkiye ye gelmekten vazgeçip ablanları geri çağırdığını ama ben onu yazan kimdi unuttum hep aklım da ne yaptılar diye sorucam ama yazan kimdi unutunca kime sorucam diye debelenip duruyordum :))Güzel olms canım
@nanekekik sanırım bir yanlıslık oldu,bunlar eski bilgilerim yeni değil,zaten giriş formumda hepsi yazıyor.
Baslangıc kilom 79.0
Hedefşm 70.0
Ben hedef 70 demstm ole de yazıyor zaten,66 sonraki hedefimdi,onu da yazdırmamıstım.
Bu arada aslında şöyle de bir durum var.Allah izin verirse çarsamba günü 3 4 günlüğüne ablalarım ve çocukları geliyor memlketten(ablalarımdan biri kesin dönüş yapmstı,simdi tekrar geri dönüyorlar,konusmustuk burada hatta,hatırlarsınız.hem gitmeden yine görüşmüş olmak hemde cocuklrı istanbulu hic görmedikleri için dönmeden hollandaya gelecekler inş)ve ben bu sürecte cok dikkat ederim diyemiyorum,pazar dönüyorlar ama cuma günkü tartımın artı olma ihtimali yüksek,işte bu yüzden mezun olmak istedim,aslında izne ayrılmak isteyecektim onun için de hakkımın dolmadgnı düşünüyorum,bu yüzden böle bi isteğim var.ama her 2 kosuldada burda olmya devam edeceğim inş
benim içim de bir his var sen yarına bile değişeceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin ve bu sabah gözünü açar açmaz olacak kendi kendine aaa bu gün ne kadar iyiyim iyi hissediyorum bile diyeceksinKafama taktığım bi sorun yok aslind cnm ama bilmiorum havalardandr diorum geçici bi dönem elbette toparlicam inanıyorum kendime diyet kafasından biraz çıkmak istiyorum bu sure zarfinda tabiki tamamen salıp kilo almak degil niyetim ramazan önü toparlayıp öyle devam etmeliyim yoksa ramazan ayi cok daha tehlikeli olacak bnm icin malum davetler gelsin börekler gitsin tatlılar ardindan bayram
İnanır mısın vallaha bugün sabah 10 da yattim 2 ye kadar uyudum kızım artik tepemde söyleniyordu anne kalkmicak misin hala aksam olcak babam gelcek bak die annemlerle aramizda bi sokak var oraya gidelim die tutturdu gözüm yemedi tamam vitamin eksikliği var ama bu denli etkileyecegini dusunmedgkmden onemsemeiordum acikcasj bi arastirayim danışayım hic sevemedim bu halimi çünkiCanım D vitamininin çok düşük, sen yerinden kalkıp WC'ye bile gitmek istemesin ki.... yürüyüş yapmak istememen çok normal yani...önce D vitaminini hızlı yükseltmeye bak....
Hergün 1 saate yakın güneş görsen iyi olur aslında, yoksa damla damla yükselmez d vitaminin o seviyeden..
Bak gruba eczacı da katılmış, istersen buradan ona sor...
hahahaha tabi ki ondan ben de troid ameliyatı sonrası endokrin doktorumdan öğrenmiştim adam çok iyi doktordu allah razı olsun ömür boyu D vit. B 12 kullanacaksın troid ilaçlarının dışın da demişti ama 1 senedir b12 iğnesi olmadım hafızam ciddi anlam da çoook iyileşti karıştırıyorum bazen ama unutmuyorum çok şükür arada yine d vit. düşüyor ona da damla veriyorlar zaten kullanıyorumKizzzz sırt ağrılarım ondan mı ki benim çıldırıyorum ağrıdan
İnsAllah cnm devamiji getirebileceğim bi ruh haline girerim çünki resmen hayat durdu gibi oldu ben simdi izne ayrılmış mi oldum yoksa yarin ki liste guncellemesinde mi netlesecekbenim içim de bir his var sen yarına bile değişeceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin ve bu sabah gözünü açar açmaz olacak kendi kendine aaa bu gün ne kadar iyiyim iyi hissediyorum bile diyeceksin
ben muz yiyip çekirdek çitliyorum ben de genel de kollarda eller de uyuşma karıncalanma oluyor o zaman az boğazıma bakıyorum geçiyor :)Sırt ağrıları magnezyum eksikliğinden canım...2-3 gün üst üste magnezyum şase iç, geçer
Doğrudur vala ben yorgunluktan herhlde ya da bu ara spor yapamıyorum ondandr diyordumhahahaha tabi ki ondan ben de troid ameliyatı sonrası endokrin doktorumdan öğrenmiştim adam çok iyi doktordu allah razı olsun ömür boyu D vit. B 12 kullanacaksın troid ilaçlarının dışın da demişti ama 1 senedir b12 iğnesi olmadım hafızam ciddi anlam da çoook iyileşti karıştırıyorum bazen ama unutmuyorum çok şükür arada yine d vit. düşüyor ona da damla veriyorlar zaten kullanıyorum
evet onu da okudum hatta luis hay ın 1-2 kitabını daha okumuştum eckhart tolle kitaplaı da iyidir onlardan şimdinin gücü adlı kitabının adını hatırlıyorum sadece netten pdf okuyorum yaa hep yazrlarla kitap isimleri pek aklım da kalmıyor , içerik kalsın yeter zaten :) aslın da bundan sonra not almaya karar verdim okuduğum kitapları ve yazarlarınıekim2009 Louise Hay' ın "düşüncenin iyileştirici gücü" kitabıni okudun mu canım
amanınnnn sen ne eğitimi almıştın de bakemmmCahil değilsin canım...
Benim eğitimim bu yönde...ondan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?